- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.361
Küçük kafa küçük surat bana benziyor ama aslında genel olarak ilk kızımla kıyaslarsak pek bana benzemiyor buBen sıkıntı olacağını tahmin ettiğim için son haftalarımda kestirmiştim. Tabi çok kısa değil. Başımı ağrıtmayacak şekilde. Omuzlarımda sanırım. Kestirirsen rahat edersin Can'ım. Uzun bi süreçte saçla ilgilenmek zor olur.
Ne tatlı kuzucuk maşallah yaaa. Yesinler göbüşünü :))
Sofi sana benziyor bu kızçe sanki :))
Allah'ım kurban olsunlar verene. Maşallah cok güzel.Anni kucağından inmek istemiyorumyavrum yakama yapisti nasil yatiracam yerine
Benimde çok uzun . Sürekli örüyorumKızlar saçlarınıza bakabiliyor musunuz benim belime kadar ve bakamıyorum kestirmem lazım
Fakat pişman olur.muyum diye düşünüyorum
Ayrıca sürekli topuz olmasına rağmen arada çıkan sacları oğlum çekiyor
Siz ne yapmayı planlıyorsunuz
Bir diyorum ki bob kestir bağlanacak şekilde kısa ve.modern olur bakımı da.kolay
Bir de uzun kalsın kendini toparlar bakarsın diyorum
Bi de bu süt saklama poşetlerine ne kadar ml koyuyosun eğer çıkardığımızda hepsini içemezse çöp mü oluyor ?Ay ben şu kaynatıp biberonu içine koydum 5 dk bekledim böyle ılıktı içti doğru mu bilmiyorum.
benimki de cok emisken canim..memede uyuyo..emzik basladım biraz rahat ettim..emzik sihir gibi bisi bence kim ne derse desinKızlar oğlum sürekli emmek istiyor kusuyor gene emmek istiyor. Mememde yapışık bir şekilde geziyoruz. Böyle olan varmı. Ne yapmam gerekiyor. Bu gidişle bırak dışarı çıkmayı kapının önüne bile çıamıycaz galiba.
BNm sağ meme ucum tekrardan öıkıyor resmen maalesef tam gecmedi . Burda duydum streçlemeyi . Şansinoh krem sürüp streçliyorum biraz biraz acıması azaldı . Emzirdiğimiz için iyileşmesi çok uzun sürcek galibaKızlar merhaba.Doğurmayan kaldı mı acaba? Biz kızımla alışmaya çalışıyoruz hala yeni hayatımıza.
Size bir sorum olucak 1 ay oldu kızım doğalı ama göğüs ucu yaram geçmedi hala... nasıl geçirdiniz ya da benim gibi olan var mı? canım hala çok ama çokanlamadım yanıyor. Bşrde emzirdikten sonra tüm güğsüm koltuk altımdan göğüs ucuma doğru ağrıyıp acımaya batmaya falan bşlıyor
Elini sokuyor canım ama be kadar oldu doğum yapalı ? Ben bir hafta snra gttim çok yavaş bi şekilde yaptı doktorum ki yeni olduğu için parmağı hissetmedim genişliktenKızlar doğum sonrasi kontrole gitmedim. Yine alttan muayene ediyor dediler cesaret edemedim bi türlü. Çünkü doğum sancisinin ve o lanet açılma kontrollerinin şokunu hala atlatabilmis değilim. Agrim sizim yok çok şükür. Ama yinede yarın gitsem mi ? Gidenler olmuştur mutlaka. Öyle elini filan mi sokuyor yine ?
bizimkinde capaklanma vardi dr bi damla verdi 3 kez damlatiyorum ..tamamen gecti gibi..cay vs hic ugrasma ..anne sutü ile sil cay ile silecegine..oyle bisi okumustum cunkuNeler yapıyorsun. Bana ebe çayın demi ile sil dedi. Ilerlemede gerilemede olmadı gözünde. Yarın doktora götürücem
Benimki 2,5 ay sonra gelirsin kontrole dedi ama sezeryan benim. Normal doğumların daha önce kontrolü gerek sanırımKızlar doğum sonrasi kontrole gitmedim. Yine alttan muayene ediyor dediler cesaret edemedim bi türlü. Çünkü doğum sancisinin ve o lanet açılma kontrollerinin şokunu hala atlatabilmis değilim. Agrim sizim yok çok şükür. Ama yinede yarın gitsem mi ? Gidenler olmuştur mutlaka. Öyle elini filan mi sokuyor yine ?
Streçleyince meme başın dümdüz olmuyor mu canım? Streç kullandım bir kaç defa, sonrasında benim minnoş çok zor kavradı memeyi, ucu zaten az iyice dümdüz olmuştuBNm sağ meme ucum tekrardan öıkıyor resmen maalesef tam gecmedi . Burda duydum streçlemeyi . Şansinoh krem sürüp streçliyorum biraz biraz acıması azaldı . Emzirdiğimiz için iyileşmesi çok uzun sürcek galiba
Ben biberonla beraber sicak suyun icinde bekletiyordum. SOnra bilegime dokup ne sicakligini ne soguklugunu hissetmeyecegim kadar isindiysa veriyordum bebegime.Kuzlar bu sağdığımız dolaptaki sütlerin sıcaklığını nasıl anlıcaz bebeğe vermk için
Bizimkinin tum vucudu aoyuldu goz kapaklari da dahil :)kızlar bebisin elleri soyulmaya basladi bu normaldir degil mi? deri degisiyor bildigin..krem de sürmedim simdilik dogal akisına bırakaym diye..
Aman dikkat et biberona alismasin. İlk zamanlar ben de daha rahat diye sagiyordum, gorumcem esim falan veriyordu oh ne rahatti. Ama sonra fark ettim ki cocuk mememi tutmakta zorlaniyor. 3-4 gundur hic biberon vermiyorum simdi daha rahat tutuyor mememi. Bir de ben sagma isini biraktim. Malum sabahin köründen su saate kadar emdigi icin sut kalmiyor memelerimde sagacakAma bu sütler en değerlileri değil mi ? Bnce sen arada çaktırmadan ver . Bu sağma iii iyimiş aslında ya bn uyurken eşim verir mis gbi ama bzm makine yara yspıyor değiştirmem lazım
Benimki de oyle. Gerci benimki kusmuyor cok şükür. Ama bak sabah 6 civari uyandik o saatten bu saate emiyor daha yeni uyudu. Kac saattir en az 5 kez kakali bez aldim altindan. Ustten aliyor alttan cikartiyor benimki :)Kızlar oğlum sürekli emmek istiyor kusuyor gene emmek istiyor. Mememde yapışık bir şekilde geziyoruz. Böyle olan varmı. Ne yapmam gerekiyor. Bu gidişle bırak dışarı çıkmayı kapının önüne bile çıamıycaz galiba.
benm de derdim ayni. ben firsat bulur bulmaz kestiricem. bob tarzi degil de bol katli arkasi v olacak sekilde kestirmek istiyorum. hem o zaman uzunmus gibi de gorunur diyeKızlar saçlarınıza bakabiliyor musunuz benim belime kadar ve bakamıyorum kestirmem lazım
Fakat pişman olur.muyum diye düşünüyorum
Ayrıca sürekli topuz olmasına rağmen arada çıkan sacları oğlum çekiyor
Siz ne yapmayı planlıyorsunuz
Bir diyorum ki bob kestir bağlanacak şekilde kısa ve.modern olur bakımı da.kolay
Bir de uzun kalsın kendini toparlar bakarsın diyorum
Ben de gitmedim ayni korkulardan sebep. Gervi ben cati muayenesinde acilma kontrollerinde hep rahattim hic canim yanmadi. Ama nedense dogumdan sonra tekrar bakilsin istemiyorum. Dogum yaptiktan sonra iki gun hastanede kaldim. O iki gunde iki sefer alttan muayene uapmislardi yine. Dikislerimde tazeydi cok zorlanmistim. Acıdan ziyade nedense dogum sonrasi tekrar orami acma fikri beni zorlamıştı.Kızlar doğum sonrasi kontrole gitmedim. Yine alttan muayene ediyor dediler cesaret edemedim bi türlü. Çünkü doğum sancisinin ve o lanet açılma kontrollerinin şokunu hala atlatabilmis değilim. Agrim sizim yok çok şükür. Ama yinede yarın gitsem mi ? Gidenler olmuştur mutlaka. Öyle elini filan mi sokuyor yine ?
Ben mememi veremiyırum ki canım doğduğundan beri silikon uç kullanıyorum hep . İyice iyileşmeden kendi mememi verememStreçleyince meme başın dümdüz olmuyor mu canım? Streç kullandım bir kaç defa, sonrasında benim minnoş çok zor kavradı memeyi, ucu zaten az iyice dümdüz olmuştu
Garmastan krem denedin mi? Benimki de cok kotuydu ve hala tam gecmis degil ama veriyorum artik hafifledi diye. Ben silikon ucla bile verememiştim. Kuru birakma uclarini. Garmastan krem ve anne sütü gercekten iyi geliyor.Ben mememi veremiyırum ki canım doğduğundan beri silikon uç kullanıyorum hep . İyice iyileşmeden kendi mememi veremembi göğsüm iyileşti ama fobi oldu resmn denemk için bile veremiyorum . Bu sefer silikon ucu reddeder diye
Oy kafasindaki cicegi sevsibler yaaDÜn bizim kırkımızdı. Ben de annemi aradım sordum nasıl yapayım adet nedir diye taş ve tuz konurmuş suyuna. Baktım baktım taş nerden bulucam koyamadım, tuz da yarı kırkında suyuna koyup yıkamıştım zaten amaaan dedim, doldurdum küvetini yatırdım bizim kızı birkaç okuya okuya yıkadım en son da üç tas su döktüm kafasından yallahhhh,tek başına ancak bu kadar 40layabildimaha bi de fotoğraf çektim hatıra ohh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?