2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oyle bir gaz sancisi geldiki kuzuma neye ugradigimizi sasrdik.
Yawrum yaa
Dun dondurma yedim o mu yapti acaba

Cnm bak şimdi uyudu 1 saat uyurken gazi geldi az mirildanir gibi yaptı sonra sesli sesli yaptı gazini uyudu geri. Böyle 2-3 kez yapıyo uyanacagi zamanda kakasını yapıyor tamam. Yani oyle ağlama krizine falan yok. İşe yariyor demekki. Her çocuk farklı tabi ama ise yarayacak seyler hepsi

Kızlar bu sabah kızımı kucağıma aldım. Hiç banq benzemiyor.sapsarı aynı babasi.normal doğum yaptım ama bilmiyor gerçekten bu kadar zor hayal etmedim.cennet bosuna annelerin ayakları altında değilmiş
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt kızını inşallah. Ben hala bekliyorum.

O daha mı iyi Can'ım ? Ne aldırsam bilemedim ben de. Ağzı da önemli. Suavinex ten çok geliyor. Boğulacak gibi oluyor.
Gazlı bebekler için özel aparatı varmış canım, geçen internetten araştırırken okudum ama gidip incelemedim. Fırsatım olursa akşamüstü gidip bakıcam, ama gazı yoksa ben aventten memnunun, anne memesiyle uyumlu, öyle çok da gelmiyor gayet iyi

Kızlar bende bugün itibariyle yalnızım oğlumla. Dünya varmis. Kendi evimde misafirmisim meğer. Bu ev nasıl toparlanacak bir de o var. Mutfak dolabim kendinden geçmiş . Hrseyin yeri değişmiş
Benim de öyle olacak muhtemelen haftaya annem gidince, mutfağa her girdiğimde neyi nasıl toplasam bilmiyorum.. öyle bırakıp çıkıyorum. Sadece mutfak değil bizim tüm dolaplar başkasının dolabı gibi oldu.. bilmem ki anneler varken mi iyi yokken mi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…