2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar kirk banyonuzu nasil yaptiniz .
Elbette saygideger buyukleriniz fikir vermislerdir diye dusunuyorum
Benim merak ettihim uydunuzmu uymadinizmi

Bizim kaka arada yeşilleniyo cok değil ama sizdede var mı
sofiarya canım normal mi baktım netten cok olmadıgı sürece normal diyo bagırsak florası değiştiği icin

Tam uyudu dedim sessizce besige biraktim altini doldurdu ve hickirik tuttu .simdi kizgin kizgin bana bakip agliyo sanki ben yaptim
Ay hıçkırık tutunca çok sinirleniyorlar. Hele bi de uykusu varsa. Günde 3 posta hıçkırıyor bizimki de.

Anni kucağından inmek istemiyorum yavrum yakama yapisti nasil yatiracam yerine
Yaaa ölürüm ben sana. Yerim o tontiş elini. İnsan nasıl kıyıp da bıraksın.
Kizlar kirk banyonuzu nasil yaptiniz .
Elbette saygideger buyukleriniz fikir vermislerdir diye dusunuyorum
Benim merak ettihim uydunuzmu uymadinizmi
Can'ım annemle yaptırıcaz. Annem kırkından bikaç gün çalınır diyor :)) tam bayramın 1. Gününe geliyor bizim 37 si. İşime geliyor neyi çalınacaksa artık
Babaannem öyle yaparmış bizde hep. Kırk taşın her birine okunup suyuna atılıyor sanırım. Abartı bişey olmadıkça uyarım ben bunlara.

Bebeğim kabız yine fitil vermek istemiyorum zeytinyağı içirdim bekliyorum o koca fitiller içimi titretiyo
Can'ım mama veriyormuydun sen?
Bizimkine bi gün mama versem ertesi gün işkence çekiyor çocuk. Öyle bi acı ifade oluyor ki yüzünde
Anne sütü kolay kolay kabız yapmazmış çünkü.

Kızlar saçlarınıza bakabiliyor musunuz benim belime kadar ve bakamıyorum kestirmem lazım
Fakat pişman olur.muyum diye düşünüyorum
Ayrıca sürekli topuz olmasına rağmen arada çıkan sacları oğlum çekiyor
Siz ne yapmayı planlıyorsunuz
Bir diyorum ki bob kestir bağlanacak şekilde kısa ve.modern olur bakımı da.kolay
Bir de uzun kalsın kendini toparlar bakarsın diyorum

Ben kırkımiz çıksın hemen kestircem. Çok sıkıldım sürekli dagiliyo. Bide boyaliydi uzadı. Baya kısa kestircem boyalı kısım gidene kdr. Yıkanırken saç kremi kullanmama rağmen zor tariyorum

Oğlum bir ay beş gunluk. Beş buçuk kiloya ulaşmış hatta biraz daha fazlaydı. Hızlı mi kilo almış acaba

Bende çok yiyorum 55 kiloya düşmüştüm doğum dan 1hafta sonra sütüm olsun diye her emzirme sonrası yiyorum 58 olmuşum
Ben zorla yiyorum ama yani yeminle şu emzirme bitsin ac gezeceğim yemek yemekten soğudum
Isin kötü tarafı ben isteyerek severek hevesle yiyorum yaa
Psikolojim bozuldu yemek istemiyorum ama aç hissettim için çok yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…