2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben korkumdan kaç dikişim var diye bile sormadım duyacaklarımdan sonra yaşam enerjimi kaybederim diye :) inşallah iyileşiyodur..
Bn sorduğumda daha çataldaydım dikiş atıyordu sanırım şoktaydım . Daha kadın dikerken çok mu kestin kaç tane dikiş atıcaksın demiştim

Kizlar merhaba

Bebekleri neredeyse 1 aylik olanlar, beslenme sikligi nasil olacak bu ay arastiriyorum ama internette dogru durust birsey bulamadim nedense yav. Doktordan once size sorayim dedim :) bu arada ben sagip veriyorum ememiyor bizimki

Ben yalnizim 1 haftadir temizlik yapmiyorum hic dikislerim hala kaymamadi zaten benim kizim buyuk ama .Okul saatleri tam kosturma oluyo yorucu :)

Reactions: tmz
Bütün gün emdiği icin ben artık gece hiç uyandırmıyorum canım 24 günlük oluyoruz bugün istediği kadar uyusun bence...evet o ilk zamanlar sarılıktan kurtarmak için yapılıyor şimdi öyle bir durum yok...acıktığı zaman zaten ağlıyor uyanıyor emmek istiyor emziriyoruz...ve gündüz yeterli beslenen bir bebeğin gece emmesine gerek yok aslında sadece yenidoğan istisna yani ne zaman ağlarsa isterse o zaman emecek...2 aydan itibaren falan onu tamamen düzene koyarız inşallah

Devit 3 ve zinco gaz damlasına başladık, ama bebiş kakasını yapamaz oldu

Eskiden 3-4 kez rahat yapardı şimdi kıvranıyor kızarıyor ama yapamıyor.

Bu damlalardan sonra bebeği kabız olan var mı?

Oğlum 16 günlük oldu gece ben uyandırıp besliyorum uyandırmama gerek yok mu artık? Bazen kendi uyanıyo çünkü. Ama ben yine de alarm kurup 3 saatte bir besliyorum..

Oğlum 16 günlük oldu gece ben uyandırıp besliyorum uyandırmama gerek yok mu artık? Bazen kendi uyanıyo çünkü. Ama ben yine de alarm kurup 3 saatte bir besliyorum..
Canım son 1 haftadır uyandırmıyorum ben kendisi düzene koydu 1de emip uyursa 4te uyanıyor emiyor 7de uyanıyor emiyor...dün bütün gün emdi 2de emdi uyudu 7de uyandı emdi...yani böyle uzun uzadıya emdiği ve acıktıkça uyandığı için ben uyandırmıyorum...bi de 2 defa sağıp biberonla verdim bol bol beslensin diye ikisinde de kustu...demek ki yeterli besleniyor diye düşünüyorum uyandırmıyorum...sen onun düzenini takip et bakalım uyandırmadığında kendi uyanıyor mu acıkınca nasıl tepkiler veriyor ona göre davran

Ya dikiş yaparken ben her şeyi hissettim. Uyusturdumu bilmiyorum ama o ipi cekisini düğüm atışını filan her şeyi hissettim. Ondan tiksindim sanırım bilmiyorum ki. Soguttular resmen o bolgeden. Simdiden esime ne bahane uydursam diye düşünüyorum.

Kizlar merhaba

Bebekleri neredeyse 1 aylik olanlar, beslenme sikligi nasil olacak bu ay arastiriyorum ama internette dogru durust birsey bulamadim nedense yav. Doktordan once size sorayim dedim :) bu arada ben sagip veriyorum ememiyor bizimki
Bir ayı doldurduk biz. Doktor üç saatte bir emzirmek gerektiğini söyledi ama o kdr uyumuyor benimki. İki saat anca uyuyor çok nadir üç saate yakın uyudugu. O yüzden çok takip etmiyorum her uyandığında agladiginda veriyorum

Beni bayılttılar hiç bişey duymadım ben.. bi de hissetsem düşünemiyorum aklımı yitirirdim herhalde.. çok zor yaa kadın olmak

Bizimki de 3 saatte uyaniyor gece alarm kurmuyorum ama biz mi alistirdik 3 saate diyorum.

Devit 3 ve zinco gaz damlasına başladık, ama bebiş kakasını yapamaz oldu

Eskiden 3-4 kez rahat yapardı şimdi kıvranıyor kızarıyor ama yapamıyor.

Bu damlalardan sonra bebeği kabız olan var mı?
D vitamini kullanıyorum cnm sorun yok diğeri yapar belki onu bilmiyorum

Bizimki de 3 saatte uyaniyor gece alarm kurmuyorum ama biz mi alistirdik 3 saate diyorum.
Benim kizimda 3 saatte uyanıyor canım. Alistirmakla olacak is değil bence. Bazen geceleri daha uzun süreli uyuyor mesela ve gunduze gore daha az emiyor. Demekki o sıklıkla acikiyorlar.

Benim 2.cocugum olmasina ragmen vajinal her konu icimi kaldiriyor 1 yil vajinismus yasayan biri olarak asla bakamiyorum suan dokunamiyorum ne durumdalar bilmiyorum gecen gun elime degdi icim kalkti ve suan alttan muayeneye hic hazir degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…