2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Üzmeyin birbirinizi nasılki hamilelikte bir uyum süreci yaşıyorsak bebek doğuncada yaşanıyor canım üstelik hamilelikte nerdeyse tüm yük bizdeyken bebek doğunca erkeklerde ister istemez sürece dahil oluyorlar ve ruhsal yorgunluğun yanında fiziksel yorgunluk ağır gelip agresifleşiyorlar

Birkaç farklı marka denesen alırmıki arkadaşım kızına avent aldı tutmadı chicco aldı tutmadı eczaneden ucuz bir emzik aldı yılların hasretiyle emdi diyor
Denedim ya. 6-7 cesit denedim. Avent ve chicco da var. Ucuz yyduruk emziklerden de. Bi aventinkini 1-2 dk tutup geri atiyor o kadar.

Kızlar sol göğsümün her yerinde kırmızı kırmızı benekler var neden olur acaba acı falan yok sertlikte yok. Enfeksiyonmu kaptı acaba ya

Düzeltin aranızı canım hormonlarımız lohusalığımız derken helak ettik adamları biz de eşime gel de bayram da seni hiç üzmicem diyorum anason da vereyim bağlayın bu çocuk patlayacak mısır gibi yoksa

Tartismamiz başlayınca 3 saat sürüyor. Bir buçuk saat ben konuşuyorum 1 buçuk saat o konuşuyor. Ikimiz de avukatız avukat çenesi galiba. Bi türlü yenişemiyoruz. Normalde soğuk soğuk uyumazdik ama bu defa öylece uyuduk. Resmen içimden ağlıyorum ya bir de üstüne bebek uyumuyor durmuyor tamamen çöktüm

Allah kavuştursun canım onlar olmayınca çok zor gerçekten haklısın ben de anason alıp verecegim ya hem gaz hem uyku için inşallah işe yarar

Üzme kendini inan senin stresin bebeğede geçiyor düzeltin aranızı bebişlerinde bu hafta atak haftası onlarda düzelecek merak etme

günaydın arkadaşlar, oğlum üç gündür kakasını yapmıyordu, sabah mıtlu sona uyandık. bir tanıdık mama veriyorsanız su da vermelisiniz ondan kabız olur bebekler dedi. doğru mu, bilgisi olan var mı? sofiarya senin yorumun nedir canım?

Canim vakti zamani gelince dogacaklar heralde diye bekliyorum bende.. Bugun 40+1 olduk daha tik yok.. 39+5 olan arkadasim bu sabah dogurdu insAllah seninde 40 olmadan dogar :)

Üzme kendini inan senin stresin bebeğede geçiyor düzeltin aranızı bebişlerinde bu hafta atak haftası onlarda düzelecek merak etme
Simdi de atak haftalari diye mi avutalim kendimizi
Ben de mama veriliyorsa su da verilmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben mamayi kestim ama yine iki gune bir kucuk bir biberonla su vermeye calisiyorum. İcmiyor ama en azindan agzinin ici temizlenmis oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…