2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Göğüs ucu yara olan arkadaşlarımm neden silikon göğüs ucu kullanmıyosunuz?? Ben en başından beri silikon göğüs ucuyla emziriyorum hiç yara olmadı hem göğsümü hem biberonu kavrıyo çok rahat ettim.. sakıncalı mı o göğüs uçları?

Saçlar mahvoldu bide hamilelikte ilaçlarla bakım oluyo derler ben hiç bir faydasını görmedim saçlarım kıvırcık ve kalın gür artık taramak bile zulum gibi şurada 15 gün kaldı acil boya kesim lazım banada.... Kızlar ben kurufasülye bile yiyorum haftada 2 kere bebek alışsın istiyorum çünkü ne zaman beslenmem değişse o sıkıntıyı çekicem baştan alışsın dedim hiç bi koruma yapmıyorum sütte herşey tüketiyorum valla.... Tabi arada zorlanıyoruz ama bunu baştan sağlıyayım dedim... Çok gaz sıkıntısı çekenlere Allah yardım etsin çok zor bi durum biliyorum bol bol bacaklarını hareket ettirin karına masaj yapın bir süre sonra düzeliyor ama yorucu bir dönem gerçekten... Kızımla aşk yaşıyoruz biz şu aralar bağıra çağıra keyfini sürmeye çalışıyorum biliyorum. Her geçen gün aleyhe çoook çabuk büyüyecekler ve o bebeklik hallerini çok Özlüce bol bol oynayın konuşun mıncıklayın bence kuzularınızı... Bizim yumurcak okadar alıştıki mıncıklanmaya gıkı çıkmıyor valla .. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın İnş hepimizin cennet kokuları herşeye bedelll

40 banyosu da mi varmis :/
20 si bile varmis .cok eglenceli seyler yaziyor oyun g geldi
Bizim kaka arada yeşilleniyo cok değil ama sizdede var mı
@sofiarya canım normal mi baktım netten cok olmadıgı sürece normal diyo bagırsak florası değiştiği icin
Canim arada olur die biliyorum henuz olmadi bizde hic oglumda olmustu bebekken kisa sureli
Bebeğim kabız yine fitil vermek istemiyorum zeytinyağı içirdim bekliyorum o koca fitiller içimi titretiyo
Cok zor kabiz olusu yaa .
Bende oglumda kulak cubuguyla zeytinyaglardim .
Caresiz kaliyordum .
Şimdi baslicam ben de annemi istiyom diye aglamaya car car car aboooo kafamı şeyetti bu canavar
Ayni durumdayim da iste anaminda kendine hayri yok :)
40 tas bulmak zor suya okuyim bende dokiyim bari zaten dinimizde yokmus adet yerini bulsun madem
Yok canim ne bakmasi benimde uzadi dibimde geldi gitti hatta :))
Firsat bulursam kestiricem .
Sonrada iki seansta ayri ayri rofle yaptiricam
Tek seferde cok uzun suruyor
Oğlum bir ay beş gunluk. Beş buçuk kiloya ulaşmış hatta biraz daha fazlaydı. Hızlı mi kilo almış acaba
Bize gore onde kilosu ama siniri bilmiyorum
Ilkinde annem yaptırmıştı bundada öyle olur sanırım.bi zarari yok uymakta anneminde gönlü olsun
Ah annem olsa yanimda bi okusa yeter bana
Dogumdan sonra 3 gun yanimdaydi okadar

Oyy masallah suphanallah .
Uzun omurlu saglikli olsun insallah .
Banada cok zor geliyor ama yine tek yikayacagim sanirim .

Canım ben çok dikkat etsem de süt çok verdiğim gün mahvoluyoruz gazdan. O yuzden artik sallamiyorum nasilsa aynı degisen bisey yok. O yuzden bi detoksa başladım dün kabaklı dereotlu falan. Bugün 2.gunum 3gun yapiliyor. 700 gr vermisim takmiyorum ben yani

kızlar bebisin elleri soyulmaya basladi bu normaldir degil mi? deri degisiyor bildigin..krem de sürmedim simdilik dogal akisına bırakaym diye..
Normal canim doktor nemlendirici losyon kullan dedi.sebamed iyi geldi bize
Bizde oyleyiz cok korkutuyor benide .
Ama dun disari ciktim uyudu arabada hicte dusundugum gb olmadi 1kez emdi sadece
Canim okadar yara degil ama aciyor benimkide .
Arada bu gogus pedini kulkandim mahfetti beni .
Lansinoh surup gogus kalkanini takiyorum evde o biraz rahatlatiyor
Dogumdan sonra 12 kilo vermistim. 2 kiloyu geri almisim. Tabi süt olsun diye 7/24 yersem olacagi buydu. Umarim daha fazla almam. Çünkü sütüm olsun diye yemeye devam edecegim. En Azindan belli bir düzene girene kadar.
Bende cok yiyorum .dunyayi yiyorum resmen esim tuhaf tuhaf bakip guluyor ama engel olamiyorumki :/

Ah canım valla bende ya bob ya senin tarif ettiğim gibi kararsizim

Bir de kalıcı düzleştirme yazmis bir arkadaş o da mantıklı hiç ugrasmayiz
benm saclarim duz zatn canim. sac uclarimda ombre var, kestirince onlar gider. kizim kendini toplayana kadar da boya isine girmem heralde uzun sure.

Canim ben gittim dr a .
Hatta korkudan tansiyonum dustu ebe ordaydi guldu .
Dr mus degildi dogumhaneye hatta dogum yaptigim yere alindim titreyerek .
Ama hic acitmadi cok hizlica bakti hmn indim masadan oyle diyim

Kalici duzlestirme nasil oluyor canim .birsey suruyorlardi degilmi

Tam aglayacakken telefonu elime aliyorum kafam dagiliyor benim canim .
Malum evde tekim 15 gundur insan yuzu gormedim sayilir hastane haric .
Sutumuz yagli .bi bardakta bekletince belli ediyor kendini

Kabaktami gaz yapiyormus eee yicek birsey kalmadiki ozaman .yok azar azar yemeliyiz sanirim

Sagdigim donemden hatirladigim kadariyla degisiyordu. Yani bazen nerdeyse kaymak tutuyordu biberondaki süt. Bazen raki gibi kivamsiz, su gibiydi. Yediklerimizle alakali heralde degisiyor sütün kivami.
benimki raki.gibi su.sanki. ilk.gelen.sut oyle.arkasini bilmiyorum.1.2 kez sagdim toplam.bugun bide azalmis sanki

AY ben simdj yaoamam detox falan. Esim topa tutar sütüm yetmeyecek cocuga diye.adam eve cicibebe almis yeyim de cocuga süt olsun diye.

Kalici duzlestirme nasil oluyor canim .birsey suruyorlardi degilmi
Evet keratin yuklemesi yapiyorlar. Keratin de saci duzlestiriyir. 2-3 ay kadar etkisi oluyor.

Kabaktami gaz yapiyormus eee yicek birsey kalmadiki ozaman .yok azar azar yemeliyiz sanirim
Ben de saldim valla ekstra gaz yapici seyler disinda (lahana-kuru fasulye gibi) yiyecem her seyden.

Al benden de o kadar, gözümün önünde yeşil fasülyeler, barbunyalar, kabaklar ama bebek sancı olacak diye yiyemiyorum.. çok mutsuzum

Oemzir bol bol azalmaz o biZe oyle geliyor.
canim gaz yapan yiyecekler neden yemiyorsun ki? ven hersey yiyorum valla.hatta gecen esim buz.gibi kola almisti dayanamadim 1koca bardak ictim.o gece bbegim hatta hic uyumadigi kadar guzel uyydu.biz naparsak yapalim ilk 3ay zaten gaz olacak bagirsaklari gelisim asamaasinda oldugu icin.benimki.sut emdigi sirada luk luk gaz yutuyo valla.her aksam kimyon rezene dereotu tohumu 3u bir arada cay yapiyorum 15ml iciriyorum bebise sonrada ayaklarin karnina ittirerek gazini cikariyorum mis gibi oluyor.dene istersen

Oemzir bol bol azalmaz o biZe oyle geliyor.
canim gaz yapan yiyecekler neden yemiyorsun ki? ven hersey yiyorum valla.hatta gecen esim buz.gibi kola almisti dayanamadim 1koca bardak ictim.o gece bbegim hatta hic uyumadigi kadar guzel uyydu.biz naparsak yapalim ilk 3ay zaten gaz olacak bagirsaklari gelisim asamaasinda oldugu icin.benimki.sut emdigi sirada luk luk gaz yutuyo valla.her aksam kimyon rezene dereotu tohumu 3u bir arada cay yapiyorum 15ml iciriyorum bebise sonrada ayaklarin karnina ittirerek gazini cikariyorum mis gibi oluyor.dene istersen

Al benden de o kadar, gözümün önünde yeşil fasülyeler, barbunyalar, kabaklar ama bebek sancı olacak diye yiyemiyorum.. çok mutsuzum
Ben artik yiyecem ya. Ne yersem yeyim gazlaniyor zaten.
Artik ben de boyle dusunmeye basladimZ ne yersek yiyelim zaten gazi oluyor bu cocuklarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…