2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günlerdir sayfaları okumaya çalışıyorum..Tam azalıyor yeni mesajlar ekleniyor.. Çok şükür sancıları biraz azaldı kızımın..ama velhasıl uyumuyor çocuk..gece 5.30 akşam oldu 5.30 toplasan 3 saat anca uyumuştur..5 dk 3 dk..en uzun yarım saat ..o yarım saattede çişe mi gitsem.uyusam mi yemek mi yapsam ..ben bittim uykusuzluktan bu çocuk nasıl dayanıyor bir ümit 40 in çıkmasını bekliyorum 40 çıkınca düzelecekmiş efsaneye göre

Ben de ayni seyi düşünüyorum nasil dayaniyorlar uykusuxluga

Rezene çayı bizdede etki ediyor benn daha bebeğe vermedim ama sütümden geçiyor etkisi güzel... Mamayı da sabah 30cc akşam 45 cc veriyorum biraz daha rahat ediyorum sanki en azından uyku arası uzadı kızçemin şimdide duşunun aldı mis gibi yatıyor yavrummmm

Kızlar bebisleriniz rahat kaka yapması için kucağınıza çömelme hareketi yaptırın tuvalete oturur gibi çok rahat yapiyolar o zaman gazda cikiyo

karbonatli su ile silince rahatsiz olmadi benimki ama memeyi onun yerine kaynamis ilimis su ile silmek daha dogruymus.
ben mememe emzirmeye basladigimdan beri ara ara lanolinli krem de suruyorum, silmeden emziriyorum hatta

Şahanayı nasıl uyguluyosun bi daydası oluyor mu bezelere ta da buzu . Sonra emziyomusun bazı yerlerde sütün soğur yazıyor

Valla bn hiçbiley yapamıyorum saldım artık . Zaten doktorda emzir dedi sıcak masaj falan dedi bn sadece emziriyorum ucu da resmn açık yara o göğsümün

İnşallah 40ı çıkınca düzelir muhabbeti hikaye değildir, bizim bir haftamız kaldı, benim de bütün ümidim 40ın çıkmasında bugün papatya çayı içen annelerin bebeklerinin de sakinleşip uyuduğunu okudum canım, değil çayını içmek papatyayı yerim yani uyuyacagını bilsem

Bira mayası aldım toz halinde nasıl kullansam bana bir fikir verin sut artsın diye aldım.galactago bitti birde böyle deneyeyim dedim

Canım metsil üretilmiyor dediler, bulamadık hiç bir yerde. Siz nasıl buldunuz ki

Ben kaçırmışım canım, ne çayıydı ki? İçeyim tabi
Kimyon anason rezene lavanta keten tohumu karışık çay aktar yapti gaz ve süt icin.

Ben de ayni seyi düşünüyorum nasil dayaniyorlar uykusuxluga
Ah bir bilsem
parklarda otlarım bile ben sırtım delindi geceden beri..

Şahanayı nasıl uyguluyosun bi daydası oluyor mu bezelere ta da buzu . Sonra emziyomusun bazı yerlerde sütün soğur yazıyor
evet lahana yapraginin sutu azaltici etkisi var ama ayni zamanda kanallari aciyor ve enfeksiyonu engelliyor. mastit asamasinda kanallarin acilmasj daha onemli oldugu icin ben 2 gun kullandim. sonrasinda su veya buzla soguttum. doktorum sogutmak cok onemli demisti. sutum azalmadi cok sukur, hatta sik sik emzirip sagdigim icin artti.

yazmayi unutmusum, bir de yumru olan bolgeye bebegin cenesi gelecek sekilde pozisyon alip emzirmek de cok ise yariyor. ayrica lecithin de kullanmaya basladim. gogus agrilarim bitti sayilir.

dogum yaptigim gunden beri benim de gogus uclarim yara, onunla da cok savastim. simdi daha iyi cok sukur en cok gumus gogus kapaginin faydasini gordum. krem olarak da core satin mor krem ve incia krem rahatlatti. tikanikliga yaralar da neden olabiliyor, ayrica yaralardan enfeksiyon kapip mastit olma riski de artiyor. bu yuzden butun gunum gogus bakimi emzirme ve sagma ile geciyor nerdeyse. ama yaptiklarimin cok faydasini gordum o yuzden herkese anlatmaya calisiyorum. umarim faydali olur.

Cok guzel anlatilmis kesinlikle herkez okumali! Paylastigin icin tesekkurler
cok tesekkurler. ben cok faydalandim, ayni dertten muzdarip anneleri gorunce hemen onlara da soyluyorum. ne kadar cok bebis anne sutu alirsa o kadar iyi. cok kolay uygulamalarla sutu artirmak mumkun.. hicbir mama anne sutunun yerini tutmuyor malesef. cok cabuk vazgecmemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…