- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.401
Göğüslerini mutlaka boşalt. Ben catlaklardan dolayı emZiremedim ilk zamanlar. Süt sıtması gecirdim allahim o kadar kötüydü ki! Hayatimda boyle bir fiziksel acı cektigimi hatirlamiyorum dogum da dahil. Ağlaya sızlaya hem emzirdim hem sağdım cok şükür iki gün sürmedi. Sicak su torbasini 1-2 saate yakin göğsünde tut ama agirligini verme meme üstüne. O baya yumusatiyor.Uff evet sırtım falan ağrıyor ne yapsamki sütümü epey sağdım göğüslerimi yumuşattım sağdığımı dılaba kaldırdım sonrada emzirdim sıcak su torbasını havluya sarıp göğsümün üstüne koydum eşim gelincede duşa girip tekrar sağcam bunlar yeterli olurmuki
Kızlar bugün kontrole gittim nst de sancı çıkmıyoraçılma yok yumuşama vs yok.. bir de bebiş 2 hafta önden gidiyor..
Tombik biraz..
doktor açılma için yürüyüş yap dedi. Başka açılmayı hızlandıracak ne önerirsiniz. Ben sıcak duş hurma yemek ve yürüyüş diye biliyorum. Başka bildiğiniz ya da yaptığınız bişey oldu mu?
almış gelmiş eşim ..aslında çok uzun sürmüyor 15 dk bir meme 15 dk bir meme en fazla..ama bu ara uykusu yok kendimi emzirirken buluyorum..kollarim ağrıdı ..ama oturmaya başlayıncaya içine oturuyorsun onlarınAl canım öyle uzun emme seanslarınız varsa işe yarıyor, daha rahat oluyorsun ama onu kullanmaktan da sıkılıyorsun :)) pahalı bi şey alma o yüzden
Sağol canımÇok memnunum canım hastaneden beri kullanıyorum
Allah allah eczaneden aldık biz de canım. Hem aşle hekimi hem hastane doktoru söyledi. Üretilmese bilirlerdi acaba sizi eczacı mı yanlış bilgilendirdiCanım metsil üretilmiyor dediler, bulamadık hiç bir yerde. Siz nasıl buldunuz ki
Ben kaçırmışım canım, ne çayıydı ki? İçeyim tabi
Zaten o psikolojiye girmesek yetecek. Ben iyiydim de.i bugğn birden modum düştü yaBenimde guya ikinci cocugum tabi aradan 9 yil gecti i kadar acemiyim ama sadece lohusa psikolojisine girmedim o kadar ki bunada bin sükür
Oyy masallah sag salim kavusmussun ne guzel❤kac kiloydu canim bebisin ameliyat sirasinda nasildi heyecan falanBenim 39+1 de nişanım geldi.birkaç saat sonra nst de sancılarım ve 3 cm açıklığım vardı.ben pek bir şey hissetmedim bu arada.sadece belimde adet ağrısı gibi ağrı ve karnımda kasılmalar vardı.bebeğim iri olduğu için zorlamak istemedik sezaryana karar verdik.epidural oldu.uyanık olup doğum anına şahit olmak çok güzeldi.sonrasında bir kaç saat ayaklarım uyuşuktu.4 saat sonra yiyip içmeye başladım.sonra hemen ayağa kalktım.ilk gece biraz ağrım oldu ama epidural sayesinde atlattım.bol yürüyüş yaptım gaz sıkıntım da olmadı.normal doğum yapamadığım için biraz içimde kaldı ama bebeğim de ben de sorunsuz atlattığımız için mutluyum.inşallah sizin de çok rahat olur :)
Ultrasonda 4 kilo demişlerdi ama 3750 gr doğdu canım.biraz heyecan vardı tabi.epidural yapılırken hafif titriyordum :) ama sonra geçti.bir de ben çok pozitiftim.hep birazdan bebeğime kavuşacağım diye telkin ettim kendimi o sayede sakin kalabildim.eşim de yanımdaydı ameliyat sırasında o da çok iyi oldu benim için.bebeği görür görmez de insan çok farklı bir psikolojiye giriyor.kendimi tutamadım ağladım :) Allah isteyen herkese nasip etsin.sen normal doğum mu istiyorsun?Oyy masallah sag salim kavusmussun ne guzel❤kac kiloydu canim bebisin ameliyat sirasinda nasildi heyecan falan
Canım teyzem de torununa kullanmıştı çok iyi gelmiş, İzmir’de baktı bir kaç eczaneye yok dediler, ben ankaradayım kaynım eczacı o da artık üretilmedigini söylediAllah allah eczaneden aldık biz de canım. Hem aşle hekimi hem hastane doktoru söyledi. Üretilmese bilirlerdi acaba sizi eczacı mı yanlış bilgilendirdi
Ben son gunlerimde surekli yere çömeliyordum. Bagcilar semt oturusu yaniKızlar bugün kontrole gittim nst de sancı çıkmıyoraçılma yok yumuşama vs yok.. bir de bebiş 2 hafta önden gidiyor..
Tombik biraz..
doktor açılma için yürüyüş yap dedi. Başka açılmayı hızlandıracak ne önerirsiniz. Ben sıcak duş hurma yemek ve yürüyüş diye biliyorum. Başka bildiğiniz ya da yaptığınız bişey oldu mu?
Aminn insallah canim Rabbim bagislasin hepsini❤suan normal gorunuyor ama korkuyorum sezeryan istiyorum gibi ama normal dogumu yasamak da istiyorum kafam da deli sorularrUltrasonda 4 kilo demişlerdi ama 3750 gr doğdu canım.biraz heyecan vardı tabi.epidural yapılırken hafif titriyordum :) ama sonra geçti.bir de ben çok pozitiftim.hep birazdan bebeğime kavuşacağım diye telkin ettim kendimi o sayede sakin kalabildim.eşim de yanımdaydı ameliyat sırasında o da çok iyi oldu benim için.bebeği görür görmez de insan çok farklı bir psikolojiye giriyor.kendimi tutamadım ağladım :) Allah isteyen herkese nasip etsin.sen normal doğum mu istiyorsun?
Bira mayası aldım toz halinde nasıl kullansam bana bir fikir verin sut artsın diye aldım.galactago bitti birde böyle deneyeyim dedim
Gaz ve süt için cnm sabah aksam içiyorum.Bu ictigin cay nedir gaz icin mi canım.bugun bizde kaka azabi yasadık.dr a sordum mamaya zeytinyagi koyduk da kaka geldi ve banyo yapti uyuyor.sabahtan beri cok cekti bebegim
Yapıyorum canım hem emziriyorum hem sağıyorum duş aldım duşta rakla göğsüme masaj yaptım sıcak su torbası koydum ilk şiş hali kalmadı göğüs uçlarınada fitokrem sürüyorum parol içtim daha iyiyim inşallah ilerlemeden atlatırımGöğüslerini mutlaka boşalt. Ben catlaklardan dolayı emZiremedim ilk zamanlar. Süt sıtması gecirdim allahim o kadar kötüydü ki! Hayatimda boyle bir fiziksel acı cektigimi hatirlamiyorum dogum da dahil. Ağlaya sızlaya hem emzirdim hem sağdım cok şükür iki gün sürmedi. Sicak su torbasini 1-2 saate yakin göğsünde tut ama agirligini verme meme üstüne. O baya yumusatiyor.
Kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık cnm.bir tatlı kaşığı demiyorsun sıcak su ile tamam.tgb34 senin çayın tarifi nedir ?
Bilir cnm onu hepsinden 100 Gr en fazla bence çünkü yarım kiloydu bir tatlı kaşığı bir kupaya koyuyorum.Aktar bilir herhalde, ne kadar koydu bitkilerden acabası
Ara ara benimde modum dusuyoda bi anda isi birakip eve girdim birinin saci otekinin memesi surekli gitmemis kilolar yorgunluk disari cikmamislikAllah allah eczaneden aldık biz de canım. Hem aşle hekimi hem hastane doktoru söyledi. Üretilmese bilirlerdi acaba sizi eczacı mı yanlış bilgilendirdi
Zaten o psikolojiye girmesek yetecek. Ben iyiydim de.i bugğn birden modum düştü ya
Teşekkür ederim kuzum, yaptırsın eşim yarınBilir cnm onu hepsinden 100 Gr en fazla bence çünkü yarım kiloydu bir tatlı kaşığı bir kupaya koyuyorum.
İnsallah canim zor bi durum. BYapıyorum canım hem emziriyorum hem sağıyorum duş aldım duşta rakla göğsüme masaj yaptım sıcak su torbası koydum ilk şiş hali kalmadı göğüs uçlarınada fitokrem sürüyorum parol içtim daha iyiyim inşallah ilerlemeden atlatırım
ben memnunum kollarım yorulmuyor, bebiş de iki büklüm olmadan rahatça emiyor.Arkadaşlar emzirme yastığı kullananlar memnunmusunuz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah gönlüne göre olur her şey.ama tavsiyem normal de olsa sezaryan da olsa pozitif ol ve her anın tadını çıkarAminn insallah canim Rabbim bagislasin hepsini❤suan normal gorunuyor ama korkuyorum sezeryan istiyorum gibi ama normal dogumu yasamak da istiyorum kafam da deli sorularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?