- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.221
@sofiarya canim bana bi akıl ver nolur cuma sezeryan oldum bugün sarılık başladı benim tek derdim göğüs ucu yarasıydı ama şimdi memeler resmen taş oldu beze oldu heryeri elime geliyo emmeyi tamamen birakti yavrum sütü sağıp veriyiruz kaşıkla lesitin almak bana fayda eder mi
Ben anlatayım sana hem moral de olur.. ben hiç bişey anlamadan normal doğum yaptım toplamda 1 saat 40 dk içinde oğlumu kucağıma aldım.. sabah 5:30 gibi suyum gelmeye başladı başta sancı yoktu sonra yolda hastaneye giderken iki kere hafif sancı hissettim 7 de hastanedeydim kontrol ettiler neredeyse sıfır sancıyla 8 cm açıklığım vardı.. sancım olmadığından suni sancı taktılar ilk yarım saat yine bişey anlamadım son yarım saat inanılmaz çirkefleştim avaz çığlık oğlumu doğurdum.. bugün 11 günlük oldu oğlumda ben de çok iyiyiz şükürler olsunn... inşallah benim gibi kolay bi doğum yaparsın Allah bi avazda kurtarsın..Birazcik anlatsaydin keske
Bnm kızım 39+6 da geldi . Daha doğrusu gelmedi biz zorla aldık :) rahim ağzına yerleştirilen fitille rahimin açılması sağlandı daha snra kendiliğinden sancım ve suyum geldidoğum yapmayanlara hayırlııı doğumlarrrr doğum yapanlarada sağlık sıhat diliyorummm kızlarr. sizlere sorum var doğum yapanlar özellkle normal doğum yapan arkadaşlara soruyorum bebeğiniz kaçıncı haftada geldi. belli olmuyo sanrm 37,38,39,40 bebek nezaman isterse gelmeyi. yada kız erkek ayrımına görede değişiomu kızlar daha erken gelir derler ya??
sağlıcakla büyütürsün inşallah canm. bu bebişlerin nezaman geliceği hiç belli olmuyo yaniiBnm kızım 39+6 da geldi . Daha doğrusu gelmedi biz zorla aldık :) rahim ağzına yerleştirilen fitille rahimin açılması sağlandı daha snra kendiliğinden sancım ve suyum geldi
Yok canım eşim.su döktü ama.gecen gün kendim yıkadım.Ay tek mi yikiyorsunuz kızlar.
Kimse kalmamış bugüne kadar içerde elbet çıkacakRabbim bizede o kolayliklardan nasip etsin insallahya sanki hic doguramam gibi geliyor nasil cikacaksa artiiik
Valla sen istedin bunuBirazcik anlatsaydin keske
Meme kürü olacak pompa kuru olacak tüm kahverengi kısma oturcak vakum oyle cekcen cmm bir de eğil muhakkak.Ya kızlar az önce sütümü sağayım dedim yine. 10 cc bile çıkmadı. Tam yapamıyor muyum anlamıyorum yA
Sıkıyorum meme ucunu süt geliyor.
Yani 30 cc bile mucizevi geliyor
Ben tek yıkıyorum canımAy tek mi yikiyorsunuz kızlar.
Oyyy anamValla sen istedin bunu1 Mayıs sabahı 40+0 da suyum geldi iki parça şeklinde az az duş aldım kahvaltı yaptım acile gittik. Açılma 2 cm sancı azdı çıkış yapalim sonra geliriz dedik. Felaket tellali askeri doktor bana demedigini koymadi. 9 ay karninizda taşıyın elinizle toprağa gömün dedi ben ağlayarak yatış yaptım. Alttan fitil koydular acilma için. suni sancı almadım. 6-8 saat sonra etki eder dediler ama ben on dk sonra coştum. Öğleden sonra 3 e kadar inledim böyle belimde afedersin kicimdan birşey çıkmak istiyor gibiydi ama sessizdir çünkü ebeler yanda bagiranlara kiziyordu. Bağırma ne sandın kolay mı olacak sus falan diye. 3 de belime kütük indi kırıldı zannettim çığlık attım sonra koşup nst ye bagladilar sancılar 200 lerde bebiş strese girmiş çıkmak istemiyor oksijen azalmış. Doktor hemen sezeryan demiş bana kimse birşey demiyor. Ebeler göbeğimi bir sağa bir sola çeviriyor bir yandan üstümü değiştiriyorlar bir yandan belim kırıliyor oğlum vuruyormus kendini çevirmeye calismis. Anlican ameliyat masasında anladim herşeyi imzami.alip kestiler. Normal doğum yapcam diye kaç hafta bekledim 4 kilo tosun ile sezeryan oldum :)
Aminn insallah canimKimse kalmamış bugüne kadar içerde elbet çıkacakhayırlı kolay doğum olsun inşallah
Ya annem de buradaydı ben yaparken, ben sizi hep bununla büyüttüm şimdi ben soylesem yapmazdın iyi oldu başkası soylemis dediAy canım onu deneyecektim ama 2 yaş için falan dediler bu tarife denemedim o yüzden ama deneyeceğim ya çocuğum kıvranmaktan bi hal oldu
Ya annem de buradaydı ben yaparken, ben sizi hep bununla büyüttüm şimdi ben soylesem yapmazdın iyi oldu başkası soylemis dediben 2 çay kaşığı verdim bebise sonra annem biraz daha verdi biberona koyup. Bi zararı yok bence ya
Saol cnm önemli olan bebeğimon sağlığı ilk günler çok ağladım ama sonra arkadaşım doğum yaptı aynı yerde başka doktorda 24 saat herşeyi denemişler normal olsun diye kız perişandi. Ben normali denedim en azından aklimda valla sancı gibi değildi benim yaşadığim belim göbeğim ve özellikle kicimda zorlayan bir ağrı ve hiç geçmedi. Öyle beş dk gelip gitmedi hep vardı. Yürüdüm çömeldim nefes aldım duvara dayandım yok kesilmedi. Suni sancı daha iyi bence bu fitilden. Neye göre karar veriyorlar bilmiyorum bir de acele etmeleri yanlış gereksiz yere. Hep hizlansin istiyorlar ama bebekte seninle yaşıyor o anlari.Oyyy anamvur dedik öldürmüssün ama saka bi yana cok tesekkür ederim her türlüsüne hazirlanmak lazim sende cok cekmissin Allahtan sag salim kucagina almissin yavrunu Rabbim bagislasin peki o sanciyi tarif edebilirmisinn
Benim 10.90 larda 13. Gün de düşecek merak etme emzir yeter bol bol uyandırmak zor oluyo biliyorum ama biraz uğraşııcaz3. Gün değerimiz 8.9 du 5. Gündeyiz gözlerimiz sarı cok uyuyor korkuyorum ya sarılık tehlikeli sonucta uyandıramıyorum zor zar
Ay fırsat bulunca iciyorum ama bitki karışımini da hep iciyorum benim oğlan maşallah sesli sesli yapıyo arada kızariyor kakada falan ama çığlık çığlığa değil.Kızlar kahve içen varmı aranızda ictiyseniz de bebekte ne gibi etkileri oldu türk kahvesi yada Nescafe
Öyle yaptım kuzum hatta sen eğil demiştin. Eğilerek yaptım ama çok az geldi üstelik öyle bi acıdı ki. Markadan mı bilmiyorum. Mamajoo markasıMeme kürü olacak pompa kuru olacak tüm kahverengi kısma oturcak vakum oyle cekcen cmm bir de eğil muhakkak.
Cesaret edemem ben nasıl yapıyorsun cnm.Ben tek yıkıyorum canım
Bizimki wee öyle aman aman iyi değil ama bir ara otomatik denesen hastaneler de var kiralıyorlar. Elinle de sagabilirsin. Sıcak havlu ile masaj yaptıktan sonra yukardan uclara sivazla damliyor.Öyle yaptım kuzum hatta sen eğil demiştin. Eğilerek yaptım ama çok az geldi üstelik öyle bi acıdı ki. Markadan mı bilmiyorum. Mamajoo markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?