2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Atak gibi bişey sanırım kızlar mahvolmuş durumdayım. Habire memede ama 2 çekip uyuyor tam yese doysa diye gözünün içine bakıyorum ama yok. Kucağımıza aldığımız an uyuyor bırakınca başlıyor bik bik

Cok sukur bir bebegim oldu. Allahim aratmadan nasip etti. Rabbimin gücüne gitmesin ama eski düzenimi o kadat özledim ki şu bir ay da allahim lütfen bebegim de biran once uysun benim duzenime. Ya da kendine bir düzen kursun ben ona uyum. Sersem gibiyim mutsuzum.

Rakamlara takilmayim diyorum ama geceden beri acisindan dolayi emziremedigim gogsumu sagdim ve 10 ml süt ya çıktı ya çıkmadı acaba gercekten bebegim doymuyor mu sütümle?
Ay bnde cok takılmış durumdayım. 2 aylık kontrolünü bekliyorum. Bugunde tarticam . Tam bir buçuk aylık oldu bugün. O göğsü az emziriyorsan eger belki azdır o tarafta süt. Ama soylede bisi var. Göğüsteki süt bazı gun az.oluyor hatta bazı saatler. Yani bazen yumuşak oluyor bikac saat sonra sertleşiyor . Yumusakken sağsam çıkmaz belki hiç ama sertten sağsam iyi cikar. Birde belli bir aydan sonra hic sertlesmicek gogusumuz yumuşak olacak hep. Nasilki ilk gunler göğüsten süt akar sonra akmaz ya onun gibi. Benim ilk haftalar tişörtüm sırılsıklam olurdu hep degistirirdim üstümü . Son zamanlarda hic akmıyor ama.

Canım o ruh hali biraz daha seninle olacak. Ben ilk bebeğimde senin gibiydim. Uyumayan gazlı bi bebekti birde ilki. Cok mutsuzdum . Böyle boğuluyor gibi hissediyordum yani özgürlüğüm elimden alinmiş gibi. Sonra sonra alışıyorsun . Hele ikincisinde bu dediklerimin hiçbirini yaşamadım. Kızımda gazlı mesela gece düzgün uyumadık cok uyandık ama mutluyum.alisacaksin sende çoğu anne senin gibi inan tek değilsin.

Geçecek tek diyebileceğim. Emip direk yatacak öyle gaz falan da çıkarma olayı olmayacak. Ben de ilkinde öyleydim. Bunda biliyorum geçeceğini oyüzden daha rahatım. Onların da alışma süreci işte öyle düşün

Hoşgeldin lohusa sendromu bzde öyleyiz canım bnm kızom biraz rahat aslında ama uyumayınca da uyumuyor ne yapsan . 23 mayıs ölüyodum uykusuzluktan eşim işten erkn geldi kuzım durmuyor diye bes dakikada uyudu onla . Sonradan aklıma geldi ki 23 mayıs bzm tanışma yıl dönümümüz tamamen unutmuşum hep kutlar bişeyler yapardık . Sonra çıktım balkona bi khve yaptım oturdum ağlamya basladım bu çocuk bnle niye uyumuyor diye . He bi de hayatım değişti hep böyle mi olucak diye . O gün baya ağladım bi gün sonra çok sakin olmaya çalıştım bebişe bakarken bütün gün emdi uyudu . O senin stresini de anlıyor . Uyuturkn bile uyusada bnde uyusam denyince uyumuyor . O yüzden azcık daha sabır et bncede gecicek bu günler .

Sabır canimm sabır olacak inşallah onundabi düzeni

Kızlar bunarabadan kullanan var mı ? Ben aslında travel sistem bi araba almıştım ama çok büyük dışarı çıkamam diyodum . Bi arkadaşıma sattım onu . Bu arabadan almayı düşünüyorum . Eşim bin lira fazla dedi ki diğer arabadan da 200 lira zarara girdik . Ama yemişim parasını zaten zor günler geciriyoruz . Çocuk bakması sütü bilmem neyi . Önemli olan bnm rahatım valla . Bu araba baya kullnışlı geldi . İlk zamanlar puset sayesinde bebek bana bakar . Sonradan da baston olarak kullanırım

Cnm haklısın bence stres çocuğu da etkiler. Çok şükür bizde zorlu değiliz elbette bazı günler zor ama o uyuyunca ben de uyuyorum psikolojik olarak rahatliyorum tabi ev berbat umurumda değil.

Ben de travel sistem aldım ve kocaman bunlar normal bebek arabası cnm ikisi bu arada olunca bu daha ağır indirmen zor olabilir. Bizim 3 kat asansör yok bana zor gelir çıkarmak indirmek bizimkini de bunu da.

Cnm haklısın bence stres çocuğu da etkiler. Çok şükür bizde zorlu değiliz elbette bazı günler zor ama o uyuyunca ben de uyuyorum psikolojik olarak rahatliyorum tabi ev berbat umurumda değil.
Bizimki bi saattir uyuyor bbde uyuyayım dedim dalmadan uyandı höb şimdi bi uyuyor bi uyanıyor bni de uyutmadı :)

Ben de travel sistem aldım ve kocaman bunlar normal bebek arabası cnm ikisi bu arada olunca bu daha ağır indirmen zor olabilir. Bizim 3 kat asansör yok bana zor gelir çıkarmak indirmek bizimkini de bunu da.
Canım bu baston model oluyor sonra bi izle istersen videosunu ağır olcağını sanmıyorum çnkü baston modeller zaten hafif oluyor . Boyutu da küçük ilk zamnkar çocuk bzi görmk isticek bak böyle o ağır olan bebek arabalarından değil

İnsallah kisa sürer ve alisirim. Yoksa bu mutsuzlukla beraber yasadigim vicdan azabi beni oldurecek.
İnsallah insallah geliriz o gunlere. Cok aglamiyor ama hep uyanik ve kucak istiyor. Kucak meme kucak meme. O kadar yorgun ve uykusuzum ki.
Benimki de uyumuyor. Surekli memede. Max uykusu 2 saat onu da gunde bir oglen bir gece olmak uzere uyuyor onun disinda hep 10-15 dk. Cok yorgunum
Benimki buna benzer ama farkli marka. Oğlum pusette dursaydi kullanisli oluo olmadigini soylerdimZ ama kucaktan baska hicbir yerde durmayan oglum arabasinin pusetinde de durmuyor tabiki.
Uyusa biraz ben de uyuyup toplayacam kendimi. Ama uyumuyor 15 dk dalip geri kalkiyor zaten o 15 er dk lik uukuyu da kucagimda geciriyor

Yalnız değilsin canım. Az önce kucagimda oturdum ağla ağla bi hal oldum. Gücüm kalmadi tukendim. Eski hayatımı özledim, Allah' çok şükür ama ne bileyim ben de çok mutsuzum gözlerim kıpkırmızı artik hiç gecmiyo başım hep agriyor

Canım eşin evde değilmiydi ya yada görümcen geliyordu sürekli ver onlara iki üç saat yat dinlen süt sağmıştın zaten hmn biberona alışmaz ya bu çocuk . Bak bnm kız bi saattir uyuyordunbndebuyuyayım dedim tam dalıyıdum uyandı . Bnde kalktım şimdi bi uyuyor binytanıyor gece boyuncada böyleydi ne uyanıktı ne de uyuyor

Kızlar yakın olaydık da alıp bebeleri toplansaydık . Düşünsenize bi odada on on beş kadın bebekli hepimiz açmışız memeleri emziriyoruz . Bi yandan da dedikodu yapıyoz . Ortada da kocaman bi masa yemekler tatlılar meyveler

Son düzenleme:

Evet benim annemde aynı mama mı versek iki cümlenin birinde var sanırsın mama fabrikasıyla ortak

Bebegini tarttiran varmi kacinci gunde kac gram almislar emziriyomusunuz yoksa mama mi veriyosunuz ve de
Ayrica yaninizda birileri kaliyomu ne derece ev temizligi yapiyosunuz

C
Canim ben chicco nun başka bir modelini aldım. Hos daha oğlum doğmadı Ama çok kullanışlı oluyor chicco marka sürüşü güzel oluyor. Ben tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…