- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.281
Aynen yapsinlarda yıkamaya razıyım :)) benimki diziyi bir süre banyodan sonra sonra tekrar meme telaşı basliyo eşim geliyo kız memede gidiyo memede siz bütün gün böyle mi takılıyosunuz diye gülüyo bide :))Al bizden de o kadar yakafasına kadar kaka yaptı ama kakasina kurban yapsınlar yapsinlar anaları kurban olsun ben de ilk defa tek başıma yikadim mecburen. Bu akşam esimle yaptircaktik banyo ama kakalar her yeri sardı. Bir de banyodan sonra uyuma alışkanlığı olaydı her şey daha iyi olacaktı ama çocuk resmen daha da dinçleşiyor
Ilk defa tek yikadim ben de bugün canım, hiç ağlamadi maşallah kuzum benim. Sohbet ede ede yikandikAy tek mi yikiyorsunuz kızlar.
Canım ben içip duruyorum türk kahvesi. Uyumamasi bundan mı bilmemKızlar kahve içen varmı aranızda ictiyseniz de bebekte ne gibi etkileri oldu türk kahvesi yada Nescafe
Deliricem ne çok ağlıyor bilsen, yarım saat uyusa ağlayarak çığlık çığlığa uyanıyor
Cnm tek kafasını nasıl yıkıyorsun? Ben önünü fileye yatırıp yıkıyorum ama iş kafaya gelince arkasını çevirmek lazım. E tek olunca su döken olmuyor. Sen nasıl yapıyorsun merak ettim.Ilk defa tek yikadim ben de bugün canım, hiç ağlamadi maşallah kuzum benim. Sohbet ede ede yikandik
Canım ben içip duruyorum türk kahvesi. Uyumamasi bundan mı bilmemama sanmiyorum bi zararı olacagini
Canım ters çevirince bi elim altta oluyor tutuyorum bebişi. ince lifine çok az bi şampuan dönüyorum önce saçlarını güzelce lifle yikiyorum yüzüne değdirmeden. Sonra yüzünü de elimle bi kaç defa yikiyorum sampuanli şekilde. Suyu üstten dökuyorum kulaklarına girmeyecek şekilde baya bi tepesinden döküyorum sonra elimden masrapayi birakip elimle sacını yüzünü yikiyorum sampuansiz. Sonra tekrar tepeden döküyorum suyu iyice temizleniyor. Tabi bi elim hep altında oluyor bunları yaparken tutuyorum. Sonra tekrar popisine sirtina suyu döküp havluya sarıp çıkarıyorumCnm tek kafasını nasıl yıkıyorsun? Ben önünü fileye yatırıp yıkıyorum ama iş kafaya gelince arkasını çevirmek lazım. E tek olunca su döken olmuyor. Sen nasıl yapıyorsun merak ettim.
Evet canım ben de günde 1 içiyorum başım çok ağrıyo anca öyle hafifliyorBende içiyorum valla hele bugün içmezsem bayılırdım kesin nescafe içtim sabah acı acı. Gece hiç uyumayınca mecbur kalıyorum zaten çok severim kahveyi içmeye yer arıyorum. Ben netten bakmıştım çok aşırıya kaçmazsan birşey olmazmış
Ay sana sorcam unutuyorum ıslak bezi nereden almıştın bugün alayım. 90li 12 Paket sleppy 39 TL iyi mi n11 deIlk defa tek yikadim ben de bugün canım, hiç ağlamadi maşallah kuzum benim. Sohbet ede ede yikandik
O iğneler karbonatlı sudan sonra oldu bende sanırım yararlı bakteriler de gitti ama bugün daha iyi üç gündür sadece su ile yıkıyorumBi arkadaşım daha getirecek haftaya. Onunki ile denerim artık. Aslında benimki merak biraz da. Ne kadar süt içiyor merak ettim. Evet sıkınca süt geliyor ama bizim velet doymuyor hiç. Sütün akış hızı mı yavaş acaba dedim. Ay ne zormuş bu süt işi. Dünden beri de mememe iğneler batıyor sanki. Enfeksiyon falan olmaz inş.
Demek ki markadan Can'ım. Benim de tam iyileşmişti yara yaptı tekrar.
Ani yasa yavrum yaapcak birşey yokAcaba benmi cok abartiyorum diyorum ya her saniye doğum
Canım 40lı 24 paket 49 tl'e aldım ben. 6 kutu geliyo her kutuda 4 tane var. Bak o da iyiymis 10 lira ucuza geliyo. Ben happy diye bi site var ordan aldimAy sana sorcam unutuyorum ıslak bezi nereden almıştın bugün alayım. 90li 12 Paket sleppy 39 TL iyi mi n11 de
Ama olabilir kafein sonuçta uykusunu etkileyebilir benceCanım ben içip duruyorum türk kahvesi. Uyumamasi bundan mı bilmemama sanmiyorum bi zararı olacagini
Mamadan da olabilir damlada çok işe yaradı bizde. Valla yavrum çırpındıkça içim yandı resmen. Sabahtan basladiki gece yarısına kadar. Başımda da kayınvalide var güya bu çocuğun bir sıkıntısı var demiyor kendi kendime çare aradım resmen. Eşim şehir dışına cikti. Akşam saat 5 cebremdekilere sordum bu Damla'nın ismini verdiler . Cocugu bıraktım ona ama nasıl ağlıyor yavrum. sokaktaki halimi bir görsen acirdin resmen. Bir an önce damlayi yetiştirip rahatlatayim diye eczaneler kapanmadan. Koşa koşa gittim geldim ama nasıl bir ter içindeyim anlatamam. Eve geldim ki uyumuş yavrum ama bizimki arayipta uyudu sakin sakin gel demiyor. Damlattim karnını ovdum ayağına sıcak su koydum rahatladı çok şükür. Daha üstüne üstlük sancısı var dedikce yok yok gazini çıkarıyor birşeyi yok nazdan ağlıyor diyor. Demekki hepsini çıkaramıyor işte kız bu insan banka müdürlüğünden emekli. Okumuş yazmış bir insanCan'ım perişan etti beni dün gece. Sonra kakasını yaptı rahatladı. Ondan şonra babası getirdi Damlayı. Şimdilik bi sıkıntı Yok. 5 ten beri uyuyor. Damla'dan mı bilmiyorum tabi. Mamayı kestim kakası cıvıklaştı normale döndü. Ondan da olabilir.
Söylerim tabi canım. Ama ben mamayı da kestim. O kötü yapmıştı bizi. Kakası normale döndü. Damlanın mı etkisi olur bilmiyorum. Çünkü mama öncesi hiç sıkıntımız yoktu.
Ay kuzum valla okadar yogun geciyoki gunler inan firsat bulamiyorum. Kizim cok iyi cok sukur emiyo uyuyo uyaniyo konusuyo kendi kendine altini pisliyo emiyo uyuyo dongu bu sekilde devam ediyo. Ara sira gaz sancisi cekiyo o zaman cok uzuluyorum. Doktor sab simplex diye gaz danlais verdi onu veriyorum gazlaninca. D vitamini devam. Tek sikinti geceleri brnim koynumda uyumayi seviyo gogsume yuz ustu yatiyo sabaha kadar uyuyo bi emmeye uyaniyo. Korkuyorum bi kaza islicez diyeDodine napiyosun kizinla zaman nasıl.geciyo yazmadin bayadır
Ay canım biz hep ıkınıyoruz ya uykusunda bile ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor. Bugün kulak çubuğuna yağ batırıp poposunda tuttum biraz nasıl gaz çıktı anlatamam ama halen ıkınıyor. Artık ne kadar gaz varsa içerde anlamadım. Doktor 2,3 aya kendi düzene girecek dedi şuruplar yağlar bir işe yaramadı. Acaba rezene içirsem azcık 19 günlük çokmu erken denesemmi
Eczane ye sipariş verdim bugün. Akşama alicam insallah bana da fayda eder. Çok sagol canim.....GALACTAGO damla süt yapıyor tavsiye ederim kızım yoğun bakımdayken çocuk doktoruna sormuştum bu damlayi tavsiye etti ise yaradi
Kizlar dogum yaomayan kaldimi? Kaldiysa dogum tercihi ne olacak normal mi sezeryan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?