- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.321
Aynen cnm birisi canımı yakması ona dedim ne olur sen bak ötekinin sanki tırnağı vardı öyle canım yandıBen ilk çatı muaynesinde bir ebeye denk geldim düşman başına!! Ertesi hafta başka bi ebe 5 dklık işi sağolsun 45 dk gibi bi sürede hiç sinirlenmeden yaptı.. aynı günün sabahında doğum başladı öyle dua ettim ki o kız orda olsun diye.. bi gittik hastaneye nöbetçiymiş ordaydı 8 de bitiyomuş sabah işi diğer ebe geliyomuş kıza resmen yalvardım sakın beni bırakıp gitme diye.. diğer ebe geldiğinde gözlerim yuvalarından fırladı bir yerimi tutturmadım ona o da sinirlendi ben öcümüyüm falan dedi bıraktı gitti beni :) diğer kız ben doğurana kadar gitmedi sağolsun normal doğumda ebe çok önemli... Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
Susturamıyorum, delirmenin eşiğindeyim.. pişpişlemekten kollarım yorulduSen nasıl susturuyoraun peki . Benim artık sinirlerim yıprandı
Baby goat alabilirsin canım bimde vardı. En katkısız mama keçi sütüyle yapılmış. Gıdadedektifi incelemiştiKızlar ilk kontrolümüze gittik sarılık değeri 10 benim tam sütüm gelmedi mama almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir acil yazarsanız sevinirim
Mememe bişey sürmeye çekiniyorum ya tadı değişir sütün ya da o an iğrenir emmek istemez diye. Bir arkadaşımın başına gelmişti kız çok uğraştı. Sütümü sıkıp sürüyorum yeterli olur inşallahkulak copu iyi fikirmis, bugun oyle deneyeyim. memeye gecmesin die mememi de karbonatli su ile siliyorum. simdilik sadece dilinin uzerinde cok hafif var gorunuyor, ins karbonatli su ile olani da gecirebilirim.
saglik ocagindaki ebe sanirim henuz miktari az oldugu icin karbonatli suyu yeterli gordu ilac yazmadi. ben de 2 gun bunu uygulayayim, artar gibi olursa ilaca baslayayim diye dusundum. tesekkur ederim ilac ismi icin, Allhin izniyle hemencecik atlatiriz ins.
sizlerde de pamukcuk olmasa da hem memenizi hem de bebisin agiz icini gunde 1 defa karbonatli su ile silebilirsiniz. ebe agiz temizligi icin bu gerekli dedi bana
canim azicik batiracaksin bi sorun olacagini dusunmuyorum yaaCanm recel vermek ne kadar dogru bilemiyorm alerjik bi durum olabilir bi arkadas sutunu damlat demis daha mantikli gibi sanki
Gitgide artaak süt canım ozaman tam doyup bayılacak uyuyacak bir iki saat inşallahVermiyorum Can'ım. Saat 9 buçuktan beri memede. GöZlerim kapanıyor. Yerine bırakıyorum anında göZleri açılıyor. Ne zaman nasıl oturtucaz bu uyku ve yemek düzenini çok merak ediyorum.
Fazla ölçüyor olabilir o da tam emin değilim araştır istersen internetten. Şimdi iyidir inşallah düşmüştür ateşiAlından ölçüyorum kızılötesi cihazla
Çok saol canım eşime söylim alsın sürekli emzirmek çok yordu beni karnı doymuyorBaby goat alabilirsin canım bimde vardı. En katkısız mama keçi sütüyle yapılmış. Gıdadedektifi incelemişti
Ben de aynı durumdayım hem de kimse Yok yanımda herkes evine döndü . Damlayı akşam verdim dün aynı saatte vermek için bekliyorum .ben de rezene vereyim akşama kadar sakinleşir belki . Tükendim yoksaSusturamıyorum, delirmenin eşiğindeyim.. pişpişlemekten kollarım yoruldubir saat kadar önce altını temizledim, besledim, karnına ayaklarına acı elma yağı sürüp karnına ısıttıgım kiraz çekirdeklerini koydum ağlamaya devam etti tekrar emdi gazını çıkarmaya çalışırken tekrar ağladı. ağlamaktan yoruldu artık uyudu, birazdan uyanır.. o krizi de yıkayarak sakinleştirmeyi planlıyorum. Akşama ben de rezene vericem sanırım, çok perişanız bebek de ben de
Ya kızlar az önce sütümü sağayım dedim yine. 10 cc bile çıkmadı. Tam yapamıyor muyum anlamıyorum yA
Sıkıyorum meme ucunu süt geliyor.
Yani 30 cc bile mucizevi geliyor
Eklemlerin ağrıyosa ve sonunda ateş ve titreme olursa olmuş bilGöğsüm sabah uyandığımda taş gibiydi sağdım emzirdim hala sertlik var hemen süt birikiyor omuzlarım ağrıyor grip gibiyim sanırım mastit oluyoorr
ben de mastitle ve tikaniklarla savasiyorum kac gundur, sakin ihmal etmeyin de sutunuz azalmasin. hemen sicak masaj ve emzirmeden sonra bol bol sagma islemi uygulamanizi tavsoye ederim. sonra buzla ya da soguk lahana yapragiyla gogusleri sogutmak gerekiyor. hic usenmeden her seferinde yapiyorum, mastitli gogusten sik sik emziriyorum ve sagiyorum. sutum azalmisti artti cok sukur, agrilarim da azaldi.Göğsüm sabah uyandığımda taş gibiydi sağdım emzirdim hala sertlik var hemen süt birikiyor omuzlarım ağrıyor grip gibiyim sanırım mastit oluyoorr
Sizin işiniz çok daha zorC Chivas Regal canım benim güya ikinci bebiş. Sabah oturdum ağladım büyük kızın karşısında.Maalesef lohusalıktan bu gelgitler bakamıyorum edemiyorum panikleri. Şeytan uğraşıyor bizle bence. Ben çok hissediyorum Allah korusun 40 günü atlatalım rahatlarız inşallah. Gerçi annelik delilik işi hiç bitmiyor ki paniği yetememe duygusu güvensizliği. Huniyi takıp zamana bırakıcaz herşeyi napalım
Enfeksiyon olabilir dr danışmalısın benim de şişmişte ampül antibiyotik verdi kırup sürdüm iyi geldi birde batikonla bol bol yıkıyacaksın sonra saç kurutmayla kurutacaksın dedi dr sende bir sor benceKizlar 28 nisanda normal dogum yaptim. Kesik oldu. Artik doktor kesti ekstra yirtildimmi bilmiyorum ama doktorun soylemiycegi kadar cok dikisim var sanirim. Sordugumda bosver orasini dedi hatta brni uyutup dikti dusunun. Simdi afedersiniz ama popoma dogru olan 3 dikisi aynada gordum sismisti ve cok canimi yakiyofu 2 gun once hafif kanadi bir tanesim batikona hep devam ettim hala ediyorum. Dun arkadasim dikisi yirtilinca doktorun verdigi merhemleri verdi sur diye surdum rahatlatti biraz biri anestol pomad digeri madecassol. Acaba onlari surmeye devam etsemmi. Yada bildiginiz baska iyi gelebilecek.birsey varmi. Hayatimi cok kisitliyo canim cok aciyo oturup kalkamiyorum. Benim gibi.baska varmi normal dogumda dikisleri bu kadar gec iyilesen
Ben içiyorum canım ikisinden de.ama her gün içtiğim için etkisi oldu mu anlamadım :)Kızlar kahve içen varmı aranızda ictiyseniz de bebekte ne gibi etkileri oldu türk kahvesi yada Nescafe
Nasılsınız iyimisiniz kuzumkizlar gaz icin zinco damla kullaniyorum gunde 2 defa cok iyi geldi tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?