2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar oğlum sürekli emmek istiyor kusuyor gene emmek istiyor. Mememde yapışık bir şekilde geziyoruz. Böyle olan varmı. Ne yapmam gerekiyor. Bu gidişle bırak dışarı çıkmayı kapının önüne bile çıamıycaz galiba.

Maşallah sana ya kurban okurum seni verene allah bagaslasin bizimkiler gelmedi hala gobegimizde sevmeye devammm
Göbekte de ayri tatlilar haberin olsun insan özlüyor :))
Ben kıydım indirdim kucagimdan ama o da bana kıydı hala uyumadik :/

Ama bu sütler en değerlileri değil mi ? Bnce sen arada çaktırmadan ver . Bu sağma iii iyimiş aslında ya bn uyurken eşim verir mis gbi ama bzm makine yara yspıyor değiştirmem lazım
Canım benim kız kuvezde biberonla anne sütü verdiklerinde oguruyodu bide ben eve biberon almadım emzirme hevesimden dolayı çünkü oğlum biberonu alınca beni bırakmıştı

teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım

Doğumdan bir gün önce kestirdim hastanede ve şimdi çok rahatım canım zaten terden ölüyorum bazen duşa giremediğim bile oluyor saçlarım uzun kalsaydı çıldırırdım herhalde

Kızlar merhaba. Doğurmayan kaldı mı acaba? Biz kızımla alışmaya çalışıyoruz hala yeni hayatımıza.

Size bir sorum olucak 1 ay oldu kızım doğalı ama göğüs ucu yaram geçmedi hala... nasıl geçirdiniz ya da benim gibi olan var mı? canım hala çok ama çokanlamadım yanıyor. Bşrde emzirdikten sonra tüm güğsüm koltuk altımdan göğüs ucuma doğru ağrıyıp acımaya batmaya falan bşlıyor

Kızlar doğum sonrasi kontrole gitmedim. Yine alttan muayene ediyor dediler cesaret edemedim bi türlü. Çünkü doğum sancisinin ve o lanet açılma kontrollerinin şokunu hala atlatabilmis değilim. Agrim sizim yok çok şükür. Ama yinede yarın gitsem mi ? Gidenler olmuştur mutlaka. Öyle elini filan mi sokuyor yine ?

Benim gogus ucum zeytinyagi ile gecti yarilmisti

Benimkini garmastan krem oldukca hafifketti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…