- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.081
bi pirta bu kadar anlam yukleyecegim aklıma gelmezdiStres uyku canim .
Kendine dikkat etmeyi unutmus olabilirsin :)
Normal canim benimde oyle oldu sonradan hatta biara artti korktum noluyo diye sonra yine azaldi
Gecmis olsun canim dikkat et dogum oncesi cok iyi bak kendine
Gunaydin canimdustugumuz hallere bak bende bekliyorum belki bir pirt sesi gelir diye yok kivraniyor garibim
Valla eşime kızardım yaptığında. Şimdi buna yalvarıyorum ne olur yap diyebi pirta bu kadar anlam yukleyecegim aklıma gelmezdi
Nerdrn aldın cnm. Ay yanlış etiket yaptım yaIslak mendil pişik. Yapmıyormu
Kızlar bu sabah kızımı kucağıma aldım. Hiç banq benzemiyor.sapsarı aynı babasi.normal doğum yaptım ama bilmiyor gerçekten bu kadar zor hayal etmedim.cennet bosuna annelerin ayakları altında değilmiş
Ay kızlar siz böyle diyince şaşırıyorum. 50 ml az mı ki@geminiwoman cnm sen bebegin her öğününden sonra 75ml süt sağıyorsun. Ben dün bir kez sağdım birinden 80 diğerinden 110cikti. Birde gece 12 gibi sağdım ama cok az cıktı 50ml kadar. Normal mi ki. Her emmesinden sonra sağsam demek hic cikicak. Yani bir kez güzel çıkıyor bende demek
Yok canım makineden değil.valla ben lansinohun 2lisini kullaniyorum ama hayatımda hiç dedikleri kadar sutu bi arada görmedim valla maşallah masallah. Benim ikisinden 50ml cikiyo.artik takmiyorum ama napayim yaAy kızlar siz böyle diyince şaşırıyorum. 50 ml az mı ki
Ben sağmaya kAlktım 10 ml bile çıkmadı
Sizin makinelerden mi acaba?
Hem süt çıkmadı doğru düzgün hem de çektiğim acı yanıma kaldı
Can'ım senin de yine iyi. Senin ped falan sırılsıklam oluyor baksana. Ben de hiç öyle bişey olmadı şimdiye dek. Sadece iki gündür Kalkan'ın içine birikiyor azcık. O da 5-10 ml ancak tüm gün çıkan.Yok canım makineden değil.valla ben lansinohun 2lisini kullaniyorum ama hayatımda hiç dedikleri kadar sutu bi arada görmedim valla maşallah masallah. Benim ikisinden 50ml cikiyo.artik takmiyorum ama napayim ya
Ee bnmk bu ara yarım saatte bi mememde ben ne yapayımKızlar meme uçlarındaki iğne batmasından ürpermeden dolayı gittim bugün dr a.
Nasıl emzirdiğimi sordu. 1.5-2 saatte bi uyandırdığımı ve her emzirmenin en az 1 saat sürdüğünü söyledim. Bu şekilde emzirmeye devam edersen yakın zamanda bebeğini hiç emziremezsin dedibebekler içeceği sütün yüzde 95 ini ilk 5-10 dk içinde içerlermiş.
Enfeksiyon yok. Belirtilerdeki tablo görüntüde Yok dedi. Ufak bi başlangıç varmış. Yada çok iyi bakmışsın dedi. Sürmediğimiz sey kalmadı tabi. Ne olacaktı. Bi de erken gitmişim normalde kadınlar gitmiyormuş hemen çok ileri vakalar varmış.
Fito krem bi de başka bi bitkisel krem verdi. Fitoyu D Deli mavi prenses söylemişti bana zaten. Sağol cnm bu arada. Durum bu. Ne yapacağımızı şaşırdık valla. Biri der sık sık emzir biri der emzirme
Aynı makineyi kullanıyorum, iki memeden 30ml ancak çıkıyor, öyle 100lük 80 lik çıkanlara maşallah vallaYok canım makineden değil.valla ben lansinohun 2lisini kullaniyorum ama hayatımda hiç dedikleri kadar sutu bi arada görmedim valla maşallah masallah. Benim ikisinden 50ml cikiyo.artik takmiyorum ama napayim ya
Sabah yediden beri bi o meme de bi bu memede artık menelerim ağrıdı . Bes bucukta kalktı bi de yediye kadar babasına sattım . Çok uykum geldi ana bzm ki izin vermiyır en fazla yarım saat uyuyup yine emşyorçok sıkıldımmm
:/ nasil anlicaksin hangisi adet bu kdr erken olurmuki ya. Emziren annelerde 3 ay en az olunmuyo diye biliyorum amaKızlar sanırım adet oldum benya da iç kanamam var
Lansonoh kullanıyorum hem manüel hem elektrikli. Ben ilk gunler sağma biberonunu dolduruyordum tek göğüsle. Gün-de bir kez sağıyordum ama sıtma oluyordum bayadir sagmiyorum. Az önce emzirdim sonra sağayım dedim şok oldum. Emzirdigim memeden 10ml cıktı. Ağlıcam şimdi doymuyormuyumus yavrum. Hemen 50ml süt verdim içti. Ama kilo alimida normal. Ben anlamadım bu işten ya. Mama mi veremem gerek artkAy kızlar siz böyle diyince şaşırıyorum. 50 ml az mı ki
Ben sağmaya kAlktım 10 ml bile çıkmadı
Sizin makinelerden mi acaba?
Hem süt çıkmadı doğru düzgün hem de çektiğim acı yanıma kaldı
Canım normal lohusa kanamadır o ben bitti sanıyodum.bi boşaldi yatak yorgan battı resmen iki gün. Gelmiyor sonra gene geliyo acayip bir durumKızlar sanırım adet oldum benya da iç kanamam var
Kızlar meme uçlarındaki iğne batmasından ürpermeden dolayı gittim bugün dr a.
Nasıl emzirdiğimi sordu. 1.5-2 saatte bi uyandırdığımı ve her emzirmenin en az 1 saat sürdüğünü söyledim. Bu şekilde emzirmeye devam edersen yakın zamanda bebeğini hiç emziremezsin dedibebekler içeceği sütün yüzde 95 ini ilk 5-10 dk içinde içerlermiş.
Enfeksiyon yok. Belirtilerdeki tablo görüntüde Yok dedi. Ufak bi başlangıç varmış. Yada çok iyi bakmışsın dedi. Sürmediğimiz sey kalmadı tabi. Ne olacaktı. Bi de erken gitmişim normalde kadınlar gitmiyormuş hemen çok ileri vakalar varmış.
Fito krem bi de başka bi bitkisel krem verdi. Fitoyu D Deli mavi prenses söylemişti bana zaten. Sağol cnm bu arada. Durum bu. Ne yapacağımızı şaşırdık valla. Biri der sık sık emzir biri der emzirme
Valla nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum kiEe bnmk bu ara yarım saatte bi mememde ben ne yapayımana bi memeyi en fazla on dk emiyor ve bu gün 5.30 dan beri sadece yarım saat uyudu uyumuyor
Yok kuzum adet değildir o.Kızlar sanırım adet oldum benya da iç kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?