2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sagdigim donemden hatirladigim kadariyla degisiyordu. Yani bazen nerdeyse kaymak tutuyordu biberondaki süt. Bazen raki gibi kivamsiz, su gibiydi. Yediklerimizle alakali heralde degisiyor sütün kivami.

Günde bir kere bi meme sağayım diyorum bazen çok uykulu oluyorum eşim çıkartır verir . Hem ne olur be olmaz depo yapmış olurum . Bnmkide gün içerisinde sürekli memede uyanıkken ama tek göğüs emiyor bi saat snra diğer göğsğ emiyor . O sırada bi kere sağarım . Bi de şu dolaptaki sarı sütleri içsin yavrum madem bu kadar kıymetli o sütler çok zamn gecmeden btsin dedim

Aynen o sari sütleri ver. Zamani gecmesin.

Kizlar bütün sebzeler de gaz yapici heralde ya. Ben sebzeci bi insanim ne yiyecem bu emzirme doneminde? İki gun once kabak dolmasi yaptim valla bebegim de ben de asiri gazliydik. Ama simdi canim yine kabak istiyor ve yapacam galiba ben surekli et tavuk balik yiyemem ki, veya hamur isi de surekli tuketemem. Ne yiyecem ben?

Garmastan krem denedin mi? Benimki de cok kotuydu ve hala tam gecmis degil ama veriyorum artik hafifledi diye. Ben silikon ucla bile verememiştim. Kuru birakma uclarini. Garmastan krem ve anne sütü gercekten iyi geliyor.
Denedim canım ondan da var ama sürekli yıkayamıyırum çok acıyor bildiğin mene ucunun yarısı kopmuş bnde yeniden çıkıyor . En iyi strec geldi sürekli nemli oluyor bi de bnden süt sızıyor zaten streç hep sütlü oluyor . Gecse artık diye dua ediyorum

Geçen genel cerrahiye gitmiştim ya ben en çabuk iyileşme yolu krem sürüp açık bırakmak dedi canım...geceleri açık bırakıyorum artık...bana Lansinoh Anestol ve Bacoderm verdi birlikte sür dedi...Madecassol Garmastan ı da birlikte sür dedi...hindistan cevizi yağı iyi gelir gibi oldu sol göğsüme...ondan da sürüyorum ama bütün gün emiyor o yüzden de iyileşemiyorum galiba ağlayarak emziriyordum bi ara şimdi ilk tutması felaket ama sonrasında acımıyor ben de artık normale donmek istiyorum...emzirme yoluna girse acısız ağrısız inan hiçbir şey sorun değil...geçen kremledim diye sağdığım sütü verdim 80cc içti gece uyanmaz sandık yine aynı saatte uyanıyor

Valla bb pazı , kara lahana, türlü, taze fasulye fakan yiyorum . Gaz yapar diye düşünerek harejet etmiyorum . Arada bi gaz sancımız oluyor sadece

Gecer canim sabret. Ne cektik su memelerden. Bence dogumdan cok cok daha zordu.

Açık bırakamam ki bnm göğüsler çeşme gibi akıyor bu sefer . Kalkan kullandım bi ara Ana göğüslerimde veze olduğu zamn çok ağrı yaptı sıkıldım ondan da . Şimdilik en iyisi bu . Bbde mastit için gitmiştim yarayı da gördü hiç biley vermedi bana . Bıktım zaten şu göğsüme biley almaktan

Herkese merhaba , ara ara gelebiliyorum sohbetlerden çok uzak kaldım hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir umarım hanımlar bi kaç derdim var bana bi akıl verin. İlk olarak oğlumun göbeği sürekli kanıyordu perşembe günü gümüş nitrat ile yaktılar iki gün bandajlı kaldı bugün banyosunu yaptırdık başına gelen var mı ? Ne zaman iyileşir nelere dikkat etmek gerek ? İkinci konum hepinizin olduğu gibi gaz yediklerime dikkat ediyorum Rezene anason kimyon içiyorum , yememem gerekenlerden uzak duruyorum oğlum akşam 7 oldu mu bas bas bağırıyor susmuyor saatler sürüyor bu hali emzir gazını çıkar yatağa koy 5 dakka sonra geri al ağlıyor hep bi ıkınma hep bi morarma kolik bebek müzikleri dinlemekten beynim sulandı doktorumuz ısrarla gaz ilacı vermedi geçicek bu bir süreç diyor ne yapmalıyım kendim mi alıp versem bi ilaç ? Bir de Kızlar karnınız ne durumda çok ufak bi göbeğim kaldı ama o çatlaklar o yurtıklar geçen iyice bi ayna karşısında inceledim kendimi felaket durumdaydım gebelikten kullandığım mustela kremi sürüyorum ara ara ama sanırım burada bi kremden bahsetmişti ilk @sofiarya canım sen de yazmıştın Contractubex alayın diyorum ama emzirirken kullanabilir miyim fikrin nedir ? Off çok uzun oldu kusura bakmayın sanırım ben bi bunalımlardayım . Bebeğim göğüs ucunu tutmuyor silikon uç kullanıyorum ama bebeğime bıraktırmak istiyorum sanki gittikçe emme süresi kısalıyor gibi geliyor bana Nasıl bırakıcaz yardım edin bize

Son düzenleme:
Kalıcı duzlesyirmeye bende bakayim canım bakımlı olmakta moral acısından sart

benm de derdim ayni. ben firsat bulur bulmaz kestiricem. bob tarzi degil de bol katli arkasi v olacak sekilde kestirmek istiyorum. hem o zaman uzunmus gibi de gorunur diye suan oruyorum surekli, topuz yapinca cok agir oluyor tasimasi
Ah canım valla bende ya bob ya senin tarif ettiğim gibi kararsizim

Bir de kalıcı düzleştirme yazmis bir arkadaş o da mantıklı hiç ugrasmayiz

Doğumdan bir gün önce kestirdim hastanede ve şimdi çok rahatım canım zaten terden ölüyorum bazen duşa giremediğim bile oluyor saçlarım uzun kalsaydı çıldırırdım herhalde
Bende valla bazen 2 günü buluyor duşa girmem terden ölüyorum
Keşke kestirseymisim bu kadar zor olacağını düşünmemiştim

Zaten felaket zor ilk fırsatta kestirecegim valla
Keşke önceden akıl etseymisim

Toplanacak sekilde kesilirse rahat edersin yaz ya
Ben kapalı oldum icin kestiremiyorum toplarken iyi oluyor ama önden kiriklar cikiyo o bile darlandiriyor beni
Önden kırıklar ve ensem fena terliyor vallahi kış doğum yapmak daha mantıklı geldi
Sürekli terliyorum cunku

Ben bayram için kestirmeyi planlıyorum ama emin diilim, güzel de uzadı
Kızıldı saçlarım hamilelikte hiç boyamadım iki renk oldu
Zaten aşırı salmış vaziyetteyim biraz toparlansam iyi olcak
Hepimiz mecburen saldık
Bıyıklı geziyorum allahtan sarı da çok belli değil
Hiç değilse saçlar bakımlı gorunsun

Ben doğumdan sonra 5. Gün gittim kontrole normal doğumdu ve o alttan kontroller benim içinde travma! Adam bi teşebbüs etti kontrol etmek için ama pek yapamadı durmadım çünkü.. yani kontrol yine yapıyolar hazırlıklı git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…