- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.141
Cnm ben de bir saat sonra ise yaradı çok feciydim akıp duruyordu bebiş çekemiyordu bile sertliğinden pompa da cekmiyordu. İçtikten bir saat sonra baktim yumusuyoy hemen pompa ile sagip bitince bebişe verdim rahatladım. @sofiarya 3 kez icmis.Kızlar bu lecitin sxde ne kadar süre sonra işe yaradı bu bezeler be zamn gecti dün aldırdım bnde eşime iki tane içtim
Cnm ablam pamuk beze kulak copunu geçirip siliyordu gazlı bez de olur temiz olsun yeter. İnce bir çubuk ile ağzının içini dilinin altını üstünü gezdirswn yeter ama dikkat et pamukçuk annenin memeye de geçip fena yapabilirmis olmadı ilaç al aile hekimindenkizim pamukcuk olmusemerken cani yaniyor heralde memeyi birakiyor, agliyor, memeyi itekliyor, zorla agzina geri veriyorum. her emmede bunu 10-15 defa yapiyor kuzum. ebe karbonatli su ile agiz icini dilini silmemi soyledi ama parmagin agzina o kadar buyuk kaliyor ki elimi agzina girdiremiyorum. bu isi nasil daha kolay yapacagima dair tavsiyeniz var mi ? pamukcugu hizlica nasil gecirebilirim
Mikostatin diye bir ilaç var canım çok hızlı geçiriyor siyahımsı bir damla. Ben ilk kızda kullanmışfım meme uçlarım da ağrımaya başlayıncakizim pamukcuk olmusemerken cani yaniyor heralde memeyi birakiyor, agliyor, memeyi itekliyor, zorla agzina geri veriyorum. her emmede bunu 10-15 defa yapiyor kuzum. ebe karbonatli su ile agiz icini dilini silmemi soyledi ama parmagin agzina o kadar buyuk kaliyor ki elimi agzina girdiremiyorum. bu isi nasil daha kolay yapacagima dair tavsiyeniz var mi ? pamukcugu hizlica nasil gecirebilirim
Çok şükür kalktı kendi emdi geri uyudu cnm 3 te.Bende rahatladım. Evet gaz damlasıGaz icinmi verdin o ne cnm çıkardı mi gazını belki rahatladı ise uyumuştur. Yine de uyandır 3.5 saatte emsin az da olsa şekeri düşmesin
8 damla verdim. Bana doktorda eczacimda 8 dediler. Bende sayısını dusursemmi axabaTam bilmiyorum Can'ım ama büyük ihtimal öyledir.
Aynı Damla'yı dr yazmıştı bize. Bugün aldı eşim. Dr un verdiği kağıtta emzirme öncesi 8 damla demiş. Eczacı eşime 2-3 damla demiş. 3 damla verdim ben. Sen kaç damla veriyorsun Can'ım.
Aynı günün akşamı işe yaradı Can'ım ben de.
Ben günaşırı yıkıyorum şuan.şampuan her seferinde kullanmıyorum.havalar ısındı artık üşümezler bence.yıkadıktan sonra da hemen kurulayıp giydirince sıkıntı olmaz.doktorumuz da her gün yıka dedi.Bir de bebişleri her gün yıkıyor musunuz
Kaynanam her gün yıkayalım diyo ama üşütecek diye korkuyorum çünkü gözleri çapaklanıveriyor
Her yıkamada da şampuan kullanmak istemiyorum
Bence sen düşürme. Ben artırayım. Çünkü ikimize de dr 8 damla demiş Can'ım. Günde 4 defa8 damla verdim. Bana doktorda eczacimda 8 dediler. Bende sayısını dusursemmi axaba
YerimmÇok tatlılarçokkkkk
Benimki de oyle. Biz de sabah 5 gibi basliyoruz .Gece 1 buçuktan beri ayaktayız ve şimdi uyudu daha bizimki hatta uyumadı bile yarı uykulu. Gözleri kapanıyor yinede uykuya direniyor benimkinin ortası yok galiba ya çok uyuyor ya uyumuyor. Gazdan dolayı çocuğumda napcağını şaşırdı ya. Çözüm bulan varmı şu gaz meselesine kızlar. Birçok şey denedim ama yok halen gazlı ıkınmaktan uyuyamıyor yavrum
İnşallah öyledir canım sağ Salim bir nefeste kurtulursunKızlar karnım taş gibi oluyor sertleşiyor bebek ortaya toplanıyor kasıklarıma doğru ağrı iniyor ara ara olmaya başladı çok sık değil ama sizce doğum sancıları başlamış olabilir mi böyle mi başlıyor ikinci doğumum ama insan unutuyor yine de 41+1 oldum yarın son kez hastaneye gidicem evde başlasa sancılar ne güzel olur hadi inşllah
İlk zamanlarda sütum vardı biraz . Şimdi hiç yok. Moralimizde çok bozuktu o siralar. 3. Gün Eşimin teyzesi yogun bakıma kaldırıldı. Yaşaması bir mucize . 3. Kattan asagi düşmüş. Annesi öldükten sonra teyzesine daha bir bağımlydi. Bende severim kendisini. İnşallah mevlam yardımcisi olur. Silikon meme ucuda aldık. Maalesef benim oğlan sanirim keyif adamı olacak. Bir iki çekip istediği gibi gelmeyince hemen bıraktı. Sarılık sorunumuz olmasa daha kolay olacak ti. 2 saatte bir karnini doyurmak gerekiyor. Banyo her gün yapılırsa bizim büyüklerimizde daha güzel büyüdüğünu söylerler.Silikon meme uçları çok işe yarıyo ben de çoğunlukla öyle emziriyom
Benim de meme ucum küçük, açsa alana kadar strese giriyo ben de o anlarda uçla veriyom direkt kapıyo
Keyif için emecekse memeyi veriyom
Lohusalık bambaşka bi psikoloji ama geçecek inşallah bu günler canım
Benimki de oyle. Biz de sabah 5 gibi basliyoruz .
Çok teşekkürler inşllah artmaya başladı ağrılarım biraz daha geç gitmeye karar verdim doktora biraz evde çekeyim ama düzenli ağrılar gerçekten doğum sancıları galibaİnşallah öyledir canım sağ Salim bir nefeste kurtulursun
İlk zamanlarda sütum vardı biraz . Şimdi hiç yok. Moralimizde çok bozuktu o siralar. 3. Gün Eşimin teyzesi yogun bakıma kaldırıldı. Yaşaması bir mucize . 3. Kattan asagi düşmüş. Annesi öldükten sonra teyzesine daha bir bağımlydi. Bende severim kendisini. İnşallah mevlam yardımcisi olur. Silikon meme ucuda aldık. Maalesef benim oğlan sanirim keyif adamı olacak. Bir iki çekip istediği gibi gelmeyince hemen bıraktı. Sarılık sorunumuz olmasa daha kolay olacak ti. 2 saatte bir karnini doyurmak gerekiyor. Banyo her gün yapılırsa bizim büyüklerimizde daha güzel büyüdüğünu söylerler.
İlk defa bugun biraz önce memeyi kapti ama bende süt yok . İnşallah aldigim caylar işe yarar. Humana anne sutu artici çay.
Memeleri sıcak suya tutayim. Belkim açılırdua edin bana kizceler.....
Yok canım benimde aynı problem . Sanci gelince ne yaptıysak kivranrak ağlamaktan helak oluyor. Damla veriyorum. Sırtını sıvazlıyorum. Hiçbir şey fayda etmiyor. Müzik adiyorum kolik için. Yookk......Gece 1 buçuktan beri ayaktayız ve şimdi uyudu daha bizimki hatta uyumadı bile yarı uykulu. Gözleri kapanıyor yinede uykuya direniyor benimkinin ortası yok galiba ya çok uyuyor ya uyumuyor. Gazdan dolayı çocuğumda napcağını şaşırdı ya. Çözüm bulan varmı şu gaz meselesine kızlar. Birçok şey denedim ama yok halen gazlı ıkınmaktan uyuyamıyor yavrum
Sağol canım . Uykusuzluk fenaaaa...Bizim de sarılık var maalesef
Humana iç, hurma dereotu ye bol bol komposto, rezene çayı iç
Banyoda sıcak su altında memelere masaj
Ben de bugün sağma Makinesi alcam, ben uyurken eşim süt verir çünkü uykusuzluk mahvetti beni
Hep aranıyo hep aranıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?