2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Göğüslerini mutlaka boşalt. Ben catlaklardan dolayı emZiremedim ilk zamanlar. Süt sıtması gecirdim allahim o kadar kötüydü ki! Hayatimda boyle bir fiziksel acı cektigimi hatirlamiyorum dogum da dahil. Ağlaya sızlaya hem emzirdim hem sağdım cok şükür iki gün sürmedi. Sicak su torbasini 1-2 saate yakin göğsünde tut ama agirligini verme meme üstüne. O baya yumusatiyor.

Bebek daha once de mi ondeydi. Bizde kafa 3 karin 2 bucuk hafta ilerde. Simdi ben yinede kendi hesabima gore mi sayayim. Demek ki o degerler ileri de ciksa vaktini bekliyor

Al canım öyle uzun emme seanslarınız varsa işe yarıyor, daha rahat oluyorsun ama onu kullanmaktan da sıkılıyorsun :)) pahalı bi şey alma o yüzden
almış gelmiş eşim ..aslında çok uzun sürmüyor 15 dk bir meme 15 dk bir meme en fazla..ama bu ara uykusu yok kendimi emzirirken buluyorum..kollarim ağrıdı ..ama oturmaya başlayıncaya içine oturuyorsun onların

Canım metsil üretilmiyor dediler, bulamadık hiç bir yerde. Siz nasıl buldunuz ki

Ben kaçırmışım canım, ne çayıydı ki? İçeyim tabi
Allah allah eczaneden aldık biz de canım. Hem aşle hekimi hem hastane doktoru söyledi. Üretilmese bilirlerdi acaba sizi eczacı mı yanlış bilgilendirdi

Benimde guya ikinci cocugum tabi aradan 9 yil gecti i kadar acemiyim ama sadece lohusa psikolojisine girmedim o kadar ki bunada bin sükür
Zaten o psikolojiye girmesek yetecek. Ben iyiydim de.i bugğn birden modum düştü ya

Oyy masallah sag salim kavusmussun ne guzel❤kac kiloydu canim bebisin ameliyat sirasinda nasildi heyecan falan

Oyy masallah sag salim kavusmussun ne guzel❤kac kiloydu canim bebisin ameliyat sirasinda nasildi heyecan falan
Ultrasonda 4 kilo demişlerdi ama 3750 gr doğdu canım.biraz heyecan vardı tabi.epidural yapılırken hafif titriyordum :) ama sonra geçti.bir de ben çok pozitiftim.hep birazdan bebeğime kavuşacağım diye telkin ettim kendimi o sayede sakin kalabildim.eşim de yanımdaydı ameliyat sırasında o da çok iyi oldu benim için.bebeği görür görmez de insan çok farklı bir psikolojiye giriyor.kendimi tutamadım ağladım :) Allah isteyen herkese nasip etsin.sen normal doğum mu istiyorsun?

Allah allah eczaneden aldık biz de canım. Hem aşle hekimi hem hastane doktoru söyledi. Üretilmese bilirlerdi acaba sizi eczacı mı yanlış bilgilendirdi
Canım teyzem de torununa kullanmıştı çok iyi gelmiş, İzmir’de baktı bir kaç eczaneye yok dediler, ben ankaradayım kaynım eczacı o da artık üretilmedigini söyledi şaştım kaldım

Ben son gunlerimde surekli yere çömeliyordum. Bagcilar semt oturusu yani surekli o pozisyondaydim. Ayrica ben de nst de hic sanci gormeden dogurdum dersem yalan soylemis olmam. En yuksek 50 lerde cikmisti onunda resmen dogum oncesi son kez baglandigimda görmüştüm.

Aminn insallah canim Rabbim bagislasin hepsini❤suan normal gorunuyor ama korkuyorum sezeryan istiyorum gibi ama normal dogumu yasamak da istiyorum kafam da deli sorularr

Yapıyorum canım hem emziriyorum hem sağıyorum duş aldım duşta rakla göğsüme masaj yaptım sıcak su torbası koydum ilk şiş hali kalmadı göğüs uçlarınada fitokrem sürüyorum parol içtim daha iyiyim inşallah ilerlemeden atlatırım

Ara ara benimde modum dusuyoda bi anda isi birakip eve girdim birinin saci otekinin memesi surekli gitmemis kilolar yorgunluk disari cikmamislik
Sonra yine cok sukur yaz geliyo guzel olcak diyip normale donuyorum :)

İnsallah canim zor bi durum. B

Aminn insallah canim Rabbim bagislasin hepsini❤suan normal gorunuyor ama korkuyorum sezeryan istiyorum gibi ama normal dogumu yasamak da istiyorum kafam da deli sorularr
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah gönlüne göre olur her şey.ama tavsiyem normal de olsa sezaryan da olsa pozitif ol ve her anın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…