- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.061
Aman dikkat et. Hemen önlemini al canımmIyi geceler canlar
Mide bulantisi ile uyandim Dogum önü bi de üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum
Ne yiyeceğimiz şaşırdık Valla..ikisindenden de birer tane yemiştim Allah tanÇilek.kayisi direk gaz yapıyomus bebise
Eşimin balkonda yetiştiriyor organik diye yediriyor..1 tanecik yedim benAy o çilek gaz yapar
Ay kuzum hiç bilmiyorum Valla..bu aralar karpuz canım çok istiyor sadece..inş yapmıyordur..yediğim zaman ters bir etki görmedim şimdilikKarpuz yiyebiliyormuyuzafiyet olsun canim sifa olsun sut olsun
Bizim saglikocagi cok ilgili ama hastane tam anlattigin gibi .
Naptiklari belli dgl
Gözünaydın Can'ım. E tabi enerjileri de bi yere kadar. Sen de uyuyup dinlenseydin bari.Günaydın kızçeler. Benim soytarı dün hiç uymayınca bu gece bayıldı resmendaha yeni uyandı sipa, o da kaka yaparken bagirmak için
Demekki size mama iyi gelmiyor canımGözünaydın Can'ım. E tabi enerjileri de bi yere kadar. Sen de uyuyup dinlenseydin bari.
Ben de dün yine mama vermiştim. Bi önceki gün gündüz gece huzurla uyuyan çocuk dün gündüz gece sancı çekmekten uyumadı. Sabaha karşı sızdı o da.
Sleepy ıslak mendil 90 li 12 paket 42 tlydi onu da aldım bir de alt açma örtüsü 30 adet 25 tl di sleppy onu da aldım bakalım evy baby iyi ise buldukça alırız bu 3 numaraya gecene kadar yeter bize.
Kac günlük bebegin? 1 haftayi doldurduysaniz kan sekerinin dusecegini sanmam.
İse yariyor mu? Ben de anason ve keten tohumu alip karistirabilirim digerleri var evde.
Vallahi ben de almistim egitim. haTTa dogum yaptiktan sonra bebek kucagindayken direk emzirme hemsiresi vermisti egitimi ama basina gelince hicbir egitim ise yaramiyor napacani sasiriyon
Canim bilgim yok yegenimde olup gecmisti.Kızlar hamilelikte uyuduğum zaman sol elim uyuşuyordu. Bilekten itibaren. UZun bi süre oynatamıuordum. Doğumdan sonra geçmedi
Uyanınca uzun bi süre sol elimi kullanamıyorum. Sağ parmaklarım da sertleşiyor ama sol kadar ağrımıyor.
Sizlerde durum nasıl? Vücumuzda hala hamilelik hormonu olduğundan mı böyle? Yoksa hiç geçmeyecek mi? Oğlum uyanıp ağlayınca hemen kucaklayamıyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum o zaman
Bizim sarilik 14 teydi doktor birakti .test mest yapilmadi .Valla işte bizim 40gün oldu hala sarıyız,bilirubini de 12de sabitledi düşmüyor aşağıyabir sürü test yapıldı,Bugünde 2 tane enzim testi için kan verdik karaciğer fonksiyon testlerine baktılar. Enzimlerin sonucu 2 hafta sonra çıkacak ama karaciğer fonksiyon testleri normal geldi,muhtemelen enzimlerde normal gelecek dedi doktor. Sadece uzamış sarılıksa altta yatan bir sıkıntı yoksa testlerin hepsi temiz çıkıyorsa bir problem olmuyor bebek için. Bizimkinin de kilo alımı, motor gelişimi falan herşeyi çok gğzel ki prematüre doğdu biliyorsun. Ama işte insanın yine de canı sıkılıyor her test bakıldığında kötü bişey çıkar mı diye sonuçları almaya gidesim gelmiyor yüreğim ağzımda yaşıyorum resmen. Bugün bir ilaç verdi yeşil reçeteyle satılan 3 gün onu kulllanıcaz bakalım. O da uyku yapan bir ilaç az önce ilk dozu verdim şimdi kara kara düşünüyorum gece uyandıramazsam emziremezsem naparım diye,valla bezdim yanii. Allah başka dert vermesin tabi de ufacık bişey de olsa insanın canını sıkmaya yetiyor Benim kız bi dr maşallah zaten hep uyuyor çok uslu diye sevinmem lazım aslında burda kızlar uykusuzluktan kırılıyorlar malum ama ben ondan bile endişe ediyorum ayy çok fenayım yanii kafa gitti iyice
Stres uyku canim .Ne denediysem olmadı sütüm çok az ay delireceğim bunun sırrı nedir kızlar damla bulgur malt humana süt dereotu incur su ne varsa yaptim az çoğalmıyor
Normal canim benimde oyle oldu sonradan hatta biara artti korktum noluyo diye sonra yine azaldiKızlar birşey soecam ben pazar günü normal doğum yaptım bugünde kanamam çok azaldı yok gibi sizce bu normalmi benimgibi olan varmı
Gecmis olsun canim dikkat et dogum oncesi cok iyi bak kendineIyi geceler canlar
Mide bulantisi ile uyandim Dogum önü bi de üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum
Gunaydin canimGünaydın kızçeler. Benim soytarı dün hiç uymayınca bu gece bayıldı resmendaha yeni uyandı sipa, o da kaka yaparken bagirmak için
Saol canım yaa banada tuhaf geldi daha uzun sürmesi gerekirirdi sonra çoğalırmı bilmem cevabın beni rahatlattı teşekkür ederimNormal al cNım bnm ilk üç gün yoğun gibiydi sonraki günler pedi doldurmuyordu . 10. Gün falan tamamen btti zten çok nadir kırmızı akıntı geldi . 26 gün oldu doğum yapalı sadece sarı akıntım var
Canım saol kumsalpoyrazda öyle olmuş demekki bizimki kısa sürecek cevabın için teşekkürlerStres uyku canim .
Kendine dikkat etmeyi unutmus olabilirsin :)
Normal canim benimde oyle oldu sonradan hatta biara artti korktum noluyo diye sonra yine azaldi
Gecmis olsun canim dikkat et dogum oncesi cok iyi bak kendine
Gunaydin canimdustugumuz hallere bak bende bekliyorum belki bir pirt sesi gelir diye yok kivraniyor garibim
1 çay bardağı suya 1 cay kaşığı kimyon sonra 2 silme cay kaşığı seker ekliyorsunCanım anneme kalsa gün içinde bi kaç defa verecek. Ama ben çok lazım olmadikca vermiyorum. 2gunde bir yapıyorum. Lazım olmazsa gerektikce yapıyorum. Bugün yaptım mesela. Çok olmuş biraz. Yarın kullanmazsak dökerim
Kizlar gunde 3 kez still tea iciyorum.rezenede ayri icsem sikinti olurmu gunde 2 kez
Bugun aktara gidip daha o caydan yaptircam .
Matrix gibi hissediyorum baska kendime ne yukleyebilirim diye geziniyorum
Buarada biz sleepye gectik.prima mahfetti beni.
Bez delinip ortadan cikiyordu dusunun
Kızlar bebeğinizin göbeği kaçıncı günde düştü. Benim oğlum 13 günlük hala düşmedi. Yıkamak istiyorum artık
Evet canim tarif oyle.normalde ben 3 çay kaşığı falan veriyordum ama baktım annem biberonun dibine azcık koyup iciriyor. Artik ben de öyle yapıyorum. Hemen cikarmiyor tabi ama faydası oluyor hissediyorum bi süre sonra rahatliyor1 çay bardağı suya 1 cay kaşığı kimyon sonra 2 silme cay kaşığı seker ekliyorsun
Dimi suyu 1 çay bardağı
Cok lazim olmadıkça derken kaç cay kaşığı veriyorsun mesela günde
Bide seninki hemen çıkarıyor mu verince
Aptamil 1 numaraHangi mamayı kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?