- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.621
Bende şimdi hafif hafif kaşıntı başladı çok korkuyorum valla inşllah bişey yoktur...Bende ayni durumdayım bugün 20 gün oldu ne kontrole gittim nede kendim bakabiliyorum. Kendim olumlu düşünüyorum ilaçları kullandım batticonla pansuman yaptım temizliğe dikkat ettim daha ne olsun diyorum. Bisey yoktur deyip kendimi avutuyorum işte
Vallahi gelselerde bizde sevsek bebislerimizi. Bizimkiler tembel çıktıHAhaha sabirsizliktanmi bilmiyorum ama ne olacaksa olsun artik modundayim
Bugun tam 40+0 olduk takvimim bile silinmisss
benim tam 40+0 da oldu, öğleden sonra hafif sancılandım akşam arttı gece doğdu. inşallah kolaylıkla doğar senin de.
Canim ne kadar bekleyeceksin doktorun ne diyor normal dogum mu olacak. Bide sancin oluyormu. Çok oldu soru amaHAhaha sabirsizliktanmi bilmiyorum ama ne olacaksa olsun artik modundayim
Bugun tam 40+0 olduk takvimim bile silinmisss
Vallahi gelselerde bizde sevsek bebislerimizi. Bizimkiler tembel çıktı
Canim ne kadar bekleyeceksin doktorun ne diyor normal dogum mu olacak. Bide sancin oluyormu. Çok oldu soru ama
Hayırlısı canimm. Bu bana güzel geldi. Bakalım kullanışlı birşey. Oğlumda severse deymeyin keyfime.Anladımm bnde de böyle travel sistem araba var wellgronun ama çok ağır ve büyük geldi gözüme bi heves aldım hiç kullanmadan arkadaşına sattım
Canım dikişler iyileşirken kaşıntı oluyor hatta bnde sormuştum nırmal doğum yapanlara herkesin kaşınıyordu . Zaten kaşınmaya başladıktan iki gün sonra iki tane ip düştü bndenBende şimdi hafif hafif kaşıntı başladı çok korkuyorum valla inşllah bişey yoktur...
Ben özele gidiyorum. Doktorumdan memnunum. Ama 42. Haftayı beklemem ben çok tehlikeli. Allah korusun kakasini yapabilir. Benimki haftadır acilmam var iki uc santim sancilarim oluyor ama senin ki gibi yetersiz.Doktorumla konuştum. 40. Haftam bitsin. 41. Haftanın ilk günü çarşamba günü suni sancıyla deniycez dedi. Ablamda da iki çocuğunu suniyle doğurdu sancısı yoktu. Genetik biraz sanirimCanim ya doktorumla 2 aydan daha fazla suredir gorusemiyorum malesefDevlete gidiyorum ve biraz karisti ortalik randevu almam imkansiz gibi bisey. Gecen acile gittim orda da kanaman olursa, suyun gelirse ve bebegi hissetmezsen gel yoksa gelmene gerek yok 42. haftaya kadar vakti var dedi. 1 cm varla yok arasi bi aciklik vardi.. Nst de hic sanci cikmadi.. Sancim ara sira yalanci sanci dedikleri adet agrisi gibi gelip gidiyo ama cok degil. Dun alttan biraz igne batar gibi batmalar oldu arkasi gelmedi Normal olsun istiyorum insAllah.. Bebek donmus ama daha tam kanala yerlesmemisti en son..
Sende durumlar nasil?
Ben özele gidiyorum. Doktorumdan memnunum. Ama 42. Haftayı beklemem ben çok tehlikeli. Allah korusun kakasini yapabilir. Benimki haftadır acilmam var iki uc santim sancilarim oluyor ama senin ki gibi yetersiz.Doktorumla konuştum. 40. Haftam bitsin. 41. Haftanın ilk günü çarşamba günü suni sancıyla deniycez dedi. Ablamda da iki çocuğunu suniyle doğurdu sancısı yoktu. Genetik biraz sanirim
Evet öyle söyledi hemşire. Tesekkur ederim. Bu arada sizin meslek ne arkadaşlar hep soru soruyor bende sorarım bazen geç katıldım aranıza o yüzden bilmiyorum
Almıştır bebeğim kilo ama dr hafta içi götürcem bakalım.Bebegini tarttiran varmi kacinci gunde kac gram almislar emziriyomusunuz yoksa mama mi veriyosunuz ve de
Ayrica yaninizda birileri kaliyomu ne derece ev temizligi yapiyosunuz
Ben sık sık yürüyorum dus alıyorum ama oturmadım suya. Bide öylemi yapsakBi arkadasimda ozeldeki doktoru suni sanci taraflari olmadigi icin 42. haftaya kadar bekletecekti.. 41. haftada dogum yapti gerek kalmadi ama tabi herkezin bunyesi farkli :) O sicak suya oturdum dusta ve o gece suyum geldi dogum yaptim dedi.. Denemeye deger aslinda
Ben sık sık yürüyorum dus alıyorum ama oturmadım suya. Bide öylemi yapsakakşam onuda denicem eşim evde olsun ne olur ne olmaz şimdi yürüyüş vakti ben kaçtım insallah gerek kalmaz suniye. Amin çok çok amin. Sende denersen haber et
markası ne canım ben aldım benim minnoş sevmedi.bide tam süt gelmiyor ona ..göğüs bedenin kaç mesela numaralı fln mi aldığın uç. Numaralisiysa numarası kaç....Göğüs ucu yara olan arkadaşlarımm neden silikon göğüs ucu kullanmıyosunuz?? Ben en başından beri silikon göğüs ucuyla emziriyorum hiç yara olmadı hem göğsümü hem biberonu kavrıyo çok rahat ettim.. sakıncalı mı o göğüs uçları?
Benim kiz geçen 3 saati doldurmuştu uyuyalı.eşim illa kalk emzir çocuğu zor uyandırdım..esime baş gelemedim..bişey olmaz dedim ama nafile..o ilk bir hafta önemli dedim sarılık için..yani bıraksak uyusa bişey olmaz dimi.max ne kadar limiti varmı kiGündüz mü uyuyor peki...dün beni delirtti kızım bütün gün durmadı avunmadı uyumadı ama gece 2 gibi tamamen uyudu sabaha kadar uyumuşuz 7ye doğru ağladı uyandı emzirdim
O levele ne zaman atliyacağizGeçecek tek diyebileceğim. Emip direk yatacak öyle gaz falan da çıkarma olayı olmayacak. Ben de ilkinde öyleydim. Bunda biliyorum geçeceğini oyüzden daha rahatım. Onların da alışma süreci işte öyle düşün
düşünemiyorum..biri sıçiyor, biri pirtliyo,biri emiyor, biri uyumaya çalışıyor..hele biz bebekler tam susuyor uyuyor biz ağliyoruzKızlar yakın olaydık da alıp bebeleri toplansaydık . Düşünsenize bi odada on on beş kadın bebekli hepimiz açmışız memeleri emziriyoruz . Bi yandan da dedikodu yapıyoz . Ortada da kocaman bi masa yemekler tatlılar meyveler
Ben korkumdan kaç dikişim var diye bile sormadım duyacaklarımdan sonra yaşam enerjimi kaybederim diye :) inşallah iyileşiyodur..Canım dikişler iyileşirken kaşıntı oluyor hatta bnde sormuştum nırmal doğum yapanlara herkesin kaşınıyordu . Zaten kaşınmaya başladıktan iki gün sonra iki tane ip düştü bnden
Canım markası avent biri büyük biri daha küçük küçük olanı daha rahat kavrıyo.. ebebekten almıştım galiba..markası ne canım ben aldım benim minnoş sevmedi.bide tam süt gelmiyor ona ..göğüs bedenin kaç mesela numaralı fln mi aldığın uç. Numaralisiysa numarası kaç....
Benim kiz geçen 3 saati doldurmuştu uyuyalı.eşim illa kalk emzir çocuğu zor uyandırdım..esime baş gelemedim..bişey olmaz dedim ama nafile..o ilk bir hafta önemli dedim sarılık için..yani bıraksak uyusa bişey olmaz dimi.max ne kadar limiti varmı ki
O levele ne zaman atliyacağiz
düşünemiyorum..biri sıçiyor, biri pirtliyo,biri emiyor, biri uyumaya çalışıyor..hele biz bebekler tam susuyor uyuyor biz ağliyoruz
Ilk ay doldugunda gidicez bende arastiriyorum canim.Kahverengikus @ftmkya @tired @Zeynosrkn84 kızlar çocuk doktoru buldunuzmu nereye muayene ettireceksiniz. Ben bizim hastanedekini pek beğenmedim araştırıyorum ama hiç şu çok iyi dedikleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?