- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #56.601
Ay Allah iyiligini versin bu halimde guldurdun beni ya gözümün önüne geldi valla memeler memeler zırlamalar ıkınmalarKızlar yakın olaydık da alıp bebeleri toplansaydık . Düşünsenize bi odada on on beş kadın bebekli hepimiz açmışız memeleri emziriyoruz . Bi yandan da dedikodu yapıyoz . Ortada da kocaman bi masa yemekler tatlılar meyveler
C
Canim ben chicco nun başka bir modelini aldım. Hos daha oğlum doğmadıAma çok kullanışlı oluyor chicco marka sürüşü güzel oluyor. Ben tavsiye ederim
Benimde yarın sonCanim senin kac gun gecti tahmini dogum tarihin? Benim bugun son bakalim beklemedeyiz daha
Oto koltuğu olmayan modeli mi ?C
Canim ben chicco nun başka bir modelini aldım. Hos daha oğlum doğmadıAma çok kullanışlı oluyor chicco marka sürüşü güzel oluyor. Ben tavsiye ederim
Valla bnce süper olurdu hepimiz birbirimizi görünce lohusa sendorumda ortadan kalkardıAy Allah iyiligini versin bu halimde guldurdun beni ya gözümün önüne geldi valla memeler memeler zırlamalar ıkınmalar
İNsallah gulerek hatirlariz bugunleri.Yalnız değilsin canım. Az önce kucagimda oturdum ağla ağla bi hal oldum. Gücüm kalmadi tukendim. Eski hayatımı özledim, Allah' çok şükür ama ne bileyim ben de çok mutsuzum gözlerim kıpkırmızı artik hiç gecmiyo başım hep agriyor
Bebegim memeden ayrilmak istemiyor kiCanım eşin evde değilmiydi ya yada görümcen geliyordu sürekli ver onlara iki üç saat yat dinlen süt sağmıştın zaten hmn biberona alışmaz ya bu çocuk . Bak bnm kız bi saattir uyuyordunbndebuyuyayım dedim tam dalıyıdum uyandı . Bnde kalktım şimdi bi uyuyor binytanıyor gece boyuncada böyleydi ne uyanıktı ne de uyuyor
Benimde yarın sonsende sabırsızlanıyorsun herhalde benim gibi
Canım normalde annem anne sütü takıntılıdır beni emzirememiş hep hastalıklıydim kardeşim emmiş çok saglıklı masallah...o yüzden oğlumda da bunda da memelerimi bebeğe tutturcaz da emdircez diye çekistire çekiştire mahfetti kendi bacakları da tutuldu gitti...ama bu kız öyle fena ciyaklıyor ki o bile acaba mı dedi...konu komşuyu da bezdirdi karşı komşum diyor ki nesi var ağlıyor e dedim bebektir ağlar...geçecek...ağlamasını falan dert etmem aslında ben...bu bir süreç...ama her kafadan bir ses çıkınca insan da napacağını şaşırıyor...bi 40ı çıksın havalar memeler düzene girsin de ben onu nasıl hizaya sokcam görür cimcimeEvet benim annemde aynı mama mı versek iki cümlenin birinde var sanırsın mama fabrikasıyla ortak
Ay ne diyeyim çok zor ya inşalkah atlatcaz bugünleriİNsallah gulerek hatirlariz bugunleri.
Bebegim memeden ayrilmak istemiyor kionlarda duracagi en fazla yarim saat. Sonra çığlık çığlığa geri bana geliyor. Bugun sagmaya calisiyorum ama sabahtan beri sagdigim sut daha 30 ml yapmadi ki o da ayri sinirimi bozdu. Gorumcem mama ver deyip duruyor ac bu cocuk deyip duruyor sinir oluyorum.
Gündüz bizde öyleyiz cnm baya elini kolunu sarıp emziği verio sıkıca sarılıp yatıyorum kokumla uyuyo bir saat falan ama baya esir gibiİnsallah kisa sürer ve alisirim. Yoksa bu mutsuzlukla beraber yasadigim vicdan azabi beni oldurecek.
İnsallah insallah geliriz o gunlere. Cok aglamiyor ama hep uyanik ve kucak istiyor. Kucak meme kucak meme. O kadar yorgun ve uykusuzum ki.
Benimki de uyumuyor. Surekli memede. Max uykusu 2 saat onu da gunde bir oglen bir gece olmak uzere uyuyor onun disinda hep 10-15 dk. Cok yorgunum
Benimki buna benzer ama farkli marka. Oğlum pusette dursaydi kullanisli oluo olmadigini soylerdimZ ama kucaktan baska hicbir yerde durmayan oglum arabasinin pusetinde de durmuyor tabiki.
Uyusa biraz ben de uyuyup toplayacam kendimi. Ama uyumuyor 15 dk dalip geri kalkiyor zaten o 15 er dk lik uukuyu da kucagimda geciriyor
Ana kucağı hafif değil cnm onu da takınca bana ağir geldi bakmistim tasiyamadim ama asansör yok olsa sorun olmaz zaten bizim aldığımız da büyük baya sadece iki parça indiririm belki dedim ama yok oda zor olur bana artık esim ile. Onun dışında kanguru ile gezeriz biz. Bir de benim bileğim çok güçsüz ondan belki.Canım bu baston model oluyor sonra bi izle istersen videosunu ağır olcağını sanmıyorum çnkü baston modeller zaten hafif oluyor . Boyutu da küçük ilk zamnkar çocuk bzi görmk isticek bak böyle o ağır olan bebek arabalarından değil
Eki Görüntüle 2151110
Az kaldı gecer kuzum bir yirmi gün ağladım bende. Göbeğimizde 11. Gün düştü düşer sizinde.Bugün biz 12 günlük olduk göbek bağımız hala düşmedi.Hala düşecek gibi de durmuyor.
Loğusa sendromu ise son gaz devam ediyor.Bir hüngür hüngür ağlıyorum,bir gülüyorum.Bocalıyorum resmen
Bende ayni durumdayım bugün 20 gün oldu ne kontrole gittim nede kendim bakabiliyorum. Kendim olumlu düşünüyorum ilaçları kullandım batticonla pansuman yaptım temizliğe dikkat ettim daha ne olsun diyorum. Bisey yoktur deyip kendimi avutuyorum işteBen kendimi tek sanıyodum yaa.. benimmde açmayla ya da acımasıyla ilgili sıkıntım yok canım hiç yanmıyo mesela ama oraya dokunduğu an bütün vucudum titriyo elim ayağım boşalıyo gözüm kararıyo.. panik atak dicem değil.. bozukluk dicem değil ne oluyo ben de anlamıyorum.. ve ben de hala tuvaletten sonra yıkarken bile korka korka dokunuyorum.. resmen travma oldu benim için!
Oto koltuğu olmayan modeli mi ?[/QUOTE
Gün sayıyorum bende ve kırkını güzelce çıkarmak için dua ediyorum.Az kaldı gecer kuzum bir yirmi gün ağladım bende. Göbeğimizde 11. Gün düştü düşer sizinde.
Gün sayıyorum bende ve kırkını güzelce çıkarmak için dua ediyorum.
Ben kendimi tek sanıyodum yaa.. benimmde açmayla ya da acımasıyla ilgili sıkıntım yok canım hiç yanmıyo mesela ama oraya dokunduğu an bütün vucudum titriyo elim ayağım boşalıyo gözüm kararıyo.. panik atak dicem değil.. bozukluk dicem değil ne oluyo ben de anlamıyorum.. ve ben de hala tuvaletten sonra yıkarken bile korka korka dokunuyorum.. resmen travma oldu benim için!
Bende ayni durumdayım bugün 20 gün oldu ne kontrole gittim nede kendim bakabiliyorum. Kendim olumlu düşünüyorum ilaçları kullandım batticonla pansuman yaptım temizliğe dikkat ettim daha ne olsun diyorum. Bisey yoktur deyip kendimi avutuyorum işte[/QUOTbaticonla pansumanı kaç gün önermişti dr. ?
benim tam 40+0 da oldu, öğleden sonra hafif sancılandım akşam arttı gece doğdu. inşallah kolaylıkla doğar senin de.HAhaha sabirsizliktanmi bilmiyorum ama ne olacaksa olsun artik modundayim
Bugun tam 40+0 olduk takvimim bile silinmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?