2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum rezene iyi gelirse bana da haber verir misin? Biogai damla veriyorduk sanki daha fena yaptı, dün Nurse Harvey damlası önerdi hemşire ama rezene daha mantıklı geldi şu an..

Yazarım canım burda faydası olursa sanki olacak gibi karnı guruldamaya başladı ama inşallah gazıda çıkar. Bütün damlalarda rezene yağı var zaten kendisi daha mantıklı bence. Hiçbir damlanın faydası olmadı bizde

Evet hic tahammulleri yok Allah merhametli insanlara denk getirsin insallah bazilari da var melek gibi insana kuvvet veriyor❤☺
Doğumda hepsi kaplan oluyor ben birde eğitim aldım bu ebelerden bal gibilerdi. Sonra basit soru sordugumda bile seninle işimi var moduna geçtiler. Anladığım kadarıyla ilerleyince güler işimize yaramayacak.ama isterdim güle oynaya elimden biri tutarak doğum olsun.

@Kumsalpoyraz canım emin ol hepimiz aynıyız hatta iki çocuklu olan var aynı durumda olup. Bu gece 1 buçuktan beri ayaktayım ve direniyorum mecburuz bebişlerimiz için. Sakın sıkma canını ağlama üzülme geçecek bugünler öyle düşün. Bende yalnızım kv alt katımda oturuyor ama elinde olsa benden yardım ister 10 dk oturur iner aşağı açmısın diye bile sormadı daha doğurdum doğuralı. Ailem başka memlekette gelemiyolar. Bir başıma çabalıyorum bende ama sakın üzülme hepsi geçecek ben hep geçecek diye düşünerek kendimi telkin ediyorum yoksa atlatamazsın bugünleri

Deliricem ne çok ağlıyor bilsen, yarım saat uyusa ağlayarak çığlık çığlığa uyanıyor

Dilinin beyaz olmadı mı pamukçuk bnmkinin hep beyaz ana iltihaplı gibi değil
Evet beyaz ama iltihaplı gibi değil bizimkiside. Dudak içleri de beyaz böyle pamuk gibi. Onu görünce pamukçuk dedi doktoru. Yoksa önceki kontrolde de dili beyazdı pamukçuk mu dedim yok dedi sütten. Sizinkide süttendir.

Ama en zoruda o sancilari cekip sezeryan olmak degilmi poff aklimdan hic cikmiyor kafayi yedim sanirim

Kuzum fileyle rahat oluyor kızımdanda tecrübeliyim herhalde ondan zorlanmıyorum birde bebeğimde çok ufak değil yani ele avuca geliyor ondanda rahat yıkıyorum sanırım
Bizimki de 4.5 kilo oldu Maşallah fileyi de kendi tutuyo sıkı sıkı ama ne bilim korkarim sanki.aglamiyorda aslında eşimle denyelim sonra tek denerim.

Ama en zoruda o sancilari cekip sezeryan olmak degilmi poff aklimdan hic cikmiyor kafayi yedim sanirim
Yok yaa zor değil bebeğim için iyi olani istedim ben. Bebek sancı ile dünyaya gelmeye başladigini biliyor direk sezeryan ile sok olmuyor. Sezeryanda ilk bir hafta az çok ağrı falan sonra tamam. Sütüm de hemen geldi sancı çekince bebek de iyiydi sukur.

Kızlar bebeği pamukçuk olan var mi? Bize dr mikostatin verdi 1 hafta kullan dedi. Kullandı 1 hafta geçti. Şimdi yine başladı. Aynı zamanda karbonatlı suyla silmeyi hic aksatmadım. Var mı kesin cozum
benm kiz da pamukcuk oldu. saglik ocaginda karbonatlu su ile hem mememi hem de bebegin agiz icini silmeme soylediler. ilac vermediler bana. daha 2 gun oldu, hala dilinin uzerinde var biseyler. artarsa senin kullandigin damlayi alicam.
bir de her emzirmeden sonra cay kasigi ile cok az su vermemi soylediler ama onu her seferinde yapmiyorum ben.

Acaba benmi cok abartiyorum diyorum ya her saniye doğum

Bizimki wee öyle aman aman iyi değil ama bir ara otomatik denesen hastaneler de var kiralıyorlar. Elinle de sagabilirsin. Sıcak havlu ile masaj yaptıktan sonra yukardan uclara sivazla damliyor.
Bi arkadaşım daha getirecek haftaya. Onunki ile denerim artık. Aslında benimki merak biraz da. Ne kadar süt içiyor merak ettim. Evet sıkınca süt geliyor ama bizim velet doymuyor hiç. Sütün akış hızı mı yavaş acaba dedim. Ay ne zormuş bu süt işi. Dünden beri de mememe iğneler batıyor sanki. Enfeksiyon falan olmaz inş.
Bndede mamajoo var arkadasımdan aldım bika marka denemedim ama bncedebacıtıyor ilk zmnlar bezeler varken sağdım göğüslerim hepten yara oldu
Demek ki markadan Can'ım. Benim de tam iyileşmişti yara yaptı tekrar.

Aklinda olsun o zaman doktorum bir pipet çek mikostatinden yarısını temiz utulenmis beze damlat ve bebegin ağzını sil dedi diğer yarısını da bebegin ağzına damlat dedi. Bu şekilde günde 4 kez. Ben damlatmiyorum ağzına ama çünkü bizde gaz yaptı o ilaç. Sadece siliyorum

Kafasına kadar kaka nasıl yapar bir minik kız sabah sabah banyoyuu boyladi
Al bizden de o kadar ya kafasına kadar kaka yaptı ama kakasina kurban yapsınlar yapsinlar anaları kurban olsun ben de ilk defa tek başıma yikadim mecburen. Bu akşam esimle yaptircaktik banyo ama kakalar her yeri sardı. Bir de banyodan sonra uyuma alışkanlığı olaydı her şey daha iyi olacaktı ama çocuk resmen daha da dinçleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…