2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizde iyiyiz çok.sukur 12 gündür beraberiz bugün 23 günlük.oldu küçük hanım çok şükür idare ediyoruz :)

Eczane ye sipariş verdim bugün. Akşama alicam insallah bana da fayda eder. Çok sagol canim.....
İnşallah faydasını görürsün ama pes etme illaki gelicek süt bide sütüm yok deme sütüm.vae de hep yeticek gelicek de ben hamileligin başından beri bol bol sütüm olacak diye telkin ettim kendimi şükür geldi sütüm seninde gelicek Allah'ın izniyle

@Belirtisiznesne biogaia Damlayı denesene sence . Ben hepsini denedim rezene kimyon muskat naneli su . Dün doktor önerisiyle aldım Damlayı . Yavrum okadar rahatladı ki günler sonra çok şükür
Bebekten bebeğe değişiyor sanırım canım, bize hiç fayda etmedi hatta biogai kullandığımız günler daha çok ağlıyor. Zaten yakın vadede faydası görülmezmiş probiyotik damlaların, en az iki hafta kullanılması gerekiyormuş

Ben de ondan kullanıyorum canım, baya faydasını gördüm inşallah sana da fayda eder en kısa zamanda
ANNONA sağolun kızlar. Bugun sabah emmek istedi bebegim. O kadar mutlu oldumki . Ben son derece ümitli yım. Artık.

Bilmiyorum bakamıyorum sanki işk zamanlar ne kadar kolaydı emzir uyusun . Bi de hep ben tekken bişeyler oluyor allahım sabrımı deniyor sanki

Eşim erken geldi işten hırıltısı azaldı saatlerdir uyumayan çocuk uyumaya başladı resmen bi sınavdayım yani . Eşimde şakadan sen bakamıyosun bu çocuğa diyor . Şaka bile olsa ağzına vurasım geliyor Kırkımız çıkınca bu depresyondan çıkarz inşallah

Anladım cnm ama sanirm tek elle havada tutamam ben bebeği göğüs kafesine boynuna doğrumu tutuyorsun

Ben sezaryen oldum ama planlı olmadı.39+1 de nişan geldi sancılarım ve 3 cm açıklığım vardı.bebeğim erkek bu arada.

İnşallah geçer . Hiç böyle sulugöz değilimdir normalde bu hamilelikte de hiç zorlanmadım ama lohusalık vurdu maalesef beni herşeye gıcık oluyorum resmn . Bi de hep tekken benek huzursuz işimiz çok zor

Yok yahu ne erkencisi hala gelmeye niyeti Yok

Canım özellikle yaptığın birşey varmıydı dede bizde yapalım maşallah diyeyim birde
Ben şekerim olduğundan hergün tempolu 1 saat o da işte 5km denk geliyodu yürüdüm.. bi de hurma ye demişlerdi şekerim olduğundan çok yiyemedim ama günde 3 tane falan hurma yedim.. arada bi karnım sertleşir aşağıya doğru baskı oluyodu hiç kasmadım kendimi derin nefes alıp her seferinde hafif hafif ıkınıyodum ama doğal akışında.. son ay hergün 12 kat merdiven çıktım.. annem 4. Katta oturuyo asansörle aşağı inip 3 kere yukarı yürüyerek çıkıyodum.. hangisi işe yaradı bilemiyorum ama iyi ki yaradı çünkü ben inanılmaz korkağım eğer o son yarım saat olan sancıyı daha öncelerde hissetseydim asla doğuramazdım etrafımdaki herkese eziyet olurdum

Hatirladigim kadar sen cok yuruyus yapiyordun demi canim? Bunun sana dogumunda cok cok faydasi olduguna inaniyorum. Bende gunluk isyerine yuruyerek gidip geliyorum insallah banada bu yuruyus fayda eder rahatca dogum yapmak nasip olur
Evett çok yürüdüm hergün nerdeyse.. merdiven de inip çık mutlaka bi de hurma inşallah kolay doğumlarınız olsun...

Valla yasa cnm aklında kalmasın çok kolay yapanlardan ol inş. Ebelere hep sirinlik yaptım çok kizmadilar bana yine azar yedim. onlar azarlamaya programlı sanırım naz çekilecek yer değil.
Ben ilk çatı muaynesinde bir ebeye denk geldim düşman başına!! Ertesi hafta başka bi ebe 5 dklık işi sağolsun 45 dk gibi bi sürede hiç sinirlenmeden yaptı.. aynı günün sabahında doğum başladı öyle dua ettim ki o kız orda olsun diye.. bi gittik hastaneye nöbetçiymiş ordaydı 8 de bitiyomuş sabah işi diğer ebe geliyomuş kıza resmen yalvardım sakın beni bırakıp gitme diye.. diğer ebe geldiğinde gözlerim yuvalarından fırladı bir yerimi tutturmadım ona o da sinirlendi ben öcümüyüm falan dedi bıraktı gitti beni :) diğer kız ben doğurana kadar gitmedi sağolsun normal doğumda ebe çok önemli... Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

Sen nasıl susturuyoraun peki . Benim artık sinirlerim yıprandı

Maşallah yani o kadar hareketle boşa gitmemiş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…