2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tüh yaa git o zaman canım iyileşsin biran önce bide biz bugün kontrole gittiğimizde dr bepanteninde çok etkili olduğunu söyledi

Canım kendini suçlama, ağlarken bile hava yutuyorlarmış o bile gaz yapıyormuş. Ben de soguk yoğurt falan yiyorum, iyice kalsiyumsuz kalıcaz kim bakacak bu bebişlere, moralini bozma o da etkiliyor Gaz sancısı gibi ağlıyorlar, ben ne zaman mutsuz olsam oğlan iki kat fazla ağlıyor.. bir de bu kadar küçük bebekler terlemez dedi bizim doktor

Oyle bir gaz sancisi geldiki kuzuma neye ugradigimizi sasrdik.
Yawrum yaa
Dun dondurma yedim o mu yapti acaba
Off hem de ne gaz yapar canım. Soğuk neticede hem de sütlü. Karpuz güllaç falan çekiyor canım yiyemiyorum
Buarada istanbulda oturanlar bebislere ne giydiriyorsunuz .
Disarisi sicak ama evimiz soguk
Canım bizim de öyle ev soğuk. Ben kısa kollu atlet üstüne uzun kollu üst alt tarafa da iki tanr alt gitdiriyorum. Gazı olmasın bacakları üşürse olur çünkü. Bir de üstü iki kat uzun giydirince terler hasta olur bence sırtı terlememeli

Gelişiminin önde olması etkilemiyormuş erken gelmesini.doktora sormuştum ben.benimki hep 3 hafta önden gidiyordu.39+1 de doğdu

Ingilizce arastirinca nerenin onde olduğu önemli yaziyor. Basi zaten her 100 hamileden 60 inda yuksek cikarmis. Karin çevresi onemlu bilgi verirmis. Eğer 7 gun ve uzeri bir fark varsa AC degerinde dogum erkene cekilebilirmis. Bakalim ne olacak hayirlisi neyse o olsun herkes için

Kızlar gaz için herşeyi denedim olmadı rezene kimyon şuruplar yağlar. Bulabildiğim tek çözüm emzirirken karnını ovmak. Küçük yastığı koydum bacaklarıma üstüne yatırdım düz öyle emzirirken karnını ovdum bütün gazı çıkmasada her emzirdiğimde çıkıyor gazı. İnanın şuan 2 saat karnını ovduktan sonra uyudu gazı çıktı hep ama. Deneyin derim diğerlernin bize hiç faydası olmadı. Her emzirmede ovacağım artık başka çare yok. Kolik bebek olunca istediğin damlayı ver sökmüyor bunu anladım. Yavrum ovarken gık demedi öyle rahatladıki. Artık düzene girene kadar mecburuz böyle çekmeye. Bende hiç uyumadım buraya bile bakamadım gece desen baykuş gibiyiz uyku nedir unuttum. Gündüz desen zaten işmi yapayım bebeğimemi koşayım resmen bölük pörçük oldum. Ama hepsi geçecek inanıyorum kendimi yükseltiyorum hep.

Evet herseyi hazir olunca artik dogsun istiyorsun
Tahmini dogum gunumuz pazartesi bakalim hele pazartesiden sonrasi beklemek daha zor olur gibi geliyor.
Benim daha pazartesi kontrolüm var. Tahmini dogumum da pazar günü.
1 hafta var hemen hemen aramızda

Sleepy ıslak mendil 90 li 12 paket 42 tlydi onu da aldım bir de alt açma örtüsü 30 adet 25 tl di sleppy onu da aldım bakalım evy baby iyi ise buldukça alırız bu 3 numaraya gecene kadar yeter bize.

Çok olur sanki yaa bn bunalır diye düşünüyorum çift takımda onun yerine tek yakım yapıp kombi açılır . Şapkayı da maalesef hiç takmıyor ssçlarını göstermek istiyor galiba zilli

Bizim hepsi 2-3 hafta öndeydi ama doğumu öne cekmediler.suyum 40+0 da geldi yoksa bir hafta sonra suni sancı vereceklerdi.

Saolun cevaplar icin ben icten askili zibin ustune altust takim giydiriyorum.coraplari tutmuyor ayagi cikariyor .
Yinede cok terliyor emerkende yatarken daha fazla tani .
Doktora sorucam gidince
Bnmki de çok terliyordu o yüzden güneşli günler kusa kol zıbın giydiriyorum. Bu ara terlemesi azaldı baya

Çok olur sanki yaa bn bunalır diye düşünüyorum çift takımda onun yerine tek yakım yapıp kombi açılır . Şapkayı da maalesef hiç takmıyor ssçlarını göstermek istiyor galiba zilli
Seninkini saçlar korur zaten cnm :) bizim ev serin kuzey cephe bir de burnu soğuk ise üşümüs demek.

Açlıktan öldüm saatlerden beri az uyku çok emme yine. Resmen horluyor ama memeyi bırakmıyor süt kaldıysa sasarim valla kıçım ağrıdı aynı yerde oturmaktan. Emzik almiyo artık bu hafta falan aldı ama artık uyandı yavrum

Benim daha pazartesi kontrolüm var. Tahmini dogumum da pazar günü.
1 hafta var hemen hemen aramızda

Hayirlisiyla gec olsunda guc olmasin. Saglikli sihhatli olsunlar insallah. Saka maka gun yaklastikca heralde korkudan oluversin bitsin moduna giriyorum. Cokta korkmuyorum gibi aslinda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…