2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar kirk banyonuzu nasil yaptiniz .
Elbette saygideger buyukleriniz fikir vermislerdir diye dusunuyorum
Benim merak ettihim uydunuzmu uymadinizmi
DÜn bizim kırkımızdı. Ben de annemi aradım sordum nasıl yapayım adet nedir diye taş ve tuz konurmuş suyuna. Baktım baktım taş nerden bulucam koyamadım, tuz da yarı kırkında suyuna koyup yıkamıştım zaten amaaan dedim, doldurdum küvetini yatırdım bizim kızı birkaç okuya okuya yıkadım en son da üç tas su döktüm kafasından yallahhhh,tek başına ancak bu kadar 40layabildim aha bi de fotoğraf çektim hatıra ohh mis

Eklentiler

• 459F3D94-3ECC-46CB-9A7E-4B1B65D5823F.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 106
Ben bayram için kestirmeyi planlıyorum ama emin diilim, güzel de uzadı
Kızıldı saçlarım hamilelikte hiç boyamadım iki renk oldu
Zaten aşırı salmış vaziyetteyim biraz toparlansam iyi olcak

Toplanacak sekilde kesilirse rahat edersin yaz ya
Ben kapalı oldum icin kestiremiyorum toplarken iyi oluyor ama önden kiriklar cikiyo o bile darlandiriyor beni

Maşallah fıstık

Ben sıkıntı olacağını tahmin ettiğim için son haftalarımda kestirmiştim. Tabi çok kısa değil. Başımı ağrıtmayacak şekilde. Omuzlarımda sanırım. Kestirirsen rahat edersin Can'ım. Uzun bi süreçte saçla ilgilenmek zor olur.
Ne tatlı kuzucuk maşallah yaaa. Yesinler göbüşünü :))
Sofi sana benziyor bu kızçe sanki :))

Kuzlar bu sağdığımız dolaptaki sütlerin sıcaklığını nasıl anlıcaz bebeğe vermk için

Yok canım vermiyorum , zeytinyağından sonra yaptı çok şükür

İlk günler bezeler yüzünden süt sağmıştım hep hani bu sarı sütker var ya onlardan vardı bi kaç oaket . Bugün vereyim dedim . Bzinki biberonu ağzına verince şok oldu resmen çocuk hiç biberon yüzü görmedi ki bayıldı hemen 50 ml vardı 30 içti sadece geri kalanı da verebiliyomuyuz sonradan

Oy pek de rahatlamis yavrum benim.

Malesef geri kalan çöp. Canım benimde var buzlukta sütler kuvezdeyken sagdiklarim günde bı kez vereyim dedim ama eşim boşver tazesi varken verme dedi

Malesef geri kalan çöp. Canım benimde var buzlukta sütler kuvezdeyken sagdiklarim günde bı kez vereyim dedim ama eşim boşver tazesi varken verme dedi
Ama bu sütler en değerlileri değil mi ? Bnce sen arada çaktırmadan ver . Bu sağma iii iyimiş aslında ya bn uyurken eşim verir mis gbi ama bzm makine yara yspıyor değiştirmem lazım

3-4 saatte ver cnm sen yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…