- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.961
Demek ki manuel pompalar daha kullanisli.Bebde weebin manyel pompasını kullanıyorum çok memnunum göğsüm şiştiğinde sürekli sağdım sorun yaşamadım
KizlarrKizlar mestil damla aldirdim. Ama kivami yogun. Normal mi sizce?
Neden alciya aliniyor canim cok gecmis olsun.Benim sıpa ile ayni kiloda doğmuş. 2930 da benim oğlan 14 Mayıs'ta dogim yaptım. Çok şükür sarılığımiz dustu. Çok küçükler dimi....
Ama ayakları her hafta alçıya alınıyor. Kasiklarina kadar. Onunda sıkıntısi oluyor evladimda. Dün çok kotu agladi tekrar alçıya alinirken. Ama insalllaahhh ameliyata gerek kalmadan iyileşecek biraz daha iyiydi ayakları.
İnsalllaahhh iyi olucaklar canim
Ay o çilek gaz yapar
Ayakları ice dönük canım. O sebeptenNeden alciya aliniyor canim cok gecmis olsun.
Ay agu mu. Yerim onu ya maşallah :)Benim minik 25 günlük oldu bugün ilk kez ağu yaptı Allah'ım bal.ya bal
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıklı olsun da normal sezeryan farketmez :)Çarşamba günü suni sancıyla doğumu başlatmak için hastaneye gittik ne yazıkki acilmam olmadı ve sezaryanla doğum gerçekleşti.Çok şükür kızımı 3270 kg olarak kucağıma aldım.
Ay kayısı da mı ya. Ne yicez biz meyve şaştım valla. Karpuz erik kiraz çok fena gaz yapıyor. Kvun sıcakken yemiştim bir de kayısı yiyordum işteÇilek.kayisi direk gaz yapıyomus bebise
Oyy benim kuzum Allah başka dert vermesin inşallah.Eki Görüntüle 2150379
Günden güne iyiye gidiyor bitanemin ayakları
Canım çok çok geçmiş olshnıAllah şifa versin acilen. Allahtan tedavisi olan bişey 14 ü arefe sanırım İnşallah bayram öncesi kurtulursunuzAyakları ice dönük canım. O sebepten
Kaşığa döküp gösterir misin. Yani benimki de yoğun pembe bişey ama yanlış bişey söylemek istememKizlarr
Ah bilsem ne yicez :))Ay agu mu. Yerim onu ya maşallah :)
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıklı olsun da normal sezeryan farketmez :)
Ay kayısı da mı ya. Ne yicez biz meyve şaştım valla. Karpuz erik kiraz çok fena gaz yapıyor. Kvun sıcakken yemiştim bir de kayısı yiyordum işte
Oy yerim ya bizimkini de güldürüyorlar arada sanırım allahım içim gidiyor güldüğünde. Ağlaması dam tam bir skandal tabi :)Ah bilsem ne yicez :))
Tam.aguda sayılmaz bı ses çıkarttı gülerek erişim bittim :)
ben memnunum bundan tavsiye ederim.Can'ım hangisinden? Çok çeşit var baktım da. Bundan mı?
Ooooow ağlamaları keske ama napalim.bildikleri sayılı.seylerden biride aglamak :)Oy yerim ya bizimkini de güldürüyorlar arada sanırım allahım içim gidiyor güldüğünde. Ağlaması dam tam bir skandal tabi :)
Karpuz yiyebiliyormuyuz
Bizim saglikocagi cok ilgili ama hastane tam anlattigin gibi .Bugün bebeği doktoruna muayeneye götürdüm aslında 15 gün sonra gel demişti ama sağlık ocağından arayıp tsh yüksek tekrar kan alıcaz Diyince sonucu çıksın görüreyim dedim 1- hafta olacak ses Seda yok , aradım ebeyi 15 gün sonra bir durum olursa aranıyorsunuz dedi. 1 haftadır stresten öldüm resmen ilk iki gün ağlamaktan helak oldum
Keşke baştan götürseydim doktora biz çıkmadan tsh değerine baktık sıkıntı yoktu dedi ama öyle bir durum varsa acil tedbir almalıyız dedi tekrar kan verdik. bu sefer elden aldılar 1 saat içinde sonuç çıkar dediler şükür bişey çıkmadı değerler normal . Sözde takip ettikleri işi okadar saçma yapıyorlarki , allah korusun sıkıntı çıksa belki geç kalınıcak allah yawrularımızı korusun
2 ye gidiyor.sorma bizi ogretmen sikayet etti bildigi halde gonder cocugu diyor.oysa cocuk kriz gecirdiginde acillik oluyor.Oğlun kaça gidiyor ki ben emin değilim ama ilk 4sene devamsızlıktan kalma diye bir şey Yoktu bir dönem bizim doktorlar rapor falan vermiyorlardı o yüzden hala öyle mi bilmiyorum. Muhtemel şekilde okulun istediği rapor çocuğun astım hastası olduğunu belirten bir klasik genel sağlık raporudur,doktorda veriversin canım ne alaka ilaç raporu başkanını vereyim falan demiş o da bir alem,okul da maşallah tam işgüzarlık yapmış o da ayrı konu.
Benim kız 4 aylıktı 60 80 içiyordu bence 50 çok iyi canımKızlar ne olur acil cevap bekliyorum. Kızım 41 günlük. Kac ml anne sütüyle doyar ? Sizinkiler ne kadar içiyor. Iki saatte bir 50ml içiyor. Az degilmi sizce?
Kaç kilo şuan da? 24 saatte 600cc yapıyor az değil aslındaKızlar ne olur acil cevap bekliyorum. Kızım 41 günlük. Kac ml anne sütüyle doyar ? Sizinkiler ne kadar içiyor. Iki saatte bir 50ml içiyor. Az degilmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?