2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizimki dikişime baktı üstündeki bantı çıkardı 5 gün yıkanma pansuman yap sonra serbest...artık benimle işin kalmadı dedi...bi daha da gitmedim 24.gündeyiz

Elini sokuyor canım ama be kadar oldu doğum yapalı ? Ben bir hafta snra gttim çok yavaş bi şekilde yaptı doktorum ki yeni olduğu için parmağı hissetmedim genişlikten
20 gün sonra gel demişti canım 27 gün oldu doğum yapalı. Normal dogum yaptim.Çok korkuyorum sanırım gidemiycem

Benim içinde malesef travma oldu canım.Birde benim suyum gelmemişti keseyi kendileri patlattı. Elini içimde hissettim resmen. Zaten o açılma kontrolleri zulüm gibiydi. Doğum yapalı 27 gün oldu ve ben hala oraya dokunmaya korkuyorum. Özel bir şey söylüyor mu doktor?

Açarım ben ya açmak benim için problem değilde işte o muayeneler sırasında çok kötü oldum ben. Eve geldikten sonra tuvalete veya banyoya girerken bile agliyordum hep. Çünkü oraya temas etmek istemiyordum ve o dikisleri düşününce asiri midem bulanıyordu. 27 gün oldu hala duzelebilmis değilim. Canımı çok yaktılar sanirim ondan böyle oldu. Agrim sizim yok gitmesem bi şey olmaz heralde ya. İnşallah sorun yasamayiz

Gozun aydın canım Allah bağışlasın evladını. Nasıl iyi misiniz bebiş nasıl kız mi erkek mi?
Sağol canım amin inşallah benim ağrım var oğlum iyi maşallah teyzesi. Aksam 9 buçukta sezaryen oldum. Ağrılarım bi geçseydi.

Yazilana göre bitkisel ama.
Vicdan yaptım bu kimyon çayında insan napcanı şaşırıyor ya

Bence vicdan yapma canım. Benim cocuk doktorum bu tarz bitkisel karisim taraftari. Hatta oglum hastanede yatarken doktor cay verdigimi görüp kızdı. Bir türlü iyileşmesinde bu doktoru buldum. Ve gaz için rezene kimyon anason çayı veriyorum siz ne önerirsiniz dedim. Oda en iyisini yapıyorsun en güzeli en doğalı dışarıdan bitkisel diye aldığınız damlaların icin de de bunlar var zaten dedi zararı olmaz değil mi dediğimde bizi annelerimiz gaz damlalariylami büyüttü böyle çaylarla büyüttüler ne zararı olacak demişti. Ama devlet hastanesindeki doktora göre koca karı şeyleri bu çaylar.

Sağol canım amin inşallah benim ağrım var oğlum iyi maşallah teyzesi. Aksam 9 buçukta sezaryen oldum. Ağrılarım bi geçseydi.
Ağrı kesici iste cnm bir kaç güne geçer ama yürümek lazım o da zor oluyor. Yürüyunce atıyorsun odemini agrini.

20 gün sonra gel demişti canım 27 gün oldu doğum yapalı. Normal dogum yaptim.Çok korkuyorum sanırım gidemiycem
Hak veriyorum valla cnım bnm acılma kontrollerinden fobim yok da orayı ilk üç gün yıkayanadım bnde 20. Güne kadarda duşakabinde yıkadım . Bnm dışta sadece iki dikişim vardı. Şimdi yıkarken eline gelmiyor hiçbirşey demekki gecti ama bn aynada fakan bakmadım hala kırkım yaklaşınca anca bkarım

Tüyler konusunda bi fikrim yok ama dökülür bence dr danışırsın
Benim oğlumda 3.5 yaşında canım surekli opim anne uyuyorken beşiğe uzanıp elini çekiyor öpmek için besigin içine girip kardeşini almaya çalışıyor.koltukta birakip su alim dedim tv izlerken bi baktim 2 saniyede almış kucağına anne kardesim abi beni al dedi diyor ya.bebekle ilgilenirken gazını çıkarmaya çalışıyorum ağlıyor bebeğim o da bırak benle oyna diyo
Elimde olmadan cok bagirdimi farkettim saniyesine pişman olup opuyorum oğlumu ama hic tutamıyorum artik oglumda bnde ciktik raydan.cocukta hakli n kres n park ramazan gecse de babayla havuza gitseler artik

Geliyolar maalesef .yardim ederiz diyorlar ama yardimlari bile bana is oluyo .
Esim cok yardim ediyor aslinda ama birde rahatsizliklari var diye kizamiyorum
Rabbim şifa versin canim esine ve tüm sifa bekleyen herkese. Öyle yardim olmasın biraz kendini toplayinca gelseler ya yazık ama gece zaten uykusuz gunduz firsat bulursan dinlenirdin

Anne olmak n garip dimi herşeyi barındırıyor içinde.
Doktorun n güzel demiş haklı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…