2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Onu izledim de doktor 1 damla dök her deliğe dedi . O yöntem için küçük değil mi yavrular

Canim vakti zamani gelince dogacaklar heralde diye bekliyorum bende.. Bugun 40+1 olduk daha tik yok.. 39+5 olan arkadasim bu sabah dogurdu insAllah seninde 40 olmadan dogar :)

Sen de normal dogum bekliyorsun demi canim o zaman
Bebis kiz miydi erkek mi
Gerci kizlar erken gelir tezini pek dogrulamiyor bizim hanimefendi

Bi de senin doktor ne diyor? 41+0a kadar bekleyelim mi diyor

bizim kiz uyumuyor, sabah 5 ten bu yana ya agliyor ya emiyor. gaz da cikartamadi hic. tavsan uykusu uyuyor, 5-10 dakika sonra aglayarak uyaniyor hem de ne aglama. kipkirmizi oluyor feryat ederken. uyusa da ben de biraz uyusam die bekliyorm

Sen de normal dogum bekliyorsun demi canim o zaman
Bebis kiz miydi erkek mi
Gerci kizlar erken gelir tezini pek dogrulamiyor bizim hanimefendi

Bi de senin doktor ne diyor? 41+0a kadar bekleyelim mi diyor

Normal insAllah bi aksilik cikmazsa canim.
Erkek benimki :) Bahsettigim arkadasin kizi oldu dedigin gibi kizlar erken gelir tezi ondada tutmadi.
Gecen hafta acile gittigimde ebe 42. ye kadar yolu var dedi.
Benimkide basi asagida ama daha tam kanala yerlesmemis dedi
Dun biraz alttan igneli batmalar oldu sicak dus felan aldim ama daha banamisin demedi..

bizim kiz uyumuyor, sabah 5 ten bu yana ya agliyor ya emiyor. gaz da cikartamadi hic. tavsan uykusu uyuyor, 5-10 dakika sonra aglayarak uyaniyor hem de ne aglama. kipkirmizi oluyor feryat ederken. uyusa da ben de biraz uyusam die bekliyorm
Beninki de 5 ten beri uyanikti. Tavsan uykusu da yapmadi. Daha yenice sizdi yarim saat sonra uyanir

Sütümun çok olduğunu anladığım gün onunda vermiyorum cnm.

Canım bende mana verilince su veriliyor diye biliyorum ama sofi en doğrusunu söyler

ben de çok emer ama hala aranır ağlarsa 40 ml kadar günde bir veriyordum iki gündür vermiyorum. ben de birkaç kaşık su vereyim bari, yazık yavruma. annem verelim demişti de bilmişlik yapmıştım.

Beninki de 5 ten beri uyanikti. Tavsan uykusu da yapmadi. Daha yenice sizdi yarim saat sonra uyanir
benimkini kac kez uyutup yatagina koymayi denedim, sonuc 5-10 dakika sadece. simdi kucagimda emerek uyudu. kaldirmadim. boyle uyumaya alismasin istiyorum ama baska carem kalmadi. ya agliyor ya emiyor cunku, ben de yoruldum o da yoruldu. kucakta da olsa biraz uyusun, uykusuzluk da huzursuzluk yapiyor

Kızlar günaydın. Sütünüzü arttırmak icin incir kürün ü denediniz mi? Denemediyseniz mutlaka deneyin derim. Cok güzel süt yapıyor. Ben sutum artsada sutumun arttığını nasıl anlarimki diyordum. Ama cok net anlasiliyor. Gogus daha sert oluyor ve bebek çektiğinde yutkunmasindan anlıyorsun tazikini.

Canım nasıl yapılıyor bu kür. tarif edebilirmisin

Canım nasıl yaptın kürü
İncirleri kaynatıp suyunu mu içtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…