- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.401
20 si bile varmis .cok eglenceli seyler yaziyor oyun g geldi40 banyosu da mi varmis :/
Canim arada olur die biliyorum henuz olmadi bizde hic oglumda olmustu bebekken kisa sureliBizim kaka arada yeşilleniyo cok değil ama sizdede var mı
@sofiarya canım normal mi baktım netten cok olmadıgı sürece normal diyo bagırsak florası değiştiği icin
Cok zor kabiz olusu yaa .Bebeğim kabız yinefitil vermek istemiyorum zeytinyağı içirdim bekliyorum o koca fitiller içimi titretiyo
Ayni durumdayim da iste anaminda kendine hayri yok :)Şimdi baslicam ben de annemi istiyom diye aglamayacar car car aboooo kafamı şeyetti bu canavar
40 tas bulmak zor suya okuyim bende dokiyim bari zaten dinimizde yokmus adet yerini bulsun mademAy hıçkırık tutunca çok sinirleniyorlar. Hele bi de uykusu varsa. Günde 3 posta hıçkırıyor bizimki de.
Yaaa ölürüm ben sana. Yerim o tontiş elini. İnsan nasıl kıyıp da bıraksın.
Can'ım annemle yaptırıcaz. Annem kırkından bikaç gün çalınır diyor :)) tam bayramın 1. Gününe geliyor bizim 37 si. İşime geliyor neyi çalınacaksa artık
Babaannem öyle yaparmış bizde hep. Kırk taşın her birine okunup suyuna atılıyor sanırım. Abartı bişey olmadıkça uyarım ben bunlara.
Can'ım mama veriyormuydun sen?
Bizimkine bi gün mama versem ertesi gün işkence çekiyor çocuk. Öyle bi acı ifade oluyor ki yüzünde
Anne sütü kolay kolay kabız yapmazmış çünkü.
Yok canim ne bakmasi benimde uzadi dibimde geldi gitti hatta :))Kızlar saçlarınıza bakabiliyor musunuz benim belime kadar ve bakamıyorum kestirmem lazım
Fakat pişman olur.muyum diye düşünüyorum
Ayrıca sürekli topuz olmasına rağmen arada çıkan sacları oğlum çekiyor
Siz ne yapmayı planlıyorsunuz
Bir diyorum ki bob kestir bağlanacak şekilde kısa ve.modern olur bakımı da.kolay
Bir de uzun kalsın kendini toparlar bakarsın diyorum
Bize gore onde kilosu ama siniri bilmiyorumOğlum bir ay beş gunluk. Beş buçuk kiloya ulaşmış hatta biraz daha fazlaydı. Hızlı mi kilo almış acaba
Ah annem olsa yanimda bi okusa yeter banaIlkinde annem yaptırmıştı bundada öyle olur sanırım.bi zarari yok uymakta anneminde gönlü olsun
Oyy masallah suphanallah .DÜn bizim kırkımızdı. Ben de annemi aradım sordum nasıl yapayım adet nedir diye taş ve tuz konurmuş suyuna. Baktım baktım taş nerden bulucam koyamadım, tuz da yarı kırkında suyuna koyup yıkamıştım zaten amaaan dedim, doldurdum küvetini yatırdım bizim kızı birkaç okuya okuya yıkadım en son da üç tas su döktüm kafasından yallahhhh,tek başına ancak bu kadar 40layabildimaha bi de fotoğraf çektim hatıra ohh mis
Canım ben çok dikkat etsem de süt çok verdiğim gün mahvoluyoruz gazdan. O yuzden artik sallamiyorum nasilsa aynı degisen bisey yok. O yuzden bi detoksa başladım dün kabaklı dereotlu falan. Bugün 2.gunum 3gun yapiliyor. 700 gr vermisimKizlar bütün sebzeler de gaz yapici heralde ya. Ben sebzeci bi insanim ne yiyecem bu emzirme doneminde? İki gun once kabak dolmasi yaptim valla bebegim de ben de asiri gazliydik. Ama simdi canim yine kabak istiyorve yapacam galiba ben surekli et tavuk balik yiyemem ki, veya hamur isi de surekli tuketemem. Ne yiyecem ben?
Normal canim doktor nemlendirici losyon kullan dedi.sebamed iyi geldi bizekızlar bebisin elleri soyulmaya basladi bu normaldir degil mi? deri degisiyor bildigin..krem de sürmedim simdilik dogal akisına bırakaym diye..
Bizde oyleyiz cok korkutuyor benide .Kızlar oğlum sürekli emmek istiyor kusuyor gene emmek istiyor. Mememde yapışık bir şekilde geziyoruz. Böyle olan varmı. Ne yapmam gerekiyor. Bu gidişle bırak dışarı çıkmayı kapının önüne bile çıamıycaz galiba.
Canim okadar yara degil ama aciyor benimkide .Kızlar merhaba.Doğurmayan kaldı mı acaba? Biz kızımla alışmaya çalışıyoruz hala yeni hayatımıza.
Size bir sorum olucak 1 ay oldu kızım doğalı ama göğüs ucu yaram geçmedi hala... nasıl geçirdiniz ya da benim gibi olan var mı? canım hala çok ama çokanlamadım yanıyor. Bşrde emzirdikten sonra tüm güğsüm koltuk altımdan göğüs ucuma doğru ağrıyıp acımaya batmaya falan bşlıyor
Bende cok yiyorum .dunyayi yiyorum resmen esim tuhaf tuhaf bakip guluyor ama engel olamiyorumki :/Dogumdan sonra 12 kilo vermistim. 2 kiloyu geri almisim. Tabi süt olsun diye 7/24 yersem olacagi buydu. Umarim daha fazla almam. Çünkü sütüm olsun diye yemeye devam edecegim. En Azindan belli bir düzene girene kadar.
benm saclarim duz zatn canim. sac uclarimda ombre var, kestirince onlar gider. kizim kendini toplayana kadar da boya isine girmem heralde uzun sure.Ah canım valla bende ya bob ya senin tarif ettiğim gibi kararsizim
Bir de kalıcı düzleştirme yazmis bir arkadaş o da mantıklı hiç ugrasmayiz
Canim ben gittim dr a .Kızlar doğum sonrasi kontrole gitmedim. Yine alttan muayene ediyor dediler cesaret edemedim bi türlü. Çünkü doğum sancisinin ve o lanet açılma kontrollerinin şokunu hala atlatabilmis değilim. Agrim sizim yok çok şükür. Ama yinede yarın gitsem mi ? Gidenler olmuştur mutlaka. Öyle elini filan mi sokuyor yine ?
Kalici duzlestirme nasil oluyor canim .birsey suruyorlardi degilmi@sapsik-88 ben de bakamiyorum. Bebegim biraz toplasin kuafore gidip hem uclarini boyatip hem de kalici duzlestirme yaptirmayi düşünüyorum. Bu cirkin ve paspal halim cok moralimi bozuyor. Gerci suan esim essiz, kalici duzlestirmeye vereyecegim parayla evin en az iki faturasi ödenir ama napiyim. Mutlulugum faturalardan daha önemli.
Tam aglayacakken telefonu elime aliyorum kafam dagiliyor benim canim .merhaba kizlar..mesajlar birikmis .masallah size.nasil vakit buluyorsunuz.ben 2cocukla.kv yardimcim oluyor sagolsun.yinede bos zamanim cok.az oluyor onuda yatarak dinlenerek geciriyorum..bizim oglan 33gunluk oldu.sadece anne sutu aliyor.hickirik tutuyor surekli sinirleniyor baya.memeyi yalnizca aciktiginda istiyor .tek memeyle doyuyo bazen 2sinde emiyo.ama sutum su gibu sanki.sizinde oylemi? hic yagli degil.gibu
Kabaktami gaz yapiyormus eee yicek birsey kalmadiki ozaman .yok azar azar yemeliyiz sanirimKizlar bütün sebzeler de gaz yapici heralde ya. Ben sebzeci bi insanim ne yiyecem bu emzirme doneminde? İki gun once kabak dolmasi yaptim valla bebegim de ben de asiri gazliydik. Ama simdi canim yine kabak istiyorve yapacam galiba ben surekli et tavuk balik yiyemem ki, veya hamur isi de surekli tuketemem. Ne yiyecem ben?
benimki raki.gibi su.sanki. ilk.gelen.sut oyle.arkasini bilmiyorum.1.2 kez sagdim toplam.bugun bide azalmis sankiSagdigim donemden hatirladigim kadariyla degisiyordu. Yani bazen nerdeyse kaymak tutuyordu biberondaki süt. Bazen raki gibi kivamsiz, su gibiydi. Yediklerimizle alakali heralde degisiyor sütün kivami.
AY ben simdj yaoamam detox falan. Esim topa tutar sütüm yetmeyecek cocuga diye.adam eve cicibebe almis yeyim de cocuga süt olsun diye.Canım ben çok dikkat etsem de süt çok verdiğim gün mahvoluyoruz gazdan. O yuzden artik sallamiyorum nasilsa aynı degisen bisey yok. O yuzden bi detoksa başladım dün kabaklı dereotlu falan. Bugün 2.gunum 3gun yapiliyor. 700 gr vermisimtakmiyorum ben yani
Evet keratin yuklemesi yapiyorlar. Keratin de saci duzlestiriyir. 2-3 ay kadar etkisi oluyor.Kalici duzlestirme nasil oluyor canim .birsey suruyorlardi degilmi
Ben de saldim valla ekstra gaz yapici seyler disinda (lahana-kuru fasulye gibi) yiyecem her seyden.Kabaktami gaz yapiyormus eee yicek birsey kalmadiki ozaman .yok azar azar yemeliyiz sanirim
Oemzir bol bol azalmaz o biZe oyle geliyor.benimki raki.gibi su.sanki. ilk.gelen.sut oyle.arkasini bilmiyorum.1.2 kez sagdim toplam.bugun bide azalmis sanki
Al benden de o kadar, gözümün önünde yeşil fasülyeler, barbunyalar, kabaklar ama bebek sancı olacak diye yiyemiyorum.. çok mutsuzumKizlar bütün sebzeler de gaz yapici heralde ya. Ben sebzeci bi insanim ne yiyecem bu emzirme doneminde? İki gun once kabak dolmasi yaptim valla bebegim de ben de asiri gazliydik. Ama simdi canim yine kabak istiyorve yapacam galiba ben surekli et tavuk balik yiyemem ki, veya hamur isi de surekli tuketemem. Ne yiyecem ben?
canim gaz yapan yiyecekler neden yemiyorsun ki? ven hersey yiyorum valla.hatta gecen esim buz.gibi kola almisti dayanamadim 1koca bardak ictim.o gece bbegim hatta hic uyumadigi kadar guzel uyydu.biz naparsak yapalim ilk 3ay zaten gaz olacak bagirsaklari gelisim asamaasinda oldugu icin.benimki.sut emdigi sirada luk luk gaz yutuyo valla.her aksam kimyon rezene dereotu tohumu 3u bir arada cay yapiyorum 15ml iciriyorum bebise sonrada ayaklarin karnina ittirerek gazini cikariyorum mis gibi oluyor.dene istersenOemzir bol bol azalmaz o biZe oyle geliyor.
canim gaz yapan yiyecekler neden yemiyorsun ki? ven hersey yiyorum valla.hatta gecen esim buz.gibi kola almisti dayanamadim 1koca bardak ictim.o gece bbegim hatta hic uyumadigi kadar guzel uyydu.biz naparsak yapalim ilk 3ay zaten gaz olacak bagirsaklari gelisim asamaasinda oldugu icin.benimki.sut emdigi sirada luk luk gaz yutuyo valla.her aksam kimyon rezene dereotu tohumu 3u bir arada cay yapiyorum 15ml iciriyorum bebise sonrada ayaklarin karnina ittirerek gazini cikariyorum mis gibi oluyor.dene istersenOemzir bol bol azalmaz o biZe oyle geliyor.
Ben artik yiyecem ya. Ne yersem yeyim gazlaniyor zaten.Al benden de o kadar, gözümün önünde yeşil fasülyeler, barbunyalar, kabaklar ama bebek sancı olacak diye yiyemiyorum.. çok mutsuzum
Artik ben de boyle dusunmeye basladimZ ne yersek yiyelim zaten gazi oluyor bu cocuklarin.canim gaz yapan yiyecekler neden yemiyorsun ki? ven hersey yiyorum valla.hatta gecen esim buz.gibi kola almisti dayanamadim 1koca bardak ictim.o gece bbegim hatta hic uyumadigi kadar guzel uyydu.biz naparsak yapalim ilk 3ay zaten gaz olacak bagirsaklari gelisim asamaasinda oldugu icin.benimki.sut emdigi sirada luk luk gaz yutuyo valla.her aksam kimyon rezene dereotu tohumu 3u bir arada cay yapiyorum 15ml iciriyorum bebise sonrada ayaklarin karnina ittirerek gazini cikariyorum mis gibi oluyor.dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?