2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bi de bu süt saklama poşetlerine ne kadar ml koyuyosun eğer çıkardığımızda hepsini içemezse çöp mü oluyor ?
Valla 70 ml koydugumu icirdim içti. Ama ben ise gidince icsin diye saklıyorum ne olur ne olmaz sütüm falan biterse diye 100 ml koyuyorum o zaman 4 aylık olur içebilir.

Cnm ben ilk gunden babe kreme basladim 30 ml 80 TL idi geçen hafta lansinoh aldım 10 ml 37 TL oda herkes ovuyor diye ama bir haftadır fayda görmedim. Babe daha iyiydi toparlayordu tabi bebiş emince aynı oluyordu. Şükür bir göğsüm yırttı biri yine yara oluyo emzirince sağınca dinleniyor. Ben de strec yapıyorum ve evicap kapsül de yapıyorum günde bir kez.

Yok canım vermiyorum , zeytinyağından sonra yaptı çok şükür
Ay iyi bari sevindim canım. Çok şükür

Çocuk bu memeden sadece iki tane değilmiş diye çok sevinmiştir

Emzirmeden dolayi gögsü yara olan arkadaslar tahin üzerindeki yagi sürün iki gün icinde hemen geciyo.tavsiye ederim..
Can'ım ben de hiçbi işe yaramadı. Herkeste farklı etki gösteriyordur. Bende ayva çekirdeği kreminden fayda gördüm.

Benim kocam çikolata aliyo o da kendi istiyor. Öyle süt gaz haberi yok bile. Arada göbeğinde uyutuyor ama kendide uyuyor bir geliyorum çocuk sudan çıkmış balık gibi kivraniyor göbekte

Var daha birkaç tane doğuramayan biri de ben ama gaz emme kaka muahabbeti arasında kaynıyoruz :))

Al benden de o kadar, gözümün önünde yeşil fasülyeler, barbunyalar, kabaklar ama bebek sancı olacak diye yiyemiyorum.. çok mutsuzum
Cnm bebeğe gaz yapan şeyler meyveler falanmis bu Baklagiller sana yaparmış süte gecmezmis. Ben yiyorum valla çayda içiyorum gazım çıkıyor

Bizimki almiyo cnm hiç sevmedi onu.

Benim kocam çikolata aliyo o da kendi istiyor. Öyle süt gaz haberi yok bile. Arada göbeğinde uyutuyor ama kendide uyuyor bir geliyorum çocuk sudan çıkmış balık gibi kivraniyor göbekte
Benimki esimin gobeginde en rahat uykusunu cekiyor heralde cocuk babasinib kolkarinda sakinleşiyor resmen

Kullanabilirsin canım çatlaklar taze iken işe yarıyor baya,ben hamileyken bile kullanmıştım emzirirken hiç sıkıntı olmaz

sofiarya canim sana bisey sorcam 40 imiz cikmadan spiral taktirabiliyor muyuz ben sezeryanla dogum yaptim ayin 30 unda bir aylik olcak kizim asisi icin gidince taktirayim diyorum ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…