Herkese merhaba , ara ara gelebiliyorum sohbetlerden çok uzak kaldım hepiniz ve yavrularınız iyisinizdir umarım
hanımlar bi kaç derdim var bana bi akıl verin. İlk olarak oğlumun göbeği sürekli kanıyordu perşembe günü gümüş nitrat ile yaktılar iki gün bandajlı kaldı bugün banyosunu yaptırdık başına gelen var mı ?
Ne zaman iyileşir nelere dikkat etmek gerek ? İkinci konum hepinizin olduğu gibi gaz
yediklerime dikkat ediyorum Rezene anason kimyon içiyorum , yememem gerekenlerden uzak duruyorum oğlum akşam 7 oldu mu bas bas bağırıyor susmuyor saatler sürüyor bu hali emzir gazını çıkar yatağa koy 5 dakka sonra geri al ağlıyor hep bi ıkınma hep bi morarma
kolik bebek müzikleri dinlemekten beynim sulandı
doktorumuz ısrarla gaz ilacı vermedi geçicek bu bir süreç diyor ne yapmalıyım kendim mi alıp versem bi ilaç ? Bir de Kızlar karnınız ne durumda çok ufak bi göbeğim kaldı ama o çatlaklar o yurtıklar
geçen iyice bi ayna karşısında inceledim kendimi felaket durumdaydım
gebelikten kullandığım mustela kremi sürüyorum ara ara ama sanırım burada bi kremden bahsetmişti ilk @sofiarya canım sen de yazmıştın Contractubex alayın diyorum ama emzirirken kullanabilir miyim fikrin nedir ? Off çok uzun oldu kusura bakmayın sanırım ben bi bunalımlardayım . Bebeğim göğüs ucunu tutmuyor silikon uç kullanıyorum ama bebeğime bıraktırmak istiyorum sanki gittikçe emme süresi kısalıyor gibi geliyor bana Nasıl bırakıcaz yardım edin bize