2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bugün 2.asimiz var acaba kaç gün banyo yaptırılmiyor asidan sonra? Bir de çok ateş falan yapcak mı ya
Bizde ilk asimizi yaptircaz. Dün yikayalim dedim eşim soğuk usuyo dedi kiyamadı. Kaç gün yaptirilmaz bilmiyorum. Bende korkuyorum ateş fln yapacak diye

Rakamlara takilmayim diyorum ama geceden beri acisindan dolayi emziremedigim gogsumu sagdim ve 10 ml süt ya çıktı ya çıkmadı acaba gercekten bebegim doymuyor mu sütümle?

Rakamlara takilmayim diyorum ama geceden beri acisindan dolayi emziremedigim gogsumu sagdim ve 10 ml süt ya çıktı ya çıkmadı acaba gercekten bebegim doymuyor mu sütümle?
Milupa marka rezene bende iyi süt yaptı ecz satılıyor . Şüphe ediyorsan 20 ml de mama ver emzirdikten sonra

Gece 40 dk ya bir uyaniyor benimki emmek icin. Artik 1,5 saat uyusa bari siye dua ediyorum nerde 3 saat. Daha hic uyumadi 3 saat araliksiz
Peki kızlar bu kakanın belinden taşmasını ne yapıcaz

Kizlar huggies denediniz mi? Beli lastikli. Sizdirma yapmadi hic bizde. Benim oglum da cok afedersiniz koca adam gibi cok yapior kakasini.

Milupa marka rezene bende iyi süt yaptı ecz satılıyor . Şüphe ediyorsan 20 ml de mama ver emzirdikten sonra
Mama veriyordum ama 1 hafta oldu kestim mamayi. Mama kisir döngü gibi cocuk alisinca hic doymamaya basliyor. Onumuzdeki hafta aşıya gidecez. O zaman tartilacak. Son kontrolden bunyana sadece anne sutu aliyor eger kilo alimi durmussa veya zayiflamissa veririm mama. Ama kilo almissa tekrar vermem demek ki sutum yetiyor diye dusunurum. Simdi deneme asamasindayiz iste bir hafta daha sabir.

Ben kendimi tek sanıyodum yaa.. benimmde açmayla ya da acımasıyla ilgili sıkıntım yok canım hiç yanmıyo mesela ama oraya dokunduğu an bütün vucudum titriyo elim ayağım boşalıyo gözüm kararıyo.. panik atak dicem değil.. bozukluk dicem değil ne oluyo ben de anlamıyorum.. ve ben de hala tuvaletten sonra yıkarken bile korka korka dokunuyorum.. resmen travma oldu benim için!

Reactions: tmz
Canım sofiye sormuşsun ama bende kartal egitim arastirma hastanesinde görmüştüm doğumdan 40 gün sonra spiral taktirabilirsiniz diye kocaman yazmislar. Bende biraz bekleniyor diye biliyordum ama yanılıyormuşum.
Tskler cnm takiliyor yani

Gündüz mü uyuyor peki...dün beni delirtti kızım bütün gün durmadı avunmadı uyumadı ama gece 2 gibi tamamen uyudu sabaha kadar uyumuşuz 7ye doğru ağladı uyandı emzirdim

Gündüz mü uyuyor peki...dün beni delirtti kızım bütün gün durmadı avunmadı uyumadı ama gece 2 gibi tamamen uyudu sabaha kadar uyumuşuz 7ye doğru ağladı uyandı emzirdim
Gunduz de uyumuyor gecen bi hesaplama yaptim. Uyudugu her ani hesaba kattim. 24 saatte toplam uyudugu 10 saatten az 9 saat civariydi

Belki de sağamıyorsundur canım...bu minişler feleğimizi şaşırttı...annem bile dün gece 1 civarı heralde doymuyor mama mı versek demeye başladı halbuki bütün gün emiyor lık lık yutma sesi geliyor...sabah 7 gibi emzirmiştim 8 gibi biberonla 70cc süt verdim hiç kusmayan çocuk yarısını kustu demek ki doyuyor fazla bile geliyor...emmek istemesi başka şey doymaması başka şey...3 haftalık olduktan sonra bir dönüşüm değişim yaşıyorlar onunla alakalı olabilir mi

O yıkarken ki korku bnde yeni yeni gcti canm ufacık bi yer olmasına rağmen . Eğer kesiğim çok olsaydı hiç elleyemezdim galiba içim bintuhaf oluyordu oraya değince neyseki şimdi hiçbir şey glmiyor elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…