2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yüzde yüz katılıyorum. Tek çocuk hiçbişeymiş diyorum. Benim 3.5 yaşındaki oğlan beni çok yoruyor. Bebiş uyuyunca gözümü kapatmama bile izin vermiyor. Valla uykusuzluktan ruh gibidolaşıyorum

Doktorum öyle uygun gördu ama iyi geçti benim için ilk kalkışta zorlandim tabi ama gerisi kolay oldu hiç yatmadım nerdeyse o yüzden çabuk toparlandim
Rabbim bizede o kolayliklardan nasip etsin insallahya sanki hic doguramam gibi geliyor nasil cikacaksa artiiik

doğum yapmayanlara hayırlııı doğumlarrrr doğum yapanlarada sağlık sıhat diliyorummm kızlarr. sizlere sorum var doğum yapanlar özellkle normal doğum yapan arkadaşlara soruyorum bebeğiniz kaçıncı haftada geldi. belli olmuyo sanrm 37,38,39,40 bebek nezaman isterse gelmeyi. yada kız erkek ayrımına görede değişiomu kızlar daha erken gelir derler ya??

Kızlar ben mamayı kestim sütüm 35 40 cc ancak çıkıyor denemediğim.kalmadi ya nasıl artıracağız bu sutu
Damla dereotu yemek ne varsa yapıyorum sıkıntı nerde
Bebiş emince sağiyorum demi cnm tek meme mi 35-40 CC çıkıyor. Zaten her öğünde 50-60 CC yeter galiba kilosuna göre ayarlican.

Bende oyle duymustum kizlar erkenci oluyomus ama Allah bilir tabi hayirlisiyla kucagimiza alalim sag salim insallah

Kizlaar dogum yapmis kurtulmus annelernasil gecti dogumlar biraz anlatirsanizz
Spinal anesteziyle 2.sezaryen oldum 1.den de iyi geçti çok güzeldi Allah a şükür...korkulacak bişey yok...ilk kez gelip hemşireler ayağa kaldırdıktan sonra surekli kalktım odanın içinde yürüdüm ısıtıcıyla rezene papatya götürdüm demledik ictim hemen gaz tuvalet olayları halloldu 1 gunde çıktım geldim çok şükür...herkese böylesini nasip etsin Allah...darısi başına

Aminn insallah Allah razi olsun canim cok korkuyorum biran once sag salim kavusayim yavruma

Ya kızlar az önce sütümü sağayım dedim yine. 10 cc bile çıkmadı. Tam yapamıyor muyum anlamıyorum yA
Sıkıyorum meme ucunu süt geliyor.
Yani 30 cc bile mucizevi geliyor

Yarin 39+0 oluyorum ve hala bekliyorum Bebis kiz

sağlıcakla gelsin:) sancıların oluomu peki onlar ne durumda

Amin canim hepimizinki
Valla bu topikte suan bir elin parmaklarini gecmez bekleyen sayisi Cogu dogum yapti arkadaslarin
Allah bize de hayirli dogumlar versin insallah
Birkac haftadir gunde bir kac kez yalanci sanci oluyor zaten ama duzensiz tabi
Bugun veya yarin kontrole gidecegim bakalim ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…