2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok saol canım eşime söylim alsın sürekli emzirmek çok yordu beni karnı doymuyor
Kıyamam ya ağlıyor değil mi. Ağlıyorsa 3 4 gün günde 2 max 3 kez emzirmeden hemen sonra verirsen hem sütün azalmaz canım hem de sarılığı varsa artmaz. Ama 30 cc den fazla vermemelisin hemşire söylemişti. Emzirmeden sonra baktın ki hepsini içmemeye başladı anlaki sütün arttı günde bire düşürür sonra kesersin canım. Ben tamamiyle 7. Günde kesebilmiştim

Ben de aynı durumdayım hem de kimse Yok yanımda herkes evine döndü . Damlayı akşam verdim dün aynı saatte vermek için bekliyorum .ben de rezene vereyim akşama kadar sakinleşir belki . Tükendim yoksa
Kızlar bana sadece biogaia yetmez dedi doktor. Metsil verdi. İlk kızımda da kullanmıştım. İçinde paraben var ama maalesef diğerleri etki etmiyor çocuk gazdan ememiyor beslenemiyor bile. Metsil bizde çok işr yarıyor.

Kızlar doktordan geldik şimdi eve git duş al iftardan sonra gel dedi.bgn doğar bence dedi ama hiç sancim yok.suni sancı vercek heralde.dua edin bana
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına inş

Kuzum benim çaydan icsen bak babam geldi bizim bebis alttan nasıl yapıyor maşallah adam dayanamadı bastı kahkahayi. Bence ise yarıyor bizde tek rezene ile olacak iş değil o.

Enfeksiyon olabilir dr danışmalısın benim de şişmişte ampül antibiyotik verdi kırup sürdüm iyi geldi birde batikonla bol bol yıkıyacaksın sonra saç kurutmayla kurutacaksın dedi dr sende bir sor bence
Batikonu hep yapiyorum kuzum ama anlamadim. Sanirim enfeksiyon kapti dedigin gibi ama hergun batikonladim cok dikkst ettim enfeksiyon kapmam cok zor nasil oldu anlamadim. Korkuyorum doktora gitmeye elle muayene eder diye korkuyorum

Kizlar acilmaniz nezaman basladi? Daha yeni acilden geliyorum 1 cm aciklik varla yok arasi dedi ve hic sanci cikmadi. Bebegin kafasi asagida ama tam yerlesmemis daha.

Cok guzel anlatilmis kesinlikle herkez okumali! Paylastigin icin tesekkurler

Kizlaar dogum yapmis kurtulmus annelernasil gecti dogumlar biraz anlatirsanizz
Benim 39+1 de nişanım geldi.birkaç saat sonra nst de sancılarım ve 3 cm açıklığım vardı.ben pek bir şey hissetmedim bu arada.sadece belimde adet ağrısı gibi ağrı ve karnımda kasılmalar vardı.bebeğim iri olduğu için zorlamak istemedik sezaryana karar verdik.epidural oldu.uyanık olup doğum anına şahit olmak çok güzeldi.sonrasında bir kaç saat ayaklarım uyuşuktu.4 saat sonra yiyip içmeye başladım.sonra hemen ayağa kalktım.ilk gece biraz ağrım oldu ama epidural sayesinde atlattım.bol yürüyüş yaptım gaz sıkıntım da olmadı.normal doğum yapamadığım için biraz içimde kaldı ama bebeğim de ben de sorunsuz atlattığımız için mutluyum.inşallah sizin de çok rahat olur :)

Eklemlerin ağrıyosa ve sonunda ateş ve titreme olursa olmuş bil bende tam olarak aynısı oldu
Uff evet sırtım falan ağrıyor ne yapsamki sütümü epey sağdım göğüslerimi yumuşattım sağdığımı dılaba kaldırdım sonrada emzirdim sıcak su torbasını havluya sarıp göğsümün üstüne koydum eşim gelincede duşa girip tekrar sağcam bunlar yeterli olurmuki

Çok sağol bende sıcak falan uyguladıktan sonra sağarken dikkat ettim önceden bazı deliklerden süt akmıyormuş şimdi fıskiye gibi akıyor

Canım metsil üretilmiyor dediler, bulamadık hiç bir yerde. Siz nasıl buldunuz ki
Kuzum benim çaydan icsen bak babam geldi bizim bebis alttan nasıl yapıyor maşallah adam dayanamadı bastı kahkahayi. Bence ise yarıyor bizde tek rezene ile olacak iş değil o.
Ben kaçırmışım canım, ne çayıydı ki? İçeyim tabi

Ohh maşallah ya benimki de banyodan sonra sızdı kaldı, uyanınca ben de vericem bakalım bizimkinde ne etki yapacak :)

İnşallah geçer . Hiç böyle sulugöz değilimdir normalde bu hamilelikte de hiç zorlanmadım ama lohusalık vurdu maalesef beni herşeye gıcık oluyorum resmn . Bi de hep tekken benek huzursuz işimiz çok zor
Zor ama geçecek canım merak etme ben çok bunaldığımda oğluma bakıp bakıp mutlu oluyorum bütün gün onunla konuşuyorum müzik açıyorum dinletiyorum onada ellerinden tutup tempo yapıyorum hem o rahatlıyor hem ben. Bebeğine bak ve hiçbir şey düşünme. Güzel günler bizi bekliyor. Lohusalık hamilelikten daha stresli ama hep hormonlardan öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…