- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.461
Bendede oluyor o bilmiyorum sebebini amaKızlar ya akşamdan beri sol göğsümde sızlama var.şişlik ya da yara filan yok.emziriyorum da ama neden sızlıyor acaba?mastit olabilir mi?
Karbonatlı şu da kullanmadım. Çok fenayım yaa. İnçe inçe iğneler batıyor özellikle uçlara. Sonra diğer kısımlara. İğneler battıkça kaşınıyorum ben de. Ayy enfeksiyon falan değildir inş
Ahh Can'ım yaaa. Tahsil cehaleti alır eseklik baki kalır diye boşuna dememişler.
Aynen canım. Benim o kadar bile çıkmadı. Napıcaz biz bunlarla.
canım ben solgarın süt artırıcı ilacına başladım, bir de eşim ebebekten malt içeceği almış. deneyeyim sonuçtan haberdar ederim seni.
Valla canım çok çeken biri olarak yıkamanı tavsiye ederim. Çok hafifletiyor bir de metsil. Bu ikisi bizi düzene sokmuştu ama çok geç keşfettik. Buzuki gibi bişeydi adı yanlış hatırlamıyorsam YouTube danaçıyorduk onu bir de. Bir de yüzüstü yatırdık o saatlerde. Ama yüzüst yatırma olayı çok tehlikeli sen deneme yine de
Ay bilemedim canım belki bizim eczanede elinde kalmıştı da aldı eşim
Canım bir hafta sonra kontrol etmişti sorun yok demişti, bilmiyorum ki neden böyle oldu. İki buçuk ay sonra gel tekrar dedi hatta.. Şimdi de gitmeye korkuyorum, bi sorun çıkar diye.. her şey de beni bulur zatenbaştan bi sorunlu başladı bu Doğum işleri hala da kurtulamadım ağrıdan sızıdan.. bir kaç güne geçmezse gideyim, allah korusun beter bi şey değildir inşallah
cok tesekkur ederimm canim .. cok sukur iyyiz gazimiz basladi tam 7 gun hem gece hem gunduz agldi kivrandi tam uyutuyorum yatagina koyuyorumm hooop uyanıyordu hala ara ara oluyor yine dayanamasim dr götürdüm gazi baslamis dedi 3 ay boyle yapicak bisey yok yediklerime dikkat etmemi soyledi ve bir liste verdi liste şöyleNasılsınız iyimisiniz kuzum
Kızlar kafayı yiyecem.her gün bi tutaklığımız oluyor ya.4 ten beri uyumuyor.emiyor emerken uyuyor beşiğe bile koymadan geri başlıyor ağlamaya.kaç kere emdi bilmiyorum.mama yaptım onu yedi üstüne yine emdi.altını değiştirdim yok fayda.her gün böyle bi tutuyor.ne yapacam akıl verin[/QUOTE
benimi de
Bilmiyorum yapar diyorlar ama ben çay içiyorum gaz için biz de ise yariyor. Ne yersen gaz aslında çiğ sebze meyve süt ürünleri bile. Onlarda lazım bebeğe önemli olan çıkarması işte Allah yardım etsin inşallah
cok tesekkur ederimm canim .. cok sukur iyyiz gazimiz basladi tam 7 gun hem gece hem gunduz agldi kivrandi tam uyutuyorum yatagina koyuyorumm hooop uyanıyordu hala ara ara oluyor yine dayanamasim dr götürdüm gazi baslamis dedi 3 ay boyle yapicak bisey yok yediklerime dikkat etmemi soyledi ve bir liste verdi liste şöyle
findik .. fistik.. tahin.. sut ve sutlu tatlilar... kakao cikolata... hindistan cevizi... cilek.. bal kabagi.. cok ilginc bir liste degilmi ama bunlar direk gaz yapiyormus bebwge peki kuru fasulye bulgur dedim onlar sana gaz yapar sutunw degil dedi bi gaz giderici lactoz yazdi bebege icirdim pek iyi gelmedi buyuk oglumunda gazi olmustu zinco damla kullanmistik tekarar dan onu alsik kullandik 2 gundur daha iyi sukur tamamen tabikide gecmiyor ama cocuk daha uzun sure uyuyor aglama krizleri yasamiyoruz en azindan şimdi daha iyi sukur pazartesi asimizi ooduk ...haftada 2 kere yikiyorum annem hala bizde cunki abimizi okula goturup getiriyor banada destek oluyor cok iyi oldu acikcasi.. ( sekerli suyla etrafimda gezmese daha iyi olacak ama )
bebegin diger durumu icin simdilik bisey yapmadik bayramdan sonra prof takibi basliycak yani gelisimi nasil seyir edicek bakicaklar.. benden simdilik bu kadr.... herkese iyi geceler pek giremiyorum sebep yorgunluk ...
Ben gece 1 de mama veriyorum 2-3 gibi kalkıyor eğer 4 te de kalktıysa geçmiş olsun her saat başı öğlene kadar kalkıyor ağlayarak.okadar dikkat ediyoruz ,banyo yaptırırken üşütmüşüm oğluşu , hava sıcak diye sıfır kollu bodyle battaniyeye sarmıştım .kolları açık uyudu gündüz üşütmüş.dün gece hiç uyuyamadım üstüne sağlık ocağı aradı, koştur koştur oraya gittim. öğlende misafirim gelcekti akşam üstü onlar gitti. Bitik birgündü bugün yarın ola hayrola
Bu kızın uykusu hep böyle mi olcak bi yerde bişeyleri yanlış mı yaptım bilmiyorum
Gece her saniye emmek istiyo, uykuya dalıyo yatırıyorum yine ağlayıp aranıyo
Çok yoruldum, uykusuzluk ne berbat bişeymiş yaa
Emzik vermemek için direniyorum beni emzik olarak kullanıyo
Nolur kısa süreli bi durum olsun, tüm bebeklik böyle geçerse yandık
Can'ım bu normal korse değil ama. Doktorum söyledi. Zayıflamak için değil göbek dikişlere baskı yapmasın diye. Ben de griptim çok öksürüyordum. Dikişlere bişey olacak diye korkuyorum çok sızlıyor öksürürken diyince verdi.Korseye doktor izin vermedi kuzum, 6 ay sonra kullanabilirsin dedi.
Etkiler canim ayaklarını sıcak tut sırtını falan çok geçmiş olsun geçer inşallah cnimKuzum benim ilk dogum, öyle içine bi şey koyduğunu falan sanmıyorum öyle olsa söylerdi. Çok da kolay ve başarılı geçtiğini söyledi ama iki gündür çok canım acıyor. Hele sırtımda bir agrı var ki keşke genel anestezi olsaydım baştan, o iğneyi belime vurdurmasaydım. Acaba üşütüyor muyum beno da etkiler mi?
Emzirmekten başka çare yok hepimiz ayniyiz cnm bebişler böyle.Kızlar kafayı yiyecem.her gün bi tutaklığımız oluyor ya.4 ten beri uyumuyor.emiyor emerken uyuyor beşiğe bile koymadan geri başlıyor ağlamaya.kaç kere emdi bilmiyorum.mama yaptım onu yedi üstüne yine emdi.altını değiştirdim yok fayda.her gün böyle bi tutuyor.ne yapacam akıl verin
Kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık çay cnm aktar yapti, süt de yapiyor.Hangi çay canım o benim kızım da çok gazlı
canm ben de kisa kollu veya kolsuz atlet + uzun kollu ust + patikli pantolon +eldiven + sapka seklinde giydiriyorum. uyurken de uzerine battaniye atiyorum. corap giydiremiyorum cunku en kucuk corap bile bize buyuk geliyor, ayagindan cikiyor. bence sen de fazla giydirmiyorsun, usutmesinler.ay çok ince degil mi? hava sıcak da olsa yenidoğan diye ben bir askılı zıbın+uzun kollu zıbın+kısa corap+alt üst takım giydiriyorum. sapkasını bazen takıyorum, bazen çıkarıyorum.. üzerini de hep battaniye ile örtüyorum..
sizler nasıl giydiriyorsunuz? çok mu abartmışım ki ben
Kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık çay cnm aktar yapti, süt de yapiyor.
Kuzum doyuyordur o boşuna üzme kendini...50cc az değil ki daha ne olsun gayet de sütün var Allaha şükür emzirdikçe çoğalacak düzene girecek sen pes etme...aranması falan aç olmasından değil ki emme refleksi yüzünden...benim 2.ve ben de uykusuzum bütün gün mememde meme uçları yara dişimi sıkıyorum çocuk memeyi tutana kadar...geceden sağdığımı biberonla verdim az önce hindistan cevizi yağı sürdüğüm memeler dinlensin diye...herkes aynı durumda canım...bu günler çok çabuk geçiyor aslında keşke biraz tadını çıkarabilsek zehir etmesek kendimize...bu yenidoğan bebeğin olayı bu emme gaz çıkar ma altına yapma...acıktığında susadığında korktuğunda anne kokusu istediğinde emecek başka bildiği yok gariplerin...sabır annesiÇok mutsuzum, gündüz uyuyor akşam gece hiç uyumuyo hep memede durmak istiyo
Gündüz de ben uyuyamıyorum
Çok sık kullanmam diye aventin manuel pompasını aldım, binbir zorlukla 50 cc sağdım dolaba koydum, yattım biraz
Kayınvalidem ben uyurken vermiş ama içmiyo diye dolaba geri koymuş
Hslbuki dolaptan çıktıktan sonra beslenme bitince kalanı atın diyo
Ziyan oldu şimdi zar zor sağdığım kuş kadar süt
Sütüm çok çok var sanıyodum ama makine psikolojimi bozdu
Bu kadar az geliyosa bu çocuk bu zamana kadar hep aç olduğu için aranıp durmuş demek, ben hep çok çok emdi ama keyif için aranıyo sanıyodum
Ağladım durdum bu akşam o durmadıkça.. emzirdim, mama da verdim ama hala durmadı durmadı
Böyle yaparsam sütüm etkilenir farkındayım ama baş edemiyorum lohusa psikolojisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?