2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oyle bir gaz sancisi geldiki kuzuma neye ugradigimizi sasrdik.
Yawrum yaa
Dun dondurma yedim o mu yapti acaba
Valla ben de ne yiyeceğimi şaşırdım, doğru dürüst bi şey yemiyorum gaz olmasın diye ama farketmiyor hergün çığlık kıyamet. Dün bebeğe de rezene verdim, bugün de verdim ama hala ayni napıcaz bilmem ki, içim parçalanıyor

Canım bizde var dr.browns öyle hiç gaz yapmadı diyemem, anne sütü aağmıştım onu verdim, sonra yine de gazını çıkartayım dedim ağzından çıkardı.
Yani 100% gaz yapmıyor değil bence.. ama diğerlerine göre çok daha az yapıyor olabilir.

Yaa ben de avent kullanıyorum acaba mı demiştim, sağol kuzum

Soğuk süt ürünü olduğundan yapmış olabilir
Birdaha icmem
İçine uzun kollu body, alt üst pijama takımı ve çorap.
İlk aylar sizden 1 kat fazla giydirin diyorlar, çok nadir arada terliyor sırtına bez koyuyorum.
Cok fazla terliyo gunde 2 kiyafet degistiriyoruz .belkide yatagi yapiyordur .bi incelemeye aliyim
Sütü ılık yapıp içine şeker koyarsanız gaz yapmaz diyorlar, ben öyle içtim bir şey olmadı.
Gerçi 3.haftadan sonra gaz olur diyorlar bizim ki yeni 3.haftayı bitirdi bakalım neler olacak.
Tam 3 haftayi bitirdik bizde demekki basliyor artik
Bende ya soganli sarimsakli hicbirsey yemiyorum ac kaliyorum tabi .
Suttende az ictim oysa ins duzelir yaa

Benimki de simdi emiyor. Bir yandan alttan gidiyor. Resmen hincini mememden cikartiyor cocuk.

Evet herseyi hazir olunca artik dogsun istiyorsun
Tahmini dogum gunumuz pazartesi bakalim hele pazartesiden sonrasi beklemek daha zor olur gibi geliyor.

Buarada istanbulda oturanlar bebislere ne giydiriyorsunuz .
Disarisi sicak ama evimiz soguk
Bn patikli alt içine çorap üstüne zıbınlı atlet ve uzun kol zıbın giydiriyorum . Takımların üstleri hep açılıyor gıcık oluyorum . Ama hava güneşliyken kısa kol zınçbınla duruyor

Bi tane kullandım canım daha sleppyden daha prima bitmemisti ama çok yumuşacık geldi beğendim ben
Ay sleppy bez miydi senin aldığın ıslak mendil zannettim. Bu arada evy baby 234 adet 2 numara 62 TL n11 de kullanan var mı kızlar ben sipariş verdim bakalım.

Bn patikli alt içine çorap üstüne zıbınlı atlet ve uzun kol zıbın giydiriyorum . Takımların üstleri hep açılıyor gıcık oluyorum . Ama hava güneşliyken kısa kol zınçbınla duruyor
Ben çorabı alt zıbınin üstüne giydiriyorum yoksa ayağından çıkarıyor :) iki takım giydirdim hep ama bir haftadır tek giydiriyoruz bazen penye yelek ve şapka ekliyorum ama bugün yine yağmur var bir alt daha ekleyebilirim.

Can'ım tulum yada alt üst giydiriyorum ama çoğu zaman altına bi kat daha giydiriyorum. Üst iç badisi de genelde kısa kollu. Bazen uzun. Odanın peteğini açıyorum serin olunca.

Saolun cevaplar icin ben icten askili zibin ustune altust takim giydiriyorum.coraplari tutmuyor ayagi cikariyor .
Yinede cok terliyor emerkende yatarken daha fazla tani .
Doktora sorucam gidince

Ay sleppy bez miydi senin aldığın ıslak mendil zannettim. Bu arada evy baby 234 adet 2 numara 62 TL n11 de kullanan var mı kızlar ben sipariş verdim bakalım.
Oğlumda Evy Baby kullandım çok memnundum şimdi fazla bulunmuyor diye almadım...Sleepy ile başladık ıslak mendili gerçekten diğerlerine gore harika, bez de güzel gibi dışına falan çıkmadı fazla ama galiba ıslaklığı çok hissediliyor çünkü çis kaka falan birazcık olduysa bile bebeğim çok rahatsız oluyor

Kizlar buarada kirazcekirdekli bel kemeri gaz icin kullanan oldumu .
Biz bugun kullandik bi sure sonra rahatlatti insallah boyle devam eder

Çanakkale nasıl yagmurlumu sel uyarısı yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…