- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.361
Emzirdikce geliyor süt. Bur kac güne artar. Ben de kademeli olarak mamayi kesme aşamasındayım.Kızlar ben mamayı kestim sütüm 35 40 cc ancak çıkıyor denemediğim.kalmadi ya nasıl artıracağız bu sutu
Damla dereotu yemek ne varsa yapıyorum sıkıntı nerde
Ben de ayni seyi düşünüyorum nasil dayaniyorlar uykusuxlugaGünlerdir sayfaları okumaya çalışıyorum..Tam azalıyor yeni mesajlar ekleniyor.. Çok şükür sancıları biraz azaldı kızımın..ama velhasıl uyumuyor çocuk..gece 5.30 akşam oldu 5.30 toplasan 3 saat anca uyumuştur..5 dk 3 dk..en uzun yarım saat ..o yarım saattede çişe mi gitsem.uyusam mi yemek mi yapsam ..ben bittim uykusuzluktan bu çocuk nasıl dayanıyorbir ümit 40 in çıkmasını bekliyorum 40 çıkınca düzelecekmiş efsaneye göre
hadi ya. saglik ocagindaki ebe sil demisti, ama silmiyim, senin soyledigin daha mantikli.Memeyi karbonatlı su ile silme cnm ben de yaptım baya sızı oldu sonra. Yararli bakteriler de ölüyormus. Kaynamış ilimis su ile silecekmisiz.
karbonatli su ile silince rahatsiz olmadi benimki ama memeyi onun yerine kaynamis ilimis su ile silmek daha dogruymus.Mememe bişey sürmeye çekiniyorum ya tadı değişir sütün ya da o an iğrenir emmek istemez diye. Bir arkadaşımın başına gelmişti kız çok uğraştı. Sütümü sıkıp sürüyorum yeterli olur inşallah
Şahanayı nasıl uyguluyosun bi daydası oluyor mu bezelere ta da buzu . Sonra emziyomusun bazı yerlerde sütün soğur yazıyorben de mastitle ve tikaniklarla savasiyorum kac gundur, sakin ihmal etmeyin de sutunuz azalmasin. hemen sicak masaj ve emzirmeden sonra bol bol sagma islemi uygulamanizi tavsoye ederim. sonra buzla ya da soguk lahana yapragiyla gogusleri sogutmak gerekiyor. hic usenmeden her seferinde yapiyorum, mastitli gogusten sik sik emziriyorum ve sagiyorum. sutum azalmisti artti cok sukur, agrilarim da azaldi.
acil sifalar dilerim
Valla bn hiçbiley yapamıyorum saldım artık . Zaten doktorda emzir dedi sıcak masaj falan dedi bn sadece emziriyorum ucu da resmn açık yara o göğsümünUff evet sırtım falan ağrıyor ne yapsamki sütümü epey sağdım göğüslerimi yumuşattım sağdığımı dılaba kaldırdım sonrada emzirdim sıcak su torbasını havluya sarıp göğsümün üstüne koydum eşim gelincede duşa girip tekrar sağcam bunlar yeterli olurmuki
İnşallah 40ı çıkınca düzelir muhabbeti hikaye değildir, bizim bir haftamız kaldı, benim de bütün ümidim 40ın çıkmasındaGünlerdir sayfaları okumaya çalışıyorum..Tam azalıyor yeni mesajlar ekleniyor.. Çok şükür sancıları biraz azaldı kızımın..ama velhasıl uyumuyor çocuk..gece 5.30 akşam oldu 5.30 toplasan 3 saat anca uyumuştur..5 dk 3 dk..en uzun yarım saat ..o yarım saattede çişe mi gitsem.uyusam mi yemek mi yapsam ..ben bittim uykusuzluktan bu çocuk nasıl dayanıyorbir ümit 40 in çıkmasını bekliyorum 40 çıkınca düzelecekmiş efsaneye göre
Bulgur pilavı yedim bak sağiyorum nasıl akiyor su gibi kolay dene bakalim cnmm inş yararHepsini yapıyorum aynı
Kimyon anason rezene lavanta keten tohumu karışık çay aktar yapti gaz ve süt icin.Canım metsil üretilmiyor dediler, bulamadık hiç bir yerde. Siz nasıl buldunuz ki
Ben kaçırmışım canım, ne çayıydı ki? İçeyim tabi
Aktar bilir herhalde, ne kadar koydu bitkilerden acabasıKimyon anason rezene lavanta keten tohumu karışık çay aktar yapti gaz ve süt icin.
Ah bir bilsemBen de ayni seyi düşünüyorum nasil dayaniyorlar uykusuxluga
İnşallah 40ı çıkınca düzelir muhabbeti hikaye değildir, bizim bir haftamız kaldı, benim de bütün ümidim 40ın çıkmasındabugün papatya çayı içen annelerin bebeklerinin de sakinleşip uyuduğunu okudum canım, değil çayını içmek papatyayı yerim yani uyuyacagını bilsem
evet lahana yapraginin sutu azaltici etkisi var ama ayni zamanda kanallari aciyor ve enfeksiyonu engelliyor. mastit asamasinda kanallarin acilmasj daha onemli oldugu icin ben 2 gun kullandim. sonrasinda su veya buzla soguttum. doktorum sogutmak cok onemli demisti. sutum azalmadi cok sukur, hatta sik sik emzirip sagdigim icin artti.Şahanayı nasıl uyguluyosun bi daydası oluyor mu bezelere ta da buzu . Sonra emziyomusun bazı yerlerde sütün soğur yazıyor
cok tesekkurler. ben cok faydalandim, ayni dertten muzdarip anneleri gorunce hemen onlara da soyluyorum. ne kadar cok bebis anne sutu alirsa o kadar iyi. cok kolay uygulamalarla sutu artirmak mumkun.. hicbir mama anne sutunun yerini tutmuyor malesef. cok cabuk vazgecmemek lazimCok guzel anlatilmis kesinlikle herkez okumali! Paylastigin icin tesekkurler
Al canım öyle uzun emme seanslarınız varsa işe yarıyor, daha rahat oluyorsun ama onu kullanmaktan da sıkılıyorsun :)) pahalı bi şey alma o yüzdenArkadaşlar emzirme yastığı kullananlar memnunmusunuz
cok sevindim. yumru olan bolgelere bebegin cenesi gelecek sekilde emzirmek de cok faydali. umarim tekrar etmez, benim 2 kere tekrarladi malesef..Çok sağol bende sıcak falan uyguladıktan sonra sağarken dikkat ettim önceden bazı deliklerden süt akmıyormuş şimdi fıskiye gibi akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?