- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.861
Doğurdunuz mu kızlar
Benim ki 30. Haftadan beri hep önde gidiyor. Ama gördüğün gibi halâ doğurmadımbekliyor yani gününü
Cnm son günlerin tadını çıkarın bebisle aynı bedendesin. Gerisi inan sağlıkla gelsin yeter. Catim müsaitti ama bebeğim sanciyi kaldırmadı strese girdi sezeryana alındım yani bebek ne derse o olur. Önemli olan sağlıkla gelmesi kaygı duyma. Ben mesela normal doğum diye can attım gık demedim sancı çekerken ama olmadı ki sezeryandan çok korkuyordum o da korkunç bir şey değilmiş.Çok sıkıcı demi son günleri beklemek
Aslında normal olan 40 ı doldurması ama bakıyosun herkes doğuruyor sen bekliyosun ya, senin ki de gelsin istiyosun.
İyice ağırlaştım artık sıkıldım hamilelikten de doğacaksa doğsun moduna girdim.
@geminiwoman canım benim korkum da o zaten 2 hafta önde biraz da tontik. Çatı muayenesinde çatım müsait cıktı. Ama yine de 4 kilo olmasın diye diyorum yani kendime pek güvenemiyorum nasıl doğuracağım diye..
Ama habire de bişeyler yiyorum
Aaa otomatik mi o ondan almam o zaman çünkü başka arkadaş da acıtıyor dediBU otomatik ama acıtıyor belki de yara olduğu içindir
Hamile kaldığın kiloda olmak n güzel benim daha 12 kilom var hamile kaldigim kiloya ki vermek istedim ise bi 5 kilo daha ekleBenim şu an 14 kilo gitti canım 13ü ilk hafta gitti 3 haftadır aynı kilodayim ama zaten hamile kaldigim kilodayim hedef bi 10 kilo daha ama sanmiyorum, yine de hamile kaldigimdan sisman gorunuyorumkanamam da çok oldu adet olurken de çok olurdu zaten ama şu an azaldı çok şükür. Veririz inşallah merak etme kilo olsun derdimiz
Benim mide cok hasss kimyon gibiyse tatları içemem hemen kusarım ki yaaCan'ım sab-simplex kullanıyoruz biz. İşe yaradı sanki. Biraz daha rahat. Bi de sen de gün içinde rezene kimyon anason çayı iç mutlaka.
Bizimki salı günü 3800 dü. 1 no kullanıyoruz.
Lastik izi falan da görmedim hiç. Altını açınca bakarım Can'ım. Ama bez tam oluyor.
Oyyy yerim ben o yaka iğnesini. Bol bol felak nas oku Can'ım. Nazar da değiyordur. En çok annenin babanın nazarı değermiş. Uykusu başına olsun inş.
Ben de öyle yapıyorum bazen. Dayanamayacak gibi olunca. Ama korkuyorum da yanında uyuyakalmaktan. İki kez uyumuşum öyle. Oğluş da bayılıyor öyle uyumaya. Anne göğsünde nasıl da huzurlular
Anam sizin sütler akıyor maşallah subhanallah benim hiç öyle olmadı. Banyodan çıkınca damlıyor bi tek. Bi de dün gece Kalkan'ın içine dolmuş azıcık.
Bu kadar çok sütün var yavrukuş sürekli memede. Ben de endişe ediyorum sütüm mü yetmiyor acaba diye. Memeden niye ayrılmıyor. Yetip yetmemesi değil demek ki mesele. Boşuna psikolojimizi bozuyorlar
Sıcak suyun içine koyuyordum canım avent biberon var bizde cam olandanKızlar dolapta tuttuğunuz sütünüzü nasıl ısıtıyorsunuz? Sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz?
Bi de biberon da kararsız kaldım. Avent alacaktım anne göğsü uyumlu olandan. Bi arkadaş lansinoh al dedi.
Genelde avent kullanıyorsunuz sizlerde.
Bi tane kullandım canım daha sleppyden daha prima bitmemisti ama çok yumuşacık geldi beğendim benCanım memnun musun sleepyden
Adı ne canım damlanın
tgb34 canım yazmıstın ama geriye dönemedim kusura bakma neler vardı senin cayın icinde aktat yapmıstı dimi
Canım ben de 1 numara kullanıyordum bizimki de aynı iz yaptı.sıktı diye düşündüm bugün 2 numaraya geçtim.sonucu yazarım sana.Kızlar 1 numara Prima kullanıyodum kastik yerleri bacağında hep iz yapıyordu baya. Dün eşime 2 numara aldırdım dört kilo olmuştur bnce bzm kız 2 numara büyük mü gelir .bacaklarındaki kastik izi normal mi sizce yoksa sıktığı için mi iz yapıyor
Cnm son günlerin tadını çıkarın bebisle aynı bedendesin. Gerisi inan sağlıkla gelsin yeter. Catim müsaitti ama bebeğim sanciyi kaldırmadı strese girdi sezeryana alındım yani bebek ne derse o olur. Önemli olan sağlıkla gelmesi kaygı duyma. Ben mesela normal doğum diye can attım gık demedim sancı çekerken ama olmadı ki sezeryandan çok korkuyordum o da korkunç bir şey değilmiş.
Ay amin kuzucum Allah sendrn de razı olsunToist Allah senden razı olsun gaz sancısında yıkadık rahatladı çocuğum
Canım benmari usulü ısıtacaksın. Bir cezveye su içine biberon koy hemen ısınıyor. Bineron dr browns tavsiye ederim gaz yapmama aparatı varKızlar dolapta tuttuğunuz sütünüzü nasıl ısıtıyorsunuz? Sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz?
Bi de biberon da kararsız kaldım. Avent alacaktım anne göğsü uyumlu olandan. Bi arkadaş lansinoh al dedi.
Genelde avent kullanıyorsunuz sizlerde.
Evet siliyorum doktorum bana yıkama dedi. Koksada eksi ekşi yıkamıyorum iyice kurudu düşer heralde artık.Benim 11 de düşmüştü . Sezeryan üzerine takılan bantlardan alıp yıkadık keşke yıkasamaydık iltihap aktı içinden hep düştükten sonra doktor bir aletle yaktı öyle geçti .yıkama bence sil pamukla bişey olmaz . Düşer zaten Bugun yarın
Can'ım hangisinden? Çok çeşit var baktım da. Bundan mı?Ay amin kuzucum Allah sendrn de razı olsun
Canım benmari usulü ısıtacaksın. Bir cezveye su içine biberon koy hemen ısınıyor. Bineron dr browns tavsiye ederim gaz yapmama aparatı var
Yıkanınca iltihap kaparmış kesinlikle yıkama dedi doktorum. Sadece silebilirsin dedi.Bizim 20. Gunu düştü bence yıka yıkanınca daha çabuk dusuyo biz kuvezde diye yıkayamadik
Can'ım sürdüm ama hiç memede kalmadı ki bizim velet zırt pırt meme istediği için. Yıkamak zorunda kalıyorum bi de. Yıkamak bile eziyet oluyor bana uçlara dokunamadığım için. Yarın sabah dr a gitmeyi düşünüyorum.Biz 1 aylık kontrolümüzden geldik kızlar aşımızıda yaptırdık çok şükür bugün ev işi yemek yapmam lazım paşam izin verirseDolunay22 canım fitokremin faydasını gördünmü bana iyi geldi çok şükür o göğsümdeki iğne batmasıda geçti
Aynen canım. Kesinlikle mamajoo almaAaa otomatik mi o ondan almam o zaman çünkü başka arkadaş da acıtıyor dediDolunay22 sanırım
Kac günlük bebegin? 1 haftayi doldurduysaniz kan sekerinin dusecegini sanmam.kan şekeri düşer diye korkuyorum bende.dün gece 2 de uyandı sabah 7.30 da anca uyudu.kabus gibiydi ya.kaç kere uyuttum hatırlamıyorum durmadan ağladı yavrum
İse yariyor mu? Ben de anason ve keten tohumu alip karistirabilirim digerleri var evde.Kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık çay cnm gaz ve süt için diye yapmis aktar.
Vallahi ben de almistim egitim. haTTa dogum yaptiktan sonra bebek kucagindayken direk emzirme hemsiresi vermisti egitimi ama basina gelince hicbir egitim ise yaramiyor napacani sasiriyonOyy kiyamam
Bu hamisler doğurmuş annis olmuşlar da sütleri çok geliyormuş
Canm dün ben emzirme eğitimi aldım sutunu dağ demişti ebe bana kahverengi kısmı sık bırak fincana sag demişti onuda kaşıkla yada siringsyla ver dedi öyle yapabilirsin
Darısı da bize insaAllah o günlere gelelim çok az kaldi zaten
doğum yapmayanlara hayırlııı doğumlarrrr doğum yapanlarada sağlık sıhat diliyorummm kızlarr. sizlere sorum var doğum yapanlar özellkle normal doğum yapan arkadaşlara soruyorum bebeğiniz kaçıncı haftada geldi. belli olmuyo sanrm 37,38,39,40 bebek nezaman isterse gelmeyi. yada kız erkek ayrımına görede değişiomu kızlar daha erken gelir derler ya??
Can'ım ben de çok severek içmiyorum ama bebeklerimiz için dayanıyoruz. Gözünü kapa burnunu tut dik kafaya. Ben faydasını gördüğüme inanıyorum.Benim mide cok hasss kimyon gibiyse tatları içemem hemen kusarım ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?