- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #54.681
Ayri odada yatirilmaz canim enazindan ben karsiyim .Arkadaşlar bişey soracağım benim oğlum henüz kuvezde Allah nasip ederse 3-4 güne eve gelecek merak ettiğim şu siz bebekleri yanınızda mi yatiriyorsunuz. Ben oda yaptım odasında yatıran var mı. Yoksa kendi odama da ufak bir beşik gerekiyor mu
Yok canım alışkanlıklar 2-3 aydan itibaren oluyor...şimdilik mesela kucakta dik tutarken daha rahat gaz çikarır kaka yaparlar kendilerini güvende hissederler daha çok bu sebeplerle kucak istiyorlar kendi hareketi yok o hareketi biz sağlıyoruz ondan yaniHenuz 15 gunluk kucaga alismis olabilirmi ki
Eyvah diyorum.Bizimki alıştı canım ya da güvende hissetmek istiyor bilmiyorum ama kucağa alinmazsa yirtiyo kendini
Geceden beri kucagimda oldum acliktanYok canım alışkanlıklar 2-3 aydan itibaren oluyor...şimdilik mesela kucakta dik tutarken daha rahat gaz çikarır kaka yaparlar kendilerini güvende hissederler daha çok bu sebeplerle kucak istiyorlar kendi hareketi yok o hareketi biz sağlıyoruz ondan yani
Canım ilk zamanlar azar azar gelir o da bebeğe yeter sakin ol endişelenme...oglunda süt sagmadım bilmedim...bu kız kuvvetsiz gibi hemen 2 çekip uyuyordu pompa aldık ilk gün uğrastım hiç gelmedi pompaya ikinci güm damla damla 5cc anca oluyordu tek delikten geliyordu süt bak 17 gün oldu şimdi bir memeden 80 90 cc çıkıyor sen sabırla emzirmeye devam etSu içiyorum hurma helva gibi annemin süt yaptığına inandığı şeyleri yiyorum süt yapan çay malt içeceği hepsi evde stoklu içiyorum su desen normalde de 3 lt içerim günde şimdi daha çok içiyorum ama yokkk süt gelmiyp benden
Ay memelerde bebek doyuran gibi geliyor adamlara artık. Eşim artık hacı abla demeye baslicam diyorDeme öyle kız niye boşa olsun bak bikinilerin içini dolduruyo herifinin rüyalarını süslüyokeşke yalnızca emselerdi aç kalmasalardi gönül isterdi ki foşur foşur sutler olsun ama napalim kısmet canım
Canım ilk 2-3 ay gözünün önunde olsun sonra geçirirsin odasına...battaiye agzınq burbuna gelir cekemez ya da kusar yutar haberin olmazArkadaşlar bişey soracağım benim oğlum henüz kuvezde Allah nasip ederse 3-4 güne eve gelecek merak ettiğim şu siz bebekleri yanınızda mi yatiriyorsunuz. Ben oda yaptım odasında yatıran var mı. Yoksa kendi odama da ufak bir beşik gerekiyor mu
Cnm batıcon kullandın mı o yükseltir demisti doktor siz kullanmayin deride kalmasın da dedi. Göbek bağına kullandiysan olabilir. Üzülme Allah bağışlasın evladını gözün aydınMerhaba bayanlar bebeğimi kucağıma aldım gece kalkmaları ağlamaları yorgunluğum geçer onun kokusu yeter .
Bugün sağlıkocağından aradılar topuk kanı ile ilgili çöktüm resmen, tekrar çağırdılar TSH değeri yüksek çıkmış ,tekrar topuk kanı alıcam dediler. Nasıl gittim bilmiyorum allahım inş kullandığımız birşey sebep olmuştur yanlışlık vardır diye avutuyorum kendimi değer normal çıkar . Bakılan değerlerde en masum olanı diyorlar ama içim sızlıyor başka böyle durumla karşılaşan varmı
Doktorunuza bir gösterinbenim bebiş üç kez çiş yapıyo ama kakayı günde bir anca yapar oldu. aç mımkalıyor ki
Doktorda iyi dedi aslında kilo alımına ama oglum tombikti ondan zayif geliyor sanirm. Sanki gece güzel emse yarayacak gibi gelio ama emmiyor sipa
Maşallah geceleri holdur holdur uyuyor, gündüz işte zaten, işten dönüp uyuma vaktine kadar beynimi yiyor. Dün demez mi oğlum bunlar sana bakamıyor gel ben gazını çıkarayımAy bu adamlar da bi alemgeçen benimki de gecenin yarısı bana tututş dersi veriyor tam da yara olan göğsümü emerken . Bi kızdım valla bundan sonra sen emzirirsin dedim :)
Babusol diye solüsyon vermişti göbek bağımız geç düştü.sabah akşam göbeğine sürüyordum.bide poposu pişik olmuştu sonradan farkettim 15. Günden sonra kullanmam gerekiyordu çinko içeren pişik kremini eve geldikten sonra sürmüştüm allahım inş bu sefer bişey çıkmaz 1-2 güne çıkacakmış sonuçCnm batıcon kullandın mı o yükseltir demisti doktor siz kullanmayin deride kalmasın da dedi. Göbek bağına kullandiysan olabilir. Üzülme Allah bağışlasın evladını gözün aydın
Masaya oturup kucağıma bi yastık koyuyorum, tek elimle bebegi destekleyip diğer elimle yiyorum yemeğimi canım. Hazırlarken de sol omzuma atıyorum, sol elimle destekliyorum, sağ elime kuvvet.. annem yapma öyle yakında tuvalete gidemeyeceksin diyor ama bırakınca ağlıyorGeceden beri kucagimda oldum acliktan
Ben yanımda beşikte yatırıyorum.odayı ayırmak için henüz çok küçük.zaten gece saat başı uyanıyor neredeyse.başka odada olsa benim için de zor olur.geçmiş olsun size de ,küvezden çıkacakmış.sağlıklı uzun ömrü olsun bebeğinizin.Arkadaşlar bişey soracağım benim oğlum henüz kuvezde Allah nasip ederse 3-4 güne eve gelecek merak ettiğim şu siz bebekleri yanınızda mi yatiriyorsunuz. Ben oda yaptım odasında yatıran var mı. Yoksa kendi odama da ufak bir beşik gerekiyor mu
Canım içini ferah tut inşallah yoktur bir şey.sonuçlar yanlış olabiliyor bazen.benim yeğenimin de ilk topuk kanında yüksek çıkmıştı tsh.ama 2.normaldi bir sıkıntı olmadı sonrasında.gerçekten yüksekse bile çok korkulacak bir şey değil,kontrol altına alınır merak etme.Merhaba bayanlar bebeğimi kucağıma aldım gece kalkmaları ağlamaları yorgunluğum geçer onun kokusu yeter .
Bugün sağlıkocağından aradılar topuk kanı ile ilgili çöktüm resmen, tekrar çağırdılar TSH değeri yüksek çıkmış ,tekrar topuk kanı alıcam dediler. Nasıl gittim bilmiyorum allahım inş kullandığımız birşey sebep olmuştur yanlışlık vardır diye avutuyorum kendimi değer normal çıkar . Bakılan değerlerde en masum olanı diyorlar ama içim sızlıyor başka böyle durumla karşılaşan varmı
Bizi sağlık ocağından aramadılar topuk kanını vereli 11 gün olmuş ararlar mi bilmiyorum...ama 5.gün işitme testine gittiğimizde özeldeki çocuk doktoru sarılikla birlikte TSH baktırmıştı yüksek çıktı 10 civarı 3 gün sonra ölçuldü 6ydı sonra bi daha gittik 5 civarıydı...devletteki çocuk doktoru buna bakılmasına gerek yoktu bazen yüksek gorünür yenidoğanda sonra normale döner dedi...sen de üzulme bence çok oluyormuş böyle yalancı pozitiflikBabusol diye solüsyon vermişti göbek bağımız geç düştü.sabah akşam göbeğine sürüyordum.bide poposu pişik olmuştu sonradan farkettim 15. Günden sonra kullanmam gerekiyordu çinko içeren pişik kremini eve geldikten sonra sürmüştüm allahım inş bu sefer bişey çıkmaz 1-2 güne çıkacakmış sonuç
seninki de astigim astik kastıyım kestik sert erkek tarzında takılıyor sanki. Maşallah ona annesi.
Toparlamış hepinizin bebisler masallah benim kızın yüzü kaşık kadar.
Hem de ne sert. Daha 21 günlük ama savaşıyoruz resmen.
En korktuğum yol işte bu ama başka şansımda yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?