- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.301
Bizde iyiyiz çok.sukur 12 gündür beraberiz bugün 23 günlük.oldu küçük hanım çok şükür idare ediyoruz :)Ay kuzum valla okadar yogun geciyoki gunler inan firsat bulamiyorum. Kizim cok iyi cok sukur emiyo uyuyo uyaniyo konusuyo kendi kendine altini pisliyo emiyo uyuyo dongu bu sekilde devam ediyo. Ara sira gaz sancisi cekiyo o zaman cok uzuluyorum. Doktor sab simplex diye gaz danlais verdi onu veriyorum gazlaninca. D vitamini devam. Tek sikinti geceleri brnim koynumda uyumayi seviyo gogsume yuz ustu yatiyo sabaha kadar uyuyo bi emmeye uyaniyo. Korkuyorum bi kaza islicez diyesen nasilsin kuzum nasil gidiyo bebisle? Iyisinizdir insallah
İnşallah faydasını görürsün ama pes etme illaki gelicek süt bide sütüm yok deme sütüm.vae de hep yeticek gelicek de ben hamileligin başından beri bol bol sütüm olacak diye telkin ettim kendimi şükür geldi sütüm seninde gelicek Allah'ın izniyleEczane ye sipariş verdim bugün. Akşama alicam insallah bana da fayda eder. Çok sagol canim.....
Bebekten bebeğe değişiyor sanırım canım, bize hiç fayda etmedi hatta biogai kullandığımız günler daha çok ağlıyor. Zaten yakın vadede faydası görülmezmiş probiyotik damlaların, en az iki hafta kullanılması gerekiyormuş@Belirtisiznesne biogaia Damlayı denesene sence . Ben hepsini denedim rezene kimyon muskat naneli su . Dün doktor önerisiyle aldım Damlayı . Yavrum okadar rahatladı ki günler sonra çok şükür
Ben de ondan kullanıyorum canım, baya faydasını gördüm inşallah sana da fayda eder en kısa zamandaEczane ye sipariş verdim bugün. Akşama alicam insallah bana da fayda eder. Çok sagol canim.....
Hayirlisi neyse o olsun kuzum insallah4-5 kisi kaldik heralde canim. Normal istiyorum tabi ama nasibimde sezeryan varsa oda olabilir
Oy masallah masallah canim benin rabbim saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsinBizde iyiyiz çok.sukur 12 gündür beraberiz bugün 23 günlük.oldu küçük hanım çok şükür idare ediyoruz :)
Ben de ondan kullanıyorum canım, baya faydasını gördüm inşallah sana da fayda eder en kısa zamanda
Bilmiyorum bakamıyorum sanki işk zamanlar ne kadar kolaydı emzir uyusun . Bi de hep ben tekken bişeyler oluyor allahım sabrımı deniyor sankiCanım bizim bebek de dediğin gibi, doktor burnu tıkanıyor ondan dedi. Biz de serum fizyolojik falan idare ediyoruz, bazen gece falan tuhaf sesler çıkarıyor ama bebeklerde olurmuş üzme kendini.. ben de senin gibi ağlıyorum, sırt agrım çok fena, dikişim sızlıyor, bebek gazlı uyumuyor, sürekli ağlıyor, kaşları kafası Konak oldu.. uykusuzluk baş ağrısı, aç kalkılan yemekler yarım kahvaltılar.. bebek büyütmek zormuş ama çok şükür halimize
Eşim erken geldi işten hırıltısı azaldı saatlerdir uyumayan çocuk uyumaya başladı resmen bi sınavdayım yani . Eşimde şakadan sen bakamıyosun bu çocuğa diyor . Şaka bile olsa ağzına vurasım geliyor Kırkımız çıkınca bu depresyondan çıkarz inşallahCmm üzme kendini herşey yoluna girecek ben de çok farklı değilim. Tek silahim meme gibi geliyor. Eşim bile daha iyi bakiyo memem olmasa susturamam galiba diyorum. Acemiyiz ve anneyiz ooo kargaşa çok normal. Aman kalk git doktora kafana takma yeter gerekirse hep git ne olacak. Acemiyiz biz.
Anladım cnm ama sanirm tek elle havada tutamam ben bebeğiCanım ters çevirince bi elim altta oluyor tutuyorum bebişi. ince lifine çok az bi şampuan dönüyorum önce saçlarını güzelce lifle yikiyorum yüzüne değdirmeden. Sonra yüzünü de elimle bi kaç defa yikiyorum sampuanli şekilde. Suyu üstten dökuyorum kulaklarına girmeyecek şekilde baya bi tepesinden döküyorum sonra elimden masrapayi birakip elimle sacını yüzünü yikiyorum sampuansiz. Sonra tekrar tepeden döküyorum suyu iyice temizleniyor. Tabi bi elim hep altında oluyor bunları yaparken tutuyorum. Sonra tekrar popisine sirtina suyu döküp havluya sarıp çıkarıyorum
Ben sezaryen oldum ama planlı olmadı.39+1 de nişan geldi sancılarım ve 3 cm açıklığım vardı.bebeğim erkek bu arada.doğum yapmayanlara hayırlııı doğumlarrrr doğum yapanlarada sağlık sıhat diliyorummm kızlarr. sizlere sorum var doğum yapanlar özellkle normal doğum yapan arkadaşlara soruyorum bebeğiniz kaçıncı haftada geldi. belli olmuyo sanrm 37,38,39,40 bebek nezaman isterse gelmeyi. yada kız erkek ayrımına görede değişiomu kızlar daha erken gelir derler ya??
Evet canım bi elimi geçiriyorum boynunun alttarafindan kolunun altına doğru çapraz tutuyorumAnladım cnm ama sanirm tek elle havada tutamam ben bebeğigöğüs kafesine boynuna doğrumu tutuyorsun
İnşallah geçer . Hiç böyle sulugöz değilimdir normalde bu hamilelikte de hiç zorlanmadım ama lohusalık vurdu maalesef beni herşeye gıcık oluyorum resmn . Bi de hep tekken benek huzursuz işimiz çok zorC Chivas Regal canım emin ol hepimiz aynıyız hatta iki çocuklu olan var aynı durumda olup. Bu gece 1 buçuktan beri ayaktayım ve direniyorum mecburuz bebişlerimiz için. Sakın sıkma canını ağlama üzülme geçecek bugünler öyle düşün. Bende yalnızım kv alt katımda oturuyor ama elinde olsa benden yardım ister 10 dk oturur iner aşağı açmısın diye bile sormadı daha doğurdum doğuralı. Ailem başka memlekette gelemiyolar. Bir başıma çabalıyorum bende ama sakın üzülme hepsi geçecek ben hep geçecek diye düşünerek kendimi telkin ediyorum yoksa atlatamazsın bugünleri
Ben şekerim olduğundan hergün tempolu 1 saat o da işte 5km denk geliyodu yürüdüm.. bi de hurma ye demişlerdi şekerim olduğundan çok yiyemedim ama günde 3 tane falan hurma yedim.. arada bi karnım sertleşir aşağıya doğru baskı oluyodu hiç kasmadım kendimi derin nefes alıp her seferinde hafif hafif ıkınıyodum ama doğal akışında.. son ay hergün 12 kat merdiven çıktım.. annem 4. Katta oturuyo asansörle aşağı inip 3 kere yukarı yürüyerek çıkıyodum.. hangisi işe yaradı bilemiyorum ama iyi ki yaradı çünkü ben inanılmaz korkağım eğer o son yarım saat olan sancıyı daha öncelerde hissetseydim asla doğuramazdım etrafımdaki herkese eziyet olurdumYok yahu ne erkencisi hala gelmeye niyeti Yok
Canım özellikle yaptığın birşey varmıydı dede bizde yapalım maşallah diyeyim birde
Evett çok yürüdüm hergün nerdeyse.. merdiven de inip çık mutlaka bi de hurma inşallah kolay doğumlarınız olsun...Hatirladigim kadar sen cok yuruyus yapiyordun demi canim? Bunun sana dogumunda cok cok faydasi olduguna inaniyorum. Bende gunluk isyerine yuruyerek gidip geliyorum insallah banada bu yuruyus fayda eder rahatca dogum yapmak nasip olur
Ben ilk çatı muaynesinde bir ebeye denk geldim düşman başına!! Ertesi hafta başka bi ebe 5 dklık işi sağolsun 45 dk gibi bi sürede hiç sinirlenmeden yaptı.. aynı günün sabahında doğum başladı öyle dua ettim ki o kız orda olsun diye.. bi gittik hastaneye nöbetçiymiş ordaydı 8 de bitiyomuş sabah işi diğer ebe geliyomuş kıza resmen yalvardım sakın beni bırakıp gitme diye.. diğer ebe geldiğinde gözlerim yuvalarından fırladı bir yerimi tutturmadım ona o da sinirlendi ben öcümüyüm falan dedi bıraktı gitti beni :) diğer kız ben doğurana kadar gitmedi sağolsun normal doğumda ebe çok önemli... Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Valla yasa cnm aklında kalmasın çok kolay yapanlardan ol inş. Ebelere hep sirinlik yaptım çok kizmadilar bana yine azar yedim. onlar azarlamaya programlı sanırım naz çekilecek yer değil.
Evett çok yürüdüm hergün nerdeyse.. merdiven de inip çık mutlaka bi de hurma inşallah kolay doğumlarınız olsun...
Sen nasıl susturuyoraun peki . Benim artık sinirlerim yıprandıBebekten bebeğe değişiyor sanırım canım, bize hiç fayda etmedi hatta biogai kullandığımız günler daha çok ağlıyor. Zaten yakın vadede faydası görülmezmiş probiyotik damlaların, en az iki hafta kullanılması gerekiyormuş
Maşallah yani o kadar hareketle boşa gitmemiş ne güzelBen şekerim olduğundan hergün tempolu 1 saat o da işte 5km denk geliyodu yürüdüm.. bi de hurma ye demişlerdi şekerim olduğundan çok yiyemedim ama günde 3 tane falan hurma yedim.. arada bi karnım sertleşir aşağıya doğru baskı oluyodu hiç kasmadım kendimi derin nefes alıp her seferinde hafif hafif ıkınıyodum ama doğal akışında.. son ay hergün 12 kat merdiven çıktım.. annem 4. Katta oturuyo asansörle aşağı inip 3 kere yukarı yürüyerek çıkıyodum.. hangisi işe yaradı bilemiyorum ama iyi ki yaradı çünkü ben inanılmaz korkağım eğer o son yarım saat olan sancıyı daha öncelerde hissetseydim asla doğuramazdım etrafımdaki herkese eziyet olurdum
benim de 20_30 arası anca çıkıyor. bebiş de sürekli memede kalmak istiyor doymuyor garibimYa kızlar az önce sütümü sağayım dedim yine. 10 cc bile çıkmadı. Tam yapamıyor muyum anlamıyorum yA
Sıkıyorum meme ucunu süt geliyor.
Yani 30 cc bile mucizevi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?