- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.921
Tüh yaa git o zaman canım iyileşsin biran önce bide biz bugün kontrole gittiğimizde dr bepanteninde çok etkili olduğunu söylediCan'ım sürdüm ama hiç memede kalmadı ki bizim velet zırt pırt meme istediği için. Yıkamak zorunda kalıyorum bi de. Yıkamak bile eziyet oluyor bana uçlara dokunamadığım için. Yarın sabah dr a gitmeyi düşünüyorum.
Bebde weebin manyel pompasını kullanıyorum çok memnunum göğsüm şiştiğinde sürekli sağdım sorun yaşamadımC Chivas Regal ben chicco nun manuel pompasini kullaniyorum valla cok memnunum. Hic yara yapmadi aksine yaralarimi onunla sagarak duzelttim diyebilirim.
EVet canım geniş ağız benimki de ama ben büyük boyunu aldımCan'ım hangisinden? Çok çeşit var baktım da. Bundan mı?
Canım kendini suçlama, ağlarken bile hava yutuyorlarmış o bile gaz yapıyormuş. Ben de soguk yoğurt falan yiyorum, iyice kalsiyumsuz kalıcaz kim bakacak bu bebişlere, moralini bozma o da etkiliyor Gaz sancısı gibi ağlıyorlar, ben ne zaman mutsuz olsam oğlan iki kat fazla ağlıyor.. bir de bu kadar küçük bebekler terlemez dedi bizim doktorBirdaha icmem
Cok fazla terliyo gunde 2 kiyafet degistiriyoruz .belkide yatagi yapiyordur .bi incelemeye aliyim
Tam 3 haftayi bitirdik bizde demekki basliyor artik
Bende ya soganli sarimsakli hicbirsey yemiyorum ac kaliyorum tabi .
Suttende az ictim oysa ins duzelir yaa
Off hem de ne gaz yapar canım. Soğuk neticede hem de sütlü. Karpuz güllaç falan çekiyor canım yiyemiyorumOyle bir gaz sancisi geldiki kuzuma neye ugradigimizi sasrdik.
Yawrum yaa
Dun dondurma yedim o mu yapti acaba
Canım bizim de öyle ev soğuk. Ben kısa kollu atlet üstüne uzun kollu üst alt tarafa da iki tanr alt gitdiriyorum. Gazı olmasın bacakları üşürse olur çünkü. Bir de üstü iki kat uzun giydirince terler hasta olur bence sırtı terlememeliBuarada istanbulda oturanlar bebislere ne giydiriyorsunuz .
Disarisi sicak ama evimiz soguk
Gelişiminin önde olması etkilemiyormuş erken gelmesini.doktora sormuştum ben.benimki hep 3 hafta önden gidiyordu.39+1 de doğdu
Pek yağmurlu cnm iyi yağıyor valla Allah korusunÇanakkale nasıl yagmurlumu sel uyarısı yapıldı
Benim daha pazartesi kontrolüm var. Tahmini dogumum da pazar günü.Evet herseyi hazir olunca artik dogsun istiyorsun
Tahmini dogum gunumuz pazartesi bakalim hele pazartesiden sonrasi beklemek daha zor olur gibi geliyor.
Sleepy ıslak mendil 90 li 12 paket 42 tlydi onu da aldım bir de alt açma örtüsü 30 adet 25 tl di sleppy onu da aldım bakalım evy baby iyi ise buldukça alırız bu 3 numaraya gecene kadar yeter bize.Oğlumda Evy Baby kullandım çok memnundum şimdi fazla bulunmuyor diye almadım...Sleepy ile başladık ıslak mendili gerçekten diğerlerine gore harika, bez de güzel gibi dışına falan çıkmadı fazla ama galiba ıslaklığı çok hissediliyor çünkü çis kaka falan birazcık olduysa bile bebeğim çok rahatsız oluyor
Çok olur sanki yaa bn bunalır diye düşünüyorum çift takımda onun yerine tek yakım yapıp kombi açılır . Şapkayı da maalesef hiç takmıyor ssçlarını göstermek istiyor galiba zilliBen çorabı alt zıbınin üstüne giydiriyorum yoksa ayağından çıkarıyor :) iki takım giydirdim hep ama bir haftadır tek giydiriyoruz bazen penye yelek ve şapka ekliyorum ama bugün yine yağmur var bir alt daha ekleyebilirim.
Bizim hepsi 2-3 hafta öndeydi ama doğumu öne cekmediler.suyum 40+0 da geldi yoksa bir hafta sonra suni sancı vereceklerdi.Ingilizce arastirinca nerenin onde olduğu önemli yaziyor. Basi zaten her 100 hamileden 60 inda yuksek cikarmis. Karin çevresi onemlu bilgi verirmis. Eğer 7 gun ve uzeri bir fark varsa AC degerinde dogum erkene cekilebilirmis. Bakalim ne olacak hayirlisi neyse o olsun herkes için
Bnmki de çok terliyordu o yüzden güneşli günler kusa kol zıbın giydiriyorum. Bu ara terlemesi azaldı bayaSaolun cevaplar icin ben icten askili zibin ustune altust takim giydiriyorum.coraplari tutmuyor ayagi cikariyor .
Yinede cok terliyor emerkende yatarken daha fazla tani .
Doktora sorucam gidince
Seninkini saçlar korur zaten cnm :) bizim ev serin kuzey cephe bir de burnu soğuk ise üşümüs demek.Çok olur sanki yaa bn bunalır diye düşünüyorum çift takımda onun yerine tek yakım yapıp kombi açılır . Şapkayı da maalesef hiç takmıyor ssçlarını göstermek istiyor galiba zilli
Süper o zamn benm bir numara az kalmıştı o bitince geceyim bnde 2 numarayaC Chivas Regal canım şimdi altını değiştirdim.iz yapmamış 2 numara bez,iyi geldi.bizimki 4 kilodan fazla.
Benim daha pazartesi kontrolüm var. Tahmini dogumum da pazar günü.
1 hafta var hemen hemen aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?