- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.901
Valla ben de ne yiyeceğimi şaşırdım, doğru dürüst bi şey yemiyorum gaz olmasın diye ama farketmiyor hergün çığlık kıyamet. Dün bebeğe de rezene verdim, bugün de verdim ama hala ayniOyle bir gaz sancisi geldiki kuzuma neye ugradigimizi sasrdik.
Yawrum yaa
Dun dondurma yedim o mu yapti acaba
Gazlı bebekler için özel aparatı varmış canım, geçen internetten araştırırken okudum ama gidip incelemedim. Fırsatım olursa akşamüstü gidip bakıcam, ama gazı yoksa ben aventten memnunun, anne memesiyle uyumlu, öyle çok da gelmiyor gayet iyi
Gelişiminin önde olması etkilemiyormuş erken gelmesini.doktora sormuştum ben.benimki hep 3 hafta önden gidiyordu.39+1 de doğduBizimki 2.aydan beri önde. Pazartesi sali kontrole gidersem bi soracagim artik onde olmasi erken gelmesini etkiler mi diye
Yok canım gazi falan yok altı temiz karnı tok. Anaya eziyet olsun. Akşam babası gelince uyurGazdan mi uyumadı niye
Yaa ben de avent kullanıyorum acaba mı demiştim, sağol kuzumCanım bizde var dr.browns öyle hiç gaz yapmadı diyemem, anne sütü aağmıştım onu verdim, sonra yine de gazını çıkartayım dedim ağzından çıkardı.
Yani 100% gaz yapmıyor değil bence.. ama diğerlerine göre çok daha az yapıyor olabilir.
Bugun oyle yaptim yine terlemis .ins abisine cekmezYani ondandır o zaman canım bende içmiyorum.artik süt
benimki terlemeyi.canim terliyor sıfır kollu zıbın giydir o zman sende
Birdaha icmemSoğuk süt ürünü olduğundan yapmış olabilir
Cok fazla terliyo gunde 2 kiyafet degistiriyoruz .belkide yatagi yapiyordur .bi incelemeye aliyimİçine uzun kollu body, alt üst pijama takımı ve çorap.
İlk aylar sizden 1 kat fazla giydirin diyorlar, çok nadir arada terliyor sırtına bez koyuyorum.
Tam 3 haftayi bitirdik bizde demekki basliyor artikSütü ılık yapıp içine şeker koyarsanız gaz yapmaz diyorlar, ben öyle içtim bir şey olmadı.
Gerçi 3.haftadan sonra gaz olur diyorlar bizim ki yeni 3.haftayı bitirdi bakalım neler olacak.
Bende ya soganli sarimsakli hicbirsey yemiyorum ac kaliyorum tabi .Valla ben de ne yiyeceğimi şaşırdım, doğru dürüst bi şey yemiyorum gaz olmasın diye ama farketmiyor hergün çığlık kıyamet. Dün bebeğe de rezene verdim, bugün de verdim ama hala ayninapıcaz bilmem ki, içim parçalanıyor
Benimki de simdi emiyor. Bir yandan alttan gidiyor. Resmen hincini mememden cikartiyor cocuk.Cnm bak şimdi uyudu 1 saat uyurken gazi geldi az mirildanir gibi yaptı sonra sesli sesli yaptı gazini uyudu geri. Böyle 2-3 kez yapıyo uyanacagi zamanda kakasını yapıyor tamam. Yani oyle ağlama krizine falan yok. İşe yariyor demekki. Her çocuk farklı tabi ama ise yarayacak seyler hepsi
Can'ım tulum yada alt üst giydiriyorum ama çoğu zaman altına bi kat daha giydiriyorum. Üst iç badisi de genelde kısa kollu. Bazen uzun. Odanın peteğini açıyorum serin olunca.Buarada istanbulda oturanlar bebislere ne giydiriyorsunuz .
Disarisi sicak ama evimiz soguk
Çok sıkıcı demi son günleri beklemek
Aslında normal olan 40 ı doldurması ama bakıyosun herkes doğuruyor sen bekliyosun ya, senin ki de gelsin istiyosun.
İyice ağırlaştım artık sıkıldım hamilelikten de doğacaksa doğsun moduna girdim.
@geminiwoman canım benim korkum da o zaten 2 hafta önde biraz da tontik. Çatı muayenesinde çatım müsait cıktı. Ama yine de 4 kilo olmasın diye diyorum yani kendime pek güvenemiyorum nasıl doğuracağım diye..
Ama habire de bişeyler yiyorum
Ay çıkarsın yeterki çok zor çocuklaraBenimki de simdi emiyor. Bir yandan alttan gidiyor. Resmen hincini mememden cikartiyor cocuk.
Bn patikli alt içine çorap üstüne zıbınlı atlet ve uzun kol zıbın giydiriyorum . Takımların üstleri hep açılıyor gıcık oluyorum . Ama hava güneşliyken kısa kol zınçbınla duruyorBuarada istanbulda oturanlar bebislere ne giydiriyorsunuz .
Disarisi sicak ama evimiz soguk
Ay sleppy bez miydi senin aldığın ıslak mendil zannettim. Bu arada evy baby 234 adet 2 numara 62 TL n11 de kullanan var mı kızlar ben sipariş verdim bakalım.Bi tane kullandım canım daha sleppyden daha prima bitmemisti ama çok yumuşacık geldi beğendim ben
İnslalh canımBugun oyle yaptim yine terlemis .ins abisine cekmez
Ben çorabı alt zıbınin üstüne giydiriyorum yoksa ayağından çıkarıyor :) iki takım giydirdim hep ama bir haftadır tek giydiriyoruz bazen penye yelek ve şapka ekliyorum ama bugün yine yağmur var bir alt daha ekleyebilirim.Bn patikli alt içine çorap üstüne zıbınlı atlet ve uzun kol zıbın giydiriyorum . Takımların üstleri hep açılıyor gıcık oluyorum . Ama hava güneşliyken kısa kol zınçbınla duruyor
Can'ım tulum yada alt üst giydiriyorum ama çoğu zaman altına bi kat daha giydiriyorum. Üst iç badisi de genelde kısa kollu. Bazen uzun. Odanın peteğini açıyorum serin olunca.
Bn patikli alt içine çorap üstüne zıbınlı atlet ve uzun kol zıbın giydiriyorum . Takımların üstleri hep açılıyor gıcık oluyorum . Ama hava güneşliyken kısa kol zınçbınla duruyor
Oğlumda Evy Baby kullandım çok memnundum şimdi fazla bulunmuyor diye almadım...Sleepy ile başladık ıslak mendili gerçekten diğerlerine gore harika, bez de güzel gibi dışına falan çıkmadı fazla ama galiba ıslaklığı çok hissediliyor çünkü çis kaka falan birazcık olduysa bile bebeğim çok rahatsız oluyorAy sleppy bez miydi senin aldığın ıslak mendil zannettim. Bu arada evy baby 234 adet 2 numara 62 TL n11 de kullanan var mı kızlar ben sipariş verdim bakalım.
Yok kuzum ıslak mendil benim aldigim. Bezi ebebekten denemek için dün aldimAy sleppy bez miydi senin aldığın ıslak mendil zannettim. Bu arada evy baby 234 adet 2 numara 62 TL n11 de kullanan var mı kızlar ben sipariş verdim bakalım.
Çanakkale nasıl yagmurlumu sel uyarısı yapıldıBen çorabı alt zıbınin üstüne giydiriyorum yoksa ayağından çıkarıyor :) iki takım giydirdim hep ama bir haftadır tek giydiriyoruz bazen penye yelek ve şapka ekliyorum ama bugün yine yağmur var bir alt daha ekleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?