2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güldüğüme bakmayın is yerinde hamile olmama rağmen fesatliktan kudurmasi benim hamileliği geçecek kadar karakter yoksunu insanlarin olduğu bir is ortamındayım.

Onu ilk kez duydum, benim paı isimli genimde pıhtılaşma var ona yönelik kan sulandırıcı vs kullanmama rağmen düşüyor. Embriyoya genetik tarama yapılacak bi sorun varsa pgt yöntemi ile tüp bebek deneriz ,bakarız dedi dr. Deneme tahtası oldum onlar deniyor ben her defasında parcalaniyorum.

Merhaba tansiyonum 10 a 5 ti düzeldi demişsiniz ama 10a 5 normal değil mi zaten Ben de her gün ölçüyorum doktorun demesiyle hep 10a 5 veya 6 çıktı ben hep normal diye degerlendiriyordum
Canım Normali 12 8. Sana bir rahatsızlık vermiyor mu 10 a5 ? Ben de halsizlik baş ağrısı kalp çarpıntısı yapıyordu. Hamilelikte süşük tansiyondansa yüksek tansiyon riskli diye üzerinde durmamıştır sanırım doktorun.

Feci halde yemek borum yanMaya başladı
Canım benim son aylar soğuk sütle geçiyordu bir dene istersen

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sebebi bulunur en çok yıpratan süreç sanırım sebebi bulunamaması. Gerçi bulunmuş ama bence başka prof lara da görün. Üni hastaneleri mesela.

Benim tansiyonum 10a 7 çıktı ben normal zannediyordum doktorda bisi demedi ama halsizlik yorgunluk sebebi 10 olmasımi

Benim tansiyonum 10a 7 çıktı ben normal zannediyordum doktorda bisi demedi ama halsizlik yorgunluk sebebi 10 olmasımi
Doktorlar tedavi uygulamıyor canım çünkü normal Hamilelikte düşük tansiyon. Ama kan akışının yavaş olması demek. Bu da susuzluk anemi vb durumlardan oluyor. Doktorum bol bol su iç dedi. Çünkü özel olarak ben sordum normalde tansiyonum düşük değildi ben çöm hareketli bir insanım. Halsizlik yaşayınca farkettim durumu evde alet de var takip ettim. Hep düşük çıkıyordu.

Arkadaşım tansiyon normal değeri 12. 8 derler. Fakat kişiden kişiye değişir bu değer. Her bünyenin bir değeri vardır mesela benimde 10. 7 dır. 12. 8 i kaldıramam mesela başım ağrıdan çatlar. Tansiyonda önemli olan küçük tansiyonun 10 u geçmemesidir. Tansiyon sıkıntısı yaşayanlar limonla dengeleyebilir tansiyonlarını. Halsizlik vs gibi şeyler varsa bu genelde troid le alakalı bir durum oluyor. Tsh değerlerinizi asla ihmal etmeyin

Arkadaşım tansiyon normal değeri 12. 8 derler. Fakat kişiden kişiye değişir bu değer. Her bünyenin bir değeri vardır mesela benimde 10. 7 dır. 12. 8 i kaldıramam mesela başım ağrıdan çatlar. Tansiyonda önemli olan küçük tansiyonun 10 u geçmemesidir. Tansiyon sıkıntısı yaşayanlar limonla dengeleyebilir tansiyonlarını. Halsizlik vs gibi şeyler varsa bu genelde troid le alakalı bir durum oluyor. Tsh değerlerinizi asla ihmal etmeyin

Hic su icmiyorum o yuzden o zaman. Dikkat etmem gerek farkindayim :)

Bende de azcık hareket etsem kalp çarpıntısı oluyor ve halsizlik hep var Doktora iki gün sonra kalp atışı için gideceğiz o zaman söyleyeceğim bakalım ne diyecek ama o da düşük tansiyon değil yüksekle ilgilenecegiz demişti

Kızlar ilk kan testlerinizi yaptırdınız mı?
- Açlık kan şekeri
- Üre
- Kreatinin
- AST
- ALT
- Hemogram
- HBsAg
- Anti HCV
- HUB
- Toxoplasma
- CMV
--Hormolar

Dr um bunları yaptırmami istedi. Sizlerden de istediler mi?

İki gün sonra kalp atışları için gideceğiz Allah izin verirse o zaman yaptıracak bana da

Arkadaşlar ultrasonda daha bebeğini göremeyen var mı? 6 hafta 4 günlükken gitmiştim yoktu pazartesi günü randevum var.
Ben varım 7+2 de yoktu iki hafta sonra gel dedi 9 haftalıkken gidip göreceğim insallah, bundan onceki gebeligimde de böyle geç öğrendim

Ben bugun 5 tup kan ve idrar verdim ama ne olduklarını hatirlamiyorum bakmadım. Persembe sonuclari alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…