2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizim pamukcuk olmus emerken cani yaniyor heralde memeyi birakiyor, agliyor, memeyi itekliyor, zorla agzina geri veriyorum. her emmede bunu 10-15 defa yapiyor kuzum. ebe karbonatli su ile agiz icini dilini silmemi soyledi ama parmagin agzina o kadar buyuk kaliyor ki elimi agzina girdiremiyorum. bu isi nasil daha kolay yapacagima dair tavsiyeniz var mi ? pamukcugu hizlica nasil gecirebilirim

Kızlar bu lecitin sxde ne kadar süre sonra işe yaradı bu bezeler be zamn gecti dün aldırdım bnde eşime iki tane içtim
Cnm ben de bir saat sonra ise yaradı çok feciydim akıp duruyordu bebiş çekemiyordu bile sertliğinden pompa da cekmiyordu. İçtikten bir saat sonra baktim yumusuyoy hemen pompa ile sagip bitince bebişe verdim rahatladım. @sofiarya 3 kez icmis.

Cnm ablam pamuk beze kulak copunu geçirip siliyordu gazlı bez de olur temiz olsun yeter. İnce bir çubuk ile ağzının içini dilinin altını üstünü gezdirswn yeter ama dikkat et pamukçuk annenin memeye de geçip fena yapabilirmis olmadı ilaç al aile hekiminden

Mikostatin diye bir ilaç var canım çok hızlı geçiriyor siyahımsı bir damla. Ben ilk kızda kullanmışfım meme uçlarım da ağrımaya başlayınca

Son düzenleme:
8 damla verdim. Bana doktorda eczacimda 8 dediler. Bende sayısını dusursemmi axaba

Gaz çıkarmanın daha kolay yöntemi yok mu yahu, benimki memede uyuyo, gazını çıkarmadan yatırmayayım diyorum sonra çok kıvranıyo
Gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyo.. daha rahat çıkarırdı, zorlanıyo artık

Bir de bebişleri her gün yıkıyor musunuz
Kaynanam her gün yıkayalım diyo ama üşütecek diye korkuyorum çünkü gözleri çapaklanıveriyor
Her yıkamada da şampuan kullanmak istemiyorum

Bir de bebişleri her gün yıkıyor musunuz
Kaynanam her gün yıkayalım diyo ama üşütecek diye korkuyorum çünkü gözleri çapaklanıveriyor
Her yıkamada da şampuan kullanmak istemiyorum
Ben günaşırı yıkıyorum şuan.şampuan her seferinde kullanmıyorum.havalar ısındı artık üşümezler bence.yıkadıktan sonra da hemen kurulayıp giydirince sıkıntı olmaz.doktorumuz da her gün yıka dedi.

Gece 1 buçuktan beri ayaktayız ve şimdi uyudu daha bizimki hatta uyumadı bile yarı uykulu. Gözleri kapanıyor yinede uykuya direniyor benimkinin ortası yok galiba ya çok uyuyor ya uyumuyor. Gazdan dolayı çocuğumda napcağını şaşırdı ya. Çözüm bulan varmı şu gaz meselesine kızlar. Birçok şey denedim ama yok halen gazlı ıkınmaktan uyuyamıyor yavrum

Benimki de oyle. Biz de sabah 5 gibi basliyoruz .

İnşallah öyledir canım sağ Salim bir nefeste kurtulursun

İlk zamanlarda sütum vardı biraz . Şimdi hiç yok. Moralimizde çok bozuktu o siralar. 3. Gün Eşimin teyzesi yogun bakıma kaldırıldı. Yaşaması bir mucize . 3. Kattan asagi düşmüş. Annesi öldükten sonra teyzesine daha bir bağımlydi. Bende severim kendisini. İnşallah mevlam yardımcisi olur. Silikon meme ucuda aldık. Maalesef benim oğlan sanirim keyif adamı olacak. Bir iki çekip istediği gibi gelmeyince hemen bıraktı. Sarılık sorunumuz olmasa daha kolay olacak ti. 2 saatte bir karnini doyurmak gerekiyor. Banyo her gün yapılırsa bizim büyüklerimizde daha güzel büyüdüğünu söylerler.

İlk defa bugun biraz önce memeyi kapti ama bende süt yok . İnşallah aldigim caylar işe yarar. Humana anne sutu artici çay.
Memeleri sıcak suya tutayim. Belkim açılır dua edin bana kizceler.....

Benimki de oyle. Biz de sabah 5 gibi basliyoruz .

Ay canım biz hep ıkınıyoruz ya uykusunda bile ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor. Bugün kulak çubuğuna yağ batırıp poposunda tuttum biraz nasıl gaz çıktı anlatamam ama halen ıkınıyor. Artık ne kadar gaz varsa içerde anlamadım. Doktor 2,3 aya kendi düzene girecek dedi şuruplar yağlar bir işe yaramadı. Acaba rezene içirsem azcık 19 günlük çokmu erken denesemmi

Bizim de sarılık var maalesef
Humana iç, hurma dereotu ye bol bol komposto, rezene çayı iç
Banyoda sıcak su altında memelere masaj

Ben de bugün sağma Makinesi alcam, ben uyurken eşim süt verir çünkü uykusuzluk mahvetti beni
Hep aranıyo hep aranıyo

Yok canım benimde aynı problem . Sanci gelince ne yaptıysak kivranrak ağlamaktan helak oluyor. Damla veriyorum. Sırtını sıvazlıyorum. Hiçbir şey fayda etmiyor. Müzik adiyorum kolik için. Yookk......

Sağol canım . Uykusuzluk fenaaaa...
İnsalllaahhh senin bebeğinde mışıl mışıl uyur. Sende rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…