- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.941
Kuzum yatarak ver memeni, benim popomun etleri acıyor artık, bi zaman sonra yatarak emdiriyorumAçlıktan öldüm saatlerden beri az uyku çok emme yine. Resmen horluyor ama memeyi bırakmıyor süt kaldıysa sasarim valla kıçım ağrıdı aynı yerde oturmaktan. Emzik almiyo artık bu hafta falan aldı ama artık uyandı yavrum
Kirki cikinca hic bisey olmuyo o zamanda e aylik olsun sonra da 6 aylio oosun beklerken zaman geciyo :))Sorma bnde biktim su muhabbetten ama annmler 20 mi cikaracakmis .israrla sordum telefonda noluyo peki noluyo peki die hafiflersin dedi ablamolur dedim .20 de olur
Sirtustu iste yatrdigimda hep yana donuyo annemde kixiyo yan yatra ytira buhale getrdin diye
Benim bebisimdogdugun beri gunde 7_8kere ishal seklinde yapiyo.
Hicbirsey demedi dr .
Normalde gelmiyo hic .
Nette okudum gunde 10 kez cikmasi normalmis
Yalniz salatalik arttirmisti biara onu yemeyi kesince 6_7 e dustu.
Bez kalmadi evdw ya
Dunden beri okadar bozuktuki moralim.birsryleri kafama takmistim oda yapmistir.Canım kendini suçlama, ağlarken bile hava yutuyorlarmış o bile gaz yapıyormuş. Ben de soguk yoğurt falan yiyorum, iyice kalsiyumsuz kalıcaz kim bakacak bu bebişlere, moralini bozma o da etkiliyor Gaz sancısı gibi ağlıyorlar, ben ne zaman mutsuz olsam oğlan iki kat fazla ağlıyor.. bir de bu kadar küçük bebekler terlemez dedi bizim doktor
Dibine vurmustum gullacinOff hem de ne gaz yapar canım. Soğuk neticede hem de sütlü. Karpuz güllaç falan çekiyor canım yiyemiyorum
Canım bizim de öyle ev soğuk. Ben kısa kollu atlet üstüne uzun kollu üst alt tarafa da iki tanr alt gitdiriyorum. Gazı olmasın bacakları üşürse olur çünkü. Bir de üstü iki kat uzun giydirince terler hasta olur bence sırtı terlememeli
Evet hepsi gecicek ins .Kızlar gaz için herşeyi denedim olmadı rezene kimyon şuruplar yağlar. Bulabildiğim tek çözüm emzirirken karnını ovmak. Küçük yastığı koydum bacaklarıma üstüne yatırdım düz öyle emzirirken karnını ovdum bütün gazı çıkmasada her emzirdiğimde çıkıyor gazı. İnanın şuan 2 saat karnını ovduktan sonra uyudu gazı çıktı hep ama. Deneyin derim diğerlernin bize hiç faydası olmadı. Her emzirmede ovacağım artık başka çare yok. Kolik bebek olunca istediğin damlayı ver sökmüyor bunu anladım. Yavrum ovarken gık demedi öyle rahatladıki. Artık düzene girene kadar mecburuz böyle çekmeye. Bende hiç uyumadım buraya bile bakamadım gece desen baykuş gibiyiz uyku nedir unuttum. Gündüz desen zaten işmi yapayım bebeğimemi koşayım resmen bölük pörçük oldum. Ama hepsi geçecek inanıyorum kendimi yükseltiyorum hep.
Bende battaniyeyi ince olani kullaniyorum artik.ama usurmu diyede tedirginimBnmki de çok terliyordu o yüzden güneşli günler kusa kol zıbın giydiriyorum. Bu ara terlemesi azaldı baya
Cok emziren annelere ozenirdim oglumda.Açlıktan öldüm saatlerden beri az uyku çok emme yine. Resmen horluyor ama memeyi bırakmıyor süt kaldıysa sasarim valla kıçım ağrıdı aynı yerde oturmaktan. Emzik almiyo artık bu hafta falan aldı ama artık uyandı yavrum
Masallah o minige .bende gozunun icine bakiyorum bi hareket goreyim diyeBenim minik 25 günlük oldu bugün ilk kez ağu yaptı Allah'ım bal.ya bal
Evet oglumu oyle 8 yasina getirdim .bazen ayni yollardan gececek olmak cok skici geliyorKirki cikinca hic bisey olmuyo o zamanda e aylik olsun sonra da 6 aylio oosun beklerken zaman geciyo :))
Gozun aydin canim masallah anali babali buyutsun RabbimÇarşamba günü suni sancıyla doğumu başlatmak için hastaneye gittik ne yazıkki acilmam olmadı ve sezaryanla doğum gerçekleşti.Çok şükür kızımı 3270 kg olarak kucağıma aldım.
Bizim hepsi 2-3 hafta öndeydi ama doğumu öne cekmediler.suyum 40+0 da geldi yoksa bir hafta sonra suni sancı vereceklerdi.
Oğlun kaça gidiyor ki ben emin değilim ama ilk 4sene devamsızlıktan kalma diye bir şey Yoktu bir dönem bizim doktorlar rapor falan vermiyorlardı o yüzden hala öyle mi bilmiyorum. Muhtemel şekilde okulun istediği rapor çocuğun astım hastası olduğunu belirten bir klasik genel sağlık raporudur,doktorda veriversin canım ne alaka ilaç raporu başkanını vereyim falan demiş o da bir alem,okul da maşallah tam işgüzarlık yapmış o da ayrı konu.Ya kizlar bilgisi olan varsa ogretmen arkadaslardan yadasofiarya bi yardim edin bana
Oglum cok sik astim atagi gecirdigi icin devamsizlik yapar her yil .
Biz en basindan okula soylemistik .simdi dank etmis ogretmenimizede anlattigimiz halde mudurde tamam dedigi halde rapor diye tutturdular bizde tamam dedik.
Ilac raporunu verdi dr goturdum yok diyorlar .
Doktor baska ne raporu vericem rapor budur diyor.okul ne istedigini bilmiyor.arada kaldik .
Sizin bilginiz varmi ne raporudur bu nereden cikarilir .
İnşallah hayırlı haberlerle gel canım.Öyle mis kokuyolar ki enerjini kaybederse hep bunu düşün:)Gözün aydın canım sağlıkla büyüt kızını inşallah. Ben hala bekliyorum.
Çokta korkmuyorum diyoruz ama içten içten var biraz nolcak nasıl olacak gibisinden..Hayirlisiyla gec olsunda guc olmasin. Saglikli sihhatli olsunlar insallah. Saka maka gun yaklastikca heralde korkudan oluversin bitsin moduna giriyorum. Cokta korkmuyorum gibi aslinda ama
Çilek.kayisi direk gaz yapıyomus bebise
:))))) benimde kizim 8 yasinda bende aynisini diyorum unutmusum herseyi :)Bende battaniyeyi ince olani kullaniyorum artik.ama usurmu diyede tedirginim
Cok emziren annelere ozenirdim oglumda.
Demek emzirincede tutsak gb oluyorsin bilmiyordum.
Masallah o minige .bende gozunun icine bakiyorum bi hareket goreyim diye
Evet oglumu oyle 8 yasina getirdim .bazen ayni yollardan gececek olmak cok skici geliyor
Rahat batmis bana diyorum
Dunden beri okadar bozuktuki moralim.birsryleri kafama takmistim oda yapmistir.
Rabbim yardimcimiz olsun isimiz zor.
Benim sıpa ile ayni kiloda doğmuş. 2930 da benim oğlan 14 Mayıs'ta dogim yaptım. Çok şükür sarılığımiz dustu. Çok küçükler dimi....Evet canım kendimi yırta yırta doğurdum2500 kilo falan beklerken 2950 doğdu şükür nasıl sevindim anlatamam. Gerçi bizim kız kilo almak yerine saçlarını ve tırnaklarını uzatmış kız değil mi önce süsü işte bizimki de pek durmuyor canim hep adaptasyondandir diyip kendimi avutuyorum. Insallah dahada dusmus olur sariligi pasanin. Yarin bizimde kontrolumuz var haftasi doluyor bugun. Dogdugunun eetesi gunu 5.3 tu 4. Gunu 8 e cikmisti sariligi bakalim yarin kac cikacak.
Randevusuz bakmıyorlardi. Hastanede ne yapalim derken. Hic tanimadigim bir bayan Orada Kubilay hoca nin yanına direkt gitmemizi soyledi. Hemen ilgilendi doktor. Çok iyi bir doktor. Allah razı olsun. Alcisi yapılırken bile başından ayrılmadı.Amin inşallah. Süreçle ilgili bilgi ver olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?