2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bi pirta bu kadar anlam yukleyecegim aklıma gelmezdi

Kızlar meme uçlarındaki iğne batmasından ürpermeden dolayı gittim bugün dr a.
Nasıl emzirdiğimi sordu. 1.5-2 saatte bi uyandırdığımı ve her emzirmenin en az 1 saat sürdüğünü söyledim. Bu şekilde emzirmeye devam edersen yakın zamanda bebeğini hiç emziremezsin dedi bebekler içeceği sütün yüzde 95 ini ilk 5-10 dk içinde içerlermiş.
Enfeksiyon yok. Belirtilerdeki tablo görüntüde Yok dedi. Ufak bi başlangıç varmış. Yada çok iyi bakmışsın dedi. Sürmediğimiz sey kalmadı tabi. Ne olacaktı. Bi de erken gitmişim normalde kadınlar gitmiyormuş hemen çok ileri vakalar varmış.
Fito krem bi de başka bi bitkisel krem verdi. Fitoyu D Deli mavi prenses söylemişti bana zaten. Sağol cnm bu arada. Durum bu. Ne yapacağımızı şaşırdık valla. Biri der sık sık emzir biri der emzirme

@geminiwoman cnm sen bebegin her öğününden sonra 75ml süt sağıyorsun. Ben dün bir kez sağdım birinden 80 diğerinden 110cikti. Birde gece 12 gibi sağdım ama cok az cıktı 50ml kadar. Normal mi ki. Her emmesinden sonra sağsam demek hic cikicak. Yani bir kez güzel çıkıyor bende demek

Kızlar bu sabah kızımı kucağıma aldım. Hiç banq benzemiyor.sapsarı aynı babasi.normal doğum yaptım ama bilmiyor gerçekten bu kadar zor hayal etmedim.cennet bosuna annelerin ayakları altında değilmiş

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ay kızlar siz böyle diyince şaşırıyorum. 50 ml az mı ki
Ben sağmaya kAlktım 10 ml bile çıkmadı
Sizin makinelerden mi acaba?
Hem süt çıkmadı doğru düzgün hem de çektiğim acı yanıma kaldı

Yok canım makineden değil.valla ben lansinohun 2lisini kullaniyorum ama hayatımda hiç dedikleri kadar sutu bi arada görmedim valla maşallah masallah. Benim ikisinden 50ml cikiyo.artik takmiyorum ama napayim ya

Yok canım makineden değil.valla ben lansinohun 2lisini kullaniyorum ama hayatımda hiç dedikleri kadar sutu bi arada görmedim valla maşallah masallah. Benim ikisinden 50ml cikiyo.artik takmiyorum ama napayim ya
Can'ım senin de yine iyi. Senin ped falan sırılsıklam oluyor baksana. Ben de hiç öyle bişey olmadı şimdiye dek. Sadece iki gündür Kalkan'ın içine birikiyor azcık. O da 5-10 ml ancak tüm gün çıkan.

Ee bnmk bu ara yarım saatte bi mememde ben ne yapayım ana bi memeyi en fazla on dk emiyor ve bu gün 5.30 dan beri sadece yarım saat uyudu uyumuyor

Aynı makineyi kullanıyorum, iki memeden 30ml ancak çıkıyor, öyle 100lük 80 lik çıkanlara maşallah valla

Ben dun oglen ikiden gece 3 e kdar oyleydim. Memeden alir almaz aciyo gozunu basliyo meme diye ağlamaya aranmaya. Artik sut mut kalmadi geceye dogru gittim 60 cc mama yaptim verdim. Karni sisti ama napiyim bide bunu deniyim.acsa dedim. Yine aranmaya devam etti ama bi yarimsaat sonra uyudu artik acmiydi bilmiyorum. Sonra 5.5 saat uyumus zorla kaldirdim emzirdim. Bende bitek benimki oyle saniyodum.

sofiarya cok uzuldum cok gecmis olsun canim. Bizimde o kdr agir dusuyoki bi haftafa 9dan 8e dusuyo mesela. Bide doktor artik kan almiyo bi aleti var onla bakiyo. Onada guvenemiyorum ck. Insallah carcabuk toparlaniir bebisin. Bu da bi ani olarak kalir. Sen uzme kendini

minikoglan peri masali benimde bir gogusumu emzirirken diğeri alıyor bende çözüm olarak fincana doldurmayi seçtim.madem durduramıyorum bari elimde süt olsun dedim. Hatta geçen alışverişe çıktık alisverisde benim göğüsler sızlamaya başladı eşime hemen eve gidelim. bebis uyandı acıktı dedim annem yarim fincan sütü cay kasigi ile içirmiş ama memeyi verdiğimde hiç süt içmemiş gibi saldırdı.

Lansonoh kullanıyorum hem manüel hem elektrikli. Ben ilk gunler sağma biberonunu dolduruyordum tek göğüsle. Gün-de bir kez sağıyordum ama sıtma oluyordum bayadir sagmiyorum. Az önce emzirdim sonra sağayım dedim şok oldum. Emzirdigim memeden 10ml cıktı. Ağlıcam şimdi doymuyormuyumus yavrum. Hemen 50ml süt verdim içti. Ama kilo alimida normal. Ben anlamadım bu işten ya. Mama mi veremem gerek artk

Ben bazen çekiyorum memeden gAzını çıkarayım diye ağlıyo tekrar 1 saat memeye yapışıyo

Ee bnmk bu ara yarım saatte bi mememde ben ne yapayım ana bi memeyi en fazla on dk emiyor ve bu gün 5.30 dan beri sadece yarım saat uyudu uyumuyor
Valla nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum ki
Bizimki de şuan 20 dakikadır memede. Ama hala çekiyor. Tabi ilk andaki gibi değil. Keyif yapar gibi. Sanki yemek yemiş de arkasından tatlı çay keyfi yapıyor
Kızlar sanırım adet oldum ben ya da iç kanamam var
Yok kuzum adet değildir o.
40 gün devam etmiyor mu kanamalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…