2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben çok kötü öksürüyorum, aile hekimi sırtımı dinledi boğazıma baktı bi şeyin Yok dedi ama öksürürken ölcem sanki. Sezeryan yeri nasıl acıyor anlatamam, ilk gün gibi karnımın içi acıyor.. iç dikişim mi patladı acaba benim iş dikiş patlasa ne olur ki bilen var mı?

Çok saol canım dediğin gibi yapıcam inşallah sütüm düzene girer Allah razı olsun

Dikisinmi paylaşan kanamanın olur canım merak etmem patlamamistir öksururken açıyor malesef zencefil bal limon iç iyi gelir

Dikisinmi paylaşan kanamanın olur canım merak etmem patlamamistir öksururken açıyor malesef zencefil bal limon iç iyi gelir
Bi ara geçmişti karın içinin acıması yeniden başlayınca korktum, sırtım da çok ağrıyor. Sürekli epidurali takarlarken hissettiğim agrıyı hissediyorum tüm sırtımda. İyi olacağıma kötüleştim, Allah’ın gücüne gitmesin

Kizlar acilmaniz nezaman basladi? Daha yeni acilden geliyorum 1 cm aciklik varla yok arasi dedi ve hic sanci cikmadi. Bebegin kafasi asagida ama tam yerlesmemis daha.

Acile neden gittin canim?
Ben de bugun kontrole gittim sifir aciklik sifir sanci
Kafa tam asagida bile.degildi Parmaklarini emiyordu kucukhanim

Canım gerçekten Allah kolaylık versin zor ya çocuk büyütmek

Canım epey oldu senin doğuma hala neden ağrıyor ki karnın dikişlerin ortalama 10-15 gün içinde tamamen geçer aslında bunlar...başka bişey olmasın...bi ultrasonla falan baktırsan mı

bana doktorum sırt ağrısı için bol su ivmeni ve günde iki defa nescafe icmemi söyledi

Canım epey oldu senin doğuma hala neden ağrıyor ki karnın dikişlerin ortalama 10-15 gün içinde tamamen geçer aslında bunlar...başka bişey olmasın...bi ultrasonla falan baktırsan mı
Ayy bilmem ki canım, epey oldu 33 gün oldu, üç gündür başladı çok kötü, bildigin çatı ağrısı gibi de agrıyor yine bacak arama yastık koyuyorum. Doktordan da nefret ettim, vajinal ultrason falan yapar diye hiç gidesim yok. Dikişimde kaşıntı da var ama kırmızılık akıntı falan yok

Gün içinde gazını çıkarıyor akşam 8 de başlıyo sancısı yavrumun kolik bebeği olanlar daha önce tavsiye edeceğiniz bişey varmı kurtarın bizi

Batikonu hep yapiyorum kuzum ama anlamadim. Sanirim enfeksiyon kapti dedigin gibi ama hergun batikonladim cok dikkst ettim enfeksiyon kapmam cok zor nasil oldu anlamadim. Korkuyorum doktora gitmeye elle muayene eder diye korkuyorum
Bende titreyerek kontrole gittim hiş bişey olmadı:))

Kuzum benim çaydan icsen bak babam geldi bizim bebis alttan nasıl yapıyor maşallah adam dayanamadı bastı kahkahayi. Bence ise yarıyor bizde tek rezene ile olacak iş değil o.
Bu ictigin cay nedir gaz icin mi canım.bugun bizde kaka azabi yasadık.dr a sordum mamaya zeytinyagi koyduk da kaka geldi ve banyo yapti uyuyor.sabahtan beri cok cekti bebegim

Neden içmek gerekiyormuş peki, benim bir ayı geçti Doğum yapalı, artık faydası olur mu acaba?
kafein spinal anestezi atmanı sağlıyor normalde kafeinli ağrı kesiciler varmis ama benim alerjim olan ağrı kesici grubu olduğu için kullanamıyorum o yüzden nescafe icmemi onerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…