2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bebeği pamukçuk olan var mi? Bize dr mikostatin verdi 1 hafta kullan dedi. Kullandı 1 hafta geçti. Şimdi yine başladı. Aynı zamanda karbonatlı suyla silmeyi hic aksatmadım. Var mı kesin cozum

Ya normal dogumu yasamayi cok istiyorum ama bi o kadar da korkuyorum sanki sezeryan daha kolay gibime geliyor ebelerden de cok korkuyorum zaten bi degisikler

Vallaha canım bizim kiz 40 hafta oldu hala gelmedi.hiç belli olmuyor yani kiz erkek:)37.haftadan beri ha doğdu doğacak modundayiz:)bgn 3.30 da randevum var baklm ne dicek doktor
Yaa hayirla gelsin insallah❤benimde 3.30da randevum var cok heyecanliyim bakalim nolacakksanci falan varmi suan

Biz de aynı durumdayız canım, çaresizlik ne kötü..

Kızlar bn yalnız olduğum hergün ağlıyorum ya resmen kızım yalnız olmamı bekliyor ya uyumuyor ya gaz sıkıntısı yaşıyor bgünde şu geğzindeki başgam mı desem ne onun yüzünden hep boğulcakmış gibi oluyor hafta sonu annem geldiğinde hiç bişeyi olmuyor çocuğunyani bakıyorum bakmasına kızoma ama basıl bkıyorum . Kndim ne ymk yiyebiliyorum ne de bi iş yapabiliyorum herşey üstüme geliyor sanki göğsümdeki yara ve bezelerde cabası . Bi tek ben miyim böyle olan

Bende oyle duymustum kizlar erkenci oluyomus ama Allah bilir tabi hayirlisiyla kucagimiza alalim sag salim insallah

Yok yahu ne erkencisi hala gelmeye niyeti Yok

Canım özellikle yaptığın birşey varmıydı dede bizde yapalım maşallah diyeyim birde

sağlıcakla büyütürsün inşallah canm. bu bebişlerin nezaman geliceği hiç belli olmuyo yanii
Normal dogum beklerken bebegin suyu azalmaya başladı,38+3 de zorunlu sezeryan oldum. Spinal kombine epiduraldi ama epidural kanama yaptı sökmek zorunda kaldılar, bebek karnımdan çıkınca genel anestezi ile uyutuldum, 6 saat sonra yürüttü hemşireler ama gerisini anlatıp korkutmayayım :) 33 gün oldu, hala bi daha çocuk yapmam kafasındayım, gerisini sen düşün sağlık sıhhat içinde sen de, tüm bekleyenler de kavuşsun inşallah

Hatirladigim kadar sen cok yuruyus yapiyordun demi canim? Bunun sana dogumunda cok cok faydasi olduguna inaniyorum. Bende gunluk isyerine yuruyerek gidip geliyorum insallah banada bu yuruyus fayda eder rahatca dogum yapmak nasip olur

Ya normal dogumu yasamayi cok istiyorum ama bi o kadar da korkuyorum sanki sezeryan daha kolay gibime geliyor ebelerden de cok korkuyorum zaten bi degisikler
Valla yasa cnm aklında kalmasın çok kolay yapanlardan ol inş. Ebelere hep sirinlik yaptım çok kizmadilar bana yine azar yedim. onlar azarlamaya programlı sanırım naz çekilecek yer değil.

Öyle yaptım kuzum hatta sen eğil demiştin. Eğilerek yaptım ama çok az geldi üstelik öyle bi acıdı ki. Markadan mı bilmiyorum. Mamajoo markası
Bndede mamajoo var arkadasımdan aldım bika marka denemedim ama bncedebacıtıyor ilk zmnlar bezeler varken sağdım göğüslerim hepten yara oldu

Bende şimdi reZene verdim eğer o fayda etmezse yarında kimyon denerim canım napim valla. Bak daha halen uyumadık geceden beri nerdeyse 12 Saat olacak 1 saat uyumamıştır. Bende bittim bugün
Kuzum rezene iyi gelirse bana da haber verir misin? Biogai damla veriyorduk sanki daha fena yaptı, dün Nurse Harvey damlası önerdi hemşire ama rezene daha mantıklı geldi şu an..

Valla yasa cnm aklında kalmasın çok kolay yapanlardan ol inş. Ebelere hep sirinlik yaptım çok kizmadilar bana. Ama onlar azarlamaya programlı sanırım naz çekilecek yer değil.
Evet hic tahammulleri yok Allah merhametli insanlara denk getirsin insallah bazilari da var melek gibi insana kuvvet veriyor❤☺

Kızlar bebeği pamukçuk olan var mi? Bize dr mikostatin verdi 1 hafta kullan dedi. Kullandı 1 hafta geçti. Şimdi yine başladı. Aynı zamanda karbonatlı suyla silmeyi hic aksatmadım. Var mı kesin cozum
Dilinin beyaz olmadı mı pamukçuk bnmkinin hep beyaz ana iltihaplı gibi değil

Canım bizim bebek de dediğin gibi, doktor burnu tıkanıyor ondan dedi. Biz de serum fizyolojik falan idare ediyoruz, bazen gece falan tuhaf sesler çıkarıyor ama bebeklerde olurmuş üzme kendini.. ben de senin gibi ağlıyorum, sırt agrım çok fena, dikişim sızlıyor, bebek gazlı uyumuyor, sürekli ağlıyor, kaşları kafası Konak oldu.. uykusuzluk baş ağrısı, aç kalkılan yemekler yarım kahvaltılar.. bebek büyütmek zormuş ama çok şükür halimize

Cmm üzme kendini herşey yoluna girecek ben de çok farklı değilim. Tek silahim meme gibi geliyor. Eşim bile daha iyi bakiyo memem olmasa susturamam galiba diyorum. Acemiyiz ve anneyiz ooo kargaşa çok normal. Aman kalk git doktora kafana takma yeter gerekirse hep git ne olacak. Acemiyiz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…