2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yani teknik olarak önerilen ilişkinin en başında takılması çünkü gelen zevk suyu diye adlandırılan ilk sıvıda da az da olsa spermler bulunabiliyor ve gebelik için 1 tane sperm yetiyor malum zaten tam boşalma anına denk getirmek hem zor olur hem de takmak için ilişkiye ara vermek konsantrasyonu,ritmi bozar,adamın dikkati dağılır mevzu uzar

Bebekleri tek bssi

Neden verme dedi ben bugun 1 kasik verdim aninda etki zararimi varmış
Whatsaptan yazdım açıklama yapmamış verme önermiyorum yazmış.
Haftaici kızımı doktora goturcem baska doktora sorcam.
Mide karın kısmı cok şiş yana yatıyor sanki top gibi ister istemez tedirginiz bisey yoktur umarim

Emerkende yapılıyosa çok güzel olur bende kara kara düşünüyodum nasıl uyutacam bebeği diye zaten doğru dürüst uyumuyo saol canım
Yani ben gittiğimde uyuyodu al hemşire bir kulağına bakmış uyanmış beni çağırdı diğerini de emerken yaptı sabit durması gerekiyo.o yüzden

Biz de oyleyiz canim. Bugun sabah 6 gibi uyandi. Bi saat 11 gibi yarim saat uyudu. Birbde 2 ile 4 arasi 2 saat uyudu. Taa akşam 8 e kadar. Cok sukur 8 oldu mu gece uykusuna gececegimizi anladi

Kizlar geceleri alt degistirme isini nasil yapiyorsunuz? Benimki alti açıldı mi katilarak agliyor ve dogal olarak uykusu kaciyor. Simdi altina kaka yapti ama acmaya korkuyorum uyudu cunku. Bir daha ki uyandiginda dgistirecem altini uykusu kacacak

ben önce biraz doyuruyorum memede sızmış oluyo altını açıyorum uyanıp ağlıyor tekrar meme derken değişmiş oluyor.

Canım benim ki ağlayıp uyandığında biraz emziriyorum, bi sakin anını kollayıp hemen açıyorum altını o sıra müzik açıyorum mızmızlanmaya başlıyo temizlerken bitince hemen memeye devam

Aynen vallaha su durumda banada cazip geldi bende boyle yapicam sagolasin

Aynen kuzum ben bebek doğduğundan beri hiç gündüz uyumadım mesela.. geceleri de bölük pörçük malum benim de annem var ama yaşlı, ben işe girmeden işler bitmiyor. Ben de sabır diyorum, bizim 40ımız salı günü çıkıyor, çok ümitliyim inşallah hayatımız yoluna girecek

Nasıl yani yeşil fasulye ve kabaktamı gaz yapıyo EvBoregi geriye bi tek ekmek kalıyo daha çok yüklenicem artık
Sorma tatlım ama ben kabak yiyorum çok seviyorum.. sürekli et de yenmiyor, bir de ben egeliyim sebze olmazsa olmazım 3 ayda geçiyormuş bu gaz işleri, bizim 1,5 ayımız kaldı hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…