2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende de cok hafif kahverengi bulasmisti badisine altida sari 6gibiydi ama akiskan degildi kokuda yoktu sonra gobegi dustu o sari seyde kurudu bende o ara batikon surdum
benim bebegim dede akıntı var ama koku yok.cocuk dr yakmaya gerek yok dedi. ama net Bişey de soylemiyoda. yarın Asimiz var.saglik ocağına danışacsgim. ama bu siz neler yaptınız bu şekilde akıntı olunca.uol gösterisini sevinirim

Ohh ne güzel. Benimki karşıdan bakarken bile korkuyor Bebeğin bitarafina bişey olacak diye acayip panik yapıyor. Bende çok istiyorum altını alsın, biraz daha büyüsün diyor.

A

Altini temizlemiyor ama onun disinda yardimci hep. Hatta mama verdigim zamanlar genelde esim mamayi hazirlayip besliyordu. Ama tabi benim esim bu ara issiz onun da etkisi var. İse gidip calisip yorulsa bu kadar yardimci olamazdi heralde.
Benim eşim sabah çok erken kalkıp gidiyor, bebekte maşallah gece 3 de bi kalkıyor sabah 6 ya kadar uyumuyor :)) şimdi sana muhtaç büyüsün az daha ozaman ben bakıcam diyor benimkide

Benim oğlumun göbeği düşmedi daha yıkayamadım. Doktor düşsün öyle yıkayın dedi. Sadece siliyorum şimdilik. Bakalım yıkarken yardımcı olacakmı eşim. Hiç soğuk kanlı değil.

:)) hadi bebekken neyse de en azından yürümeye başladığında ellerinden gelsin bi zahmet. Hele 6 yaşındayken zaten çocuğun ihtiyacı olmayacak babaya :). Çocuğu kendimize doğuruyoruz gibi birşey oluyor bazen.

kundak yapmayi denedin mi ? elleriyle kendilerini surekli uyandiriyorlar..kundak gercekten ise yariyor kesintisiz uyku icin.

Ben yalnizim 1 haftadir temizlik yapmiyorum hic dikislerim hala kaymamadi zaten benim kizim buyuk ama .Okul saatleri tam kosturma oluyo yorucu :)
Yapman gerekti kadar yap dikislerini zorlama canım iyileşince zaten bol bol yapcaz.
Benim dikişler acıyo içten doktora sormaya da korkuyorum

Olur kuzum danış tabi
Eski çalıştığım şirketten alacağım vardı, ama uzun zaman önce ödenmeliydi , Doğum öncesi istedim çek verdiler 21 Mayıs’a yazılıydı günü geldi ödenmedi 28i ne erteleyin dediler bende 28 ine takasa başka bankaya koydurttum . Dün oldu ödemediler, utanmadan arayıp çarşambaya ertele dediler .10 günlük süresin31 inde döküyor diye . Güvenmedim o yüzden çekmedim. Gece arayıp tehdit ettiler çekimiz yazıldı vs senin yüzünden deyip baya tehdit işittim . Şimdi ben takasta karlılıksın yazılan çekimi alıcam kendi bankasından çekin bi miktar ücretini alıcam sonra hukuki süreç başlamalı. En akıllıca hamle ne olur bu süreçte ne yapmalıyım ?

Benim oğlumun göbeği düşmedi daha yıkayamadım. Doktor düşsün öyle yıkayın dedi. Sadece siliyorum şimdilik. Bakalım yıkarken yardımcı olacakmı eşim. Hiç soğuk kanlı değil.
Sen soğukkanlı ol cnm. Eşine sadece suyu döktür. Ben öyle yapıyorum. Yikamasini ben yapiyorum. Kulaklarına su kaçırmayın dikkat edin sadece. Bende göbeği düşünce yıkadım. İki üç günde bir yıkıyoruz

Aynı durumdayız valla çok zor. 2. Çocuk insana vicdan yaptırıyor. Büyük dediğimiz çocuklarımız da 3.5 yaşında. Onlarda bize muhtaç.. Dengeyi kurmak çok önemli. Allah yardımcımız olsun
Babasi gelince oynuyor ben elimden geldikçe ilgileniyorum ama herseyi ağlayarak istiyor cok bunaltıyor bide oynadığı bi oyuncağı yok 1 oda oyuncak odasında ayrı oturduğum odada silahlar legolar yok oynamıyor napcami da bilemedim

Kizlar 11 gün oldu bizim kiz göbek bagi sanki islak gibi olmus iltihapmi oluyo acaba o kadar da dikkat ediyoruz ya.
Canın oğlunun göbeği 20. Gün düştü sonrasında zıbınında hep sarımsı kırmızomsı leke oluyordu doktora götürdüm göbeğini gümüş nitrat ile Yaktılar canım , onu bir doktora göster

Sütün ilk hafta yoktu benim akmaya başladığında başlamıştım incit kürüne Allah’a şükür benim sütümü de arttırdı . Sık sık dolduğunu hissediyordum

Tabi canım orası kesin zaten kendimize yapıyoruZ çocuklari...ben şahsen kendim istedim yaptım...kendisinin sadece teknik desteği oldu genelde ne çocugu 1 tane yeter buna bakamıyoruz gerek yok vs kafasındaydı...ama kandırdım onu...bi kereden bişey olmaz gel dedim

Çok hoşsun ya

Kizlar herkes 1 numara bebek bezinde dimi. Ben prima premium care kullaniyorm ama sanki lastik kenarlari kizimin bacaklarini sıkıyo kirmizi izler oluyo hep. Kizim oyle kiloluda degil 3600 kilosu. 2 numaraya gecsem daha erken. Bez sarkar poposundan. Napicam??

Aynı dert bende var 1 numara bacağını sıkıyor sanki 2 denedim o da kocaman oluyor şişiyor altı geri 1 e döndüm 1 haftalık bezim kaldı bitirip 2 den devam edicem

Ah benim esim de boyle cabuk ikna olsaydi..Cocugum geldi 8 yasina..
Anca plan,gelecek planlari,iyi bir egitim vs derken..yas da omur de gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…