2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Allah razı olsun canım inşallah işe yarar çok acı çekiyo kuzum metsil dediğin ne nasıl kullanılıyo

Git canım git normal değil geçmeyen ağrı, benimde ağrıyodu bak neler çıktı altından

Nasılsınız iyimisiniz kuzum
cok tesekkur ederimm canim .. cok sukur iyyiz gazimiz basladi tam 7 gun hem gece hem gunduz agldi kivrandi tam uyutuyorum yatagina koyuyorumm hooop uyanıyordu hala ara ara oluyor yine dayanamasim dr götürdüm gazi baslamis dedi 3 ay boyle yapicak bisey yok yediklerime dikkat etmemi soyledi ve bir liste verdi liste şöyle
findik .. fistik.. tahin.. sut ve sutlu tatlilar... kakao cikolata... hindistan cevizi... cilek.. bal kabagi.. cok ilginc bir liste degilmi ama bunlar direk gaz yapiyormus bebwge peki kuru fasulye bulgur dedim onlar sana gaz yapar sutunw degil dedi bi gaz giderici lactoz yazdi bebege icirdim pek iyi gelmedi buyuk oglumunda gazi olmustu zinco damla kullanmistik tekarar dan onu alsik kullandik 2 gundur daha iyi sukur tamamen tabikide gecmiyor ama cocuk daha uzun sure uyuyor aglama krizleri yasamiyoruz en azindan şimdi daha iyi sukur pazartesi asimizi ooduk ... haftada 2 kere yikiyorum annem hala bizde cunki abimizi okula goturup getiriyor banada destek oluyor cok iyi oldu acikcasi.. ( sekerli suyla etrafimda gezmese daha iyi olacak ama )
bebegin diger durumu icin simdilik bisey yapmadik bayramdan sonra prof takibi basliycak yani gelisimi nasil seyir edicek bakicaklar.. benden simdilik bu kadr.... herkese iyi geceler pek giremiyorum sebep yorgunluk ...

Canım müsait olduğunda listeyi bize atarmısın , gaz büyük sorun bizdede ne yiyeceğimi şaşırdım

ay çok ince degil mi? hava sıcak da olsa yenidoğan diye ben bir askılı zıbın+uzun kollu zıbın+kısa corap+alt üst takım giydiriyorum. sapkasını bazen takıyorum, bazen çıkarıyorum.. üzerini de hep battaniye ile örtüyorum..

sizler nasıl giydiriyorsunuz? çok mu abartmışım ki ben

ben de aynı durumdayım. geceleri hep aynı şeyi yaşıyoruz.. meme ucum felaket acıyor. dün emzirme atletini giyip meme kısmını açık evde öyle gezdim. çok iyi geldi..

Korseye doktor izin vermedi kuzum, 6 ay sonra kullanabilirsin dedi.
Can'ım bu normal korse değil ama. Doktorum söyledi. Zayıflamak için değil göbek dikişlere baskı yapmasın diye. Ben de griptim çok öksürüyordum. Dikişlere bişey olacak diye korkuyorum çok sızlıyor öksürürken diyince verdi.

07rukiye07 Can'ım ben de bestlak damla malt içecek kullanıyorum. Sütün gelişi iyi aslında. Oğlumun her daim ağzında süt. Ama makineye gelmedi anlamıyorum

Etkiler canim ayaklarını sıcak tut sırtını falan çok geçmiş olsun geçer inşallah cnim

Emzirmekten başka çare yok hepimiz ayniyiz cnm bebişler böyle.

canm ben de kisa kollu veya kolsuz atlet + uzun kollu ust + patikli pantolon +eldiven + sapka seklinde giydiriyorum. uyurken de uzerine battaniye atiyorum. corap giydiremiyorum cunku en kucuk corap bile bize buyuk geliyor, ayagindan cikiyor. bence sen de fazla giydirmiyorsun, usutmesinler.

Çok mutsuzum, gündüz uyuyor akşam gece hiç uyumuyo hep memede durmak istiyo
Gündüz de ben uyuyamıyorum
Çok sık kullanmam diye aventin manuel pompasını aldım, binbir zorlukla 50 cc sağdım dolaba koydum, yattım biraz
Kayınvalidem ben uyurken vermiş ama içmiyo diye dolaba geri koymuş
Hslbuki dolaptan çıktıktan sonra beslenme bitince kalanı atın diyo
Ziyan oldu şimdi zar zor sağdığım kuş kadar süt
Sütüm çok çok var sanıyodum ama makine psikolojimi bozdu
Bu kadar az geliyosa bu çocuk bu zamana kadar hep aç olduğu için aranıp durmuş demek, ben hep çok çok emdi ama keyif için aranıyo sanıyodum
Ağladım durdum bu akşam o durmadıkça.. emzirdim, mama da verdim ama hala durmadı durmadı
Böyle yaparsam sütüm etkilenir farkındayım ama baş edemiyorum lohusa psikolojisi ile

Kuzum doyuyordur o boşuna üzme kendini...50cc az değil ki daha ne olsun gayet de sütün var Allaha şükür emzirdikçe çoğalacak düzene girecek sen pes etme...aranması falan aç olmasından değil ki emme refleksi yüzünden...benim 2.ve ben de uykusuzum bütün gün mememde meme uçları yara dişimi sıkıyorum çocuk memeyi tutana kadar...geceden sağdığımı biberonla verdim az önce hindistan cevizi yağı sürdüğüm memeler dinlensin diye...herkes aynı durumda canım...bu günler çok çabuk geçiyor aslında keşke biraz tadını çıkarabilsek zehir etmesek kendimize...bu yenidoğan bebeğin olayı bu emme gaz çıkar ma altına yapma...acıktığında susadığında korktuğunda anne kokusu istediğinde emecek başka bildiği yok gariplerin...sabır annesi

Kizlar bende cok giremiyorum. Ama soyle bi goz gezdirdim. Bebegin gazi icin still tea diye biaey var. Hastanede diyetisyen onerdi. Ben cok faydasini gordum. Icinde rezene kimyon anason bikac bitkindaha var. Birsuru markanin var. Hunnap humana hipp. Mutlaka kullanin ben 3 kuoa iciyorum ve bence cok iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…