- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.181
Ben de düşünüyorum bazen rezene vermeyi. Kendim iciyorum ama cocugu etkilemiyor sanki
Deneyeyim canım çocuk bir gal oluyor ıkınıp sıkılmaktanCanım kulak çubuğuna zeytinyağ batır azcık poposunda beklet o biraz rahatlatıyor. Doktor demişti banada. Ama sonra yine kıvranmaya başlıyorlarda yinede birazda olsa rahatlatıyor
sağol canm amin allah razı olsunMaşallah gözün aydın cnm Allah bağışlasın evladını.
sağol canım amin darısı tüm hamişlere inş
Canım burda bi arkadaş paylaşmışti marankinin kimyon tarifini. Biraz suya 1 dolu çay kaşığı kimyon atıp bi taşım kaynatip sonra 2 silme çay kaşığı şeker atıyoruz tülbentten geçirip veriyoruz. Ben öyle yaptım biraz rahatladiGece 1 buçuktan beri ayaktayız ve şimdi uyudu daha bizimki hatta uyumadı bile yarı uykulu. Gözleri kapanıyor yinede uykuya direniyor benimkinin ortası yok galiba ya çok uyuyor ya uyumuyor. Gazdan dolayı çocuğumda napcağını şaşırdı ya. Çözüm bulan varmı şu gaz meselesine kızlar. Birçok şey denedim ama yok halen gazlı ıkınmaktan uyuyamıyor yavrum
Canım lansinoh tavsiye ederim. Ben 2lisini aldım acitmiyo hiçBizim de sarılık var maalesef
Humana iç, hurma dereotu ye bol bol komposto, rezene çayı iç
Banyoda sıcak su altında memelere masaj
Ben de bugün sağma Makinesi alcam, ben uyurken eşim süt verir çünkü uykusuzluk mahvetti beni
Hep aranıyo hep aranıyo
Canım burda bi arkadaş paylaşmışti marankinin kimyon tarifini. Biraz suya 1 dolu çay kaşığı kimyon atıp bi taşım kaynatip sonra 2 silme çay kaşığı şeker atıyoruz tülbentten geçirip veriyoruz. Ben öyle yaptım biraz rahatladi
O hırıltının tek kaynağı burun tıkanıklığı,benim ki de öyle düdüklü tencere gibi :) bu okyanus suyu burun damlaları var onlardan al bi tane. Her emzirmeden önce sık burnuna ama aspiratörle çekme. O zaten ağzında meme emiyorken burundan hızlı hızlı nefes aldıgı için yumuşayan sümükleri yutacak gidecek çekmeye alıştırma! Burun tıkanıklığı ilk 3 ayda çok çok normal doktora da gitsen aynısını diyecek endişelenme,sen açtıkça tekrar tıkanacak burnu neden geçmiyor diye düşünme dediğim gibi 3 ay sıkıntı burun konusu. Ben strerimar burun spreyi aldım onu kullanıyorum ama yine tıkanıyor yapacak bişey Yok beklicez geçmesini. Enazından spreyle daha konforlu oluyorlar birsürwsofiarya çok rahatsız ediyorum seni ama ilk çocuk olunca tecrübrsizlik çok . Bizim kuzon hırıltısı var ama sanki boğazında balgam varmış gibi geğizinde sümük birikmiş gibi bze de olur ya bazen gıcık oluruz öyle . Befes alırken bile rahatsız ediyor kızımı doktora götürsem doktor biley yapar mı buna
Memeyi karbonatlı su ile silme cnm ben de yaptım baya sızı oldu sonra. Yararli bakteriler de ölüyormus. Kaynamış ilimis su ile silecekmisiz.kulak copu iyi fikirmis, bugun oyle deneyeyim. memeye gecmesin die mememi de karbonatli su ile siliyorum. simdilik sadece dilinin uzerinde cok hafif var gorunuyor, ins karbonatli su ile olani da gecirebilirim.
saglik ocagindaki ebe sanirim henuz miktari az oldugu icin karbonatli suyu yeterli gordu ilac yazmadi. ben de 2 gun bunu uygulayayim, artar gibi olursa ilaca baslayayim diye dusundum. tesekkur ederim ilac ismi icin, Allhin izniyle hemencecik atlatiriz ins.
sizlerde de pamukcuk olmasa da hem memenizi hem de bebisin agiz icini gunde 1 defa karbonatli su ile silebilirsiniz. ebe agiz temizligi icin bu gerekli dedi bana
Can'ım perişan etti beni dün gece. Sonra kakasını yaptı rahatladı. Ondan şonra babası getirdi Damlayı. Şimdilik bi sıkıntı Yok. 5 ten beri uyuyor. Damla'dan mı bilmiyorum tabi. Mamayı kestim kakası cıvıklaştı normale döndü. Ondan da olabilir.Gunde 3 kez dediler cnm bize de. Rahatladi mi bebeğin
Söylerim tabi canım. Ama ben mamayı da kestim. O kötü yapmıştı bizi. Kakası normale döndü. Damlanın mı etkisi olur bilmiyorum. Çünkü mama öncesi hiç sıkıntımız yoktu.Canım inşallah işe yarar yararsa söyle bende alayım. Bak daha yeni uyudu artık sızdı hatta başım uykusuzluktan çatlıyor. Bu gaz olayı sıkıntılı çok
Can'ım perişan etti beni dün gece. Sonra kakasını yaptı rahatladı. Ondan şonra babası getirdi Damlayı. Şimdilik bi sıkıntı Yok. 5 ten beri uyuyor. Damla'dan mı bilmiyorum tabi. Mamayı kestim kakası cıvıklaştı normale döndü. Ondan da olabilir.
Söylerim tabi canım. Ama ben mamayı da kestim. O kötü yapmıştı bizi. Kakası normale döndü. Damlanın mı etkisi olur bilmiyorum. Çünkü mama öncesi hiç sıkıntımız yoktu.
Bizimki de akşam 9 buçuktan gece ikiye kadar öyleydi. En sonunda babası gelince bıraktım ona uyudum. Meme ağzında nasıl inliyor anlatamam. Ayakları çırpınıyorCanım ben mamada vermiyorum sadece emiyor. Şimdi iki çay kaşığı rezene verdim bakalım işe yarayacakmı. Gece 1 buçuktan beri uyumadı biraz önce sızdı kaldı 20 dk da uyandı ama
Amaaannnn yapsın yeter kiii yaaa. Seve seve temizleriz.Kafasına kadar kaka nasıl yapar bir minik kız sabah sabah banyoyuu boyladi
Serum fizyolojik jik kullanıyorum . çekmiyorum bende ama görünürde bişey yok zaten burnunda içerde bi sıkıntı var dediğim gibi sanki balgam olmuş gibi eğer normalse gitmim ama uyuyamıyor çocuk o derece tıkanıyor . Tükürük salgısı da çoğaldı bu da reflü belirtisi galiba inşallah gcer şu hırıltı çok rahatsız oluyor bn bile dışardan duyarken içim gidiyorO hırıltının tek kaynağı burun tıkanıklığı,benim ki de öyle düdüklü tencere gibi :) bu okyanus suyu burun damlaları var onlardan al bi tane. Her emzirmeden önce sık burnuna ama aspiratörle çekme. O zaten ağzında meme emiyorken burundan hızlı hızlı nefes aldıgı için yumuşayan sümükleri yutacak gidecek çekmeye alıştırma! Burun tıkanıklığı ilk 3 ayda çok çok normal doktora da gitsen aynısını diyecek endişelenme,sen açtıkça tekrar tıkanacak burnu neden geçmiyor diye düşünme dediğim gibi 3 ay sıkıntı burun konusu. Ben strerimar burun spreyi aldım onu kullanıyorum ama yine tıkanıyor yapacak bişey Yok beklicez geçmesini. Enazından spreyle daha konforlu oluyorlar birsürw
Tabiki canım dün yapamadı çok kivrandi sabah acısını çıkardı yavrumBizimki de akşam 9 buçuktan gece ikiye kadar öyleydi. En sonunda babası gelince bıraktım ona uyudum. Meme ağzında nasıl inliyor anlatamam. Ayakları çırpınıyoruyandığımda biraz daha iyiydi.
Zor işimiz valla. Bi de bizimki uyuyunca uyandırması ayrı dert. Uyandırıyorum az emiyor uyuyor memede. Doydu mu doymadı mı emin olamıyorum bu defa. Uyuması ayrı dert uyumaması ayrı dert kısacası
Amaaannnn yapsın yeter kiii yaaa. Seve seve temizleriz.
Ben mışıl mışıl uyurken herşey oldu bitti uyanınca başladı maceraKizlaar dogum yapmis kurtulmus annelernasil gecti dogumlar biraz anlatirsanizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?