2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neden alciya aliniyor canim cok gecmis olsun.

Benim minik 25 günlük oldu bugün ilk kez ağu yaptı Allah'ım bal.ya bal
Ay agu mu. Yerim onu ya maşallah :)

Çarşamba günü suni sancıyla doğumu başlatmak için hastaneye gittik ne yazıkki acilmam olmadı ve sezaryanla doğum gerçekleşti.Çok şükür kızımı 3270 kg olarak kucağıma aldım.
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıklı olsun da normal sezeryan farketmez :)
Çilek.kayisi direk gaz yapıyomus bebise
Ay kayısı da mı ya. Ne yicez biz meyve şaştım valla. Karpuz erik kiraz çok fena gaz yapıyor. Kvun sıcakken yemiştim bir de kayısı yiyordum işte

Ah bilsem ne yicez :))
Tam.aguda sayılmaz bı ses çıkarttı gülerek erişim bittim :)

Eki Görüntüle 2150373 anlatmaya gerek yok diyor vede ekliyorum süt yapmaya çalışırken ben
Karpuz yiyebiliyormuyuz afiyet olsun canim sifa olsun sut olsun
Bizim saglikocagi cok ilgili ama hastane tam anlattigin gibi .
Naptiklari belli dgl

2 ye gidiyor.sorma bizi ogretmen sikayet etti bildigi halde gonder cocugu diyor.oysa cocuk kriz gecirdiginde acillik oluyor.
Ilac raporu degil demekki .
Bende hangi taraf yanlis soyluyor diyorum hepsi yaniltmis demekki bizi :)
Cevabin icin tesekkur ederim

Kızlar ne olur acil cevap bekliyorum. Kızım 41 günlük. Kac ml anne sütüyle doyar ? Sizinkiler ne kadar içiyor. Iki saatte bir 50ml içiyor. Az degilmi sizce?

Hizlandirilmis şekilde doğumumu anlatmıştım ama yine anlatayım @Sumeyye-F
Gündüz zeynep kamilde randevum vardı 12 de evden ciktim oraya gittim 2 hafta geri daha doğuma var dediler. Nst de sancim cıktı alttan muayene yaptılar 2 cm açıklık var ama normal doğumun var ondan kalmadir dediler ve gonderdiler kadikoyde gezdim yetmedi pendige gectim hurmam bitmisti onu almaya orada gezdim eve saat 9 da girdim 9.30 da kaynim sahilde gezelim cay içelim dediler annemle oğlum evde diye gezsinler diye tamam dedim eşim sabahtan beri dışarıdayız ben yorgunum isim var dedi kaytardı. Gece 1 e kadar sahilde takildik. Biraz yürüdüm parkta oyaladık ben hiç oturmadım. Eve geldim oğlumu hazırla kendim hazırlan 2 de yattım. Saat 3.45 gibi kalktım " yorgunluktan çişimi kaçırdım herhalde " dedim lavaboya gittim ama fena sancim vardı. Yattım ama 15 dk sonra sancim fazlalaştı kalktım evde yürümeye başladım. Saat 5 e doğru kanlı şu gelmeye başladı ben bi dusa gireyim sanki doğum yaklaştı dedim anneme sıcak suyla bi dus aldım annemde o sırada utu masasını havluları falan hazırlamış işitip belime sarmak icin sancilarda cok rahatlatiyor. Dustqn cikip salona geçtim suyum gelmeye başladı. Anneme havluya gerek yok suyum geldi hadi hazırlamadım dedim. Saat 5.30 gibi evden çıktık hastane ye geldik hemen nst ye baglandım. Adam gibi bağlamadı zaten nst de yatarken yasin süresi ile meryem süresini dinledim. Biraz güç verdi. Nst de sancim yok dedi beni bağlayan kişi bende bunu yanlış bağladınız dedim sonra ben duzelttim ve sancim çıkmaya başladı. O sırada doktor doğumdan geldi ve beni muayene etti alttan 6 cm açıklığın var dedi. Yatış yapalım dediler. Bir yandan benim yatis islemlerini yapiyorlar. Bir yandan Acil bekleyen hastaları muayene ediyor doktor. Bu arada bana da soru soruyorlar kendimi sıkıyorum sancimdan bir ara kendimi bıraktım o sırada kızım gelmeye başladı. Doktora kızım geliyor ben itmiyorum bebek kendi itiyor dedim. Hemen yukarı çıkalım dedi doktor birde sakin ıkınma demiş ama ben onu duymadım annem duymuş. Yukarı çıktık doktor açıklığına bakayım dedi esofmanimi cikarinca kan altı biraz yarim sedyede oturdum doktor baktı ve tam açıklık bebeği elliyorum hemen dogumhaneye 3 dk dogum olur dedi. Oraya geçtim çatala çıktım doktor sonda ile mesanemi boşalttı ve benim sancılar kesildi. Herşey hazır ama sanci yok doktor gelmiyor mu diyor yok diyorum bebeğin saçlarını görüyorum nasıl sancin olmaz falan diyor derken başka doktor geldi ıkınmaya başlasın sancısı gelir dedi ve dediği gibi oldu. Ikınırken sancim geldi 2 sancida doğum gerçekleşti. Hemen karşımda bebeğinin ilk muayenesi yapılırken bende merakla kucağına gelmesini bekliyordum. 7 de doğumum oldu 7.20 de kızımı emziriyordum mutluluk ve şükür gözyaşlarıyla. Kesi yapılmadı ama yirtilmam oldu. Doktor uyuşturup dikti ve dikişlerimden hiç sorunum olmadı. Öğlen ayağa kalktım tek acı sonda acısı oldu oda oda çiş yaparken yanma. 1 gün surdu çünkü ben deli gibi su içiyordum süt olsun diye doğal olarak çok tuvalete gidiyordum bol su sonda acisini daha çabuk atlatmayı sağlıyormuş.
Hic bir dogum kolay degildir ama sonra kucağına verilen o küçücük birey herşeyi unutturup içinin mutlulukla dolmasını sağlıyor.
Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Ekte evde çektiğim sanci aralıkları var

Eklentiler

• Screenshot_20180525-195016.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…