2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen cnm birisi canımı yakması ona dedim ne olur sen bak ötekinin sanki tırnağı vardı öyle canım yandı ama ikisi de suratsızdı. Ne bilim çingene de gelmiş bagiriyordu yan odada herkes bağırıyordu her gün aynı dert ebelerde tirlatiyor.

Kızlar ilk kontrolümüze gittik sarılık değeri 10 benim tam sütüm gelmedi mama almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir acil yazarsanız sevinirim

Sen nasıl susturuyoraun peki . Benim artık sinirlerim yıprandı
Susturamıyorum, delirmenin eşiğindeyim.. pişpişlemekten kollarım yoruldu bir saat kadar önce altını temizledim, besledim, karnına ayaklarına acı elma yağı sürüp karnına ısıttıgım kiraz çekirdeklerini koydum ağlamaya devam etti tekrar emdi gazını çıkarmaya çalışırken tekrar ağladı. ağlamaktan yoruldu artık uyudu, birazdan uyanır.. o krizi de yıkayarak sakinleştirmeyi planlıyorum. Akşama ben de rezene vericem sanırım, çok perişanız bebek de ben de

Mememe bişey sürmeye çekiniyorum ya tadı değişir sütün ya da o an iğrenir emmek istemez diye. Bir arkadaşımın başına gelmişti kız çok uğraştı. Sütümü sıkıp sürüyorum yeterli olur inşallah

C Chivas Regal canım benim güya ikinci bebiş. Sabah oturdum ağladım büyük kızın karşısında. Maalesef lohusalıktan bu gelgitler bakamıyorum edemiyorum panikleri. Şeytan uğraşıyor bizle bence. Ben çok hissediyorum Allah korusun 40 günü atlatalım rahatlarız inşallah. Gerçi annelik delilik işi hiç bitmiyor ki paniği yetememe duygusu güvensizliği. Huniyi takıp zamana bırakıcaz herşeyi napalım

Ben de aynı durumdayım hem de kimse Yok yanımda herkes evine döndü . Damlayı akşam verdim dün aynı saatte vermek için bekliyorum .ben de rezene vereyim akşama kadar sakinleşir belki . Tükendim yoksa

Ya kızlar az önce sütümü sağayım dedim yine. 10 cc bile çıkmadı. Tam yapamıyor muyum anlamıyorum yA
Sıkıyorum meme ucunu süt geliyor.
Yani 30 cc bile mucizevi geliyor

merhaba,
sut artirmak icin internette Tomris'in Emzirme Notlari diye yazarsaniz blogda cok faydali bilgiler var. kendisi doktor ve 3 cocuk buyutmus, ikiz bebeklerine basta mama vermis ve sonradan iyice arastirarak cesitli yollarla sadece anne sutune gecebilmis. 3 gunluk emzirmw kampi oneriyor, bu surecte 2 saatte bir surwkli emzirmeyi ve bol bol uyumayi oneriyor. cok fayda goren var, yorumlardan anlarsiniz.
ben de mastit oldugim icin sutum cok azalmisti bu yontemle onemli oranda artti, bu hafta bebegimin kilo artisi normalin ustunde oldu.
size tavsiyem iyi bir gogus pompasi alin, ve ilk birkac gun surekli sagin. sut bezlerini uyarin. sagma biberonunu her seferinde yikamaniza gerek yok, gunde bir sefer yikayip sagdiktan sonra buzdolabinda tutarsaniz sikinti olmuyormus Tomris'in notlarina gore..
umarim deneyebilirsiniz, yazilarini kesinlikle okuyun. emzirme kampi 3. notta yer aliyor. ben sut sikintisi ceken herkese oneriyorum. insallah faydali olur, sakin vazgecmeyin.
E esmerhatun size de oneririm emzirme kampini. sut artirma yontemlerini sormustunuz diye hatirliyorum. bebekler gunde 10 cc bile icse onlar icin cok faydali.
allah yardimcimiz olsun, kolayliklar..

Göğsüm sabah uyandığımda taş gibiydi sağdım emzirdim hala sertlik var hemen süt birikiyor omuzlarım ağrıyor grip gibiyim sanırım mastit oluyoorr
Eklemlerin ağrıyosa ve sonunda ateş ve titreme olursa olmuş bil bende tam olarak aynısı oldu

Göğsüm sabah uyandığımda taş gibiydi sağdım emzirdim hala sertlik var hemen süt birikiyor omuzlarım ağrıyor grip gibiyim sanırım mastit oluyoorr
ben de mastitle ve tikaniklarla savasiyorum kac gundur, sakin ihmal etmeyin de sutunuz azalmasin. hemen sicak masaj ve emzirmeden sonra bol bol sagma islemi uygulamanizi tavsoye ederim. sonra buzla ya da soguk lahana yapragiyla gogusleri sogutmak gerekiyor. hic usenmeden her seferinde yapiyorum, mastitli gogusten sik sik emziriyorum ve sagiyorum. sutum azalmisti artti cok sukur, agrilarim da azaldi.
acil sifalar dilerim

Sizin işiniz çok daha zor ben tek çocuğa yetemiyrum . İkinciyi on yıl sonra yapcam bu gidişle ki büyük k olan baksın kardeşine

Enfeksiyon olabilir dr danışmalısın benim de şişmişte ampül antibiyotik verdi kırup sürdüm iyi geldi birde batikonla bol bol yıkıyacaksın sonra saç kurutmayla kurutacaksın dedi dr sende bir sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…