2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ara ara benimde modum dusuyoda bi anda isi birakip eve girdim birinin saci otekinin memesi surekli gitmemis kilolar yorgunluk disari cikmamislik
Sonra yine cok sukur yaz geliyo guzel olcak diyip normale donuyorum :)
Aynı işte canımmbirinin saçı ötekinin memesi kısmına aşırı katılıyorum :)

Canım bir hafta sonra kontrol etmişti sorun yok demişti, bilmiyorum ki neden böyle oldu. İki buçuk ay sonra gel tekrar dedi hatta.. Şimdi de gitmeye korkuyorum, bi sorun çıkar diye.. her şey de beni bulur zaten baştan bi sorunlu başladı bu Doğum işleri hala da kurtulamadım ağrıdan sızıdan.. bir kaç güne geçmezse gideyim, allah korusun beter bi şey değildir inşallah

Bulgur gaz yapmaz mi canım bebeğim kolik
Bilmiyorum yapar diyorlar ama ben çay içiyorum gaz için biz de ise yariyor. Ne yersen gaz aslında çiğ sebze meyve süt ürünleri bile. Onlarda lazım bebeğe önemli olan çıkarması işte Allah yardım etsin inşallah

Kuzum benim ilk dogum, öyle içine bi şey koyduğunu falan sanmıyorum öyle olsa söylerdi. Çok da kolay ve başarılı geçtiğini söyledi ama iki gündür çok canım acıyor. Hele sırtımda bir agrı var ki keşke genel anestezi olsaydım baştan, o iğneyi belime vurdurmasaydım. Acaba üşütüyor muyum ben o da etkiler mi?

Cnm çok emzirince karnimda ağrım oluyor ama iç dikisin patlamaz duramazsin bence. Olumsuz da düşünme beni bulur falan diye bundan sonra iyi olacak inş de cnm Allah yardım eder

Canım ilkte ben de tansiyonum düsüp bayılır gibi olunca anestezi verdiler demiştim ya esas beni mahfeden oymuş biliyor musun...bu sefer anestezi uzmanına defalarca söyledim ve bir hemşire 3 farklı serum poşetini sürekli değistirerek sırasıyla bi birini bi ötekini söktü taktı ve tansiyonum düşmedi dikerlerken bile ayıktım odaya geldiğimde annem şaşırdı...geçen sefer inleyerek dönmüştüm çok feciydim ağrılar sancılar bu sefer o spinalin etkisi geçene kadar acıları hissetmedim ve sakinleştirici falan mı verdiler anlamadım sürekli gülüyordum...bu doktora da hastaneye de çok çok güvenmiyordum ama açıkçası beni şaşırttılar...bi de ilkte çok yatmıştım zor iyilesmiştim...bu sefer hemen kalkınca sanki daha çabuk iyileştim 20 gün oluyor 2 gündür korse takıyorum 3 gündür yürüyüşe başladım...yani belden iğneden falan pek böyle semptomlar olmaz normalde...üşütüyor musun acaba

Kızlar kanguru sormuştum size, geçen aldık çıkıp ebebekten ama eve gelince kuzumu oturttum içinde kayboldu

Bu arada bir de bebeleri uyuturken şunu açın, daha kolay bayiliyorlar
Bize hediye geldi ebebekten almışlar ama denemedim cnm rüzgarli buralar ne zaman kullanılır bilemedim

Cnm auni beni de öyle oldu. Hep başımda bir hemşire saçımı okşadı tansiyon sürekli kontrol edildi sürekli serum değişti birşeyler yaptılar. Heyecan bile yaptırmadi Allah razı olsun o kadindan kızı gibi sevdi güven verdi. 3.5 da çıktım sezeryandan ağrı kesiciyi akşam 10 da aldim.

MEME UCU YARASI olan arkadaşlar...lansinoh, mamisol, garmastan, madecassol, çörekotu yağı, zeytinyağı, kantaron yağı, ayva çekirdeği jeli, göğüs kalkanı, silikon meme ucu, göğüs pedi, tamamen açıkta bırakmak...hepsini denedim olmadı yara iyilesmiyordu...dün bir ebe arkadaşım hindistan cevizi yağını buzdolabına koy soğuk soğuk sür dedi yaptım galiba iyileşiyor o kanlı açık yaralar bitişmeye başlamış...bi de memenin etrafındaki deri soyuldu yenileniyor...bi deneyin derim...

Kızlar doktordan geldik şimdi eve git duş al iftardan sonra gel dedi.bgn doğar bence dedi ama hiç sancim yok.suni sancı vercek heralde.dua edin bana
Hadi Allah kolaylık versin senin bebek kanalda mı açılma olmuş mu?
Kizlar acilmaniz nezaman basladi? Daha yeni acilden geliyorum 1 cm aciklik varla yok arasi dedi ve hic sanci cikmadi. Bebegin kafasi asagida ama tam yerlesmemis daha.
Bende 1 cm yok başta kanalda değil aynı durumdayız gibi
Kızlar 2 saat önce fitili yedim.En kötü çok zorlamayiz ilk dogum ama en geç sabaha doğar dedi.Daha aşırı ağrım yok bakalim
Genel de 40 bekliyorlar müdahale için sende erken hareket etmiş sanki Dr. Sağlıkla al inşallah kucağına

Ben yazacaktım canım üşütüyor olabilir misin ben suyu az içeyim veya üşüteyim direk alt taraf ve karın sancılanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…