2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım senin yine 50 cc çıkmış. Ben bugün elektrikli ile sağmaya çalıştım 10 cc bile çıkmadı. Ama pompaya itibar etmiyorum çünkü sütüm geliyor elle sıkınca. Bebeğim de çoğu zaman luk luk içiyor. Ağzının kenarından süt akıyor. Ben 3 gün mama verdim günde iki kez. Perişan oldu yavrum. Kakasını yapamadı. İki gündür mamayı kestim. Çok şükür daha iyi. Haaa saatlerce memedeyiz o ayrı :) doymuyor mu diye sorguluyorum ama dr lar da bişey demiyor.

Listeyi paylasman çok iyi oldu cnm. Bizimde sancılar başladı hemde ne başlamak.

Kizlar bebegim surekli memede durmak istiyor kucamdan alinca geri uyaniyor napcam bole sagip verirsem uyuyor aceba ememiyor mu iyice yoruldum saatlerce kucamda

Kızlar bio gaz damlası kullanıyorduk hiç bir işe yaramadı eczacı sab simplex tavsiye etti onu aldık varmı kullanan memnunmusunuz 15 damla yazıyo kaç damla kullanıyorsunuz

Çok uzun süre sağdım hem zaman kaybettim hem de canım çıktı her iki memeden o sütü çıkarana kadar
Ziyan olunca o kadar üzüldüm ki, ben uyurken güzel güzel beslerler diyodum
İçmemesi imkansız kaynanam beceremedi bence, iyice ittiremedi
Üstelik beslenme bitince geri dolaba kaldıramayız demiştik
Neyse düzene girecek inş
Benim de emerken hatta elimle sıktığımda bile daha çok süt geliyor
Sütümüz var kendimizi yok yere harap ediyoz di mi

Çok haklısın bazen sabırsız davranıyorum
Bi de benim kuzum erken doğdu şuan 9 günlük ama normal doğum tarihi daha 31 mayıstı
Ben sütün ziyan olmasına çok üzüldüm zar zor sağdım çünkü
Bi de sarılığı var o sebeple aç kalcak diye ekstra korkuyom

Kızlar dün akşamdan beri kızımın burnu da akıyor nezle mi oldu . Bu boğazında balgam birikmiş gibi diyodum . O mu çıkıyor yoksa hasta mı oluyor ateşi yok

Ben öyle düşünüyorum Can'ım. Bebekler çok daha güçlü çekermiş Zaten. Sonuçta boş memeyi çekmiyordur sıkınca süt geliyorsa. Yani umarım öyledir.
Şuan emiyor bizimki cuk cuk. Gelmese yaygara koparır o kadar dayanamıyor açlığa.

Kizlar bebegim surekli memede durmak istiyor kucamdan alinca geri uyaniyor napcam bole sagip verirsem uyuyor aceba ememiyor mu iyice yoruldum saatlerce kucamda
Can'ım bizimki de öyle. Ben artık dayanamayınca yatağa koyuyorum yanına uzanıp öyle emziriyorum. Uyuyakalınca memeyi bırakıyor Zaten. Çaktırmadan kalkıyorum yanından.

Kızlar bio gaz damlası kullanıyorduk hiç bir işe yaramadı eczacı sab simplex tavsiye etti onu aldık varmı kullanan memnunmusunuz 15 damla yazıyo kaç damla kullanıyorsunuz
Can'ım ben de başladım kullanmaya. Günde 3-4 kez 8 damla.
Dünden beri gayet iyi sancısı olmadı. Tabi ben mamayı da kestim hangisinden bilmiyorum.
Belirtisiznesne canım sen de dene istersen bu damlayı. Dün geceyi hiç ağlamadan geçirdik biz.

Kızlar dün akşamdan beri kızımın burnu da akıyor nezle mi oldu . Bu boğazında balgam birikmiş gibi diyodum . O mu çıkıyor yoksa hasta mı oluyor ateşi yok
Ay inş hasta değildir Can'ım ya. Bugün bi götür istersen

Kızlar dünden beri göğüslerim çok fena yaa. Ucuna ve çevresine iğneler batıyor. Enfeksiyon durumunu düşünüp Tiksiniyorum tüm vücudum kaşınıyor sonra. Dün akşam iki kez duşa girdim çıktım bu tiksinmeden.
sofiarya Can'ım enfeksiyon gibi bişey değildir dimi
Göğüs ucuna değince tüylerim saç diplerim diken diken oluyor

Dün eşim işten erken çıkmıştı götürcektik vazgecti götürmedi . Bütün gün başının etini yedim gasta mı oldu acaba diye o hayır değil dedi . Bugünde ablam gelicek yanıma o gelince dayananazsam götürcem ne yapabilir ki acaba doktor küçücük bebeğe

Ay sağol canım deneyim onu da rezene biraz iyi geldi ama yine ıkınıp duruyor. Dün gece koca adam gibi gaz çıkardı ama yinede ıkınıp kıpkırmızı oluyor. Sürekli gazlıyız

Allah razı olsun canım inşallah işe yarar çok acı çekiyo kuzum metsil dediğin ne nasıl kullanılıyo
Gaz ilacı canım 8 tl ama evboregi bulammış kaldırıldı mı bilmiyorum. İlk kızımda kullanmıştım bunda da başladık. Günde 30 damla olavak şekilde ister 3 kere 10 ar damla ister 4 kez 8er damla
Üst kalın bence canım. Ben atlet altına patikli bir alt bir de uzun kollu bir takım giydiriyorum. Ğstten terlerse hasta olur. Üstü kalın giydirmek yerine bacaklardan bir alt giydirirsen gazı da daha az olur hem.

Canım 50 cc çok iyi. Ayrıca manuel pompa asla tamamını çekemez. Hatta sadece önsütü çeker. Asıl yağlı süt gelmez manuelle. Sen kendin diyorsun mama da verdim yine ağladı diye. Gazı vardır onun sürekli sırtına pat pat diye sert şekilde vuracaksın. Meme de durması değil çığlık çğlık ağlaması açlık belirtisi olabilir. Hatta çişli bezler belirtidir canım. Göğsüne yüzüstü yatırıp sert şekilde sırtına vur. Sakinleşiyorsa bilki gazı var. Ya da bacaklarının üst kısmına yatır karnı senin bacağına denk gelsin sırtına vur yine sert şekilde

Ben genel cerrahiye gittim mastit vs yok göğüslerin boş ama meme ucundaki açık yaradan hafif enfeksiyon başlamış dedi ve antibiyotik verdi krem falan da tabi...benim göğüs uçlarından içinden ve sırtımdan iğneler batıyordu ürperme geliyordu...ben sezaryenden sonra verilen antibiyotiği içmemiştim içsem böyle olmazmış ama ilerlemeden müdahale etmiş olduk en azından dedi doktor da...meme ucunda açık yara varsa bi doktora görün istersen

Peki bio ile birliktemi kullandınnyalnızca sab simplex i mi kullandın

Sen sakin ol canım 9 gün olduysa sarılığı düşmeye başlamıştır bile inşallah...sen yine hem emzir hem sağ biberonla ver bol bol beslensin...bu günler gececek canım...masal anlatır gibi anlatacaksın...kucağimızdakiler Allah in bir lütfu...mucizesi...bak sağ salim aldık kucağımıza da nelerle uğraşıyoruz çok şükür...kv de bilememiştir belki çekindi süt bebeğin genzine kacar falan diye cesaret edemedi iyice gösterirsin nasıl vereceğini bi dahaki sefere...üzülme...biz süper anneleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…