2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cnm son günlerin tadını çıkarın bebisle aynı bedendesin. Gerisi inan sağlıkla gelsin yeter. Catim müsaitti ama bebeğim sanciyi kaldırmadı strese girdi sezeryana alındım yani bebek ne derse o olur. Önemli olan sağlıkla gelmesi kaygı duyma. Ben mesela normal doğum diye can attım gık demedim sancı çekerken ama olmadı ki sezeryandan çok korkuyordum o da korkunç bir şey değilmiş.

Hamile kaldığın kiloda olmak n güzel benim daha 12 kilom var hamile kaldigim kiloya ki vermek istedim ise bi 5 kilo daha ekle
Emzirince oğlumda vermiştim doğum kilolarımı ama 2.de zor olcak gibi

Benim mide cok hasss kimyon gibiyse tatları içemem hemen kusarım ki yaa

Sıcak suyun içine koyuyordum canım avent biberon var bizde cam olandan

Canım ben de 1 numara kullanıyordum bizimki de aynı iz yaptı.sıktı diye düşündüm bugün 2 numaraya geçtim.sonucu yazarım sana.

Bende korkuyorum sezaryenden ama allah hayırlısını versin hepimiz için bakalım ne zaman gelmek isteyecek tontik

Toist Allah senden razı olsun gaz sancısında yıkadık rahatladı çocuğum
Ay amin kuzucum Allah sendrn de razı olsun

Canım benmari usulü ısıtacaksın. Bir cezveye su içine biberon koy hemen ısınıyor. Bineron dr browns tavsiye ederim gaz yapmama aparatı var

Evet siliyorum doktorum bana yıkama dedi. Koksada eksi ekşi yıkamıyorum iyice kurudu düşer heralde artık.

Ay amin kuzucum Allah sendrn de razı olsun

Canım benmari usulü ısıtacaksın. Bir cezveye su içine biberon koy hemen ısınıyor. Bineron dr browns tavsiye ederim gaz yapmama aparatı var
Can'ım hangisinden? Çok çeşit var baktım da. Bundan mı?

Eklentiler

• IMG_6081.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 23
Can'ım sürdüm ama hiç memede kalmadı ki bizim velet zırt pırt meme istediği için. Yıkamak zorunda kalıyorum bi de. Yıkamak bile eziyet oluyor bana uçlara dokunamadığım için. Yarın sabah dr a gitmeyi düşünüyorum.

kan şekeri düşer diye korkuyorum bende.dün gece 2 de uyandı sabah 7.30 da anca uyudu.kabus gibiydi ya.kaç kere uyuttum hatırlamıyorum durmadan ağladı yavrum
Kac günlük bebegin? 1 haftayi doldurduysaniz kan sekerinin dusecegini sanmam.
Kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık çay cnm gaz ve süt için diye yapmis aktar.
İse yariyor mu? Ben de anason ve keten tohumu alip karistirabilirim digerleri var evde.

Vallahi ben de almistim egitim. haTTa dogum yaptiktan sonra bebek kucagindayken direk emzirme hemsiresi vermisti egitimi ama basina gelince hicbir egitim ise yaramiyor napacani sasiriyon

Kızım oğluma göre 5 gün erken geldi. Oglum tam sat a göre gününde doğdu. Ultrasonda 1 hafta geri idi.
Kızım ise 39+2 de doğdu ultrasonda göre iki hafta geri idi.
Bebiş hazır olduğunda geliyor canım hiç belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…