- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.981
Gerçekten mi . Sakinlesin diye üstüne memede veriyorum. Aslinda söyle bi durumum var anlatayım da yorumla. Kızım 35 gun gaz problemi yaşamadı. Fakat son 5_6 gündür gündüzleri özellikle ağlıyor devamlı. Gaz gibi çünkü ıkınıyor kızarıyor karnımın g urultusunu disardan duyuyorum. Fakat bugün acaba aç mi diye şüpheye düştüm. Bugün sağdım verdim hem sütümü görürüm dedim. 50ml den fazla içmedi. Ama aglamasida kesilmedi. Yani doydu ama gazdan ağlıyor diye ikna oldum. Fakat netten baktım 100_125 ml içen bebek var 1 buçuk aylık diye görünce şaşırdım. Birde sol göğüsten 80ml sağdan 110ml süt cıktı. Yani yeterli sanırım. Ay bilemedim akıl verin.Benim kız 4 aylıktı 60 80 içiyordu bence 50 çok iyi canım
Ah cevaplamana cok sevindim akıl verin bi.Kaç kilo şuan da? 24 saatte 600cc yapıyor az değil aslında
Karnı mı tok acaba? Fazlasını mı kusuyor, hepsini mi kusuyor?Mama veriyorum kusuyor meme veriyorum kusuyor neden acaba
Kilosuna göre ayarliyorsun 4 kilo ise 400 kalori alacakmis günde. 100 ml 70 kalori. 8 öğünde beslenecek 24 saatte hesabı yaparsın sen cnm.Kızlar ne olur acil cevap bekliyorum. Kızım 41 günlük. Kac ml anne sütüyle doyar ? Sizinkiler ne kadar içiyor. Iki saatte bir 50ml içiyor. Az degilmi sizce?
Maşallah ne süt var sende bir sefer de 75 ml çıkar benim ikisinden gerçi bebis emince sağiyorumAh cevaplamana cok sevindim akıl verin bi.
Şuanda 4500 civarı kilosu.
Ama garip olan 35 gün gaz sıkıntısı yoktu. 5_6 gündür ağlıyor fazlaca. Acaba süt ummu yetersiz geliyor die bugün sağıp verdim. 50 den fazla içmiyor ama sonra yine ağlıyor. Gaz sancısı gibi anladığım. Birinden 80ml diğerinden 110ml sağdım. Nette 100ml civarı içer diye okudum şaşırdım. 40 indan sonra gaz olur mu ki ya? Okadar gun olmamış .
Bizimki emerken terliyor Can'ım sadece.Saolun cevaplar icin ben icten askili zibin ustune altust takim giydiriyorum.coraplari tutmuyor ayagi cikariyor .
Yinede cok terliyor emerkende yatarken daha fazla tani .
Doktora sorucam gidince
Yarınki duruma göre bakıcam Can'ım inş.Tüh yaa git o zaman canım iyileşsin biran önce bide biz bugün kontrole gittiğimizde dr bepanteninde çok etkili olduğunu söyledi
Oyyy kıyamam kuzum benim. Çok iyi olacak annesi. Şükür önceden tedavisi var.Eki Görüntüle 2150379
Günden güne iyiye gidiyor bitanemin ayakları
E seninde cok ii en az 50_60 emiyordur üstüne 75 super. Ben bir kez sağdım. Bi kaç kez sağsam daha az çıkar benim .Ay şu doyup doyama meselesi cok yorucu ve stresliMaşallah ne süt var sende bir sefer de 75 ml çıkar benim ikisinden gerçi bebis emince sağiyorum
Canım damla ise yarayacak . Allah razı olsun. hiç gelmeyen memeden birkaç damla süt geldi. Ama bebeğim hiç durmuyor. Hastane gittik birkac gundur.Birde ev kalabalık pek yapamadim. Önümüzdeki günlerde başlicam tekrar. Hem ev kalabaligida gidince daha râhat yapicam insallah. Aminnnn cümlemizin evlatları iyi olsunOyy benim kuzum Allah başka dert vermesin inşallah.
süt işi ne alemde canım damla ise yaradimi biraz
Canım çok çok geçmiş olshnıAllah şifa versin acilen. Allahtan tedavisi olan bişey 14 ü arefe sanırım İnşallah bayram öncesi kurtulursunuz[/QUOTE
Allah razı olsun canım
Her zaman sukrediyorum tedavisi olduğu icin
Son alçı takılacak. 13 haziran da . Çıkarılması bayram sonrasina kalacak sanırım. Her yapılan alci bir hafta kalıyor
Korkulacak bişe yyok bende 5 gün öncedoğum yaptım çok düşünüyodum nasıl yapcam diye Allah kolaylığını veriyo canım hiç kormayınAminn insallah Allah razi olsun canim cok korkuyorum biran once sag salim kavusayim yavruma
Çiş varsa kaka varsa doyuyordur. Kilo alımına da bakarsin çok dert etme. Ben takmıyorum kilo alıyor ideal olarak yeterli istediği kadar emsin ne yapalim. Bugün ağzından hala düşmedi sabahtan beri 1 sat uyudu onun dışında on dk daldı kalkti hep emdi.E seninde cok ii en az 50_60 emiyordur üstüne 75 super. Ben bir kez sağdım. Bi kaç kez sağsam daha az çıkar benim .Ay şu doyup doyama meselesi cok yorucu ve stresli
Yogun ve pembe ise sıkıntı yoktur simdi yatmaya gectimKaşığa döküp gösterir misin. Yani benimki de yoğun pembe bişey ama yanlış bişey söylemek istemem
Çok geçmiş olsun canım benim, allah şifa versin, ben kaçırmışım sizin durumuEki Görüntüle 2150379
Gaz sancisidir o. Doymadigini düşünme. 40 indan sonra da oluyor demek ki.Ah cevaplamana cok sevindim akıl verin bi.
Şuanda 4500 civarı kilosu.
Ama garip olan 35 gün gaz sıkıntısı yoktu. 5_6 gündür ağlıyor fazlaca. Acaba süt ummu yetersiz geliyor die bugün sağıp verdim. 50 den fazla içmiyor ama sonra yine ağlıyor. Gaz sancısı gibi anladığım. Birinden 80ml diğerinden 110ml sağdım. Nette 100ml civarı içer diye okudum şaşırdım. 40 indan sonra gaz olur mu ki ya? Okadar gun olmamış .
Emdikten sonra neden sagiyorsun?Maşallah ne süt var sende bir sefer de 75 ml çıkar benim ikisinden gerçi bebis emince sağiyorum
Evet canım hamile iken biliyorduk. Doğunca 5. Gün alciya aldilar. Gecicek insallah az kalıyor günlerÇok geçmiş olsun canım benim, allah şifa versin, ben kaçırmışım sizin durumuiçe dönük mü fındığın ayakları
Uyuyor ya cnm yara dinlesin diye sagip kremleyip sutu ayırıyorum dolaba. O uyuyunca yine süt oluyor bazen gece sagdigimi veriyorum çok uykum varsa ya da yara acıyorsa.Gaz sancisidir o. Doymadigini düşünme. 40 indan sonra da oluyor demek ki.
Emdikten sonra neden sagiyorsun?
Oy melek bir an önce şifa versin Rabbim insEki Görüntüle 2150379
Evet canım180 bırakıyordum 6 saat için 2 saatte bir içiyordu işte. Benim sütüm var eminim ama şuanda ağlıyor bebeğim iki göğsümü de emdi memeyle de savaştı gazı var ama işte :) gazı başlar bence ya da yediğin bişey dokunmuştur. Belki senin wc olayın sıkıntılıdır belki büyüme atağındadır. ÜZülme derim benGerçekten mi . Sakinlesin diye üstüne memede veriyorum. Aslinda söyle bi durumum var anlatayım da yorumla. Kızım 35 gun gaz problemi yaşamadı. Fakat son 5_6 gündür gündüzleri özellikle ağlıyor devamlı. Gaz gibi çünkü ıkınıyor kızarıyor karnımın g urultusunu disardan duyuyorum. Fakat bugün acaba aç mi diye şüpheye düştüm. Bugün sağdım verdim hem sütümü görürüm dedim. 50ml den fazla içmedi. Ama aglamasida kesilmedi. Yani doydu ama gazdan ağlıyor diye ikna oldum. Fakat netten baktım 100_125 ml içen bebek var 1 buçuk aylık diye görünce şaşırdım. Birde sol göğüsten 80ml sağdan 110ml süt cıktı. Yani yeterli sanırım. Ay bilemedim akıl verin.
Bizde ters işledi şu 40 meselesi demekGaz sancisidir o. Doymadigini düşünme. 40 indan sonra da oluyor demek ki.
Emdikten sonra neden sagiyorsun?
Ben iki üç gündür zor çıkıyorum.tuvalete kıZımda iki gündür çok sancı çekiyor napsam bilemedimEvet canım180 bırakıyordum 6 saat için 2 saatte bir içiyordu işte. Benim sütüm var eminim ama şuanda ağlıyor bebeğim iki göğsümü de emdi memeyle de savaştı gazı var ama işte :) gazı başlar bence ya da yediğin bişey dokunmuştur. Belki senin wc olayın sıkıntılıdır belki büyüme atağındadır. ÜZülme derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?