2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayri odada yatirilmaz canim enazindan ben karsiyim .
Normal besigi odana al bence yada ufak bi besik al tavsiyem

Henuz 15 gunluk kucaga alismis olabilirmi ki
Yok canım alışkanlıklar 2-3 aydan itibaren oluyor...şimdilik mesela kucakta dik tutarken daha rahat gaz çikarır kaka yaparlar kendilerini güvende hissederler daha çok bu sebeplerle kucak istiyorlar kendi hareketi yok o hareketi biz sağlıyoruz ondan yani

Merhaba bayanlar bebeğimi kucağıma aldım gece kalkmaları ağlamaları yorgunluğum geçer onun kokusu yeter .
Bugün sağlıkocağından aradılar topuk kanı ile ilgili çöktüm resmen, tekrar çağırdılar TSH değeri yüksek çıkmış ,tekrar topuk kanı alıcam dediler. Nasıl gittim bilmiyorum allahım inş kullandığımız birşey sebep olmuştur yanlışlık vardır diye avutuyorum kendimi değer normal çıkar . Bakılan değerlerde en masum olanı diyorlar ama içim sızlıyor başka böyle durumla karşılaşan varmı

Geceden beri kucagimda oldum acliktan

Canım ilk zamanlar azar azar gelir o da bebeğe yeter sakin ol endişelenme...oglunda süt sagmadım bilmedim...bu kız kuvvetsiz gibi hemen 2 çekip uyuyordu pompa aldık ilk gün uğrastım hiç gelmedi pompaya ikinci güm damla damla 5cc anca oluyordu tek delikten geliyordu süt bak 17 gün oldu şimdi bir memeden 80 90 cc çıkıyor sen sabırla emzirmeye devam et

Ay memelerde bebek doyuran gibi geliyor adamlara artık. Eşim artık hacı abla demeye baslicam diyor Dün baya kavga ettik kv lere sıcak davranmiyorum diye ne agladim barışmak için yanaştı kocam ağzından ilk çıkan şey ne zaman fanfini finfon yapacakmışiz dikis falan hak getire zaten gebelikten kuruluk vardı kaç ay oldu. Memeler de süt dolu çok iş gormez ah ah.

Canım ilk 2-3 ay gözünün önunde olsun sonra geçirirsin odasına...battaiye agzınq burbuna gelir cekemez ya da kusar yutar haberin olmaz

Cnm batıcon kullandın mı o yükseltir demisti doktor siz kullanmayin deride kalmasın da dedi. Göbek bağına kullandiysan olabilir. Üzülme Allah bağışlasın evladını gözün aydın

Doktorda iyi dedi aslında kilo alımına ama oglum tombikti ondan zayif geliyor sanirm. Sanki gece güzel emse yarayacak gibi gelio ama emmiyor sipa

Canım bende senin gibi yapıyordum 3,4 gündür artık emerse emziriyorum. Diretiyordum çok uyansın emsin diye uyanıyordu ama emmiyordu aç kaldı sanıyordum ama öyle değilmiş aç olsa emin ol bırakmadan emer yada ağlar. Annelik duygusundan kaynaklı senin için rahat etmiyor ama benim doktorum bebek diye bakmayın onlarada birey diye bakın diyor. Biz nasılsak onlarda öyle acıkırsa zaten belli eder. Kilosuda iyi annesi hiç canını sıkma

Selam arkadaşlar forumu pek takip edemiyorum Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun yapmayan arkadaşların bir an önce sağlıkla bebeklerine kavuşmaları dileğiyle.

31 haftalık 1060 gr doğan oğlum 44 gün küvezde kaldı 1975 gr eve aldık. 1 aydır evdeyiz şu an 4 kilo. Hem emiyor hem biberon veriyorum eoprotin kullandık bir ara hızlı kilo alması için. Günde 2 kez sma mama veriyorum takviye.
Çok gazlı bebeğim BioGaia ve nurse gaz damlası Dr browns biberon kullanıyoruz onun dışında ayaklarına sıcak su torbası karnına masaj ve mamasına 1 cc zeytinyağı koyuyorum. Tabi egzersizlerimiz de var bacaklarını karnına itip çekince güzel gaz çıkarıyor. 2,5 3 saatte bir besleniyor. Bir ara üzüntüden sütüm azaldı 20 cc çıkıyordu humana aldım pek faydası olmadı. Dr motilium reflü ilacı verdi biraz etkisi oldu azaldığında içiyorum

Bu arada 9 Mayıs’ta doğması gerekiyordu :) düzeltilmiş yaşı 12 günlük :)
Sizlere yardımcı olmak adına yazmak istedim.
Hepinizi öpüyorum bol sütlü, gazsız günler diliyorum

Son düzenleme:
Ay bu adamlar da bi alem geçen benimki de gecenin yarısı bana tututş dersi veriyor tam da yara olan göğsümü emerken . Bi kızdım valla bundan sonra sen emzirirsin dedim :)
Maşallah geceleri holdur holdur uyuyor, gündüz işte zaten, işten dönüp uyuma vaktine kadar beynimi yiyor. Dün demez mi oğlum bunlar sana bakamıyor gel ben gazını çıkarayım bana bak part time baba dedim, gece al koynuna yat, uyanırsa emdir beni uyandırma dedim, nasıl olcak o iş diyo. Bana akıl veriyon ya o süt yapar bu gaz yapar diye dedim, ye iç işte onlardan sütün gelsin dedim iyice çıldırdın diye gülüyor utanmadan şapşal

Cnm batıcon kullandın mı o yükseltir demisti doktor siz kullanmayin deride kalmasın da dedi. Göbek bağına kullandiysan olabilir. Üzülme Allah bağışlasın evladını gözün aydın
Babusol diye solüsyon vermişti göbek bağımız geç düştü.sabah akşam göbeğine sürüyordum.bide poposu pişik olmuştu sonradan farkettim 15. Günden sonra kullanmam gerekiyordu çinko içeren pişik kremini eve geldikten sonra sürmüştüm allahım inş bu sefer bişey çıkmaz 1-2 güne çıkacakmış sonuç

Geceden beri kucagimda oldum acliktan
Masaya oturup kucağıma bi yastık koyuyorum, tek elimle bebegi destekleyip diğer elimle yiyorum yemeğimi canım. Hazırlarken de sol omzuma atıyorum, sol elimle destekliyorum, sağ elime kuvvet.. annem yapma öyle yakında tuvalete gidemeyeceksin diyor ama bırakınca ağlıyor

Ben yanımda beşikte yatırıyorum.odayı ayırmak için henüz çok küçük.zaten gece saat başı uyanıyor neredeyse.başka odada olsa benim için de zor olur.geçmiş olsun size de ,küvezden çıkacakmış.sağlıklı uzun ömrü olsun bebeğinizin.

Canım içini ferah tut inşallah yoktur bir şey.sonuçlar yanlış olabiliyor bazen.benim yeğenimin de ilk topuk kanında yüksek çıkmıştı tsh.ama 2.normaldi bir sıkıntı olmadı sonrasında.gerçekten yüksekse bile çok korkulacak bir şey değil,kontrol altına alınır merak etme.

Bizi sağlık ocağından aramadılar topuk kanını vereli 11 gün olmuş ararlar mi bilmiyorum...ama 5.gün işitme testine gittiğimizde özeldeki çocuk doktoru sarılikla birlikte TSH baktırmıştı yüksek çıktı 10 civarı 3 gün sonra ölçuldü 6ydı sonra bi daha gittik 5 civarıydı...devletteki çocuk doktoru buna bakılmasına gerek yoktu bazen yüksek gorünür yenidoğanda sonra normale döner dedi...sen de üzulme bence çok oluyormuş böyle yalancı pozitiflik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…