2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dondurucu da 3 ay kalmıyor mu en fazla süt . Ben oyuzden bazen lavaboya akıtıyorum mecbur. Temmuzdan itibaren biriktirmeyi düşünüyorum
Evet cnm iki ay sonra baslicam ise malesef. Üzerine tarih yazıyorum zaten. Gerçi 4 ay diyen de var ama bilmiyorum. İlk olanlar kullanılir.

Kızlar yerlesme kanaması yaşayan var mı aranızda. Kız kadesimin reglisine 6 gün varken kahverengi lekelenme olmuş sonra pembe lekelenme olmuş bir daha olmamış. Klomen kullandı bu ay o neden olur mu kullanan var mı yoksa umut var mı? İnş olur onunda.

Ya kizlar tek benim bebis mi bole... benim kiz emiyor emiyor kucamda uyuya kaliyor sonra yatagina koyuyorm geri uyaniyor bu hep bole ama sutumu sagip verirsem bayilip gidiyor hemde 4-5 saat
Bugün benim zillide öyle şuan kucağımda gözü açık uyuyo yatirsan anında kalkicak

Bu çocuk gazdan kivraniyordu basbas bağırıyordu. Dışarı çıktık ortamlara aktik ve çocuk horul horul yanımda uyuyor arabasinda derdi evle bunların, gaz maz hikaye
Gezenti olcak demekki seninki bende karnına sıcak su torbası koydum ise yarar inşallah gaz damlası almamak için zor tutuyorum kendimi

Gezenti olcak demekki seninki bende karnına sıcak su torbası koydum ise yarar inşallah gaz damlası almamak için zor tutuyorum kendimi
Ay gezsin babası kiyamaz gezdirir bana gelince yorgunum diyo ben de sebeplenirim

Ben dozu fazla kacirinca tövbe etmistim ama dayanamadim kullaniyoruz canım mecbur

Canım ben de sezaryen oldum sadece ultrasonla bakti bi de dikisime bakti 5.gun O kadar. Şimdi 40inda gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…