2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuzum yatarak ver memeni, benim popomun etleri acıyor artık, bi zaman sonra yatarak emdiriyorum

Kızlar alt değiştirirken bizim oğlan her yeri suluyor resmen internette görmüştüm birara küllah gibi bir şey vardı . Onu kullanan adını sanını bilen var mı ?

Kirki cikinca hic bisey olmuyo o zamanda e aylik olsun sonra da 6 aylio oosun beklerken zaman geciyo :))

Dunden beri okadar bozuktuki moralim.birsryleri kafama takmistim oda yapmistir.
Rabbim yardimcimiz olsun isimiz zor.
Dibine vurmustum gullacin

Evet hepsi gecicek ins .

Bnmki de çok terliyordu o yüzden güneşli günler kusa kol zıbın giydiriyorum. Bu ara terlemesi azaldı baya
Bende battaniyeyi ince olani kullaniyorum artik.ama usurmu diyede tedirginim
Cok emziren annelere ozenirdim oglumda.
Demek emzirincede tutsak gb oluyorsin bilmiyordum.
Benim minik 25 günlük oldu bugün ilk kez ağu yaptı Allah'ım bal.ya bal
Masallah o minige .bende gozunun icine bakiyorum bi hareket goreyim diye

Kirki cikinca hic bisey olmuyo o zamanda e aylik olsun sonra da 6 aylio oosun beklerken zaman geciyo :))
Evet oglumu oyle 8 yasina getirdim .bazen ayni yollardan gececek olmak cok skici geliyor
Rahat batmis bana diyorum

Bugün bebeği doktoruna muayeneye götürdüm aslında 15 gün sonra gel demişti ama sağlık ocağından arayıp tsh yüksek tekrar kan alıcaz Diyince sonucu çıksın görüreyim dedim 1- hafta olacak ses Seda yok , aradım ebeyi 15 gün sonra bir durum olursa aranıyorsunuz dedi. 1 haftadır stresten öldüm resmen ilk iki gün ağlamaktan helak oldum
Keşke baştan götürseydim doktora biz çıkmadan tsh değerine baktık sıkıntı yoktu dedi ama öyle bir durum varsa acil tedbir almalıyız dedi tekrar kan verdik. bu sefer elden aldılar 1 saat içinde sonuç çıkar dediler şükür bişey çıkmadı değerler normal . Sözde takip ettikleri işi okadar saçma yapıyorlarki , allah korusun sıkıntı çıksa belki geç kalınıcak allah yawrularımızı korusun

Oğlun kaça gidiyor ki ben emin değilim ama ilk 4sene devamsızlıktan kalma diye bir şey Yoktu bir dönem bizim doktorlar rapor falan vermiyorlardı o yüzden hala öyle mi bilmiyorum. Muhtemel şekilde okulun istediği rapor çocuğun astım hastası olduğunu belirten bir klasik genel sağlık raporudur,doktorda veriversin canım ne alaka ilaç raporu başkanını vereyim falan demiş o da bir alem,okul da maşallah tam işgüzarlık yapmış o da ayrı konu.

Hayirlisiyla gec olsunda guc olmasin. Saglikli sihhatli olsunlar insallah. Saka maka gun yaklastikca heralde korkudan oluversin bitsin moduna giriyorum. Cokta korkmuyorum gibi aslinda ama
Çokta korkmuyorum diyoruz ama içten içten var biraz nolcak nasıl olacak gibisinden..

:))))) benimde kizim 8 yasinda bende aynisini diyorum unutmusum herseyi :)

Dunden beri okadar bozuktuki moralim.birsryleri kafama takmistim oda yapmistir.
Rabbim yardimcimiz olsun isimiz zor.

Amin canım hepimizin, stresten oluyordur üzme kendini.. oğlunun devamsızlığını sormuşsun, doktor geriye dönük rapor veremez, ilaç raporları da rapor sayılmaz ama zaten sınıfta kalmak diye bir şey kalmadı artık, en kötü sene sonunda öğretmen kurulunun imzasıyla sınıfı geçer, yine de geçer yani.. öğretmenin seni devamsızlık ile ilgili belirli dönemlerde bilgilendirmesi, eve devamsızlık raporu göndermesi, senin de imzalayıp öğretmene geri vermen gerekiyor normalde ama sanırım öyle bi uygulama yapılmamış, hiç bir şey olmaz, bir de bunun içim endişe yapma kendine

Benim sıpa ile ayni kiloda doğmuş. 2930 da benim oğlan 14 Mayıs'ta dogim yaptım. Çok şükür sarılığımiz dustu. Çok küçükler dimi....

Ama ayakları her hafta alçıya alınıyor. Kasiklarina kadar. Onunda sıkıntısi oluyor evladimda. Dün çok kotu agladi tekrar alçıya alinirken. Ama insalllaahhh ameliyata gerek kalmadan iyileşecek biraz daha iyiydi ayakları.

İnsalllaahhh iyi olucaklar canim

Amin inşallah . Süreçle ilgili bilgi ver olur mu
Randevusuz bakmıyorlardi. Hastanede ne yapalim derken. Hic tanimadigim bir bayan Orada Kubilay hoca nin yanına direkt gitmemizi soyledi. Hemen ilgilendi doktor. Çok iyi bir doktor. Allah razı olsun. Alcisi yapılırken bile başından ayrılmadı.
13 haziran son alcisi yapilacak.

Çok guzel ilgilendiler . Ben memnun kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…