- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.041
Canım anneme kalsa gün içinde bi kaç defa verecek. Ama ben çok lazım olmadikca vermiyorum. 2gunde bir yapıyorum. Lazım olmazsa gerektikce yapıyorum. Bugün yaptım mesela. Çok olmuş biraz. Yarın kullanmazsak dökerimBu kimyon çayını bebege günde 1 kere o da 1 çay kaşığı mı veriyorsunuz saracoğlu onu açıklamamış da
Bide günlük mü yapiyorsunuz o çayı
Kuzum sen papatya çayı içsene, iki gündür içiyorum ben sanki işe yaradı, bugün daha rahat geçti çok şükürValla çok istiyorum öyle yapmak ama kiracı olunca olmuyor canımkeşke yapabilsek. Bugün gün içinde mahvoldum hiç uyumadi. Az önce banyo yaptırdık da zorla uyuttum hala uyumuyordu göz altlari çöktü resmen inadindan uyumadi ya
Bebek için mi benim için mi canım? Evde de var içeyim yarın sabah hemenKuzum sen papatya çayı içsene, iki gündür içiyorum ben sanki işe yaradı, bugün daha rahat geçti çok şükür
Sen iç canım günde iki kupa, bebeğe de geçiyor sanırım sütten daha sakin ağlıyor en azından, bir saat kadar da uyuyor.. bugün iki çay kaşığı da kendi içtiğim rezeneden verdim, daha rahat atlattık bugünüBebek için mi benim için mi canım? Evde de var içeyim yarın sabah hemen
Cnım uyuşma bendede vardı ama benimki doğum yaptığım gün direk gectiKızlar hamilelikte uyuduğum zaman sol elim uyuşuyordu. Bilekten itibaren. UZun bi süre oynatamıuordum. Doğumdan sonra geçmedi
Uyanınca uzun bi süre sol elimi kullanamıyorum. Sağ parmaklarım da sertleşiyor ama sol kadar ağrımıyor.
Sizlerde durum nasıl? Vücumuzda hala hamilelik hormonu olduğundan mı böyle? Yoksa hiç geçmeyecek mi? Oğlum uyanıp ağlayınca hemen kucaklayamıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum o zaman
Can'ım ona da alışırsa daha zor olmaz mı sonradanKızlar bebek için hamak kullanan var mı? Uygun fiyatlı hamak almamiz lazım dayoksa ruhumu teslim edicem
Vallahi yaa. Hiç sıkıntısız doğuranlara imreniyorum. Ne ağrı ne sızı hiçbirşeyi Yok. Yada ben yaşlandım artıkAbime ne sorsam kiloya bağlıyor, her yerimde ödem varmış hala .. az ye bol su iç diyorkendi karısı fil gibi olduydu emzirme döneminde hiç bi yeri uyuşmamıştı.. biz çürük hamileleriz sanırım Ben haftaya falan devam ederse dayanamayıp giderim doktora, azalacağı yerde artıyor sanki dimi?
Yarın yapayim dediklerini kuzum valla tükendimSen iç canım günde iki kupa, bebeğe de geçiyor sanırım sütten daha sakin ağlıyor en azından, bir saat kadar da uyuyor.. bugün iki çay kaşığı da kendi içtiğim rezeneden verdim, daha rahat atlattık bugünü
Şu an da kucakta sallanmaya alıştı canım çünkü hiç uyumuyorCan'ım ona da alışırsa daha zor olmaz mı sonradan
Vallahi yaa. Hiç sıkıntısız doğuranlara imreniyorum. Ne ağrı ne sızı hiçbirşeyi Yok. Yada ben yaşlandım artık
Evet canım gün geçtikçe artıyor. Sağ elimde bişey yoktu mesela. İki gündür o da uyuşuyor biraz biraz.
Normal al cNım bnm ilk üç gün yoğun gibiydi sonraki günler pedi doldurmuyordu . 10. Gün falan tamamen btti zten çok nadir kırmızı akıntı geldi . 26 gün oldu doğum yapalı sadece sarı akıntım varKızlar birşey soecam ben pazar günü normal doğum yaptım bugünde kanamam çok azaldı yok gibi sizce bu normalmi benimgibi olan varmı
Karnı sanki hiç doymuyor durmadan meme arıyor.Bende sütüm artsın diye her istediğinde veriyorum.Bugün çok kustu ilk defaKarnı mı tok acaba? Fazlasını mı kusuyor, hepsini mi kusuyor?
Çok şükür canım, miniklerimizi aldık ya kucağımıza sağ salim bunlar da geçecek inşallah, biz neler atlatmadık kiVallahi yaa. Hiç sıkıntısız doğuranlara imreniyorum. Ne ağrı ne sızı hiçbirşeyi Yok. Yada ben yaşlandım artık
Evet canım gün geçtikçe artıyor. Sağ elimde bişey yoktu mesela. İki gündür o da uyuşuyor biraz biraz.
Aç oldugu için değildir canım madem kusuyor, reflex olarak emmek istiyor çünkü bildiği tek şey bu.. yan yatır bari emdikten sonra kusuyorsa, boğazına kaçmasın.. Kaç günlük senin bebiş, olmazsa kontrolünde doktora sor bakalım belki reflü falan olmuşturKarnı sanki hiç doymuyor durmadan meme arıyor.Bende sütüm artsın diye her istediğinde veriyorum.Bugün çok kustu ilk defa
Biz bugün 10 günlük olduk.Bebeklerin doyma ivmesi olsa böyle çok zor oluyorAç oldugu için değildir canım madem kusuyor, reflex olarak emmek istiyor çünkü bildiği tek şey bu.. yan yatır bari emdikten sonra kusuyorsa, boğazına kaçmasın.. Kaç günlük senin bebiş, olmazsa kontrolünde doktora sor bakalım belki reflü falan olmuştur
Bizim ilk başlarda oldu, doktor beslenmesi yetersiz diye oluyo dediİyi geceler arkadaşlar benim oğlumun idrarında bazen kan gibi bişey oluyor bunun sebebi ne olabilir endişeleniyorum
Hangi mamayı kullandınızBizim ilk başlarda oldu, doktor beslenmesi yetersiz diye oluyo dedi
Biraz mama takviyesi yaptık geçti
Damla kullandın mı canım? Galactoco bana baya iyi geldi, hurma ye bol bol, fındık badem, havuç
Kullanıyorum canım o söylediklerinden de yiyorum sonuç artı 5 cc maksimum
Deneyeceğim canım teşekkürlerZor biliyorum ama ben de memeler ile savasan biri olarak sütü en çok arttiran seyin dinlenmek oldugunu fark ettim. Her firsatta uyumaya bak. Bosver evi pislik götürsün kocan ac kalsin. Sen kendi karnini doyur ve hemen ardindan uyu.
Gec e 5 saat uyuyoruz canım gündüz belki 1 saatGece uyuyor musun. Gece uykusu çok süt yapar. Ayrıca gece emzirmek de uyku yapar. Hormon gece salgılanır daha fazla. Bir de bebeğinle uyursa da sütün artar. Gece 2 saatte bir kaldırıp emzirirsen de sütün artar. Ben de yiyip içiyorum ama süt yapan şey uyku ve su bence. Kızımda çok kilo vermiştim 3 4 ayda. Herkes sütün kesilecek demişti ama tam 2 yaşına kadar emdi kızım şuanda da çok sağlıklı elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?