2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Iyi geceler canlar
Mide bulantisi ile uyandim Dogum önü bi de üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum

Çilek.kayisi direk gaz yapıyomus bebise
Ne yiyeceğimiz şaşırdık Valla..ikisindenden de birer tane yemiştim Allah tan
Ay o çilek gaz yapar
Eşimin balkonda yetiştiriyor organik diye yediriyor..1 tanecik yedim ben
Karpuz yiyebiliyormuyuz afiyet olsun canim sifa olsun sut olsun

Bizim saglikocagi cok ilgili ama hastane tam anlattigin gibi .
Naptiklari belli dgl
Ay kuzum hiç bilmiyorum Valla..bu aralar karpuz canım çok istiyor sadece..inş yapmıyordur..yediğim zaman ters bir etki görmedim şimdilik

Günaydın kızçeler. Benim soytarı dün hiç uymayınca bu gece bayıldı resmen daha yeni uyandı sipa, o da kaka yaparken bagirmak için
Gözünaydın Can'ım. E tabi enerjileri de bi yere kadar. Sen de uyuyup dinlenseydin bari.
Ben de dün yine mama vermiştim. Bi önceki gün gündüz gece huzurla uyuyan çocuk dün gündüz gece sancı çekmekten uyumadı. Sabaha karşı sızdı o da.

Demekki size mama iyi gelmiyor canım benimki de dün çok emzirdigim için öyle oldu ne kadar farklılar yahu.
Gece uyanmalar dışında çok şükür azcik uyudum kuzum ya. Şimdi de uyucaktim ama.gogusler taş gibi olmus göğüs pedi sırılsıklam olmuş süt sagayim bari dedim heryeri batirmadan

Bugün 10 günlüğüz artık.4 gün daha uyandırırım ondan sonra kendinin uyanmasını beklerim artık

Canim bilgim yok yegenimde olup gecmisti.
Benimkide tam gecmedi daha belki zamanla gecer stres yaomayalim

Bizim sarilik 14 teydi doktor birakti .test mest yapilmadi .
Baska doktorami gotureyim en iyisi .

Ne denediysem olmadı sütüm çok az ay delireceğim bunun sırrı nedir kızlar damla bulgur malt humana süt dereotu incur su ne varsa yaptim az çoğalmıyor
Stres uyku canim .
Kendine dikkat etmeyi unutmus olabilirsin :)
Kızlar birşey soecam ben pazar günü normal doğum yaptım bugünde kanamam çok azaldı yok gibi sizce bu normalmi benimgibi olan varmı
Normal canim benimde oyle oldu sonradan hatta biara artti korktum noluyo diye sonra yine azaldi
Iyi geceler canlar
Mide bulantisi ile uyandim Dogum önü bi de üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum
Gecmis olsun canim dikkat et dogum oncesi cok iyi bak kendine
Günaydın kızçeler. Benim soytarı dün hiç uymayınca bu gece bayıldı resmen daha yeni uyandı sipa, o da kaka yaparken bagirmak için
Gunaydin canim dustugumuz hallere bak bende bekliyorum belki bir pirt sesi gelir diye yok kivraniyor garibim

Kizlar gunde 3 kez still tea iciyorum.rezenede ayri icsem sikinti olurmu gunde 2 kez
Bugun aktara gidip daha o caydan yaptircam .
Matrix gibi hissediyorum baska kendime ne yukleyebilirim diye geziniyorum
Buarada biz sleepye gectik.prima mahfetti beni.
Bez delinip ortadan cikiyordu dusunun

Normal al cNım bnm ilk üç gün yoğun gibiydi sonraki günler pedi doldurmuyordu . 10. Gün falan tamamen btti zten çok nadir kırmızı akıntı geldi . 26 gün oldu doğum yapalı sadece sarı akıntım var
Saol canım yaa banada tuhaf geldi daha uzun sürmesi gerekirirdi sonra çoğalırmı bilmem cevabın beni rahatlattı teşekkür ederim

Canım saol kumsalpoyrazda öyle olmuş demekki bizimki kısa sürecek cevabın için teşekkürler

Sabah yediden beri bi o meme de bi bu memede artık menelerim ağrıdı . Bes bucukta kalktı bi de yediye kadar babasına sattım . Çok uykum geldi ana bzm ki izin vermiyır en fazla yarım saat uyuyup yine emşyor çok sıkıldımmm

1 çay bardağı suya 1 cay kaşığı kimyon sonra 2 silme cay kaşığı seker ekliyorsun
Dimi suyu 1 çay bardağı
Cok lazim olmadıkça derken kaç cay kaşığı veriyorsun mesela günde
Bide seninki hemen çıkarıyor mu verince

Canım ben 3 kupa rezene 3 bardakta humana içiyorum birşey olacağını sanmıyorum. Olsa benim oğlum gazını atardı kesin. Elimde olsa hortumla içicem gaz gitsin diye. Çözümü emzirirken karnını ovmakta buldum 2 saat karnını ovuyorum öyle çıkarabiliyor gazını. En azından çıkarabiliyor yavrum artık

Kızlar bebeğinizin göbeği kaçıncı günde düştü. Benim oğlum 13 günlük hala düşmedi. Yıkamak istiyorum artık

Canım bizim 3 gün kontrolü vardı doktor bakarken sordum yikayabilirmiyim diye tabii yıka sonra kurut göbeğini mendil falan köy dedi. Ertesi günü yikadim ince bez ile sardım kurudu. Dün haftalik kontrolümüz vardı doktor baktı düşücek gibi ama altı iltihaplı gibiydi. Göbek bakım seti alın düşücek sonra bakım seti ile temizle dedi. Eve gelene kadar düşmüş o iltahap yeride kurumuştu. Ama bikac gun akşam sabah yinede bakım yapıcağım.
Yıkamak istiyorsan yıka göbeğini kurutmayi unutma ıslak kalmasın. Ben üzerine bez koyup sackurutma makinesi tuttum mesela

Evet canim tarif oyle.normalde ben 3 çay kaşığı falan veriyordum ama baktım annem biberonun dibine azcık koyup iciriyor. Artik ben de öyle yapıyorum. Hemen cikarmiyor tabi ama faydası oluyor hissediyorum bi süre sonra rahatliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…