2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
40 çıkana kadar akşam yikama diyor annem :)) karnına sıcak su torbası koydum şuan sakinleri kakasinida yapiyo ama bı pirtlatamiyo
Ebe hep aynı saatte yıka gün aşırı düzeni olur ilerde çok işine yarar dedi. O akşamları yıkamis uyutmus oğlunu hep erken yatmış cocuk. Yaz kış aynı saatte yıka yatır dedi bakalım daha yapamadim ama yapacağım inş.

Tam da böyleyiz...çıldırıyorum...hiçbir derdi yok...emerken uyuyor bırakınca uyanıyor...
Mayıs bebeklerinin hepsi mi böyle acaba.. bizimki de aynen öyle, memede uyuyor memenin ucu ağzında takılıyor öyle, kucağımdan bıraktığım an ateşe düşmüş sanki, nasıl bağırıyor anlatamam

Canım bu iğneler için adet olmak gerekmiyor peki ben öyle biliyodum sanki
Hemen hemen kullanılan bütün yöntemlere adetliyken başlanır,evet. Sebebi de gebelik ihtimalinin olmamasından emin olmaktır. Ama Doğum sonrası zaten biz de genelde ilk 40gün cinsel ilişki olmadıgı için Doğum sonrası başlanacak yöntemlerde adet olmayı beklemek gerekmez.

Canım bu söyledigin beni bile cezbetti.3aylık ignelerdn cok korkuyodm çalışırken hic alan olmuyordu hep tarihi geciyodu atiyoduk ondan tepkiliydm ama sanirm en mantklisı boyle
Ya 3 aylık iğneler Genelde yüklü hormon içerdiğinden adet kanamasını falanda çoğunlukla kestiğinden çok tercih edilmiyor ama işte Doğum sonrası hormonal olarak ilk 6ayda sadece 3 aylık iğne kullanabiliyoruz ya da spiral veya prezervatif önermek gerekiyor. Spiralin takılmasını beklediğimiz sürede de 3 aylık iğne 1 kereye mahsus oldukça cazip bir alternatif çünkü aylık iğne ya da hap kullanamıyoruz.

Cnm regl iken takılıyor diye biliyorum ama hemen olmazsak ne olur bilmiyorum
Regl iken takılmasının sebebi uygulama kolaylığı sağladığı acıyı en aza indirdiği için,çünkü adetliyken rahim ağzı daha yumuşak oluyor bu da sprali takarken hastanın Canının acımamasını sağlıyor. Ama Doğum sonrası zaten rahim ağzı oldukça yumuşak olduğundan adet olmayı beklemeye gerek Yok. Bir de tabi yukarıda da yazdım gebelik durumunu ekarte etmek gerekiyor bu yöntemlere başlarken ve o sebeple de hastanın adet olması bekleniyor ama zaten ilk 40 günde cinsel ilişki olmadıgından o 40gün içinde takıyor doktorlar yine adeti beklemeden

Orası öyle yengem.hergun yikardi aynı saatte cok duzenliydi ben beceremedim onu bunda yapabilirim inşallah

Cok bozugum yine bugece.kizim epeydir uyuyor gece uyumayacak kesin .
Gunduzde gelen giden camasr bulasik .
Okadar bunaldimki tansiyonum dusuyor simdide nasil bi kadinsam artik esim guluyor aglanicak halime

Canım aslında bu 40ımız çıkana kadar yiyip içip emzirip yatmamız lazım hem süt hem bebek düzene girer hem vücutlar dinlenir iyileşir normali bu...ama bebek gözünü yumar yummaz biz kalkıp bi işe koşturuyoruz...benim evde annem babam var yardımcı oluyorlar ama yine de kalabalıkta iş de ona göre çok oluyor annemi yormamak için çabalıyorum...e bi de oğlum var düzeni bozulmasın huzuru kaçmasın diye fazladan çaba...gerçekten yorucu...şu meme ucu yaraları geçse artık başka bişeyi de dert etmiycem...geçecek diyorum hepsi sabır sabır...aslında çok güzel tadı çıkarılması gereken günler...bebişler öyle cabuk büyüycek ki bu günleri hasretle anıcaz...biraz uyusunlar ama lütfen yaa

Tamam o zaman öğrendiğim iyi oldu prezervarif kesinlikle kullanamıyoruz 40ciksin hatta 40. Gün gidiyim.vurulayim hemen çok saol

Cnm afedersin bilgizligime ver ben hiç korunmadim bilmiyorum bu prezervatif ilişki sırasında hep takılmali mi daha güvenli olması için sadece boşalmada kullanılirsa olmaz dimi. Hani geri çekilme yönteminde hamile kalma yaşanıyor ya menide sperm olabilir hem onun gibi. Çok cahilce oldu bu soru

Cok bozugum yine bugece.kizim epeydir uyuyor gece uyumayacak kesin .
Gunduzde gelen giden camasr bulasik .
Okadar bunaldimki tansiyonum dusuyor simdide nasil bi kadinsam artik esim guluyor aglanicak halime
Benimki de gündüz uyuyup sabaha karşı surekli uyanandan.
Ramazanda misaferin mi geliyor
Eşine guleceğine yardım eder misin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…