- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.521
Canım kaka yapınca hemen değiştir bez emmedigi için kakayi pisik olabilir. Acıkmış oluyor ben ağzına emzigii verince uyumaya devam ediyor ben de değiştiriyorum altını emmeden ya da mamadan önce. Sonra mamayi yerken iyice tekrar dalıyor gazını çıkarıp pat yatağaKizlar geceleri alt degistirme isini nasil yapiyorsunuz? Benimki alti açıldı mi katilarak agliyor ve dogal olarak uykusu kaciyor. Simdi altina kaka yapti ama acmaya korkuyorum uyudu cunku. Bir daha ki uyandiginda dgistirecem altini uykusu kacacak
@sofiarya canim sana bisey sorcam 40 imiz cikmadan spiral taktirabiliyor muyuz ben sezeryanla dogum yaptim ayin 30 unda bir aylik olcak kizim asisi icin gidince taktirayim diyorum ne dersin
Geliyolar maalesef .yardim ederiz diyorlar ama yardimlari bile bana is oluyo .Benimki de gündüz uyuyup sabaha karşı surekli uyanandan.
Ramazanda misaferin mi geliyor
Eşine guleceğine yardım eder misin de
Canım gece değiştirmemeye çaliş mümkün olduğu kadar...mesela 10da 11de değistir ayaktayken uyanıkken...ya da mecbur kaldın değiştireceksin loş ışıkta (gece lambası veya koridor işığıyla) bebekle konuşmadan fazla öpüp sevmeden iletişime gecmeden hızlıca değiştir bırak...gece gündüzü ayırt etmesi için de önemli bu...Kizlar geceleri alt degistirme isini nasil yapiyorsunuz? Benimki alti açıldı mi katilarak agliyor ve dogal olarak uykusu kaciyor. Simdi altina kaka yapti ama acmaya korkuyorum uyudu cunku. Bir daha ki uyandiginda dgistirecem altini uykusu kacacak
Oda bitki iste insanin akli karisiyor.Yazilana göre bitkisel ama.
Vicdan yaptım bu kimyon çayında insan napcanı şaşırıyor ya
Canim benim kiz sabaha kadar 10 kere yapiyor.Canım gece değiştirmemeye çaliş mümkün olduğu kadar...mesela 10da 11de değistir ayaktayken uyanıkken...ya da mecbur kaldın değiştireceksin loş ışıkta (gece lambası veya koridor işığıyla) bebekle konuşmadan fazla öpüp sevmeden iletişime gecmeden hızlıca değiştir bırak...gece gündüzü ayırt etmesi için de önemli bu...
Kaç haftalık doğmuştu canım? Bizimkinin ilk günler kakasında küçük kıllar vardı demek ki vücudundan dökülmüş 38+1 de doğdu...belki sizinkiler dökülmeye fırsat bulamamıstır...oğlum 6 yaşında kardeşini çok seviyor merhametli şefkatli ama dün öper severken tutmuş bebeğe işaret parmağını emdirmiş sıpaKızlar 2 çocukla çok zor geçiyor günler. Yorgun uykusuz, giremiyorum pek, hatta tlfu elime alamıyorum. 3.5 yaşındaki oğlum sürekli kardeşiyle ilgileniyor zarar verecek boyutta. Kardeşinden uzak tutmak istemiyorum daha çok hırs yapar diye korkuyorum. Sizler ve bebişler nasılsınız? Benim ufaklıkta tüy var baya. Omuz kısmında belinde ve kuyruk sokumunda tüyler var. Lanugo tüylerimi bunlar acaba? Sizlerin bebişleri nasıl? İlk oğlum tüysüz sarı bi oğlandı. Şimdi böyle olunca korktum biraz.nette de pek güzel şeyler yazmıyor
Gece emme fazla olmamalı bez değişimi de hic olmamalı aslında...yani 11-12 den sonra 3 saatte bir uyansa emse yine 10 kere mi yapıyor...gündüz biz de sürekli meme gaz kaka çiş...ama gece öyle değil...40ı çıksın her akşam yıkayıp masaj yapıp aynı saatte uyutucam...bem oğlumda bu şekilde çok güzel uyku ve beslenme düzeni yapmıştım inşallah bunda da başarırızCanim benim kiz sabaha kadar 10 kere yapiyor.
Artik pes ettim ben degistrmeyincede ustune cikiyor kisir dongudeyiz
Hayırlısıyla dogurursun inşallah canım ben 9.30 da sezaryenle kavuştum bebegime 40 +3 teCanlar yarin 39+4te kontole gidecegim bakalim küçük hanim ne alemde..
Hayirlisi ile şu dogum olup bitse..
Teşekkür ederim kizlar.Canım ben de sezaryen oldum sadece ultrasonla bakti bi de dikisime bakti 5.gun O kadar. Şimdi 40inda gidicem
Canım gazdan olduğuna emin misin...bak burda herkes aynı şeyden şikayetçi...uykusuz huzursuz yeni hayata uyum sağlamaya çalışan bebekler...
Sorma tatlım ama ben kabak yiyorum çok seviyorum.. sürekli et de yenmiyor, bir de ben egeliyim sebze olmazsa olmazım3 ayda geçiyormuş bu gaz işleri, bizim 1,5 ayımız kaldı hadi hayırlısı
Ben biogai kullanıyordum bırakmıştım, dün yeniden başladım. Uzun vadede sonuç alınıyormuş inşallah düzelir ya.. kendim rezene kimyon vs içmekten kıçımı tutamaz oldumİnşallah canım ya yavrum acı çekip ağladıkça bende ağlıyorum , küçücük canıyla kıvranıyo
Göbeğine ve ayak altına acı elma yağı ile masaj yaptın nı kuzum? O da kesin çözüm olmasa da fayda ediyorEminim canım malesef akşam 6 gibi başlıyo göbeği taş gibi oluyo gazını çıkartabilirsek mışıl mışıl uyuyo yavrum, gündüz hep memede o ayrı o sanırım güvende hissetmek istediği için ama gaz problemide var malesef
Hayırlısıyla dogurursun inşallah canım ben 9.30 da sezaryenle kavuştum bebegime 40 +3 te
Allah kolaylık versin cnm. Valla bizim de heryerimiz ttü ama siyah kulaklar bile. 40+0 da doğdu laguno anne karnında dökülüyor o haftaya kalmıyor. Ama ben kendim de çok tüylu biriyim genetik galiba.Kızlar 2 çocukla çok zor geçiyor günler. Yorgun uykusuz, giremiyorum pek, hatta tlfu elime alamıyorum. 3.5 yaşındaki oğlum sürekli kardeşiyle ilgileniyor zarar verecek boyutta. Kardeşinden uzak tutmak istemiyorum daha çok hırs yapar diye korkuyorum. Sizler ve bebişler nasılsınız? Benim ufaklıkta tüy var baya. Omuz kısmında belinde ve kuyruk sokumunda tüyler var. Lanugo tüylerimi bunlar acaba? Sizlerin bebişleri nasıl? İlk oğlum tüysüz sarı bi oğlandı. Şimdi böyle olunca korktum biraz.nette de pek güzel şeyler yazmıyor
Gozun aydın canım Allah bağışlasın evladını. Nasıl iyi misiniz bebiş nasıl kız mi erkek mi?Hayırlısıyla dogurursun inşallah canım ben 9.30 da sezaryenle kavuştum bebegime 40 +3 te
Ona çare yok gibi...oğlumda da böyleydi...kaka sulu olduğu için akıp gidiyor galiba...bugün ben de 2 kere komple değiştirdim birinde yıkadık 2.de sildim artık...lekesi de çıkmıyor öyle kalıyor sarı sarı...bezden sanıyordum ama ne kadar bez degistirsek de bunda değişiklik olmadıPeki kızlar bu kakanın belinden taşmasını ne yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?