2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok hayır sağarak vermiyorum normalde. 4_5 gündür cok ağladığı icin acaba süt ummu azaldı da doymuyor diye bugün denedim. Yoksa 2 saatte birde emzirmiyorum . Gunduz saatte bir veriyorumdur nerdeyse ne zaman ağlarsa. 100cc banada cok fazla geldi mideleri ne ki daha. 340 gr almanız bencede gayet güzel. Bende evde bebek tartisiyla tarttım 10 günde 330gr .bu da doyuyor anlamına geliyor sanırım.

Ayy ben de ne çürük çıktın demeyin diye soramıyorum, aynı aynı benim de öyle, geçen gün bebegi düşürecektim az kalsın.. bebegi koluma yatırdığımda sanki kolum elektriğe bağlanmış gibi karıncalanıyor,baş parmağım hala kasılıyor iki elimde de ama Doğumdan önce okumuştum bebegi kaldırırken falan bir süre devam edeceğini geçmeyeceğini.. doktora gitsek bebek emiyor diye ilaç falan kullanamayacağız yine, atel kullan diyecek o da bir işe yaramıyor. Abim nörolog benim, benimle dalga geçiyor yok zayıfla geçer yok telefonla oynamazsan geçer falan diye ne yapıcaz bilmem, inşallah geçer

Isıttıysan bir daha ısıtamayacağın için dolaba koymamak gerekiyor canım. Onu artık vermemelsiin diye biliyorum ben. Ayda bir kiloya tekabül ediyor çok iyi değil mi
Vermeyeyim o zaman o sütü. Tuh yazık oldu gece uykuluyken emmiyor düzgün . Biberonla daha iyi alır diye düşünüyorum. Geceleri deniyeyim bakayim.
Ilk ayda 1 kilo civarı almıştı. Doktoru güzel dedi . Siz 1 aylık oldunuz mu ? Kızım erken doğdu o sebepten sanırım topigin ablalarından :)

Kızlar ne olur acil cevap bekliyorum. Kızım 41 günlük. Kac ml anne sütüyle doyar ? Sizinkiler ne kadar içiyor. Iki saatte bir 50ml içiyor. Az degilmi sizce?
Canım bizimki 3 saatte bir 80lik mama içiyor ve aralarda beni emiyor tatlı niyetine. Çocuktan çocuğa değişir bence doyuyorsa problem yoktur

Son düzenleme:
Kızlar bebek için hamak kullanan var mı? Uygun fiyatlı hamak almamiz lazım da yoksa ruhumu teslim edicem
Tavana iki dübel atıp çingene salıncağı yapın en güzeli :) benimkide gazdan kıvranıyor bütün gün azar azar uyudu şuan hem tepiniyo hem emiyo çok zorlanıyo yavrum

Ne denediysem olmadı sütüm çok az ay delireceğim bunun sırrı nedir kızlar damla bulgur malt humana süt dereotu incur su ne varsa yaptim az çoğalmıyor
Zor biliyorum ama ben de memeler ile savasan biri olarak sütü en çok arttiran seyin dinlenmek oldugunu fark ettim. Her firsatta uyumaya bak. Bosver evi pislik götürsün kocan ac kalsin. Sen kendi karnini doyur ve hemen ardindan uyu.

Çürük çıktık valla
Açıkçası hamilelik hormonlarına bağlamak istiyorum. İnş başka sey değildir csnım
Valla buradaki mesajları okurken bile uyuşuyor elim.
zayıflasak geçer mi ki

toist

Canım komposto yapsan daha etkili olur.
Şekersiz yapayım madem sağol canım, şekeri hayatımdan çıkardım da

Çok haklısın kuzum ama bizim doktor çok rahat bu konuda ya. İki türlüsü varmış sanırım biri sıkıntısız biri sıkıntılı olanmış. Sıkıntılı olanda emmeme kilo almama gibi durumlar olur kilo alıyorsa sıkıntı yoktur dedi. Bana da mantıklı geldi canım enzimler temiz olmasa kilo alamazki kalkamaz uyanamaz hani. Bizimkiler max 4 saat uyuyor gönlünü ferah tut lütfen bişey çıkacağını sanmıyorum. Biz daha bir aylık olmadık ama kilo alımı iyiyse hiç korkma demişti iki doktor da
Evet ya ben de baktım kısa gibi gerçekten inşallah geçicidir. Benim ilk kızda hiç yaşamamıştım. Şöyle teselli buluyorum bazen o ses çıkmıyor ama genelde sadece ucunu aldığı için çıkıyor. Bunlarda da bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle.
Maalesef canım bir kez ısıttıysan bir daha ısıtılmıyor. Bizim de öyle sanki susamış da su içiyor gibi. Atıyorum bir iki az emiyor üçüncü kalkışında sağlam emiyor. Biz 21 günlüğüz daha 1 aylık olmadık siz ablamızsınız :)

Tavana iki dübel atıp çingene salıncağı yapın en güzeli :) benimkide gazdan kıvranıyor bütün gün azar azar uyudu şuan hem tepiniyo hem emiyo çok zorlanıyo yavrum
Valla çok istiyorum öyle yapmak ama kiracı olunca olmuyor canım keşke yapabilsek. Bugün gün içinde mahvoldum hiç uyumadi. Az önce banyo yaptırdık da zorla uyuttum hala uyumuyordu göz altlari çöktü resmen inadindan uyumadi ya

Ne denediysem olmadı sütüm çok az ay delireceğim bunun sırrı nedir kızlar damla bulgur malt humana süt dereotu incur su ne varsa yaptim az çoğalmıyor
Gece uyuyor musun. Gece uykusu çok süt yapar. Ayrıca gece emzirmek de uyku yapar. Hormon gece salgılanır daha fazla. Bir de bebeğinle uyursa da sütün artar. Gece 2 saatte bir kaldırıp emzirirsen de sütün artar. Ben de yiyip içiyorum ama süt yapan şey uyku ve su bence. Kızımda çok kilo vermiştim 3 4 ayda. Herkes sütün kesilecek demişti ama tam 2 yaşına kadar emdi kızım şuanda da çok sağlıklı elhamdulillah

Kız sen psikiyatristi tedavi eder çıkarsın ordan
Bizim de senin demenle laboratuvar bebesi.
Aynı endişeler bende de var.
Uyuduğunda bile nefesini kontrol yetmiyor. Şöyle bi dürtüyorum sonuç çocuğu uyandırıyorum boşuna

Çürük çıktık valla
Açıkçası hamilelik hormonlarına bağlamak istiyorum. İnş başka sey değildir csnım
Valla buradaki mesajları okurken bile uyuşuyor elim.
zayıflasak geçer mi ki
Abime ne sorsam kiloya bağlıyor, her yerimde ödem varmış hala .. az ye bol su iç diyor kendi karısı fil gibi olduydu emzirme döneminde hiç bi yeri uyuşmamıştı.. biz çürük hamileleriz sanırım Ben haftaya falan devam ederse dayanamayıp giderim doktora, azalacağı yerde artıyor sanki dimi?

O zaman portatiflerden alın bence kullanışlıdır ayakta sallamaktanda iyidir

Ya zaten bebeğin çektiği miktarla pompaya gelen süt miktarı aynı değil,emziriyorsan zaten hiç dert etme 10günde 330 gr da gayet iyi doyuyor işte bu kiloyu aldıysa sıkıntı YÖK demektir

Hahah aynı şeyi ben de yapıyorum yaa nefes aldığından emin olamıyorum gözümle bakarak yüzüne falan dokunuyorum irkiliyor ohh iyi nefes alıyor diye seviniyorum kafayı yemiyorum demek ki herkesin endişeleri benzermiş

Bu kimyon çayını bebege günde 1 kere o da 1 çay kaşığı mı veriyorsunuz saracoğlu onu açıklamamış da

Bide günlük mü yapiyorsunuz o çayı

Masallah Rabbim herkese boyle dogum nasip etsin 2.dogumun sanirim ilki nasildi sanci mesela tutup hic birakmiyor mu oyle bir anlatiliyor ki korkmamak elde degil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…