2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım kaka yapınca hemen değiştir bez emmedigi için kakayi pisik olabilir. Acıkmış oluyor ben ağzına emzigii verince uyumaya devam ediyor ben de değiştiriyorum altını emmeden ya da mamadan önce. Sonra mamayi yerken iyice tekrar dalıyor gazını çıkarıp pat yatağa

Son düzenleme:
@sofiarya canim sana bisey sorcam 40 imiz cikmadan spiral taktirabiliyor muyuz ben sezeryanla dogum yaptim ayin 30 unda bir aylik olcak kizim asisi icin gidince taktirayim diyorum ne dersin

Canım sofiye sormuşsun ama bende kartal egitim arastirma hastanesinde görmüştüm doğumdan 40 gün sonra spiral taktirabilirsiniz diye kocaman yazmislar. Bende biraz bekleniyor diye biliyordum ama yanılıyormuşum.

Kızlar 2 çocukla çok zor geçiyor günler. Yorgun uykusuz, giremiyorum pek, hatta tlfu elime alamıyorum. 3.5 yaşındaki oğlum sürekli kardeşiyle ilgileniyor zarar verecek boyutta. Kardeşinden uzak tutmak istemiyorum daha çok hırs yapar diye korkuyorum. Sizler ve bebişler nasılsınız? Benim ufaklıkta tüy var baya. Omuz kısmında belinde ve kuyruk sokumunda tüyler var. Lanugo tüylerimi bunlar acaba? Sizlerin bebişleri nasıl? İlk oğlum tüysüz sarı bi oğlandı. Şimdi böyle olunca korktum biraz.nette de pek güzel şeyler yazmıyor

Benimki de gündüz uyuyup sabaha karşı surekli uyanandan.
Ramazanda misaferin mi geliyor
Eşine guleceğine yardım eder misin de
Geliyolar maalesef .yardim ederiz diyorlar ama yardimlari bile bana is oluyo .
Esim cok yardim ediyor aslinda ama birde rahatsizliklari var diye kizamiyorum

Canım gece değiştirmemeye çaliş mümkün olduğu kadar...mesela 10da 11de değistir ayaktayken uyanıkken...ya da mecbur kaldın değiştireceksin loş ışıkta (gece lambası veya koridor işığıyla) bebekle konuşmadan fazla öpüp sevmeden iletişime gecmeden hızlıca değiştir bırak...gece gündüzü ayırt etmesi için de önemli bu...

Canim benim kiz sabaha kadar 10 kere yapiyor.
Artik pes ettim ben degistrmeyincede ustune cikiyor kisir dongudeyiz

Kaç haftalık doğmuştu canım? Bizimkinin ilk günler kakasında küçük kıllar vardı demek ki vücudundan dökülmüş 38+1 de doğdu...belki sizinkiler dökülmeye fırsat bulamamıstır...oğlum 6 yaşında kardeşini çok seviyor merhametli şefkatli ama dün öper severken tutmuş bebeğe işaret parmağını emdirmiş sıpa şimdi bu tabi büyük olay ama ben aşırı tepki vermedim sen naptın nasıl yaparsın demedim...hemen suçlandı ben vermedim kendi emdi falan dedi...güzelce anlattım işte bebek hasta olur sadece annenin memesini emecek falan diye...ayyy çok zor kıldan ince kılıçtan keskin resmen

Canim benim kiz sabaha kadar 10 kere yapiyor.
Artik pes ettim ben degistrmeyincede ustune cikiyor kisir dongudeyiz
Gece emme fazla olmamalı bez değişimi de hic olmamalı aslında...yani 11-12 den sonra 3 saatte bir uyansa emse yine 10 kere mi yapıyor...gündüz biz de sürekli meme gaz kaka çiş...ama gece öyle değil...40ı çıksın her akşam yıkayıp masaj yapıp aynı saatte uyutucam...bem oğlumda bu şekilde çok güzel uyku ve beslenme düzeni yapmıştım inşallah bunda da başarırız

Canım ben de sezaryen oldum sadece ultrasonla bakti bi de dikisime bakti 5.gun O kadar. Şimdi 40inda gidicem
Teşekkür ederim kizlar. tgb34 ANNONA tired kizlar.

Alinti yapamıyorum .o yüzden etiketledim. Akşam 8 den beri gaz sancısı. Şimdi sustu. Kollarım koptu artik. Damla mamla . Arkadaş tuttugu zaman fayda etmiyor.

Canım gazdan olduğuna emin misin...bak burda herkes aynı şeyden şikayetçi...uykusuz huzursuz yeni hayata uyum sağlamaya çalışan bebekler...

Eminim canım malesef akşam 6 gibi başlıyo göbeği taş gibi oluyo gazını çıkartabilirsek mışıl mışıl uyuyo yavrum, gündüz hep memede o ayrı o sanırım güvende hissetmek istediği için ama gaz problemide var malesef

Sorma tatlım ama ben kabak yiyorum çok seviyorum.. sürekli et de yenmiyor, bir de ben egeliyim sebze olmazsa olmazım 3 ayda geçiyormuş bu gaz işleri, bizim 1,5 ayımız kaldı hadi hayırlısı

İnşallah canım ya yavrum acı çekip ağladıkça bende ağlıyorum , küçücük canıyla kıvranıyo

İnşallah canım ya yavrum acı çekip ağladıkça bende ağlıyorum , küçücük canıyla kıvranıyo
Ben biogai kullanıyordum bırakmıştım, dün yeniden başladım. Uzun vadede sonuç alınıyormuş inşallah düzelir ya.. kendim rezene kimyon vs içmekten kıçımı tutamaz oldum zormuş baya bebek sahibi olmak

Göbeğine ve ayak altına acı elma yağı ile masaj yaptın nı kuzum? O da kesin çözüm olmasa da fayda ediyor

Allah kolaylık versin cnm. Valla bizim de heryerimiz ttü ama siyah kulaklar bile. 40+0 da doğdu laguno anne karnında dökülüyor o haftaya kalmıyor. Ama ben kendim de çok tüylu biriyim genetik galiba.

Peki kızlar bu kakanın belinden taşmasını ne yapıcaz
Ona çare yok gibi...oğlumda da böyleydi...kaka sulu olduğu için akıp gidiyor galiba...bugün ben de 2 kere komple değiştirdim birinde yıkadık 2.de sildim artık...lekesi de çıkmıyor öyle kalıyor sarı sarı...bezden sanıyordum ama ne kadar bez degistirsek de bunda değişiklik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…