2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah gönlüne göre olur her şey.ama tavsiyem normal de olsa sezaryan da olsa pozitif ol ve her anın tadını çıkar
Allah razi olsun canim bende aksine cok negatif bi insanim sanki hep kotu seyler olacak gibi Masallah size vala

Kızlar ya akşamdan beri sol göğsümde sızlama var.şişlik ya da yara filan yok.emziriyorum da ama neden sızlıyor acaba?mastit olabilir mi?

O iğneler karbonatlı sudan sonra oldu bende sanırım yararlı bakteriler de gitti ama bugün daha iyi üç gündür sadece su ile yıkıyorum
Karbonatlı şu da kullanmadım. Çok fenayım yaa. İnçe inçe iğneler batıyor özellikle uçlara. Sonra diğer kısımlara. İğneler battıkça kaşınıyorum ben de. Ayy enfeksiyon falan değildir inş
Ahh Can'ım yaaa. Tahsil cehaleti alır eseklik baki kalır diye boşuna dememişler.

benim de 20_30 arası anca çıkıyor. bebiş de sürekli memede kalmak istiyor doymuyor garibim
Aynen canım. Benim o kadar bile çıkmadı. Napıcaz biz bunlarla.
Çok sağol Can'ım mutlaka bakıcam. Valla senin o üç günlük dediğin kampı aştık biz :) 16. Güne vurdu.

Ben de masaj sagma sıcak soğuk kompres çok denedim lecithin ile çözdüm. Ama bu yaralar babe krem evicap kapsül kullandım bitmedi azaldı ama şimdi lansinoha başladım inş kurtulurum. Zevkle emzirmek istiyorum bebişi. Bu işler su alışma safhasında olmasa iyi. Çene tam nereye gelecek onu anlamadim

Kızlar ben yiyecek hiçbirşey bulamıyorum resmen. O gaz yapar bu gaz yapar diye diye. Gündüz zaten vaktim olmuyor çocuk bi 10 dakika uyusa nasıl yemek yapcam, su içmeyi bile unutuyorum. Bana bi akıl verin sutum iyice azaldı resmen unuttum yemek yemeyi

ben karyolasını odama koydum ama karyolasından gece almak zor oluyor.
Reflü yatağı da almıştım, ona yatırıp yatagıma koyuyorum. bazen eşimle ortamıza o şekilde yatıyor; bazen de eşimi postalıyorum :)

Beni düşünebiliyor musun valla kafayı yemek üzereyim bende tekim kızda çok gazlı sabaha kadar uyku yok oğlumda en gec 7 de kalkıyor kemiklerimi hissetmiyorum artik ameliyattan beri daha söyle bi oturmadım eve geldiğim günden beridır valla yoruldum niye kimse beni anlamıyor ki ayaklandim diye iyileştin mi sayılır oğlum için ayaklandim çok huysuz huzursuzdu kendini daha da kötü hissetmesin diye ama millet zannediyor ki hemen ayağa kalktı yatmadı iyi iyi bu kolay sanki o kadar dikişle ayakta kalmak.

Canım senin dikişler niye böyle oldu ki ya arar ara denk geliyorum çok ağrıyor hala diyorsun ama ben senden 2 hafta sonra oldum bir hftalıkken yürüyüş yaptım diye ağrıdı sadece. Şuanda sıfır ağrı. Sen dikişlerini gösterdin mi doktora. Gerçi 40 ında gideceksin muhtemelen de ağrıması tuhaf geldi bana. Bazı insanların derileri çok ince oluyor yaraları çabuk kaynamıyor senin de öyle mi acaba

Arkadaşlar emzirme yastığı kullananlar memnunmusunuz
Ben aldım ama kullanamadım henüz. Çok küçük bebişler. Biraz büyüsün öyle kullanırız.
Can'ım korse almış mıydın? Medikal korse takınca daha rahat öksürüyorsun.

Gün içinde gazını çıkarıyor akşam 8 de başlıyo sancısı yavrumun kolik bebeği olanlar daha önce tavsiye edeceğiniz bişey varmı kurtarın bizi
Valla canım çok çeken biri olarak yıkamanı tavsiye ederim. Çok hafifletiyor bir de metsil. Bu ikisi bizi düzene sokmuştu ama çok geç keşfettik. Buzuki gibi bişeydi adı yanlış hatırlamıyorsam YouTube danaçıyorduk onu bir de. Bir de yüzüstü yatırdık o saatlerde. Ama yüzüst yatırma olayı çok tehlikeli sen deneme yine de

Canım teyzem de torununa kullanmıştı çok iyi gelmiş, İzmir’de baktı bir kaç eczaneye yok dediler, ben ankaradayım kaynım eczacı o da artık üretilmedigini söyledi şaştım kaldım
Ay bilemedim canım belki bizim eczanede elinde kalmıştı da aldı eşim

EvBoregi benimde ağrıyor valla sikiyo hiç dokunamıyorum çift dikiş mi acaba senin de yani ikinci sezeryan ve araları az mi benim öyle olduğundanmis bide kanama olayımdan dolayı doktorum alt taraflara içine yani çok şey koymuş öyle dedi hastaneye içeriğinin iki katı masraf çıkardın falan dedi zamanla vucuduna birleşecek dedi onlar batiyo ağrı yapiyo dedi bana ama hiç geçecek gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…