2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dogurmayan kalmadi heralde canim.oncelikle hayirli olsun bebegin.biz 3 haftalik olduk emzir gaz cikar alt değiştir dongusunde devam ediyoruz.gogüs ucu yara konusunda sana tek tavsiyem tahin üzerindeki yag onu sür iki günde hemen geciyo canim.

Küçük kafa küçük surat bana benziyor ama aslında genel olarak ilk kızımla kıyaslarsak pek bana benzemiyor bu adamın tarafına benzecek herhalde

Benimde çok uzun . Sürekli örüyorum

benimki de cok emisken canim..memede uyuyo..emzik basladım biraz rahat ettim..emzik sihir gibi bisi bence kim ne derse desin

BNm sağ meme ucum tekrardan öıkıyor resmen maalesef tam gecmedi . Burda duydum streçlemeyi . Şansinoh krem sürüp streçliyorum biraz biraz acıması azaldı . Emzirdiğimiz için iyileşmesi çok uzun sürcek galiba

Elini sokuyor canım ama be kadar oldu doğum yapalı ? Ben bir hafta snra gttim çok yavaş bi şekilde yaptı doktorum ki yeni olduğu için parmağı hissetmedim genişlikten

Neler yapıyorsun. Bana ebe çayın demi ile sil dedi. Ilerlemede gerilemede olmadı gözünde. Yarın doktora götürücem
bizimkinde capaklanma vardi dr bi damla verdi 3 kez damlatiyorum ..tamamen gecti gibi..cay vs hic ugrasma ..anne sutü ile sil cay ile silecegine..oyle bisi okumustum cunku

Benimki 2,5 ay sonra gelirsin kontrole dedi ama sezeryan benim. Normal doğumların daha önce kontrolü gerek sanırım

Streçleyince meme başın dümdüz olmuyor mu canım? Streç kullandım bir kaç defa, sonrasında benim minnoş çok zor kavradı memeyi, ucu zaten az iyice dümdüz olmuştu

Kuzlar bu sağdığımız dolaptaki sütlerin sıcaklığını nasıl anlıcaz bebeğe vermk için
Ben biberonla beraber sicak suyun icinde bekletiyordum. SOnra bilegime dokup ne sicakligini ne soguklugunu hissetmeyecegim kadar isindiysa veriyordum bebegime.
kızlar bebisin elleri soyulmaya basladi bu normaldir degil mi? deri degisiyor bildigin..krem de sürmedim simdilik dogal akisına bırakaym diye..
Bizimkinin tum vucudu aoyuldu goz kapaklari da dahil :)
Ama bu sütler en değerlileri değil mi ? Bnce sen arada çaktırmadan ver . Bu sağma iii iyimiş aslında ya bn uyurken eşim verir mis gbi ama bzm makine yara yspıyor değiştirmem lazım
Aman dikkat et biberona alismasin. İlk zamanlar ben de daha rahat diye sagiyordum, gorumcem esim falan veriyordu oh ne rahatti. Ama sonra fark ettim ki cocuk mememi tutmakta zorlaniyor. 3-4 gundur hic biberon vermiyorum simdi daha rahat tutuyor mememi. Bir de ben sagma isini biraktim. Malum sabahin köründen su saate kadar emdigi icin sut kalmiyor memelerimde sagacak
Benimki de oyle. Gerci benimki kusmuyor cok şükür. Ama bak sabah 6 civari uyandik o saatten bu saate emiyor daha yeni uyudu. Kac saattir en az 5 kez kakali bez aldim altindan. Ustten aliyor alttan cikartiyor benimki :)

benm de derdim ayni. ben firsat bulur bulmaz kestiricem. bob tarzi degil de bol katli arkasi v olacak sekilde kestirmek istiyorum. hem o zaman uzunmus gibi de gorunur diye suan oruyorum surekli, topuz yapinca cok agir oluyor tasimasi

Ben de gitmedim ayni korkulardan sebep. Gervi ben cati muayenesinde acilma kontrollerinde hep rahattim hic canim yanmadi. Ama nedense dogumdan sonra tekrar bakilsin istemiyorum. Dogum yaptiktan sonra iki gun hastanede kaldim. O iki gunde iki sefer alttan muayene uapmislardi yine. Dikislerimde tazeydi cok zorlanmistim. Acıdan ziyade nedense dogum sonrasi tekrar orami acma fikri beni zorlamıştı.

Streçleyince meme başın dümdüz olmuyor mu canım? Streç kullandım bir kaç defa, sonrasında benim minnoş çok zor kavradı memeyi, ucu zaten az iyice dümdüz olmuştu
Ben mememi veremiyırum ki canım doğduğundan beri silikon uç kullanıyorum hep . İyice iyileşmeden kendi mememi veremem bi göğsüm iyileşti ama fobi oldu resmn denemk için bile veremiyorum . Bu sefer silikon ucu reddeder diye

S sapsik-88 ben de bakamiyorum. Bebegim biraz toplasin kuafore gidip hem uclarini boyatip hem de kalici duzlestirme yaptirmayi düşünüyorum. Bu cirkin ve paspal halim cok moralimi bozuyor. Gerci suan esim essiz, kalici duzlestirmeye vereyecegim parayla evin en az iki faturasi ödenir ama napiyim. Mutlulugum faturalardan daha önemli.

Garmastan krem denedin mi? Benimki de cok kotuydu ve hala tam gecmis degil ama veriyorum artik hafifledi diye. Ben silikon ucla bile verememiştim. Kuru birakma uclarini. Garmastan krem ve anne sütü gercekten iyi geliyor.

merhaba kizlar..mesajlar birikmis .masallah size.nasil vakit buluyorsunuz.ben 2cocukla.kv yardimcim oluyor sagolsun.yinede bos zamanim cok.az oluyor onuda yatarak dinlenerek geciriyorum..bizim oglan 33gunluk oldu.sadece anne sutu aliyor.hickirik tutuyor surekli sinirleniyor baya.memeyi yalnizca aciktiginda istiyor .tek memeyle doyuyo bazen 2sinde emiyo.ama sutum su gibu sanki.sizinde oylemi? hic yagli degil.gibu

Oy kafasindaki cicegi sevsibler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…